فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمان روشن است به اتفاق های خوب در راه مانده…
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
8.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نرگسی_اسفناج😍😋
۱-اسفناج پاک شده ۱ کیلوگرم
۲-پیاز ۶ عدد
۳-تخم مرغ۶ عدد
۴-رب۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
۵-روغن ۱/۲ پیمانه
۶-نمک - فلفل - زردچوبه- آویشن- از هرکدام ۱قاشق مربا خوری
۷-آب لیموی تازه یا نارنج ۳ عدد
۸- آب اضافه ۱ لیوان
ابتدا اسفناج را پاک کرده میشوریم ومیگذاریم با آب خودش بپزد بعد با کوش کوب له کرده بعد در ماهیتابه ریخته وروغن ریخته سرخ میکنیم بعد از ۵ دقیقه ادویه ها را میریزیم ورب را بعد دوباره کمی تفت داده واگه خواستیم خورش ما کمی آبدار باشد ا لیوان آب اضافه را ریخته اگه خشک تر خواستیم دیگه آب نمیریزیم بعد کمی دیگه تفت میدیم وپیاز سرخ سده را مخلوط کرده بعد تخم مرغ را در کاسه ای زده روش میریزیم وزیرو رو میکنیم حرارت کم باشدواگر دوست داشتیم تخم مرغ را درسته هم میشه ریخت
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
18.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این مینی کیک های یزدی هم طعم نوستالژی
جذابی دارن هم برای پذیرایی گزینه مناسبیه👌
مواد لازم :
گلاب ۳ ق غ
شکر ۱ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
بیکینگ پودر ۲ و ½ ق چ
روغن مایع ¾ پیمانه
کنجد برای تزئین
آرد ۲ و ¼ پیمانه
ماست ¾ پیمانه
پودر هل ۱ ق م
وانیل ½ ق چ
عسل ۱ ق غ
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این روش هم طعم کیکتون و متفاوت میکنه و هم دیگه به قالب نمیچسبه 🥰
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃