#تاس_کباب_گوشتی
ابتدا یک عدد پیاز متوسط رو رنده کردم بعد ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه کردم بعد نمک فلفل پودر زیره ،پودر کاری ،دو قاشق آرد من کمی آرد برنج هم بهش اضافه کردم و با دستم خوب چنگ زدم و مخلوط کردم بعد مثل کله گنجشکی گرد کردم مواد رو بعد سرخ کردم و داخل سسی که از قبل آماده کردم خوابوندم و گذاشتم رو شعله قل ریز بزنه تا خوب مزه دار بشه و کنارش رو با بادمجان و سیب زمینی و گوجه سرخ شده سرو کردم جاتون سبز عالی شد 👌😋👌😇 رسپی سس👈 دوقاشق رب گوجه رو با یک فنجان آب و یک قاشق روغن و نمک و فلفل و آویشن مخلوط کردم 🌹
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده_خلاقیت
با قوطی های شیرخشک یا قوطی رب برای بچه هاتون از این مبل ها بسازید خیلی خوشگله😇😍😍😍😍
┄┄┅┅🍃✿❀🌺❀🍃✿┅┅┄┄
وااای عااالیههه😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_بستن_شال 😊 ☝️
#ایده_های_شیکپوشی 😍
خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️
تو کانال بیش از 150 مدل بستن شال ،روسری و توربان گذاشته شده فقط کافیه سرچ کنید 😊👌
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#_پیراشکی_تره
طرز تهیه:
پیاز نگینی را تفت میدیم تا زمانی که اب بشه سپس میذاریم کنار تا سرد بشه تره رو ریز ریز خرد کرده و به پیازها اضافه میکنیم . مقدار تره باید بیشتر از مقدار پیازها باشه و بعد از اون پنیر مایع رو اضافه میکنیم پنیر مایع دو بسته کوچک به اضافه دو الی سه قاشق پنیر شور . حالا خمیر رو درست میکنیم مواد رو داخلش میریزیم و داخل فر قرار میدیم اول از پایین بعد از بالا .به اندازه ای که خمیر طلایی میشه و سپس نوش جان کنید.
✏️ طرز تهیه خمیر:👇 یه قاشق و نصفی خمیر مایه یک فنجان شیر خشک نصف فنجان شکر یک فنجان روغن دو فنجان آرد یک لیوان آب مقداری نمک همه مواد رو مخلوط میکنیم سپس آرد رو بتدریج اضافه میکنیم و بمدت هفت دقیقه هم میزنیم و بعد بمدت نیم ساعت کنار میزاریم تا تخمیر بشه.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🌸 #ایده_آشپزی
دیزاین زیبای حلوا با قیف و ماسوره👌
درست کن و بدرخش ✨
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🌸 #ایده_خلاقیت
مامانایی که نی نیه کوچولو دارن و ناراحت اینن که نمیتونن به کاراسون برسن از این گیف کمک بگیرن😍👆
خانومای این کانال بینظیرن😘
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مدل_مو
اموزش فرکردن مو ها با استفاده از سشوار👌
دوسوته✌️
خانومای این کانال بینظیرن😘
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#خاگینه_پفی
عصرونه
😊تخم مرغ یک عدد
ماست نصف لیوان
بکینگ پودردوق غ
ارد تاجایی که خمیر به دست نچسبه😊
همه موارروباهم قاطی میکنیم خمیرروروی سطحی که ارد پاشی کردیم پهن میکنیم وقالب میزنیم وتوی روغن شناورسرخ میکنیم بعد خاگینه روهمینطور که داغه توی شیره که سرد شده میریزیم یه کم بمونه وشیره به خوردش بره
😊موادشیره دولیوان شکریک لیوان اب وکمی زعفران رومیزاریم تا غلیظشه نوش جونتون😊
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
گرچه خیلی از زن ها گمان میکنند با فداکاری تمام و کمال میتوانند یک مرد را عاشق خود کنند، اما واقعیت این است که مردها ترجیح میدهند همسرشان عقاید و نظرات خاص خودش را داشته باشد!
مردها بیشتر به زنان با اعتماد به نفس توجه میکنند و دوست دارند به جای خمیری که به آن شکل میدهند، یک زن قدرتمند و منطقی را انتخاب کنند که دوشادوش آنها برای ساختن یک زندگی خوب انرژی میگذارد.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مدل_مو
#بافت_مو
یه مدل موی خوشگل براتون آوردم
برای مهمونیا خیلی فوری موهاتو مدل بده😍😍👌
درست کن و بدرخش ✨
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#یخهای_گُل و #میوه
برای پذیرایی شیک و مجلسی از مهمان میتوانیم از یخهای گل و میوه برای انواع نوشیدنی و شربت و دوغ استفاده کنیم
آب جوشیده کتری را کنار گذاشته تا کاملا خنک شده ، سپس داخل شبکه های قالب یخ ، از غنچه های گل محمدی و یا تکه های میوه و یا برشهایی از لیمو ترش و برگ نعناع قرار داده وقالب را از آب جوشیده خنک پر کرده و داخل فریزر قرار میدهیم و برای سرو انواع نوشیدنی ها و شربت و دوغ استفاده میکنیم.
🚦نکته ... آب جوشیده خنک باعث میشود که تکه های یخ شفاف تر شوند.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#قارچ پلو با مرغ 😋😋
✍ #مواد_لازم
قارچ500 گرم
سینه مرغ 500 گرم
پیاز 5-6 ق غذاخوری
برنج 3-4 پیمانه
کنسرو نخودفرنگی1 لیوان
زعفران دمکرده 4 ق غذاخوری
کره یا روغن100 گرم
آبلیمو ترش 2 ق غذاخوری
نمک، فلفل به میزان لازم
✍#طرز_تهیه
برای تهیه قارچ پلو ابتدا سینه مرغ را به شکل باریك و به طول 4 تا 5 سانتیمتر خرد كنید.
قارچها را به شکل ورقه یا نگینی خرد كنید.ابتدا قارچها را همراه با آب لیموترش در دو مرحله در ماهیتابه با حرارت زیاد داخل روغن تفت دهید.
(دقت كنید كه اگر قارچها را یكباره سرخ كنید، آب میاندازد.)قارچهای سرخشده را داخل قابلمهای بریزید.
مرغ ها را نیز در دو مرحله همراه نمک و فلفل سیاه سرخ كنیدسعی كنید حرارت زیاد باشد تا مرغ آب نیندازد چون گوشت مرغ خشک و سفت میشود.
سپس مرغهای سرخ شده را نیز روی قارچها بریزید. چهار قاشق از پیاز سرخ كرده، زعفران آب كرده و نخودفرنگی را به قابلمه اضافه كنید و روی حرارت بسیار ملایم بگذارید تا مواد حدود پنج دقیقه آهسته بجوشند.
برنج سفید را آبكش كرده و دم كنیئ و هنگام سرو، مواد آماده را همراه با بقیه پیاز داغ در دیس لابه لای پلو بریزید.
قارچ پلو خوشمزه شما آماده است.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
💗 دختران حوا 💗
حتما تا الان براتون پیش اومده ک گوجه هاتون توی یخچال خیلی نرم شده باشن و در حال خراب شدن 👌🏻 چندروز پ
#ارسالی_شما
سلام وقت بخیر
بابت این عکس من یه نظری دارم ما از یه روشی استفاده میکنیم که گوجه ها هم طعم بهتری دارن هم اینکه بعداز آب شدن یخشون آب نمیندازن.به این صورت👇
گوجه هارو با پوست به دوتا4قسمت تقسیم میکنیم و توی یه قابلمه مناسب میریزیم میزاریم روی شعله متوسط یا کم تا آب گوجه ها تبخیر بشه و گوجه ها نرم بشن و بعد با گوشت کوب برقی گوجه ها رو میکس میکنیم و توی ظرف مناسب کوچیک میریزیم و میزاریم داخل فریزر خیلی خیلی خوش طعمه برای غذا هیچ ادویه و روغن و نمکی هم نیاز نداره فقط یکم زمان لازمه که آب گوجه ها تبخیر بشه😇
امیدوارم که بکارتون بیاد🌸
درضمن نیازی نیست که روی گوجه ها آب بریزید فقط اینکه باید در قابلمه رو ببندیدولی مرتب چک کنید و هم بزنید چون شعله زیاد باشه ممکنه بسوزه
#پست_مربوطه_ریپلای_شده
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸