eitaa logo
کانال دختران بهشتی
828 دنبال‌کننده
10.2هزار عکس
6.6هزار ویدیو
56 فایل
چادرت را بتکان روزیِ ما را بفرست ای که روزیِ دو عالم همه از چادر تو ست یا زهرا سلام الله علیها
مشاهده در ایتا
دانلود
••🌱📸•• ↫سلاحِ‌تــ🦋ـو،همین...
دلانہ✨ فقط‌دم‌زدن‌ازشهدا‌افتخار‌نیست، و ڪافی هم نیست✋🏻 بایدزندگیمان، حرفمان، نگاهمان، لقمه‌هایمان و رفاقتمان هم بوۍ‌شهدا‌را‌بدهد . . 🌿" • . درجریانید‌که🙄..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴۱۱ دستورالعمل برای آشپزی اسلامی 🍲 موقع خرید مواد غذایی سوره کوثر رو برای برکت بخونید و قبل از شروع آشپزی وضو بگیرید.
قیمه نثار مجلسی قزوین را تا حالا خورده اید؟ قیمه نثار از غذاهای اصیل ایرانی و یکی از غذاهای مجلسی مخصوص قزوین است. در گذشته قیمه‌ نثار را در مراسم ‌ها و عروسی ‌ها برای پذیرایی از مهمانان درست می کردند. این غذای خوشمزه هم ظاهر زیبایی دارد، هم طعم خیلی خوبی دارد. سعی کنید برای درست کردن قیمه نثار از گوشت گوسفندی استفاده کنید تا خورش شما بافت بهتری داشته باشد. مواد لازم قیمه نثار قزوینی گوشت گوسفندی 400 گرم برنج 4 پیمانه پیاز 1 عدد زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری نمک و زردچوبه به میزان لازم فلفل سیاه به میزان لازم ادویه کاری به میزان لازم پودر سیر به میزان لازم چوب دارچین 1 تکه آبلیمو 1 قاشق غذاخوری گلاب نصف پیمانه شکر 1 قاشق غذاخوری زرشک 3 قاشق غذاخوری خلال پسته و بادام 2 قاشق غذاخوری مراحل دستور پخت قیمه نثار مرحله اول برای درست کردن خورش قیمه نثار، ابتدا برنج را از سه چهار ساعت قبل شسته و با مقداری آب خیس می کنیم تا برای پخت آماده شود. مرحله دوم سپس پیاز را نگینی خرد می کنیم. بعد در یک قابلمه با مقداری روغن روی حرارت تفت می دهیم تا کمی نرم و سبک شود. مرحله سوم بعد گوشت خورشتی خرد شده را هم به قابلمه اضافه می کنیم و همراه با پیاز تفت می دهیم تا گوشت تغییر رنگ دهد. وقتی گوشت هم تفت خورد، مقداری زردچوبه، فلفل سیاه، پودر سیر، ادویه کاری و رب گوجه را اضافه می کنیم و دوباره تفت می دهیم تا رب رنگ باز کند. مرحله چهارم سپس 3 لیوان آب جوش به گوشت اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا گوشت با حرارت کم بپزد. زمان پخت خورش بستگی به نوع گوشت شما دارد. سعی کنید زیاد آب نریزید و گوشت را با حرارت کم بپزید. چون این خورش نباید آبش زیاد باشد. مرحله پنجم وقتی که گوشت کاملا پخته شد و آب خورش کم و لعاب دار شد، نمک، زعفران دم کرده، چوب دارچین و آب لیمو را بهش اضافه می کنیم و حدود ۱۰ دقیقه دیگر آن را جوشانده و بعد حرارت را خاموش می کنیم. مرحله ششم در ادامه برای پختن برنج در یک قابلمه مقداری آب روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید. بعد از جوشیدن آب، برنج خیس شده را در قابلمه می ریزیم و صبر می کنیم تا بجوشد و پخته شود. مرحله هفتم وقتی که برنج نرم شد آن را آبکش می کنیم و مقداری آب سرد روی آن می ریزیم تا موقع دم کشیدن شفته نشود. مرحله هشتم حالا یک قابلمه روی حرارت می گذاریم و کف آن را چرب می کنیم و برای ته دیگ آن یک تکه نان ، کف قابلمه می گذاریم. سپس برنج آبکش شده را در آن می ریزیم و دم کنی و درب قابلمه را می گذاریم تا حدود نیم ساعتی با حرارت کم بماند و دم بکشید. مرحله نهم در این فاصله زرشک و خلال پسته و بادام را چند دقیقه ای در گلاب خیس می کنیم. سپس در یک تابه مقداری روغن ریخته و زرشک و خلال ها را در تابه با حرارت خیلی کم تفت می دهیم. موقع تفت دادن در صورت تمایل می توانید کمی شکر بریزید. مرحله دهم وقتی که برنج پخت آن را در دیس می کشیم و روی آن خورش قیمه نثار آماده شده را می کشیم و روی آن را با زرشک و خلال پسته و بادام تزیین و سرو می کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا