🙏خانم های عزیز توجه کنید 👇
برای اینکه مردتون رو مطابق بعضی خواسته هاتون عادت بدین اول باید خواسته هاتون رو به صورت نیاز و با ناز ازش بخواین ؛ نه به صورت امر و تکلیف
◀️اگر انجام داد کلی تشکر کنید تا برای انجام دوباره ی اون تشویق بشه و این طور تبدیل به یک عادت میشه براش😉
اما اگه خواسته ی شما رو انجام نداد مثلا گفتید اومدنی ماست بخر نخرید اصلا سرزنشش نکنید اصلا مارک نچسبونید ، چند روز بعد دوباره با حالت نیاز خواستتون رو بگید
❤️کلا مردا باید فقط تشویق بشن
🚫سرزنش و غیره نتیجه عکس میده
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#کوکو_سبزی_قالبی😋
سبزی کوکو ( تره ، جعفری ، شوید گشنیز ) روی هم نیم کیلو
تخم مرغ ( سفیده و زرده با هم )3عدد نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم
.
.
سبزی کوکو (تره، جعفری، شوید وگشنیز روی هم نیم کیلو) را بعد از شستن کنار بگذارید تا کاملا خشک شود . سبزی کوکو می بایست از سبزی پلویی ریزتر خورد شود وقتی سبزی ابش کاملا گرفته شد در یک پیاله کوچک تخم مرغ ها را یکی یکی شکسته و پس از اطمینان از سالم بودن آنها ظرف مناسبی تهیه کرده و سبزی و تخم مرغها را در آن خوب مخلوط نمایید تا خوب پف نماید بعد نمک ، فلفل ،زرد چوبه را به مواد اضافه نمایید وخوب هم بزنید تا مواد یک دست شوند .
سپس روغن مخصوص سرخ کردنی را در تابه بریزید و بگذارید کاملاً داغ شود، در غیر این صورت کوکو به تابه می چسبد و موقع برگرداندن خرد می شود . بعد قالب را در روغن گذاشته تاداغ شود و دو قاشق از مواد رو روی قالب میریزیم و با پشت قاشق آنرا صاف نموده و درب تابه را بگذارید تا کوکو مغز پخت شود . حرارت را ابتدا کمی زیاد کنید تا مواد خودشان را بگیرند و بعد زیر تابه را کم کنید تا یک روی مواد کاملا برشته شود ( حدود 15 دقیقه )
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#_قارچ_سوخاری
🔻مواد لازم : 📝
▫️آرد سوخاری ۲۰۰ گرم
▫️تخم مرغ ۱ عدد
▫️آب ۱ لیوان
▫️بکینگ پودر ۱ ق غ
▫️پودر سیر ۱ ق غ
▫️نمک نصف ق غ
▫️فلفل قرمز ۱ ق چ
✍ابتدا آرد سو خاری رو با آسیاب پودر میکنیم آب و تخم مرغ و بقیه ادویه ها و بکینک پودر رو اضافه کرده و مخلوط کرده تا خمیری حاصل شود قارچ های ریز را درون خمیر غلتانده و درون روغن داغ غوطه ور سرخ میکنیم .
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#بادمجان_شکمپر 🍆
بادمجون هارو پوست بگیرین ترجیحا بادمجان دلمه ای باشه بهتره
کلاهک سر بادمجون و برش نزنین که از هم نپاشه.
چند تا چاقو کوچیک بزنین طرفین و بعد داخل روغن سرخش کنین ( اگر بادمجونتون تلخه با نمک زدن تلخیش رو بگیرین )
تو یه تابه پیاز داغ درست کنین و گوشت چرخکرده اضافه کنین و سرخ کنین
ادویه ( نمک، فلفل قرمز، زردچوبه ، دارچین ، جوز هندی حتماا ، پودر سیر ، و کمی فلفل پاپریکا ) بزنین و در انتها هم رب گوجه .
بادمجونها رو روغن گیری کنین و با چاقو یه برش یک سانت مونده به کلاهک و انتها بزنین ، یه مقداری داخلش رو خالی کنین و بعد با سسی که آماده کردین پر کنین .
تو یه تابه و یا قابلمه جادار سیر داغ درست کنین و کمی زردچوبه و نمک بزنین و رب گوجه و گوجه حلقه شده ، کمی تفت بدین و اب بریزین تا به جوش بیاد
و بعد بادمجون هارو خیلی اروم با کمک کفگیر بزارین داخل تابه و بزارین بپزه و اب اضافه ش خشک بشه
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸