eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
31.2هزار دنبال‌کننده
26.6هزار عکس
16.8هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
🌸 🌸 شیشه و بطری های‌ اضافی رو دور نریزید اون هارو با چسب های‌ رنگارنگ متفاوت تزیین کنید و ازشون بعنوان جای حبوبات و یا جای آب استفاده کنید ❤️☺️ ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🍃🌸💕🌸 خدا مرحم تمام دردهاست هر چه عمق خراش های وجودت بیشتر... باران خدا مرحم تمام دردهاست هر چه عمق خراش های وجودت بیشتر باشد خدا برای پر کردن آن بیشتر در وجودت جای می گیرد خدایا دردهایم دلنشین می شود وقتی درمانم " تویی ".♡ 💕 💕 🌸 🌸 خدایا شکرت 🌸 شبتون زیبا ❤️ 🧡💛💚💙💜❤️
هدایت شده از تبلیغات دختران حوا
آخه لاک انقد دلبر و گوگول🤤🤤 یه کانال آوردم پر از و جذاب و دلبرررر 🤩😎 با قیمت 😳 یه دورهمی مخصوص شما دخترای باحال😁👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3647799465C899ca665b2 https://eitaa.com/joinchat/3647799465C899ca665b2 مورد تایید کانال ما 💯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
انسانها توسط افکار خود زندگی میکنند و اگر کسی در ذهنش که کارگاه تولید فکر است بتواند به گونه ای دیگر فکر کند به گونه ای دیگر زندگی میکند و این قانون است.. صبحتون زیبا 💚 ❤️🧡💛💚💙💜
برای 4 نفر مواد لازم برنج - 2 و 1/3 پ نمک ب.م.ل باقلا زرد خشک1پ زردچوبه1 ق.چ پیازداغ15 گ کره 80 گ روغن مايع ‌ب.م.ل روش تهيه برنج را به همراه کمی نمک، از 3 ساعت قبل و باقلا را از 8 ساعت قبل در ظرف های جداگانه در مقداری آب خیس کنید سپس هنگام پخت آبِ روی آنها را خالی کنید. در قابلمه ای، باقلا را با مقداری آب جوش و نمک روی حرارت ملایم قرار دهید تا به مدت 30 دقیقه بپزد سپس در آبکش بریزید (هنگام جوشیدن، کفِ روی آن­ را با قاشق جمع کنید و دور بریزید). زردچوبه را در تابه ای حاوی روغن کاملاً تفت دهید سپس پیازداغ را بیافزایید، مخلوط کنید و پس از 50 تا 60 ثانیه آن را از روی حرارت بردارید. باقلا، کره، نیمی از مخلوط پیازداغ و 5 پیمانه آب را به برنج بیافزایید و روی حرارت زیاد بگذارید تا جوش بیاید و آبِ برنج کاملاً تبخیر شود (هنگام پخت، یکی دو بار آن را هم بزنید). هنگامیکه آبِ برنج تبخیر شد، درِ قابلمه را بگذارید و حـرارت را مـلایم کنید تا به مدت 40 دقیقه بپزد و دم بکشد. زمانیکه پلو آماده شد، آن را در ظرف مورد نظر بکشید و بقیه پیازداغ را با کمی از پلو مخلوط کنید و روی آن ریخته و سرو کنید. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 مرتب نگه داشتن کشوها کار واقعا سختیه ؛چون بعد از هربار تمیز کردن دوباره وسایل باهم قاطی میشه 😭 ولی اگه باچند تا باکس ساده وسایل تفکیک بشه منظم باقی میمونه 😍 و برای هر کشویی قابل اجراست کشوی لباس بچه ها وسایل آرایشی و... ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
برای درست کردن پاچینی ابتداپوست کتف مرغ جداکرده بعدگوشت ازقسمت انتها باچاقوبریده به سمت انتها میتراشم وداخل مواد که شامل پیاز وابلیمو وزعفران وفلفل ونمک میباشد به مدت دوساعت استراحت دادم سپس ازموادخارج کرده وگوشت به سمت بالا جمع کرده وداخل سه ظرف جدا شامل اردسفید،مخلوط تخم مرغ وزعفرون،واردسوخاری بترتیب گذاشته ودرروغن داغ باشعله کم سرخ کردم ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 ایده جالب و زیبای گلدوزی داخل ساعت برای ساعتایی که دیگه موتورش کار نمیکنه وخراب شده 👌😍 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 📌آموزش ساخت جامدادی فانتزی وسایل مورد نیاز: فوم اکلیلی یا نمد🛡 چسب حرارتی🖍 زیپ🔗 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 ژله آلورا رو با یک لیوان آب جوش حل کنید و یک لیوان بستنی وانیلی به اون اضافه کنید.و توی قالب ها بریزید تا کاملا ببندن. و طبق کلیپ عمل کنید ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 یه باکس خوشگل برای یا علاقه مندای میکی موس ،از بادکنک مشکی هم میشه استفاده کرد این از بادکنک و چسب چوب و کاغذ استفاده کرده تا سفت بشه ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
دوعدد سیب زمینی رو پختم وقتی خنک شد رنده کردم یه دونه تخم مرغ رو با زردچوبه فلفل قرمز نمک خوب با چنگال هم زدم‌و روی سیب زمینی ها ریختم مقداری جعفری رو با چاقو ساتوری کردم به مایه کوکو اضافه کردم خوب هم زدم بعد اندازه نارنگی از موادم برداشتم کف دستم شکل دادم توی تابه ای که روغن سرخ کردنی ریخته و داغ شده سرخ کردم به همین راحتی غذای ما اماده شد از گوشت هم خدا رو شکر خبری نبود ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌ ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 شمعدان های قدیمی رو میتونید رنگ کنید و داخل جا شمعیش گل های طبیعی بزارید و کلی میزتون رو زیبا کنید 🥀🥀 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 با یک رشته مروارید دستبند خوشگل بسازیم👌😍😍 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 با دوختن همچین کیسه ای به گیره های لباستون نظم بدین 😍👍 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 از این بطری های دورریختنی برای نظم دادن به وسایل خرده ریزه استفاده کنید 🌺👍 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ کلوچه کنجدی😍😍 آرد: 500 گرم(۳ لیوان) پودر قند(یا شکر): 230 گرم تخم مرغ: 2 عدد روغن مایع: 3/4 لیوان ماست: 3 ق غ بکینگ پودر 1 ق غ نمک 1/4 ق چ وانیل: 1/4 ق چ پودر هل:1/4 ق چ کنجد به مقدار لازم ابتدا ماست و بکینگ پودر را مخلوط کرده و کنار میگذاریم که پف کند. تخم مرغ و وانیل و پودر قند را میزنیم تا پفکی شده و کرم رنگ شود سپس روغن مایع را اضافه کرده و هم میزنیم بعد از این ماست اماده شده را به مواد تخم مرغی اضافه کرده و مخلوط میکنیم.مواد خشک را الک کرده وبه مواد اضافه کرده و هم میزنیم این خمیر از مایع کیک غلیظ تر است. خمیر را در کیسه فریزر ریخته و به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت میدهیم،بعد از استراحت از مواد به اندازه یک گردو کمی بزرگتر برداشته و کمی در کف دست پهن میکنیم و در کنجد میغلطانیم و در سینی فر با کمی فاصله میگذاریم.فر را از یک ربع قبل گرم میکنیم با دمای 180 درجه و زمان 25دقیقه پخت میکنیم ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 بافت مو دلبرونه 😊 👌 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 کمبربند های ساده پردتون رو با چسبوندن مروارید تزیین کنید تا کلی خوشگل بشن 👏😍 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
لوبیا سبزرو پاک کرده به حلقه های 1_2میلیمتری خرد میکنیم و میشوریم و با تصف استکان اب بخار پز میکنیم. _پیاز رو نگینی خرد کرده با گوشت چرخ کرده تفت میدیم و لوبیا بخار پز شده رو بهش اضافه میکنیم فلفل و نمک و زعفران و ادویه میزنیم. _سیب زمینی و هویج و فلفل دلمه قرمز و سبز و نگینی نیم سانتی میکنیم و و سرخشون میکنیم و در اخر زرشک رو باهاشون تفت میدیممقداری از این مواد رو با لوبیا قاطی و بقیه رو با2تا زرده تخم مرغ قاطی میکنیم برای روی کوکو. _کمی که مواد لوبیامون خنک شد بسته به مقدارش 2_3قاشق ارد یا پودر نون باکت و تخم مرغ رو قاطیش میکنیم.تو تابه که روغن ریختیم و داغ شده میریزیم و با پشت قاشق فشردش میکنیم.در تابه رو 2دقیقه میزاریم بعد مواد رویی که همون سیب زمینی و...بود رو میریزیم روش.و در تابه رو میزاریم تا حسابی بپزه. _این کوکو نیاز به برگردوندن نداره. _دقت کنین کوکو لوبیا زود میسوزه. _چون چشمی درست کردم همیشه مقدار مواد دستم نیس. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸