👈خطرناک ترین جمله:
من همینم که هستم
👈گفته می شود خطرناک ترین جمله این است: «من همینم که هستم.»
🔶در این جمله کوتاه می توانیم غرور، لجاجت، خودرایی، خودخواهی، درجا زدن و به تدریج راندن آدم ها از اطراف خود را حس کنیم.
🔷اگر من و شما هم به طور غیرمستقیم یا ناخواسته این جمله در ذهن مان نقشی دارد، باید بسیار مراقب باشیم که از دام رکود، سکون و فسیل شدن رهایی یابیم.
🔶انسان های بزرگ حتی از کودکان هم درس می گیرند. اساتید خبره و باتجربه بیشتر از واژه «نمی دانم» استفاده می کنند.
🔷دانشمندان توانمند در بسیاری از موارد می گویند: «در تخصص من نیست» و انسان های وارسته بیشتر اوقات سکوت می کنند و می گویند: «نظر شما چیست؟»
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#آقایونخانوماروزیچندباربخونید
هیچ وقت یک "تشکر" خشک و خالی تحویل همسرت نده. همیشه آن را تبدیل کن به " ممنونم به خاطر..." آدم ها اغلب آنقدر از عبارات خشک و خالی " ممنونم" استفاده می کنند که دیگر حتی به زحمت آن را می شنوی. وقتی که روزنامه ی صبح را می خریم. یک " ممنونم" خشک و خالی به فروشنده که بقیه ی پولمان را پس می دهد، می گوییم. آیا این همان "ممنونی" است که به همسرت میگویی که شام خوشمزه ای برایت پخته است؟
پس در موقعیت مناسب ، همراه با عبارت "ممنونم" خود، دلیل تشکرت را هم برای همسرت ذکر کن!
✔️"ممنونم به خاطر اینکه اومدی!"
✔️"ممنونم که درک میکنی!"
✔️" ممنونم که صبر کردی!"
✔️" ممنونم که انقدر محبت داری!
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#شيريني_انگشتي_شكلاتي 🍪 😋
♦️مواد لازم:آرد شيريني پزي سيصد گرم،پودر كاكائو پنجاه گرم،زرده تخم مرغ سه عدد،نشاسته ذرت(سفيد رنگ،ترد و پودريه)هفتاد گرم،بيكينگ پودر يك ق چايخوري،نمک نوك ق چ ،کره دويست و پنجاه گرم، شکر صد و پنجاه گرم
🔸طرز تهيه:شکر +زرده تخم مرغ+کره را با همزن برقي ده دقيقه بزیند تا کرم رنگ و كشدار بشه بعد تركيب آرد و بيكينگ پودر و نشاسته و نمک و پودر كاكائو رو باهم الك كنيد و به مواد قبلي اضافه كنيد.در اين مرحله خمير رو با دست مخلوط و مثل توپ جمع كنيد و در مشما بذاريد.اين خمير بايد نيم تا يك ساعت در يخچال استراحت كنه. بعد از خمير به اندازه گردو برداريد و در دست گرد كنيد،روي خمير رو در شكر بزنيد،در سيني فر با كمي فاصله بچينيد(داخل سيني كاغذ روغني بذاريد) و با انگشت وسطشون رو گود كنيد.فر رو از يك ربع قبل با صد و هفتاد و پنج درجه روشن كنيد و شيرينيها رو طبقه وسط فر حدود ده تا دوازده دقيقه بپزيد.
بعد از پخت و خنك شدن از سيني بيرون بياريد و داخل حفره ها رو با شكلات ذوب شده پر كنيد.
شكلات در رنگ و طعمهاي مختلف در لوازم قناديها موجوده.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#ایده تزئین اتاق با گلهای کاغذی
آموزش گل های کاغذی در کانال دوم 👇
❤️ @amozesh_honary 💚
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🎀سیاست های زنانه🎀👠
#سیاست_های_زنانه
📌 مردان و زنان باید یادشان باشد که با همسرشان همخانه نیستند ، بلکه همسرند .
👈 نگذاریم طرف مقابلمان احساس فقر و کمبود کند .
▪️ ما نباید برای خودمان زندگی کنیم ، بلکه باید برای همدیگر زندگی کنیم و همدیگر را شاد کنیم .
▫️ وقتی همسر شدیم باید همسری کنیم نه اینکه فقط به امورات خودمان برسیم ،
فرق نمیکند ، چه زن و چه مرد
▪️ زن و شوهر مکمل هم هستند هر دو حق زندگی دارند و هر دو باید از زندگی مشترک بهره مند شوند.
▪️ این منافاتی با شخصیت زن و مرد ندارد و نه مردسالاری است
▫️ نه زن ذلیلی...!
👈 این معنای درست زندگي است..
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸و صبح آغازشکفتن است
شکفتنی درسایه پروردگار
🌸صبحتون سرشاراز الطاف الهی
و برکات خداوندی
سلام دوستان خوبم
صبحتون بخیر
روزتون تون زیبا
❤️ @dokhtaran_havva 💚
❤️ @amozesh_honary 💚
🌸 🍃 🌸
🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃
#باقلوا_قلبی
اول از همه شربت شیرینی رو آماده کردم تا خنک بشه
۲/۵لیوان شکر با دولیوان آب روی حرارت گذاشتم تا بجوشه و بعد چند قطره آبلیمو و زعفران و یک ق چ هل ( میتونید از اسانس هم استفاده کنید ) رو اضافه کردم و از رو حرارت برداشتم و گذاشتم تا کاملا خنک بشه
چون باید شیرینی گرم و شربت خنک باشه
حالا میریم سراغ خمیر
۱۰۰گرم کره که توی دمای آشپزخونه گرم شده رو تو ظرف ریختم و نصف لیوان روغن مایع هم اضافه کردم و با چنگال مخلوط کردم
نصف لیوان ماست و نصف لیوان ایرمیک ( آرد سمولینا) رو هم اضافه کردم ، چند قطره وانیل و یک ق م بکینگ پودر و یک عدد سفیده تخم مرغ ( زرده برای رومال استفاده میشه )
رو با قاشق مخلوط کردم وبعد آروم آروم آرد قنادی اضافه کردم تا حدی کهخمیر نرم و لطیفی به دست بیاد و به دست نچسبه
از خمیر اندازه گردو برداشتم و رو میز کار لوله کردم و از دو طرف شروع به لوله کردن کردم تا بهم برسن. و بعد با دستم پایینشو حالت دادم تا شکل قلب بگیره .بعد یه دونه فندوق خام روش گذاشتم و تو سینی فر چیدم و روشو زرده تخم مرغ با کمی زعفرون که مخلوط کرده بودم ،کشیدم
و داخل فر ۱۸۰ تا زمانی که روش طلایی بشه ، گذاشتم
بعد از فر خارج کردم شربت و رو شیرینیای گرم ریختم و گذاشتم چند ساعت داخل شربت بمونه
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸