eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
30.7هزار دنبال‌کننده
26.8هزار عکس
17هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_بستن_شال 😊 ☝️ #ایده_های_شیکپوشی 😍 خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️ تو کانال بیش از 150 مدل بستن شال ،روسری و توربان گذاشته شده فقط کافیه سرچ کنید 😊 👌 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
5.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش_بستن_روسری 😊 ☝️ #ایده_های_شیکپوشی 😍 خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️ تو کانال بیش از 150 مدل بستن شال ،روسری و توربان گذاشته شده فقط کافیه سرچ کنید 😊 👌 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
#همسرانه "بـرای شـادی و خوشحالـی یکـدیگـر تلاش کنیـد" 🍃 متاسفانه بعضی از خانمها یا آقایون، فکر می‌کنند اگه به همسرشون بها بدن؛ ممکنه همسرشون عادت کنه یا زیاده‌خواه بشه و این رو از همسرشون دریغ می‌کنند...! 👈 شاید در کوتاه مدت فکر کنند کار خوبی کردن ولی در دراز مدت سردی و دلزدگی رو در پی خواهد داشت. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌟 هرگز نمیتونی قبل از اینکه خودتو دوست داشته باشی ادعا کنی فرد دیگریو دوست داری، هر گز نمیتونی قبل از اینکه مراقب سلامتی خودت باشی ادعا کنی سلامتی دیگری و یا حتی فرزندت برای تو اهمیت داره، هرگز نمیتونی ادعا کنی که با یک قلب روح و جسم بیمار خسته و یا ناتوان میتونی عاشق دیگری باشی و سلامت جسم و روح اون فرد برای تو خیلی مهمه... پس یادت باشه اول باید خودت توانایی هر چیزیو داشته باشی تا بتونی برای دیگری ادعا کنی... از خود گذشتن این نیست که تو خودتو نادیده بگیری. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
#ایده_خلاقیت 😍 💢با بلوک های سیمانی خلاقیت به خرج دهید و گوشه حیات یا تراس خود را دنج و چشمگیر کنید. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
#ایده_خلاقیت با دوخت مروارید و نگین روی سوتین های ساده اونارو به سوتین های جذاب تبدیل کنید #باسلیقه_باشیم ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
#لوبيا_پلو لوبيا سبز رو مي ذاريم كمي بپزه تقريبا نيم پز كه شد برنج را اضافه مي كنيم بعد كه پلو پخت آبكش مي كنيم و شويد لاب لاي پلوي مي پاشيم با كمي دارچين و گلسرخ مي ذاريم دم بكشه، براي گوشت هم دوتا پياز را خلالي مي كنيم در كمي روغن تفت مي ديم ، گوشت را اضافه مي كنيم با كمي زعفران و پاپريكا و فلفل سياه تفت مي ديم و درش را مي بنديم تا كمي با هم سرخ بشن ، بعد كمي رب اضافه مي كنيم و باز هم تفت مي ديم، در اخر هم يك استكان آب، روي شعله ي خيلي ملايم زمان مي ديم تا گوشت مغز پخت بشه بعد نمك اضافه مي كنيم ، وقتي كه آماده شد، هم مي تونين جدا گوشت را سرو كنين هم رو يا لا بلاي پلو بكشين . ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
5.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش_بستن_روسری 😊 ☝️ #ایده_های_شیکپوشی 😍 خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️ تو کانال بیش از 150 مدل بستن شال ،روسری و توربان گذاشته شده فقط کافیه سرچ کنید 😊 👌 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
6.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش_بستن_توربان با روسری 😊 ☝️ #ایده_های_شیکپوشی 😍 خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️ تو کانال بیش از 100 مدل بستن شال، روسری و توربان گذاشته شده فقط کافیه سرچ کنید 😊 👌 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
#دمپخت_افسانه_پز سلام عزیزان روز خوش، امروز دم پخت رو با طعم گشنیز درست کردم عالی و خوش عطر، ابتدا دو عدد پیاز رو تفت بدید بهش زرچوبه و هر ادویه ای دوست دارید بزنید من کاری استفاده میکنم بعد چهار قاشق غذاخوری رب گوجه اضافه کنید و تفت بدید دو عدد گوجه گوشتی رو خرد کنید به مواد اضافه کنید و سیب زمینی مکعبی، یک عدد بادمجون مکعبی، دو عدد هویج مکعبی، رو هم اضافه کنید و تفت بدید، برنج ایرانی(چهار پیمونه) رو که قبلا خیسوندید رو، آبش و خالی کنید و به ازای هر پیمونه برنج دو پیمونه آب اضافه کنید بهش نمک بزنید و دو مشت سبزی گشنیز خرد شده به همه مواد اضافه کنید روغن هم اضافه کنید و چند قل که خورد زیر پلو رو کم کنید و بزارید دم بیاد. و در آخر کار بازم یه مقدار گشنیز خرد شده اضافه کنید تا عطرش بیشتر بشه نوش جان پ. ن. این مقدار مواد من چهار پبمونه برنجه(پیمونه پلو پزی) ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
#ارسالی #کشک_بادمجان خب من کشک بادمجونم یکم با همه فرق داره اینجوری درست میکنم که بادمجونهای لاغر انتخاب میکنم پوست میکنم نمک میزنم که اب تلخی بادمجون ازش جدا بشه بعد خشک میکنم.تو سرخ کن سرخ میکنم اونم درسته نه نصف کرده.دقت کنید هر چه بخواهین تو سرخ کردن روغن کم بریزید و صرفه جویی کنید و یا حساب کالریشو کنید برعکسه چون بیشتر بادمجونا روغن میگیرن یهو با روغن زیاد سرخ کنید و بزارید تویه توری تا روغن اضافیش بره بعد با دستمال مخصوص روغن گیری یکم فشار بدید تا روغنا گرفته بشه. خب حالا تو یه ظرف مثل تابه یک استکان اب یک قاشق پر دارچین نمک و فلفل بریزید بادمجونا رو بچینید درشو بزارید با حرارت زیاد بپزه. کشکو بیست دقیقه بجوشانید. پیاز فراوان سیر به دلخواه سرخ و طلایی کنید. نعناع داغ درست کنید. یکم گوشت چرخ کرده با پیاز خردشده تفت بدید بهش نمک و فلفل و دارچین بزنید بزارید یکم با اب خودش بپزه. گردو هم خرد کنید. حالا کف ظرف مورد نظرتون که میشه تو فر گذاشتو از کشک بریزید.بعد روشو بادمجونهایی که پختید و دیگه اب نداشت بچینید.بعد روشو با موادی که از قبل حاضر کرده بودید کامل کنید.20 دقیقه بزارید تو فر 180 درجه...البته با فویل ..فویلم سوراخ کنید. برای رنگی کردن کشکم از یکم زعفرون غلیظ استفاده کنید. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_بستن_شال 😊 ☝️ #ایده_های_شیکپوشی 😍 خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️ تو کانال بیش از 150 مدل بستن شال ،روسری و توربان گذاشته شده فقط کافیه سرچ کنید 😊 👌 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸