فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 #کاردستی_کودکانه
کاردستیو بسازین و به کوچولوهاتون هدیه بدین 😊
ببین و بساز 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#كدو_بادمجون_با_گوشت_قلقلی
🔸بادمجونا و كدو رو كه سرخ كردم كنار گذاشتم ي پياز متوسط رو ريز خرد كردم و سرخ كردم و يكم زردچوبه هم به پياز زدم. تابه رو گذاشتم رو حرارت بعد مقدار کمی روغن مايع ريختم تو تابه سه تا گوجه متوسط رو حلقه حلقه كردم و توي تابه ريختم يكم رب گوجه هم كنار گوجه ها ريختم پياز داغ رو ريختم روش و بعد بادمجونا و كدو رو چيدم روشون و بعد هم يه گوجه ديگه رو حلقه حلقه كردم و مجدد ی لایه گوجه حلقه شده چیدم روشون. نصف لیوان اب ریختم روش درب تابه رو گذاشتم تا یکم گوجه ها نرم بشن و اب بندازن بعد از یک ربع گوشت های قلقلي رو چیدم روشون . مجدد سر تابه رو گذاشتم تا يه رب ساعتي تا گوجه ها حسابي اب بندازن و خورش لعاب خوبي بگيره.براي گوشت قلقلي هم يه پياز متوسط رو رنده ريز كردم يكم اب پياز رو گرفتم و نمك و فلفل و زرد چوبه و گوشت رو اضاف كردم به همراه دو ق غ ارد سوخاري ( یا آرد نخودچی) و حسابي ورز دادم و بعد هم قلقلي كردم و سرخ كردم
🖤 @dokhtaran_havva 🖤
🌸 🌸 #فرنی_با_نشاسته
▫️شیر ۴ لیوان
▫️شکر ۸ قاشق غذاخوری
▫️نشاسته پودری ۴ قاشق غذاخوری پر
▫️گلاب ۴ قاشق غذاخوری
▫️خامه صبحانه ۴ قاشق غذاخوری تخم مرغ ۱ عدد
▫️زعفران دم شده غليظ مقداری
🔸ابتدا نشاسته وشکر رو در قابلمه مناسبی مخلوط کرده شیر رو آرام آرام اضافه و با همزن دستی بزنید تا مخلوط بشه و گلوله نداشته باشه تخم مرغ رو با چنگال بزنید تا از حالت لختگی در بیاد وبه مخلوط شیر اضافه کنید و با همزن بزنید تا یکدست بشه خامه وگلابم افزوده وروی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا بپزه وغليظ بشه جوش که آمد و یکی دوقل زد حرارتو خاموش کنید مواد رو نصف کنید و به نیمی زعفران اضافه و مخلوط کنید حالا از فرنی سفید به تساوی در ظرفهای سرو بریزید وچند دقیقه بزارید تا خودشو بگیره در این فاصله هرچند بار بخش زعفرانی رو هم بزنید تا رویه نبنده وکمی خنک بشه بعد فرنی زعفرانی رو به تساوی روی قسمت سفید بریزید و با هر چه دلخواهتون هست تزیین کنید دوستان با این مقدار مواد شش ظرف مثل تصویر بدست میاد
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #رولت_خرما 😋
▫️خرمای سیاه ۳۵۰ گرم
▫️آرد ۱ لیوان
▫️گردوی نگینی نیم لیوان
▫️پودر زنجبیل ، دارچین و هل از هر کدام 1 قاشق چایخوری
▫️روغن به میزان لازم
▫️کره آب شده ۱ قاشق غذاخوری
🔸خرمای هسته گرفته را از چرخ گوشت رد می کنیم کره آب شده را اضافه و روی کیسه فریزر پهن می کنیم روش دوباره يك کیسه فریزر ديگه پهن میکنیم و با وردنه صاف میکنیم. آرد را تفت داده تا تغییر رنگ دهد ۴ ق غ روغن مایع و یک قاشق غذاخوری کره مخلوط می کنیم تا حدیکه آرد کمی جمع بشه بعد هل ، پودر دارچین و زنجبیل پاشیده و روی مواد پخش میکنیم و صاف میکنیم و بعد با کمک کیسه فریزر به آرامی و بادقت رول می کنیم بعد از رول شدن دوباره باز کنید گردوی خرد شده را هم روی رول بریزید و دوباره با کمک کیسه فریزر رول کنید بمدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار می دهیم و بعد با کارد تیز بسیار راحت و تمیز برش میدیم
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #کرم_لیوانی_سه_رنگ😍😍
ویژه افطار🌙
زرده تخم مرغ 4عدد(80گرم)شکر 1/2پیمانه(75گرم).وانیل شکری 1/4ق چ.ورقه ژلاتین 4عدد.شیر 1و1/2 پیمانه(240 میلی لیتر).کاکائو 1ق س (4گرم).زعفران سائیده وحل شده در آب 1/2ق چ.
طرز تهیه:
زرده های تخم مرغ راباشکرووانیل هم بزنید تا سفید وکشدارشود.ورق ژلاتین راحدوددودقیقه در آب سرد حل کنید.شیر راروی حرارت قرار دهید تابه جوش آید وژلاتین روبهش اضافه کنید سریع به هم بزنید تا ورقه ژلاتین در شیر حل شود.شیر وزرده تخم مرغ رو مخلوط کنید.کرم رابه سه قسمت تقسیم کنید یک قسمت ساده .یک قسمت رازعفران زده.یک قسمت را کاکائو بزنید .سپس یک قسمت رابه دلخواه انتخاب کنید داخل لیوان بریزید وکمی داخل فریزر بگذارید تا تقریبا خودش رابگیرد بعد رنگ بعدی راریخته وهمین طور ادامه دهید تا قسمت آخر ودر یخچال قرار دهید تاکرم سفت شود.
نکته.ورقه ژلاتین نباید در شیر بجوشد زیرا دراین حالت شیر بریده بریده میشه
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
#استند_شیک_بساز
برای جاقاشق و کارد یا نبات و مزه، سه سوته میتونی درست کنی
لیوانی که استفاده کردم جنسش پلاستیکی بود، که کلا کار کم خرجی شد، میتونید بجای دستگیره کریستال، با مسوار پاپیون درست کنید و به قسمت بالا لحیم کنید.
این نوارچسب رو میتونید از لوازم هنری یا خرازی یا لوازم التحریر تهیه کنید.
اسپری مشکی مات تک گل استفاده کردم، بی نهایت نمایه زیبایی به کارم داد.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #سمبوسه_باساندویچ_ساز
چهار تا نون لواشو از وسط نصف میکنیم تو ساندویچ میکر میزاریم موادو روش پهن میکنیم و نصف دیگه نونو میزاریم روش و در ساندویچ سازو میبندیم و بیست دقیقه وقت میدیم تا آماده بشه. فقط نکته ای که داره اینه که تابه های زیر و روی ساندویچ سازو باید چرب کنید و موادتون باید یکم از سمبوسه های دیگه آبدار تر باشه نه اینکه آب بریزید باید یکم زودتر از رو شعله بردارید.
مواد داخلش پیاز که میزاریم طلایی بشه نه کاملا سرخ، گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه های رنگی خرد شده و قارچ خرد شده و ذرت و رب گوجه و سیب زمینی پخته و نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #ته_چین_مرغ تکنفره
میخوام رسپی ته چین مرغ تکنفره و در مقدار کم رو بزارم که دوستان درخواست کرده بودن که بسیار برای مهمانیها و مراسم شیک و مناسبه😍
برنج یک پیمانه
زرده تخم مرغ یک عدد
ماست دو تا سه قاشق غذاخوری
زعفران مقداری
پیاز داغ مقداری
سینه مرغ پخته شده نصف سینه
زرشک مقداری
و اما روش تهیه👇
اول برنج را به حالت آبکشی درست کرده
و سپس توی ظرفی زرده تخم مرغ، ماست و زعفران و کمی نمک و کمی روغن مایع رو اضافه کرده و کامل مخلوط میکنیم.
بعد برنج رو بهش اضافه کرده و خوب مخلوط کرده.
بعد مرغی رو که از قبل پختین رو ریش ریش کرده هم میتونین به همینصورت ساده استفاده کنین و هم میتونین با کمی کره,نمک,فلفل,و خیلی کم پودر سیر تفت بدین تا خوش عطر بشه.
خوب حالا قالب مورد نظرتون رو چرب کرده بعد نیمی از مخلوط ماست و برنج رو توش ریخته و مرغ ها رو روی برنج میریزیم تا یکنواخت سطح برنج رو بپوشونه,من از کمی پیاز خلالی سرخ شده هم همیشه استفاده میکنم که طعمشو عالی میکنه و همچنین کمی زرشک تفت داده شده و بعد بقیه برنج رو ریخته و روی مرغها را با برنج کامل میپوشونیم.
روی قالب رو فویل آلومینیومی کشیده چند سوراخ میزنیم روش
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
منتظر نباش زندگی به تو معنا بده
بلند شو و زندگی را معنا کن
فردای تو نهفته در امروز تو است
پس امروز رو خوب بساز تا
فردایی عالی داشته باشي
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #خورشت_مرغ_و_بادمجان
اول به تیکه های مرغ نمک و زردچوبه زدم و توی روغن سرخ کردم، بعد درآوردم و دو تا پیاز متوسط رو خلالی کردم و توش تفت دادم تا طلایی بشه. بعد دو قاشق رب گوجه زدم و گذاشتم رنگشو پس بده، کمی فلفل و پاپریکا هم زدم، دو لیوان اب ریختم و مرغ سرخ شده رو گذاشتم توش با شعله کم بپزه.
بادمجونا رو هم جدا سرخ کردم، نیم ساعت آخر پخت خورش روی مرغها چیدم و کمی سس خورشت رو روش ریختم. دو تا گوجه هم نصف کردم و توش انداختم و گذاشتم باهم بپزه. آخرش هم دو قاشق آبغوره بهش زدم.
پ ن: برای #ته_دیگ تهچین هم مقداری برنج مونده داشتم، تقریبا یک پیمانه بود، تو یه کاسه یه تخم مرغ کوچیک تقریبا، دو قاشق ماست سفت، یک قاشق روغن و زعفرون دم کرده و کمی نمک رو باهم کاملا مخلوط کردم و برنج رو بهش اضافه کردم. موقع دم کردن برنج اول اینو ریختم کف قابلمه ای که کمی روغن ریخته بودم، بعد روشو صاف کردم و بقیه برنج تازه آبکشی شده رو روش ریختم و دم کردم.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 #مدل_مو
مدل موی جذاب 😊 👌
درست کن و بدرخش ✨
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
خب برای تهیه این شربت دلبر و مفید نیاز داریم به 👇
گل پنیرک
عسل
آبلیمو
گلاب
زعفران
یخ
خب میزان مواد مورد نیاز کاملا بستگی به تعداد لیوانهایی داره که شما میخوایین درست کنید (همیشه گفتم که این میزان موادی که من میگم برای ۴نفر هست )
برای هر لیوان ۱ق غ 🍯 عسل و نصف ق غ گل پنیرک و چند قطره گلاب وچند تکه یخ نیاز داریم .
اول گل پنیرک رو با نصف لیوان آب مخلوط کنید وبذارین کنار تا رنگ بده بعد عسل رو داخل لیوان بریزین روی عسل چند تکه یخ بندازین و آب گل پنیرک رو روی یخ بریزین
🚫نکته :من برای عکاسی کل لیوان رو پر یخ کردم که نمای زیباتری داشته باشه اگه مثل من ظرفتون رو پر از یخ کنید عسل حل نمیشه و چند ساعت زمان میبره و تا اون موقع رنگ شربتتون هم حالت زعفرونی به خودش میگیره 🚫
💖خب اگه میخوایین شربتتون صورتی طور بشه در حد چند قطره خیلی خیلی کم آب لیمو ترجیحا تازه به شربتتون اضافه کنید.
💚اگه میخوایین رنگ شربتتون سبز بشه چند قطره زعفرون به شربتتون اضافه کنید.(اسلاید آخر رنگ سبز کاملا مشخصه)
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
از جعبه های تمیز برای نظم بخشیدن به کابینت خود استفاده کنید
با همین ترفند یک کفش ارزان یا جیب هم اندازه در کابینت ببرید ، میتوانید همه چیز از جمله اسفنج تا حشره کش ها را در ان ها بگذارید. سعی کنید یک پلاستیک را انتخاب کنید که از گذاشتن اشیا خیس درآنها خیالتان راحت باشد.
ببین و بساز 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
برای داشتن دکوراسیون شیک, حتما نباید هزینه ی زیادی بکنید فقط کافیه کمی سلیقه به خرج بدین😍
از این ایده راحت و زیبا برای دکور منزلتون استفاده کنید👌
ببین و بساز 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 #مدل_مو
دم اسبی دلبررررر 😊 👌
درست کن و بدرخش ✨
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
منتظر نباش زندگی به تو معنا بده
بلند شو و زندگی را معنا کن
فردای تو نهفته در امروز تو است
پس امروز رو خوب بساز تا
فردایی عالی داشته باشي
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
با میخ و نخ روی چوب طرح گلدون یا بطری رو به صورت برجسته درست کنید و توش چندشاخه گل بزارید خیلی قشنگ میشه
ببین و بساز 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 #مدل_مو
دم اسبی دلبررررر 😊 👌
درست کن و بدرخش ✨
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 #مدل_مو
مدل موی سه سوته😊 👌
درست کن و بدرخش ✨
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #محلبی شکلاتی با موز🍌🍫
1لیتر شیر
2عدد موز
2عدد زرده تخم مرغ
1لیوان شکر
3 قاشق سوپخوری نشاسته ذرت
2 قاشق سوپخوری آرد
مقدار کمی وانیل شکری
1استکان شکلات شیری
1پاکت خامه مایع بدون شکر
بیسکوییت پتی بور
برای تزیین انار موز و میوه فصل
موز را در ظرفی له کنید و به شکل پوره درآورید.در یک قابلمه شیر ، نشاسته ،آرد،زرده تخم مرغ , شکر ,وانیل
و پوره موز را در یک قابلمه بریزید و روی گاز بگذارید و مداوم هم بزنید تا محلبی قوام بگیرد (به غلظت فرنی)
و آن را بپزید.وقتی محلبی قوام گرفت و پخت از روی شکلات را در آن بریزید و هم بزنید تا شکلات آب شود.
در آخر خامه را نیز اضافه کرده و تا به اندازه ای که غلیظ شود و قوام پیدا کند آن را بپزید .محلبی پخته شده را در مخلوط کن بریزید و یا با همزن برقی هم بزنید تا یکدست شود.در کف کاسه یا جامهای پذیرایی ابتدا بیسکوییت پودر شده(در غذاساز) بریزید و سپس روی آنها محلبی بریزید و دوباره یک لایه بیسکوییت بریزید و در آخر با میوه تزیین کنید و در یخچال استراحت دهید تا سرد شود و سرو کنید .نوش جان
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸