eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
30.7هزار دنبال‌کننده
26.8هزار عکس
17هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
7.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 🌸 ایده گلدوزی😊👌 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 با مقوا قلب کوچولو دربیارید و اونها رو روی شاخه های خشکیده بچسبونید و داخل گلدون بزارید ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 ✔️مواد اولیه : ▪️کیوی (پوست گرفته) یک کیلو ▪️خیار ۴ عدد ▪️هویج ۴ عدد ▪️سیب زرد (کوچک) ۱ عدد ▪️فلفل سبز (تند) ۳ عدد ▪️سیر (کوچک) سیر یک بته ▪️چوچاق (ساطوری شده) ۴ قاشق غذاخوری ▪️نعنا خشک ۱ قاشق مربا خوری ▪️گلپر ۱ قاشق چایخوری ▪️نمک به میزان کافی ▪️سرکه ۳ لیوان 🌱روش تهیه : ابتدا کیوی ، خیار ، هویج و سیب را رنده میکنیم درون صافی میریزیم تا آب اضافی آن برود.سیر را رنده می کنیم و به همراه فلفل ساطوری شده و گلپر و سبزی و نمک به مواد اضافه می کنیم.بعد سرکه می ریزیم.همه مواد را با هم مخلوط کرده درون ظرف در بسته در جای خنک نگه داری می کنیم.این ترشی بعد یک هفته قابل استفاده است. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸🌸 😋 🔸 پیاز رو نگینی خورد کردم و با زردچوبه،نمک، فلفل سیاه ،پودر سیر و پاپریکا و زیره تفت دادم بعد قارچ و فلفل دلمه ای سبز و قرمز رو خورد کردم و به پیاز اضافه کردم و تفت دادم و در آخر دل مرغ رو ریختم و هم زدم درب تابه رو گذاشتم زیره تابه رو هم کم کردم تا مواد بپزه سیب زمینی هم نگینی کردم و با زردچوبه و نمک سرخ کردم ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌ ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 ایده برای صندوق قدیمی😊👌 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 🌸 شکلات پاستیلی😋😋 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 ایده تزئین غذا 😊 👌 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🍩 😋 ▫️نصف یک غ خمیر مایه ▫️نصف لیوان روغن ▫️یک لیوان شیر یا ماست دمای محیط ▫️یک عدد تخم مرغ ▫️دو ق غ شکر ▫️سه قاشق غذا خوری شیر خشک ▫️یک ق م خوری بگین پودر ▫️سه لیوان ونیم ارد 🔸شیر خمیر مایه شکرشیر خشک تخم مرغ روغن باهمزن دستی مخلوط کرده در کاسه ای ارد وبگین پودر رو مخلوط کرده مایع مخلوط شده رو اضافه میکنیم مواد ورز داده اگه خمیر مون خیلی خشک بود کمی شیر رو اضافه میکنیم خمیر کاملا نچسپ باشه نیم ساعتی درجای گرم استراحت میدهیم بعد خمیر رو بقطر نیم سانت باز کرده کاترزده هر دونات جداگانه روی کاغذ روغنی گذاشته باز نیم ساعت دیگه استراحت میدهیم روی خمیر رو باپارچه میپوشونیم تا پف کنه در حمام روغن وحرارت متوسط سرخ میکنیم روی کاغذ روغن گیر میزاریم تا روغن اضافه اش بگیره بعد داخل شکر میزنیم با نی دونات رو سوراخ کرده با قیف نوتلا رو درون دونات هامون رو پر میکنیم ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 خلاقیت با سنگ و چوب😊👌 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸