eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
27.8هزار دنبال‌کننده
27.7هزار عکس
18.1هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
ایمان داشته باش، بلند پرواز باش، رویاهای بزرگ داشته باش، به خداوند اعتماد کن، خداوند برات زندگی رو خوشگل می چینه ☺️ صبحتون زیبا 🌤 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
⭐️ صدف رو رنگ بزنید و بعنوان جعبه کادو جواهرات استفاده کنید خیلی زیبا میشه 🐚🐚 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸🍃 خانم باسلیقه مراحل تزیین دستمال سفره به شکل گل 😍 🌺 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
😊☝️ 😍 خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️ ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
758.6K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😊☝️ 😍 خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️ ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🏠 دکوراسیون الهام گرفته شده از طبیعت فضایی آرام و دلنشین 🍃 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
📚 مراحل ساختن کتابخانه با آجر 👌☺️ ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
#‍سس_سزار ✏مواد لازم 🔸پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان)   ۱/۲ پیمانه 🔸روغن زیتون   ۱ فنجان 🔸فلفل سیاه   ۱/۲ قاشق چای خوری 🔸نمک   ۱/۲ قاشق چای خوری 🔸آب لیمو   ۱/۴ فنجان 🔸سیر له شده  ۲ حبه 🔸سس خردل   ۲ قاشق چای خوری 🔸سس مایونز   ۲ قاشق غذا خوری ♨طرز تهیه 🔹ابتدا 2 قاشق غذاخوری سس مایونز، 2 قاشق چایخوری سس خردل، 2 حبه سیر له شده، ¼ فنجان آب لیمو، ½ قاشق چایخوری نمک و ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده را داخل غذا ساز یا مخلوط کن بریزید. ( سیر له شده و آب لیمو را مستقیم داخل آن بریزید 🔹مواد را خوب مخلوط کنید. در حالی که غذا ساز هنوز روشن است، خیلی آرام 1 فنجان روغن زیتون را داخل آن بریزید و مخلوط کردن را تا زمانی که سس تان غلیظ و خامه ای شود ادامه دهید. 🔹سپس پنیر پارمسان را اضافه کنید و کمی دیگر مخلوط کنید. سس تان آماده است! 🔶سایر نکات 🔸برای انواع سالادها به خصوص سالاد سزار کاربرد دارد ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
با تازه تکه های مرغ را شسته و بذارین تو صافی تا آب اضافیش بره ، سپس روش کمی نمک و فلفل قرمز بپاشین و توی ماهیتابه گود با مقداری روغن روی حرارت متوسط رو به بالا دوطرفشو سرخ کنید ، یه پیاز متوسط رو ریز خرد کنید و تو همون روغن بریزین و بذارین طلایی بشه ، زرشک تازه که پاک شده و شسته و آبش کاملا رفته رو به پیاز اضافه کرده و کمی تفت بدین ، درصورت تمایل یک قاشق مرباخوری شکر بریزین و سپس حدود یه لیوان آب اضافه کرده و وقتی جوشید مرغ سرخ شده رو اضافه کنید ، حرارت رو کم کنید و بذارین با در نیمه باز به آرومی بجوشه تا مرغ کاملا بپزه و سس هم غلیظ بشه ، درانتها دو یا سه قاشق زعفران دم شده بریزین و نمک و فلفل رو هم اندازه کنید و با برنج سرو کنید. نکته: درانتهای پخت دونه های زرشک رنگشون تغییر میکنه و میتونین برای شکیل تر شدن سس باز کمی زرشک بریزین. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
براي تهيه ٣/٤ پيمانه سس ليمو تركيبات:🍋🍾 ١/٢ پيمانه روغن زيتون🍾 ٣ قاشق غذاخوري آب ليموي تازه🍋 ١ قاشق غذاخوري موسير رنده شده🥄 ١/٢+١ قاشق چايخوري خردل 🥄 ١/٢ قاشق چايخوري پوست ليمو رنده شده🍋 ١/٢ قاشق چايخوري شكر🍚 نمك و فلفل به ميزان لازم🌶 روش تهيه : همه مواد را داخل يك كاسه ريخته كاملا بهم ميزنيم تا سس يكدست شود. اين سس را ميتوان يكروز قبل از سرو تهيه و در يخچال نگهداري كرد، اما قبل از مصرف بايد حتما به دماي محيط برسد. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
هیچوقت به تهش فکر نکن، چون ممکنه برسی به غم! ته زندگی به این قشنگی، میرسی به مرگ! ته یک روز خوب، ممکنه برسی به شبِ پر از فکر و خیال! ته یک خاطره قشنگ، ممکنه برسی به یک یادش بخیر! از حس و حال الانت لذت ببر، در لحظه زندگی کن، به تهش فکر نکن 😍💜🍭 شبتون زیبا ❤️ ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
به نام خداوندی❤ که داشتن او جبران همه🌸 نداشته‌های من است🍃🍃 می‌ستایمش چون💙🍃 لایق ستایش است💖 الهے به امید رحمت تو سلام🌻🍃 صبحتون بخیر روزتون زیبا 🌺 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸