14.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رولت ابری دیده بودید تا حالا😍
رولت اینقدر دلبر آخه
مواد لازم :
آرد ۵۰ گرم
کره ۱۰ گرم
آرد کیک ۱۰ گرم
آب ۲۰۰ میلی لیتر
رنگ خوراکی ۲۵ گرم
سفیده تخم مرغ ۴ عدد
زرده تخم مرغ ۴ عدد
پودر خامه ۱۰۰ گرم
روغن ۶۰ میلی
شیر ۶۰ گرم
شکر ۱۰ گرم
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
6.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با این ترفند با خیال راحت اگه وقتم کم داری میتونی بزاری بپزه👌
فوری بی درد سر 🤌 اگه حتی لپه ناپز باشه میتونی با اضافه کردن بیکینگ پودر خیلی راحت پخته بشه و نرم بشه
👌فقط یه دستمال رو خیس کن و به عنوان دم کنی بزار درش مثل زود پز عمل میکنه🤌🤌
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این روش هم طعم کیکتون و متفاوت میکنه و هم دیگه به قالب نمیچسبه 🥰
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
5.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تست_مرغ_پنیری😍😋
سینه مرغ ۱ عدد
ساقه کرفس جوان ۱۰۰ گرم
پیاز کوچک ۱ عدد
جعفری ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ آبپز ۲ عدد کوچک
سیر ۱ حبه
نمک و فلفل به میزان لازم
پنیر لبنه یا خامه ای مقدار لازم
سس خردل ۱ قاشق غذاخوری
گردو ۲ عدد
نان تست(یا نان دلخواه)
پنیر گودا گوجه کره
ابتدا سینه مرغ را با سیر و نمک و فلفل آبپز کنید و بعد از پخت با چاقو ساطوری یا ریش ریش کنید و در ظرف بریزید ،کرفس راهم را جدا و ساطوری کنید و در ظرف بریزید ،جعفری را هم خیلی ریز خرد کنید و به مواد اضافه کنید،تخم مرغ را هم آبپز و بعد ریز خرد کنید و در ظرف بریزید مقداری گردوی خرد شده هم اضافه کنید حالا پنیر لبنه را که به دمای محیط رسیده را مقداری هم بزنیدتا بافتش از هم باز بشه برای رقیق شدن میتونید روغن زیتون هم اضافه کنید همه مواد را باهم مخلوط کنید، حالاااا نان تست را بردارید روش یک لایه پنیر گودا بزارید روش مقداری از مواد و بعد یک لایه گوجه و دوباره پنیر گودا و نان تست بعدی
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
6.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هوش کودک خودتو بالا ببر بااین کاردستی 😍😍👌👌👌
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
7.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حلوای_ترکیه_ای
مواد لازم برای شربت:
3 لیوان شیر
1 لیوان شیره (انگور یا توت)
2.5 لیوان شکر ( در صورت تمایل ی توانید کمتر هم بزنید ولی به نظر من کافی است
نصف استکان ارده
تمامی مواد را کاملا در یک ظرف مخلوط می کنیم. *پیمانه لیوان = 200 میلی لیتر
مواد لازم حلوا:
250 گرم کره
2.5 لیوان آرد (3 یا 3.5 لیوان هم میتوانید استفاده کنید که باعث ِ سفت تر و بهتر شدن ِ حلوا می شود)
ترجیحا یک پاکت وانیل(۱۰ گرم)
اگر بخواهید رنگش تیره تر شود، بعد از اتمام ِ مرحله ی تفت دادن، یک قاشق غذاخوری کاکائو به مواد اضافه کنید.
طرز تهیه:
آرد را الک کرده و به کره ی ذوب شده بیافزایید و در حرارت متوسط به صورت سریع و مداوم تفت دهید. تفت دادن ِ حلوا بستگی به نوع قابلمه و یا حرارتی که در نظر گرفته ایم دارد و حدود 20-25 دقیقه طول می کشد. در این مرحله، شربتی که حاضر کرده ایم را با ملاقه و کم کم به مواد افزوده و هم می زنیم. سپس گرده ها را افزوده و چند دقیقه ی دیگر هم مواد را حرارت میدهیم. کاغذ روغنی را در سطح قالب فیکس کرده و حلوا را بصورت کاملا فشرده پهن می کنیم و به مدت یک شب در یخچال می گذاریم تا کاملا سرد شود.
این حلوا، شبیه حلوای آرد هست با این تفاوت که در یخچال خنک می شود و سفت تر از حلوای آرد و پر از گردو است. شیره ی ارده (کنجد) هم به لذیذتر شدن ِ حلوا کمک می کند. هم به عنوان دسر و هم در صبحانه قابل استفاده است. می توانید به مدت دو هفته در یک ظرف دربسته داخل یخچال نگهداری کنید. به جای گردو می توانید از فندق و یا پسته هم استفاده کنید.
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃