#شربت_گل_پنیرک 😋
گل پنیرک ۲ قاشق مربا خوری
شکر ۱ قاشق غذا خوری
گلاب ۱ قاشق مربا خوری
آب سرد ۲ لیوان
گل پنیرک رو در نصف لیوان آب سرد ریخته و هم می زنیم، ۵ دقیقه زمان میدیم تا رنگ آبی خوشرنگشو پس بده.
در ظرف دیگه بقیه آب، گلاب، شکر رو هم زده تا حل بشن، آب گل پنیرک رو از صافی رد کرده و به محلول اضافه می کنیم.
در صورت تمایل می تونین از تخم شربتی که از قبل با آب سرد قاطی کرده و ژله ای شده داخل شربت استفاده کنید.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
7.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ایده_هنر_خلاقییت
خیلی راحت بدون صرف هزینه تو خونه گلدون های کوچولو و خوشگل بسازید☺️👍
درست کن و بدرخش✨
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نظم_دهی
#ایده خوشگل و راحت برای نظم دهی و مرتب سازیه کشوها و کابینت ها😍😍
درست کن و بدرخش✨
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#بستنی_میوه_ای 🍑🍒🍦🍡🍸
✍ #مواد_لازم
برای۴ نفر
میوه ۲۰۰ گرم
شکر ۱ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
نمک ۱/۴ قاشق مربا خوری
وانیل ۱/۴ قاشق مربا خوری
ماءالشعیر ۱ پیمانه
خامه ۲ پیمانه
✍ #طرز_تهیه
۱- ابتدا در ظرفی مناسب میوه های خرد شده را با نیمی از شکر در مخلوط کن بریزید تا کاملاً پوره شود
۲- سپس در ظرف لعابی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا حدی که غلیظ شوداز روی حرارت بردارید و بگذارید کاملاً سرد شود.
۳- تخم مرغ را با همزن برقی از یک جهت بزنید تا کف کند.
۴- بقیه شکر(در صورتیکه میوه شیرین است از شکر 2قاشق کم کنید )، نمک و وانیل را اضافه کرده و هم زدن را ادامه دهید تا کرم رنگ و کشدار و حجم آن دو برابر شود.
۵- درجه همزن را کم کنید و ماءالشعیر را به تدریج اضافه کرده و زدن را ادامه دهید تا یکدست شود.
۶- خامه را نیز در ظرف جداگانه با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.
۷- سپس به مواد بالا افزوده و با درجه کم همزن برقی بزنید و مخلوط کنید تا یکدست شود.
۸- بعد مخلوط میوه کاملاً سرد شده را به مواد بالا بیافزایید و با درجه کم همزن بزنید تا یکدست شود.
۹- مواد آماده را در ظرف مناسبی بریزید درون فریزر قرار دهید.
۱۰- پس از دو تا سه ساعت بیرون آورده و با همزن برقی بزنید تا نرم شود، مجدداً درون فریزر قرار دهید.
۱۱- این عمل را سه بار هر دو تا سه ساعت یک بار انجام دهید. پس از آن به مدت ۲۴ ساعت درون فریزر قرار دهید تا بستنی آماده شود
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
5.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#اینم یه ترفند عالی برای بسته بندی کردن گوشت😍👌
#ایده_خلاقیت
#باسلیقه_باشیم
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#خوراک_قارچ_و_گوشت😋
✍ #مواد_لازم:
گوشت بدون استخوان:450 گرم
هویج خرد شده :2 عدد
پیازخرد شده:2 عدد متوسط
قارچ:200گرم
سیب زمینی به دلخواه:5 عدد خیلی کوچک
گوجه گیلاسی:5 عدد
جعفری خرد شده:2 قاشق غذاخوری
نمک،زردچوبه و فلفل: به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی :2 قاشق غذاخوری
آبلیمو :1قاشق غذاخوری
✍ #طرز_تهیه
در یک تابه کمی روغن ریخته و پیازها را کمی تفت دهید وقتی که کمی سبک و نرم شدن هویج ها رو ریخته و به مدت 5 تا 8 دقیقه تفت دهید.قارچ ها رو پس از شستن از وسط دو نیم کنید و در یک قاشق روغن زیتون کمی تفت دهید و یا کمی بخارپز کنید و به بقیه مواد اضافه کنید.
سیب زمینی ها رو هم کمی بخار پز کنید و با گوجه فرنگی ها به مواد دیگه اضافه کنید و کمی تفت دهید.
زردچوبه،نمک ، فلفل و رب گوجه فرنگی رو با گوشت (گوشت رو من از قبل با یک عدد پیاز خرد شده آبپز کردم) کمی سرخ کنید و به مواد درون تابه اضافه کنید و اجازه دهید تا به آرامی و با حرارت ملایم پخته و خوراک جا بیفتد ودر آخر یک قاشق آبلیمو اضافه کنید و هنگام سرو با جعفری تازه خرد شده تزیین کنید.
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#خانماااا 🙈 😍
غذاهای آموزش داده شده در کانال رو درست کنید و عکسشو برامون بفرستید 😍😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
پنجشنبه است و ياد درگذشتگان😔
🌹 اَللّهُمَّ اغفِر لِلمُومِنینَ وَ المُومِنَاتِ وَ المُسلِمینَ وَ المُسلِمَاتِ اَلاَحیَاءِ مِنهُم وَ الاَموَاتِ ، تَابِع بَینَنَا وَ بَینَهُم بِالخَیراتِ اِنَّکَ مُجیبُ الدَعَوَاتِ اِنَّکَ غافِرَ الذَنبِ وَ الخَطیئَاتِ وَ اِنَّکَ عَلَی کُلِّ شَیءٍ قَدیرٌ بِحُرمَةِ الفَاتِحةِ مَعَ الصَّلَوَاتِ
🙏 التماس دعا 🙏
بازهم پنجشنبه ی دیگر
ودلتنگیهای غریب💔
به یادآن عزیزان بار سفر بسته مون😔
آیه ای از قران توشه راحشان کنیم📚
روحشون شاد و یاد شون گرامی 😔 🙏
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸🍃🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🌸داریم به روزای گرم تابستونی ومسافرتاش نزدیک میشیم.
اگر دچار آفتاب سوختگی شدین این کلیپ بهتون کمک میکنه.
_
🍉خیار و هندونه (تخمه هاشو خارج کنید) رو توی مخلوط کن بریزین و کامل بذارین مخلوط شه،
❄️بعد توی قالب یخ بریزید و بذارید منجمد شه.
_
این یخ ها رو روی ناحیه ی آفتاب سوخته بمالید.
💥فواید:
باعث میشه سوزش کم بشه، تیرگی های پوست کمرنگ و منافذ پوست کوچکتر بشه.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸🍃🌸
#سالاد_سیب_زمینی
سیب زمینی رو اول مکعبی خرد کردم و بعد با خیلی کم نمک و پودر سیر پختم. اینجوری هم چند دقیقهای میپزه هم قشنگتره. سینه مرغ هم خرد کردم و پختم. گردو هم تا حدی که کمی زیر دندون بیاد خرد بسه. این از موادش
سسش هم: پنیر خامهای، ماست موسیر چکیده(حتما موسیر باشه)، کمی روغن زیتون بکر، فلفل سیاه، و مقداری چاشنی سالاد.نسبت پنیرش بیشتر باشه تا طعمش غالب باشه.
بهتره حداقل یه ساعت قبل از سرو درست بشه و بره توی یخچال تا مزهاش بهتر بشه.
طعم پنیری مرغ و سیب زمینی در کنار گردو عالیه میشه
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸