eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
31.2هزار دنبال‌کننده
26.6هزار عکس
16.8هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
🌸 🌸 😍😍 ویژه افطار🌙 زرده تخم مرغ 4عدد(80گرم)شکر 1/2پیمانه(75گرم).وانیل شکری 1/4ق چ.ورقه ژلاتین 4عدد.شیر 1و1/2 پیمانه(240 میلی لیتر).کاکائو 1ق س (4گرم).زعفران سائیده وحل شده در آب 1/2ق چ. طرز تهیه: زرده های تخم مرغ راباشکرووانیل هم بزنید تا سفید وکشدارشود.ورق ژلاتین راحدوددودقیقه در آب سرد حل کنید.شیر راروی حرارت قرار دهید تابه جوش آید وژلاتین روبهش اضافه کنید سریع به هم بزنید تا ورقه ژلاتین در شیر حل شود.شیر وزرده تخم مرغ رو مخلوط کنید.کرم رابه سه قسمت تقسیم کنید یک قسمت ساده .یک قسمت رازعفران زده.یک قسمت را کاکائو بزنید .سپس یک قسمت رابه دلخواه انتخاب کنید داخل لیوان بریزید وکمی داخل فریزر بگذارید تا تقریبا خودش رابگیرد بعد رنگ بعدی راریخته وهمین طور ادامه دهید تا قسمت آخر ودر یخچال قرار دهید تاکرم سفت شود. نکته.ورقه ژلاتین نباید در شیر بجوشد زیرا دراین حالت شیر بریده بریده میشه ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 برای جاقاشق و کارد یا نبات و مزه، سه سوته میتونی درست کنی لیوانی که استفاده کردم جنسش پلاستیکی بود، که کلا کار کم خرجی شد، میتونید بجای دستگیره کریستال، با مسوار پاپیون درست کنید و به قسمت بالا لحیم کنید. این نوارچسب رو میتونید از لوازم هنری یا خرازی یا لوازم التحریر تهیه کنید. اسپری مشکی مات تک گل استفاده کردم، بی نهایت نمایه زیبایی به کارم داد. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 ‍ چهار تا نون لواشو از وسط نصف میکنیم تو ساندویچ میکر میزاریم موادو روش پهن میکنیم و نصف دیگه نونو میزاریم روش و در ساندویچ سازو میبندیم و بیست دقیقه وقت میدیم تا آماده بشه. فقط نکته ای که داره اینه که تابه های زیر و روی ساندویچ سازو باید چرب کنید و موادتون باید یکم از سمبوسه های دیگه آبدار تر باشه نه اینکه آب بریزید باید یکم زودتر از رو شعله بردارید. مواد داخلش پیاز که میزاریم طلایی بشه نه کاملا سرخ، گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه های رنگی خرد شده و قارچ خرد شده و ذرت و رب گوجه و سیب زمینی پخته و نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 تکنفره میخوام رسپی ته چین مرغ تکنفره و در مقدار کم رو بزارم که دوستان درخواست کرده بودن که بسیار برای مهمانیها و مراسم شیک و مناسبه😍 برنج یک پیمانه زرده تخم مرغ یک عدد ماست دو تا سه قاشق غذاخوری زعفران مقداری پیاز داغ مقداری سینه مرغ پخته شده نصف سینه زرشک مقداری و اما روش تهیه👇 اول برنج را به حالت آبکشی درست کرده و سپس توی ظرفی زرده تخم مرغ، ماست و زعفران و کمی نمک و کمی روغن مایع رو اضافه کرده و کامل مخلوط میکنیم. بعد برنج رو بهش اضافه کرده و خوب مخلوط کرده. بعد مرغی رو که از قبل پختین رو ریش ریش کرده هم میتونین به همینصورت ساده استفاده کنین و هم میتونین با کمی کره,نمک,فلفل,و خیلی کم پودر سیر تفت بدین تا خوش عطر بشه. خوب حالا قالب مورد نظرتون رو چرب کرده بعد نیمی از مخلوط ماست و برنج رو توش ریخته و مرغ ها رو روی برنج میریزیم تا یکنواخت سطح برنج رو بپوشونه,من از کمی پیاز خلالی سرخ شده هم همیشه استفاده میکنم که طعمشو عالی میکنه و همچنین کمی زرشک تفت داده شده و بعد بقیه برنج رو ریخته و روی مرغها را با برنج کامل میپوشونیم. روی قالب رو فویل آلومینیومی کشیده چند سوراخ میزنیم روش ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
منتظر نباش زندگی به تو معنا بده بلند شو و زندگی را معنا کن فردای تو نهفته در امروز تو است پس امروز رو خوب بساز تا فردایی عالی داشته باشي ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 اول به تیکه های مرغ نمک و زردچوبه زدم و توی روغن سرخ کردم، بعد درآوردم و دو تا پیاز متوسط رو خلالی کردم و توش تفت دادم تا طلایی بشه. بعد دو قاشق رب گوجه زدم و گذاشتم رنگشو پس بده، کمی فلفل و پاپریکا هم زدم، دو لیوان اب ریختم و مرغ سرخ شده رو گذاشتم توش با شعله کم بپزه. بادمجونا رو هم جدا سرخ کردم، نیم ساعت آخر پخت خورش روی مرغها چیدم و کمی سس خورشت رو روش ریختم. دو تا گوجه هم نصف کردم و توش انداختم و گذاشتم باهم بپزه. آخرش هم دو قاشق آبغوره بهش زدم. پ ن: برای تهچین هم مقداری برنج مونده داشتم، تقریبا یک پیمانه بود، تو یه کاسه یه تخم مرغ کوچیک تقریبا، دو قاشق ماست سفت، یک قاشق روغن و زعفرون دم کرده و کمی نمک رو باهم کاملا مخلوط کردم و برنج رو بهش اضافه کردم. موقع دم کردن برنج اول اینو ریختم کف قابلمه ای که کمی روغن ریخته بودم، بعد روشو صاف کردم و بقیه برنج تازه آبکشی شده رو روش ریختم و دم کردم. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
خب برای تهیه این شربت دلبر و مفید نیاز داریم به 👇 گل پنیرک عسل آبلیمو گلاب زعفران یخ خب میزان مواد مورد نیاز کاملا بستگی به تعداد لیوانهایی داره که شما میخوایین درست کنید (همیشه گفتم که این میزان موادی که من میگم برای ۴نفر هست ) برای هر لیوان ۱ق غ 🍯 عسل و نصف ق غ گل پنیرک و چند قطره گلاب وچند تکه یخ نیاز داریم . اول گل پنیرک رو با نصف لیوان آب مخلوط کنید وبذارین کنار تا رنگ بده بعد عسل رو داخل لیوان بریزین روی عسل چند تکه یخ بندازین و آب گل پنیرک رو روی یخ بریزین 🚫نکته :من برای عکاسی کل لیوان رو پر یخ کردم که نمای زیباتری داشته باشه اگه مثل من ظرفتون رو پر از یخ کنید عسل حل نمیشه و چند ساعت زمان می‌بره و تا اون موقع رنگ شربتتون هم حالت زعفرونی به خودش میگیره 🚫 💖خب اگه میخوایین شربتتون صورتی طور بشه در حد چند قطره خیلی خیلی کم آب لیمو ترجیحا تازه به شربتتون اضافه کنید. 💚اگه میخوایین رنگ شربتتون سبز بشه چند قطره زعفرون به شربتتون اضافه کنید.(اسلاید آخر رنگ سبز کاملا مشخصه) ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸  از جعبه های تمیز برای نظم بخشیدن به کابینت خود استفاده کنید با همین ترفند یک کفش ارزان یا جیب هم اندازه در کابینت ببرید ، میتوانید همه چیز از جمله اسفنج تا حشره کش ها را در ان ها بگذارید. سعی کنید یک پلاستیک را انتخاب کنید که از گذاشتن اشیا خیس درآنها خیالتان راحت باشد. ببین و بساز 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 برای داشتن دکوراسیون شیک, حتما نباید هزینه ی زیادی بکنید فقط کافیه کمی سلیقه به خرج بدین😍 از این ایده راحت و زیبا برای دکور منزلتون استفاده کنید👌 ببین و بساز 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 دم اسبی دلبررررر 😊 👌 درست کن و بدرخش ✨ ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
منتظر نباش زندگی به تو معنا بده بلند شو و زندگی را معنا کن فردای تو نهفته در امروز تو است پس امروز رو خوب بساز تا فردایی عالی داشته باشي ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 با میخ و نخ روی چوب طرح گلدون یا بطری رو به صورت برجسته درست کنید و توش چندشاخه گل بزارید خیلی قشنگ میشه ببین و بساز 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
‏بعضی چیزها در جهان خیلی مهم تر از دارایی هستند یکی از اونا توانایی خوش بودن با چیزهای ساده است☺️🌸🌱 شبتون زیبا 💚 ❤️💚💛💜💙🧡
دعای روز بیست و چهارم ماه مبارک رمضان 🧡💛💚💙💜❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 دم اسبی دلبررررر 😊 👌 درست کن و بدرخش ✨ ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 مدل موی سه سوته😊 👌 درست کن و بدرخش ✨ ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 شکلاتی با موز🍌🍫 1لیتر شیر 2عدد موز 2عدد زرده تخم مرغ 1لیوان شکر 3 قاشق سوپخوری نشاسته ذرت 2 قاشق سوپخوری آرد مقدار کمی وانیل شکری 1استکان شکلات شیری 1پاکت خامه مایع بدون شکر بیسکوییت پتی بور برای تزیین انار موز  و میوه فصل موز را در ظرفی له کنید و به شکل پوره درآورید.در یک قابلمه شیر ، نشاسته ،آرد،زرده تخم مرغ , شکر ,وانیل و پوره موز را در یک قابلمه بریزید و روی گاز بگذارید و مداوم هم بزنید تا محلبی قوام بگیرد (به غلظت فرنی) و آن را بپزید.وقتی محلبی قوام گرفت و پخت از روی  شکلات را در آن بریزید و هم بزنید تا شکلات آب شود. در آخر خامه را نیز اضافه کرده و تا به اندازه ای که غلیظ شود و قوام پیدا کند آن را بپزید .محلبی پخته شده را در مخلوط کن بریزید و یا با همزن برقی هم بزنید تا یکدست شود.در کف کاسه یا جامهای پذیرایی ابتدا بیسکوییت پودر شده(در غذاساز) بریزید و سپس روی آنها محلبی بریزید و دوباره یک لایه بیسکوییت بریزید و در آخر با میوه تزیین کنید و در یخچال استراحت  دهید تا سرد شود و سرو کنید .نوش جان ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‎‌‌ ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 چند عدد لبو رو به صورت کالباسی برش داده و طی چند روز در آفتاب یا با میوه خشک کن خشک کنید قطعات خشک شده رو با آسیاب پودر کنید برای تزیین ماست یا رنگی کردن برنج استفاده کنید درست کن و بدرخش ✨ ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 کیک کاکائویی600 گرم خامه صبحانه 1 بسته 200 میلی لیتری شکلات تلخ 50 گرم شکلات شیری 50 گرم نوتلا یا شکلات صبحانه2 قاشق غذاخوری برای روی ترافل: شکلات چیبسی سفید و شکلاتی طرز تهیه: ابتدا خامه را روی حرارت گذاشته تا گرم بشه. وقتی گرم شد خاموش کرده و شکلات های شیری و تلخ را به خامه اضافه و مخلوط میکنیم تا شکلات اب بشه.کیک را خرد کرده و مخلوط خامه وشکلات را روی کیک بریزین و مواد را مخلوط کنید تا خمیری شکل بشه. از خمیر به اندازه دلخواه برداشته گرد کنید و روش رو شکلات چیبسی سفید یا رنگی بزنید و یه ساعت بذارین داخل یخچال تا خودشو بگیره. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 مواد لازم: فیله یا سینه ی مرغ ۵۰۰ گرم کره ۵۰ گرم شیر ۱۰۰ میلیلیتر ۱ عدد تخم مرغ سیر۳ حبه نمک و فلفل سیاه و قرمز و آویشن و پودر سیر به مقدارلازم ابتدا فیله ی مرغ و کره و تخم مرغ و سیر و ادویه جات رو داخل غذاساز یا چرخگوشت ریخته و خوب میکس میکنیم سپس روی سلفون ریخته چند قاشق غذاخوری و رول میکنیم و مانند اب نبات میپیچیم و نخ میبندیم سپس یکساعت داخل یخچال قرار میدهیم و بعد داخل قابلمه تا روی سوسیس ها اب جوش میریزیم و یه کاغذ روغنی برمیداریم وسطشو سوراخ کنید روی سوسیس ها بگذارید که سوسیس ها بالا اب نیان. شعله رو زیاد کنید تا اب جوش بیاد و بعد شعله رو کم کنید به مدت ۲۰ تا نیم ساعت تا سوسیس ها بپزند. و بعد انها رو از اب خارج کنید و بزارید سرد بشه و بعد از سرد شدن سلفون ها رو جدا کنید. و بعد برای خوشمزه تر شدن میتونید کمی سرخ کنید 😍😘 پ ن: اگه ۳ عدد نان تست رو با همون شیر خیس کنید و با مواد میکس کنید و ۲ یا ۳ ق غ خامه صبحانه پاکت صورتی اضافه کنید خوشمزه تر میشه 😋 ولی لزومیم نداره و حتما نخ ببندید که حین پخت باز نشه ‏ ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸