eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
30.1هزار دنبال‌کننده
26.9هزار عکس
17.1هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
🌸🌸 خلاقیت با شیشه های بلااستفاده کارای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️ 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
‍ شب قدر است و قدر آن بدانیم✨🌙✨ نماز و جوشن و قرآن بخوانیم شب تقدیر و ثبت سرنوشت است دعا بر مومن و انسان بخوانیم شب قدر را ؛ بهتر قدر بدانیم✨🌙✨ با آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما خوبان التماس دعا🙏 ◼️ @dokhtaran_havva ◼️
دعای روز نوزدهم ماه مبارک رمضان ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
آرد:یک وسه چهارم پیمانه تخم مرغ:یک عدد شکر قهوه ای روشن:یک ویک چهارم پیمانه(نداشتین یک پیمانه شکر سفید جاگزین کنید) روغن مایع:یک چهارم پیمانه پوره کدو:سه چهارم پیمانه پودر زنجبیل:یک دوم ق چ پودر دارچین:یک ق چ نمک:یک چهارم ق چ بکینگ سودا؛یک دوم ق چ(یا جوش شیرین یک چهارم ق چ) بکینگ پودر:یک قاشق مریاخوری سرخالی وانیل؛نوک چاقو ✍ مواد خشک رو ترکیب والک کنید سه باز بزارید کنار تخم مرغ وشکر ووانیل رو با همزن سه دقیقه بزنید روغن مایع وپوره کدو رو اضافه ومخلوط کنید وسپس مواد خشک الک شده رو اضافه ومخلوط کنید ومایه اماده رو داخل قیف ریخته واندازه یه گردو با فاصله روی کاغذ روغنی قیف بزنید یا با اسکوپ بستنی اینکار رو انجام بدید ودر فر با دمای صد وشصت وپنج درجه (برای فر بزقی)وگازی صد وهشتاد به مدت بیست دقیقه پخت کنید بعد پخت بزارید خنک بشه روش رو با شکلات بن ماری شده تزیین وپودر نارگیل بپاشید این مرحله سلیقه ای هست اجباری نیست نوش جونتون❤️ ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
وارد کانال زیر بشید👇 http://eitaa.com/joinchat/3642884096C71691771f4 دوستانی که علاقه به کار در منزل دارن کانال دوممونو از دست ندن کلی ایده و آموزش و مشاوره میدم چون خودم یه مدت کار کردم هر سوالی هم دارید پی وی در حد توان کمک میکنم😊
. برای پخت گوشت دو عدد پیاز رو خلالی خرد کنید و تفت بدید وقتی سبک شد گوشت رو اضافه کرده و با زرد چوبه و ادویه وفلفل سیاه کمی تفت داده‌ وبعد یک لیوان آب اضافه کرده و روی شعله کم سه ساعت زمان بدید تا پخت انجام بشه وده دقیقه آخر نمک و زعفران رو اضافه کنید شما میتونید رب گوجه هم اضافه کنید😊 . برای برنج هم قابلمه آب رو روی شعله بذارید وقتی جوش آمد برنج رو که از قبل شسته وبا نمک خیس کرده بودید رو اضافه کنید دو یا سه جوش که زد باقالی رو اضافه کرده وبعد از دو سه دقیقه ابکش کرده و داخل قابلمه ریخته و لابه لا شوید خشک بریزید ودر آخر آب زعفران و روغن روش ریخته ودم بذارید شما میتونید اگر آب گوشت اضافه دارید به جای آب روغن روی برنج بریزید به همین راحتی خوشمزگی ❤❤ ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
چه فرقی میکند که مقصر تو باشی یا او... نگذارید این دنبال مقصر بودن ها فاصله ای بینتان بیندازد که‌ مبادا در این میان غریبه ای فاصله را پُر کند، نگذارید _ما_بودنتان تبدیل به_من_شود، نگذارید قهر هایتان عادی شود باور کنید یک جانم گفتن،میگشاید تمام اَخم های مردانه را، یک آغوش محکم،تمام میکند لجاجت های زنانه را باور کنید کِیف دارد در کنار عشق بودن... ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
بدون فر و همزن دوستان من از این کیکا درست کردم خیلی خوشمزه شد😍😋 🌸 آرد: دو پیمانه شکر: یک پیمانه تخم مرغ: دو عدد ماست یک پیمانه بکینگ پودر: دو ق چ وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری من با نصف دستور درست کردم 🌸 برای تهیه کیک قاشقی ابتدا تخم مرغ و شکرو وانیل رو باچنگال را به خوبی هم بزنید سپس آردو بکینگ پودر و را با یکدیگر مخلوط نموده به تخم مرغ و شکر به آرامی اضافه نمایید و با چنگال هم بزنید. سپس ماست را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط یک دستی ایجاد گردد. در این مرحله از طرز تهیه کیک قاشقی, درون ماهیتابه ای روغن به مقدار لازم بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم کمی داغ شود.اگر حرارت زیاد باشه قبل پختن سرخ میشه و داخلش خام میمونه سپس از مواد کیک با قاشق بردارید و درون روغن بیاندازید من برای تمیز در اومدن کیک هام قالب استیل رو چرب کردم داخل تابه گذاشتم تا داغ بشه بعد از مایه کیک بردارین و داخلش بریزین نباید خیلی بریزین که کیک ضخیم بشه چون ممکنه داخلش خمیر بشه حرارت باید ملایم باشه تا کیکها کامل مغز پخت بشه وقتی کیک رو داخل تابه ریختین وقتی روش حباب زد و روش سفت شد میتونید برگردونین من دستکش پارچه ای دست کردم و به آرومی قالب رو برداشتم و گذاشتم طرف دیگه سرخ بشه حتما باید حباب بزنه و روش سفت بشه و شل نباشه بعد که دو طرف سرخ شد روی دستمال بزارین تا روغن اضافی اش گرفته بشه این کیکها سریع آماده میشه ولی کم شیرینه میتونید وقتی از روغن درآوردین توی شکر بغلتونین یا داخل شیره زعفرونی بندازین من خودم روش شکلات آب شده ریختم که خیلی عالی شد ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
😋 ابتدایک بسته ژله الوئه ورا رو با دو لیوان ابجوش حل کردم روی سر کتری با بخار اب هم زده تا کاملا ذرات ژله حل بشه ودرقالب ریخته به قطر نیم سانت ومیزاریم داخل یخچال تاببنده وسپس میوه هاروروش چیده وازژله الوئه ورا روش ریخته یکسانتی بشه داخل یخچال گذاشته تامیوه هافیکس بشن وحرکت نکنن وسپس بقیه ژله رو روش ریخته بازم یخچال میزاریم ودرهمین فاصله یک بسته ژله انگور روبادو لیوان ابجوش حل کرده ووقتی کمی خنک شد نصف را روی ژله الوئه ورا ریختم نصف دیگرشو توی ظرف دیگه ریختم گذاشتم توی یخچال گرفت بعد باپنگال هم زدم روی ژله ی روی لیوان ریختم روشم بامیوهای تابستانی تزیین کردم. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🍆 بادمجون هارو پوست بگیرین ترجیحا بادمجان دلمه ای باشه بهتره کلاهک سر بادمجون و برش نزنین که از هم نپاشه. چند تا چاقو کوچیک بزنین طرفین و بعد داخل روغن سرخش کنین ( اگر بادمجونتون تلخه با نمک زدن تلخیش رو بگیرین ) تو یه تابه پیاز داغ درست کنین و گوشت چرخکرده اضافه کنین و سرخ کنین ادویه ( نمک، فلفل قرمز، زردچوبه ، دارچین ، جوز هندی حتماا ، پودر سیر ، و کمی فلفل پاپریکا ) بزنین و در انتها هم رب گوجه . بادمجونها رو روغن گیری کنین و با چاقو یه برش یک سانت مونده به کلاهک و انتها بزنین ، یه مقداری داخلش رو خالی کنین و بعد با سسی که آماده کردین پر کنین ‌. تو یه تابه و یا قابلمه جادار سیر داغ درست کنین و کمی زردچوبه و نمک بزنین و رب گوجه و گوجه حلقه شده ، کمی تفت بدین و اب بریزین تا به جوش بیاد و بعد بادمجون هارو خیلی اروم با کمک کفگیر بزارین داخل تابه و بزارین بپزه و اب اضافه ش خشک بشه ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
😊 قول میدم قیمتاشو ببینی شوکه میشی 🙊 ایتارو با قیمتاش ترکونده😁😂😂 با قیمت پایین بخرید 😍😍😍😍 این کانال عالیه😊👇نبینی از دستت رفته ها☺️ http://eitaa.com/joinchat/1325596676Ceba0a29c72 http://eitaa.com/joinchat/1325596676Ceba0a29c72 همه دلبررررر😍😍😍👆👆 👌
دعای روز بیستم ماه مبارک رمضان ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸