eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
31.2هزار دنبال‌کننده
26.6هزار عکس
16.8هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اگه میخوایید سیب زمینی کبابی خوشمزه ای داشته باشید ته قابلمه رو نمک‌ دریایی یا سنگ های تمیز نونوایی سنگکی بزارید و سیب زمینی هارو روش بچینید درب قابلمه رو ببندید و بزارید کامل سیب زمینی ها درست شه 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
تو دنیایی که هرچیزی میتونی باشی " مهربون بودن رو انتخاب کن " 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
شاد باشی یا غصه بخوری راضی باشی اززندگیت یا نه لحظه هامیگذرن پس تصمیم بگیر ازامروز برای هرچیز بیخودی خودتو داغون نکنی... 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خب برای تمیز کردن و برق انداختن قابلمه، نیاز داریم به صابون رنده شده و یه اسکاج سیمی...خوب میسابونیم و با آب گرم میشوریم و تماااااام🥳👌🏻 مارک صابون فرقی نمیکنه😁 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند جالب خیاطی که کسی نمیدونه 😍😍🤭🤭 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🌽 😋 ▫️بلال مكزيكی دو عدد ▫️آويشن يک ق چای خ ▫️كره ٥٠ گرم ▫️آب نصف ليوان ▫️نمک و فلفل سياه مقدار كافی ▫️سس مايونز به اندازه دلخواه 🔸بلال ها رو با چاقو به اندازه های يكسان برش ميزنم و ميچينم توی قابلمه و روش رو آب ميريزم و با حرارت كم ميزارم تا پخته بشه(زود ميپزه نگران كم بودن اب نباشيد) بعد كه آبش كشيده شد تست كنيد اگه نپخته بود يكم ديگه اب بريزين و اجازه بدين كامل بپزه. بعد كره رو آب كنيد و بريزين روش و بلال ها رو بچرخونيد تا همه جاش چرب بشه و حالا نمک و فلفل و آويشن رو دور تا دور بلال ها بپاشيد و بزارين توی ظرف و روشون رو سس بريزين(زياد سس نريزين كه غالب بشه به مزه كره و آويشن) داغ ميل كنيد ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌ 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
وانمود کن قوی هستی تا قدرت پیدا کنی... وانمود کن شاد هستی تا شاد شوی... هر چه می‌خواهی وانمود کن تا هر چه می‌خواهی بشوی... شبتون آروم 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. و خدا چیزی رو ممکن میکنه که شما اونو غیر ممکن میدونستین... روزتون پر برکت❤️ 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از امروز دیگه ماست رو خالی نخور🥣 بهتره که فواید هر کدوم رو بدونید : ماست و پونه، ماست و زیره، ماست و خرفه ماست و آویشن، ماست و نعنا 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رولت ابری دیده بودید تا حالا😍 رولت اینقدر دلبر آخه مواد لازم : آرد ۵۰ گرم کره ۱۰ گرم آرد کیک ۱۰ گرم آب ۲۰۰ میلی لیتر رنگ خوراکی ۲۵ گرم سفیده تخم مرغ ۴ عدد زرده تخم مرغ ۴ عدد پودر خامه ۱۰۰ گرم روغن ۶۰ میلی شیر ۶۰ گرم شکر ۱۰ گرم 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با این ترفند با خیال راحت اگه وقتم کم داری میتونی بزاری بپزه👌 فوری بی درد سر 🤌 اگه حتی لپه ناپز باشه میتونی با اضافه کردن بیکینگ پودر خیلی راحت پخته بشه و نرم بشه 👌فقط یه دستمال رو خیس کن و به عنوان دم کنی بزار درش مثل زود پز عمل می‌کنه🤌🤌 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این روش هم طعم کیکتون و متفاوت میکنه و هم دیگه به قالب نمیچسبه 🥰 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
عشق تنها خداست💖 آموخته‌ام که وقتی ناامید می‌شوم، 💖خدا با تمام عظمتش عاشقانه انتظار می‌کشد تا دوباره به رحمت او امیدوار شوم💖 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 سینه مرغ ۱ عدد ساقه کرفس جوان ۱۰۰ گرم پیاز کوچک ۱ عدد جعفری ۲ قاشق غذاخوری تخم مرغ آبپز ۲ عدد کوچک سیر ۱ حبه نمک و فلفل به میزان لازم پنیر لبنه یا خامه ای مقدار لازم سس خردل ۱ قاشق غذاخوری گردو ۲ عدد نان تست(یا نان دلخواه) پنیر گودا گوجه کره ابتدا سینه مرغ را با سیر و نمک و فلفل آبپز کنید و بعد از پخت با چاقو ساطوری یا ریش ریش کنید و در ظرف بریزید ،کرفس راهم را جدا و ساطوری کنید و در ظرف بریزید ،جعفری را هم خیلی ریز خرد کنید و به مواد اضافه کنید،تخم مرغ را هم آبپز و بعد ریز خرد کنید و در ظرف بریزید مقداری گردوی خرد شده هم اضافه کنید حالا پنیر لبنه را که به دمای محیط رسیده را مقداری هم بزنیدتا بافتش از هم باز بشه برای رقیق شدن میتونید روغن زیتون هم اضافه کنید همه مواد را باهم مخلوط کنید، حالاااا نان تست را بردارید روش یک لایه پنیر گودا بزارید روش مقداری از مواد و بعد یک لایه گوجه و دوباره پنیر گودا و نان تست بعدی 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هوش کودک خودتو بالا ببر بااین کاردستی 😍😍👌👌👌 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای شربت: 3 لیوان شیر 1 لیوان شیره (انگور یا توت) 2.5 لیوان شکر ( در صورت تمایل ی توانید کمتر هم بزنید ولی به نظر من کافی است نصف استکان ارده تمامی مواد را کاملا در یک ظرف مخلوط می کنیم. *پیمانه لیوان = 200 میلی لیتر مواد لازم حلوا: 250 گرم کره 2.5 لیوان آرد (3 یا 3.5 لیوان هم میتوانید استفاده کنید که باعث ِ سفت تر و بهتر شدن ِ حلوا می شود) ترجیحا یک پاکت وانیل(۱۰ گرم) اگر بخواهید رنگش تیره تر شود، بعد از اتمام ِ مرحله ی تفت دادن، یک قاشق غذاخوری کاکائو به مواد اضافه کنید. طرز تهیه: آرد را الک کرده و به کره ی ذوب شده بیافزایید و در حرارت متوسط به صورت سریع و مداوم تفت دهید. تفت دادن ِ حلوا بستگی به نوع قابلمه و یا حرارتی که در نظر گرفته ایم دارد و حدود 20-25 دقیقه طول می کشد. در این مرحله، شربتی که حاضر کرده ایم را با ملاقه و کم کم به مواد افزوده و هم می زنیم. سپس گرده ها را افزوده و چند دقیقه ی دیگر هم مواد را حرارت میدهیم. کاغذ روغنی را در سطح قالب فیکس کرده و حلوا را بصورت کاملا فشرده پهن می کنیم و به مدت یک شب در یخچال می گذاریم تا کاملا سرد شود. این حلوا، شبیه حلوای آرد هست با این تفاوت که در یخچال خنک می شود و سفت تر از حلوای آرد و پر از گردو است. شیره ی ارده (کنجد) هم به لذیذتر شدن ِ حلوا کمک می کند. هم به عنوان دسر و هم در صبحانه قابل استفاده است. می توانید به مدت دو هفته در یک ظرف دربسته داخل یخچال نگهداری کنید. به جای گردو می توانید از فندق و یا پسته هم استفاده کنید. 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
مكث كردن را تمرين كن. پيش از قضاوت كردن، پيش از مقایسه کردن پيش از آنكه با خشونت عكس العملی نشان دهى مكث كن.... اينگونه از گفتار و رفتاری ؛كه بعدها پشيمانت كند جلوگيرى ميكنى... مكث كن تا بعداً پشيمان نشوی.... شبتون آروم❤️ 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃