eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
30.1هزار دنبال‌کننده
26.9هزار عکس
17.1هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
7.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😊☝️ 😍 خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️ تو کانال بیش از ٢٠٠ مدل بستن شال ،روسری و توربان گذاشته شده فقط کافیه سرچ کنید 😊👌 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 یه کاردستی سرگرم کننده برای کوچولوهای ناز کاردستی نهنگ ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
ابتدا البالوها را شسته و بگذارید کاملا آبشون بره و خشک شن سپس داخل شیشه ریخته و نمک و شکر (هر کدام یک قاشق غذاخوری) را داخلش اضافه کنید و از مقدار مساوی آب جوش خنک شده و سرکه روی آن بریزید تا کاملا روی همه آلبالوها را بگیرد و درش را محکم ببندید و داخل یخچال بگذارید یه هفته الی 10روز طول میکشه تا آماده بشه نکته:میتونید کامل سرکه بریزید ولی من اینجوریشو بیشتر دوست دارم که زیادی ترش نشه نوش جان ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
6.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ژله ویترینی میوه😋😋😋 مواد لازم :👇 ژله ی آلوورا یک بسته میوه های خرد شده به مقدار کافی بستنی وانیلی یک عدد ژله ی پرتقالی یک بسته شیر نصف لیوان دستور تهیه :👇 اول از همه یک بسته ژله آلوورا رو با یک لیوان آب جوش حل کنید و بذارید روی حرارت کم تا ذرات ژله کاملا از هم باز بشه. میذاریم سردبشه. کف قالب پلاستیکی رو کمی چرب میکنیم و مقداری از ژله ی آلوورا رو میریزیم داخل قالب و میره داخل یخچال تا ببنده. وقتی ژله نیم بند شد به سلیقه ی خودتون میوه ها رو بچینید داخل قالب ودوباره کمی ژله ی آلوورا بریزید روی میوه ها وبذارید یخچال تا نیم بند بشه. به مابقی ژله ی آلوورا کمی شیر اضافه میکنیم و هم میزنیم و میریزیم روی ژله ی قبلی و دوباره میذاریم یخچال تا نیم بند بشه. یک بسته ژله ی پرتقالی رو با یک لیوان آب جوش حل میکنیم ومیذاریم ذرات کاملا حل بشه. وقتی سرد شد یک عدد بستنی وانیلی آب شده اضافه میکنیم و کاملا هم میزنیم. اگر کف داره روی ژله کف اونو میگیریم. میریزیم روی ژله ی قبلی ومیذاریم داخل یخچال برای 4تا 5ساعت. بعد با انگشت دور ژله رو آزاد میکنیم و داخل ظرف برمیگردونیم. ژله ی خوشگلمون آمادست👌👌 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 ایده‌ی رویایی با شمع😍 شمع رو داخل شیشه سس بذارید و دورش پارچه‌ی شیشه‌ای بکشید تا مثل شکل بشه و ازش برای دیزاین استفاده کنید... خاص و زیبا👌 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 با چسبوندن پم پم و یا منگوله های رنگی رنگی پرده های سادتون رو زیبا کنید....🙂🙃 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 مدل موی گلی😊👌 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
10.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 🌸 بافت موی زیبا😊👌 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
سیب زمینی 🔹مواد لازم برای 12 تکه 🔸نان لواش برش خورده 12 تکه 🔸سیب زمینی آب پز درشت 3 عدد 🔸جعفری خرد شده 1/2 پیمانه 🔸کره 50 گرم 🔸فلفل قرمز 1/8 قاشق چایخوری 🔸تخم گشنیز نیم کوب 1/2 قاشق چایخوری 🔸زیره سبز 1/8 قاشق چایخوری 🔸نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم ♨️طرز تهیه 🔹سیب زمینی های پخته شده را به شکل پوره درآورید. برای این کار میتوانید از پوره ساز یا رنده و گوشتکوب استفاده کنید. جعفری، سیر و کره را همراه ادویه ها به پوره اضافه کنید. 🔹نان لواش نرم را برای تهیه سمبوسه سیب زمینی از درازا به شکل مستطیل برش بزنید. (اگر نان خشک بود قبل از برش زدن کمی آب روی آن اسپری کنید). نان ها را سریعاً در کیسه ای قرار دهید تا خشک نشود. 🔹یک نان را بردارید و روی سطح کار بگذارید. با قاشق مقداری از مایه سیب زمینی را در گوشه پایین نان قرار دهید و آن را به شکل سه گوش با زاویه 90 درجه بپیچید تا سمبوسه ای ظریف و محکم داشته باشید. در روشی دیگری می توانید ابتدا نان را به شکل قیف درست کنید و بعد داخل آن را با مواد پر کنید. 🔹روغن را در ظرفی گود بریزید تا سمبوسه سیب زمینی هنگام سرخ شدن در روغن به خوبی غوطه ور شود. خوب که داغ شد مقدار کمی زردچوبه در روغن بریزید و تا زمانی که به خوبی نان سمبوسه طلایی شود آن را سرخ کنید. سمبوسه سیب زمینی را بعد از سرخ شدن روی دستمال قرار دهید و روغن اضافی اش را بگیرید. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸🍃 آن که امـــروز را از دست می دهد فـــردا را نخواهد یافت هیچ روزی از امروز با ارزش تر نیست قدر امروز را بدانیم .... روزتون زیبا ❤️ ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
5.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک و نیم کیلو گوجه دوتا پیاز یکی دوحبه سیر همه رو خورد کنید و بزارید رو گاز با شعله زیاد اول، بعد که کمی آب انداخت و گوجه ها کمی نرم شد در ظرفو بزارید و شعله رو کم کنید تا حسابی بپزن و له و نرم بشن. بعد بریزید تو مخلوط کن و خوب پوره و میکس کنید. تا یکدست بشه. بعد پوره رو از صافی رد کنید تا پوست و دونه های گوجه جدا بشه. و بعد یک ق غ پودر گوجه (اختیاری) یک ق غ فلفل سیاه(یا کمتر، اگه هم تند دوست دارید فلفل قرمز یک ق چ بزنید.) نصف لیوان شکر، نصف لیوان سرکه سفید، یک چهارم لیوان آب سرد، 1ق غ نشاسته، 1ق چ نمک اول نشاسته رو با یکچهارم آب سرد مخلوط کنید تا حل شود و بعد به پوره گوجه اضاف کنید و مخلوط کنید و سپس همه مواد باقی مانده رو هم بهش اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. حالا ظرفو بزارید رو گاز، اول شعله زیاد باشه، وقتی قل زد کم کنید، و بعد ازینکه دیدید غلیظ شد خاموش کنید. بعد از سرد شدن بریزید تو شیشه. پ. ن این سس رو بمدت دو ماه بلکه هم بیشتر در یخچال نگهداری کنید چیزیش نمیشه. هرچند معمولا زود تموم میشه توی خونه ما. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 بافت موی جذاب😊👌 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸