#ارسالی_مینا_خانم 😍
#کیک_تخته_ایی
✍ #مواد_لازم برای کیک:
1 عدد تخم مرغ
2 استکان شکر (استکان کمر باریک ترک ، 70 گرم)
1 استکان شیر (100 گرم)
1 استکان روغن مایع (80 گرم)
وانیل کمی
بکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
1 لیوان آرد (لیوان یا پیمانه قنادی)
✍ #طرز_تهیه:
تخم مرغ و شکر را تا وقتی که به قوام خامه برسد هم بزنید . روغن مایع و شیر را اضافه کنید و مجدد هم بزنید. وانیل ، آرد و بکینگ پودر را در حالیکه الک میکنید اضافه کنید و آرام هم بزنید. قالب خود فر رو با روغن جامد چرب کنید و مایه کیک را داخل قالب بریزید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده به مدت 20 دقیقه بپزید.
روش رو هم با پودر قتد و گل محمدی دیزاین کردم.
امتحان کنید خیلی راحته و زود آماده میشه واسه مهمونیای عجله ایی عالیه.👍👍
جاتون سبز
◼️ @dokhtaran_havva ◼️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🌸 #ایده_خلاقیت
خلاقیت جالب با نی 😍
کارهای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️ 😍
◼️ @dokhtaran_havva ◼️
🔷 #لازانیا_با_نان_تست
مواد لازانیا رو که شامل گوشت چرخ شده فلفل دلمه و قارچ و ذرت می باشد رو اماده کرده سپس نان تست را دور گیری کرده ته ظرف رو سس سفید زده نان تست را چیده دوباره روی نانها سس سفید زده از مواد گوشتی ریخته وپنیر پیتزا میریزیم .دوباره نان تست وسس و مواد و پنیر تا مرحله اخر که نون تست چیده و سس سفید زده و کامل با پنیر پیتزا پوشش داده ودر فر گذاشته تا طلایی شود.
◼️ @dokhtaran_havva ◼️
#برگر_مرغ_پنيری با سالاد كلم بنفش🌟
نصف يك سينه مرغ رو با پياز و سير و نمك و فلفل و زردچوبه آبپز كنيد.
ريش ريش كنيد و در تابه با يك ق مايونز و يك ق پنير پيتزا يا پارمزان و كمي فلفل سياه گرمش كنيد تا پنير ذوب و با مايونز و مرغ تركيب بشه.
داخل نون #همبرگر ازين مواد بزاريد و روش سالاد كلم كه بهش نمك و فلفل و كمي آبليموي تازه و روغن زيتون زديد بريزيد و بعد نوش جان كنيد
◼️ @dokhtaran_havva ◼️
🎀سیاست های زنانه🎀👠
#سیاست_همسرداری
ببین خانومی اینکه "من می خوام با خودش ازدواج کنم، نه خونوادش" اصلا استدلال درستی نیست!
بخش عمده ای از زندگی مشترک شما در آینده متأثر از طرز تفکر، عقاید و رفتار خانواده همسر شما خواهد بود، در نتیجه نمی توان در انتخاب شریک زندگی خانواده را جزئی مستقل و جدا از همسر دانست.
👇👇👇
◼️ @dokhtaran_havva ◼️
#باقالی_پلو_با_گوشت
دوتا پیاز رو خیلی ریز خرد کرده و در قابلمه میریزیم تا کمی تفت بخوره سپس گوشت رو اضافه میکنیم و باحرارت ملایم بیس دقیقه تفت میدیم تاکمی سبکبشه سپس زعفرون و نمک و فلفل سیاه و رب میزنیم دو دقیقه تفت میدیم تا رب بازبشه سپس دولیوان آب میریزیم وبا شعله ی ملایم میذاریم بپزه و حسابی جا بیفته
برنج رو ک از قبل خیس کردیم داخل قابلمه ی در حال جوش میریزیم وباقالی هارو اضافه میکنیم تا ب همراه برنج به جوش بیاد و اخرین مرحله هم شوید رو میزنیم و وقتی برنج نیم پز شد آبکش میکنیم.سپس برنج رو توی قابلمه ریختم و کمی روغن و زعفران هم روی برنج ریختم و گذاشتم ک دم بکشه
◼️ @dokhtaran_havva ◼️