eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
29.1هزار دنبال‌کننده
27.3هزار عکس
17.6هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
🌸 🌸 ایده ی جالب برای بسته بندی تنقلات به شکل قیف مناسب برای جشن تولد و دورهمی ها😍😍 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 ایده شمع آرایی 😊 👌 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
سالاد شيك و خوشمزه 😋 سینه مرغ پخته شده، سیب زمینی پخته شده، قارچ تفت داده شده و خیار نگینی و پیازچه وسس البته ماست یونانی بهتره فقط بهتره بجای خیار از خیارشور استفاده كنين😋😋 و اینکه برای فرم دادن از قالب کمربندی استفاده کنید ☺️ ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 با روبان یا نخ محکم جعبه کادوتون رو به حیوانات اسباب بازی ببندید و هدیتون رو بی نظیر کنید 🦒🦏 😍😚 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
‍ دسر شانامو😍😍 ✍مواد لازم پنیر خامه ای ۲۰۰گرم بستنی وانیلی ۱ عدد شیرعسلی نصف قوطی خامه صبحانه ۲۰۰گرم پودر ژلاتین ۳ق غ ژله توت فرنگی یا هر طعمی که دوس دارین ۱بسته طرز تهیه: برای تهیه این نوع ژله ابتدا ژله های رنگی را طبق دستور پشت پاکت آماده نمایید و داخل یخچال قرار دهید. توجه داشته باشید که برای سفت تر شدن ژله می توانید از مقدار آب کمتر و یا مقداری پودر ژلاتین استفاده نمایید.بعد از سفت شدن ژله ها، آن ها را از ظرف خارج نموده و به صورت مکعب های ریز برش بزنید. پودر ژله آلوئه ورا را با آب جوش مخلوط نموده و به جای آب سرد معادل آن یعنی برای هر بسته یک لیوان بستنی وانیلی اضافه نمایید. مخلوط ژله آلوئه ورا و بستنی را با مکعب های ژله ایی مخلوط نموده و در قالب که از قبل چرب نموده اید، بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا بگیرد. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 تزئین غذا😊❤️ ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🐛« گاهی‌اوقات‌قرار‌است‌که‌در‌پیله‌درد 🦋»نم‌نمک‌شاپرکی‌خوشگل‌و‌زیبا‌بشوی شبتون زیبا ❤️ 🧡💛💚💙💜❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سالروز میلاد خانم فاطمه معصومه (س) و روز دختر را به همه بانوان پاک و آسمانی تبریک عرض می‌کنم. 🧡💛💚💙💜❤️
🌸 🌸 ابتدا برنج ها را شسته و سپس به همراه شیر و زعفران و نمک و کره روی حرارت میگذاریم تا مثل درست کردن کته آب خود را از دست بدهد.و آن را دم می اندازیم.در ظرف مناسبی ماهی را که از قبل شسته و تکه کرده ایم با زعفران و آرد،نمک،ادویه مخصوص ماهی و فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و در تابه سرخ میکنیم.وقتی برنج دم کشد قابلمه را داخل آب خیلی سرد میگذاریم و بعد داخل سینی برمیگردانیم تا برنج کاملا قالبی در بیاید. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸