#باقلوا_شعريه
مواد میانی:
پسته خرد شده +گردو خرد شده+یک قاشق عسل.
مواد را مخلوط میکنیم.
مواد لایه ی اصلی باقلوا:
رشته پاکستانی ،یک بسته
شیر عسل ،نصف قوطی
پودر هل ،کمی
کره،50گرم.
روش اماده سازی:
ابتدا رشته ها را داخل پاکتشان خوب خرد میکنیم و سپس انها را در تاوه قرار داده و تفت میدهیم(بدون کره)،وقتی رنگ رشته ها کمی
تغییر کرد و تیره تر شد،کره را به ان می افزاییم،بعد از یک دقیقه،پودر هل و نصف قوطی شیر عسل را اضافه میکنیم و مواد را مخلوط میکنیم و از روی حرارت بر میداریم.
درون یک سینی مستطیلی،کیسه فریزر قرار میدهیم،روی این نایلون،موادباقلوا را پهن میکنیم طوری که یک لایه ی مستطیلی بدست اید.
مواد میانی باقلوا را که اماده کرده بودیم در یک طرف روی لایه ی رشته قرار میدهیم و به کمک نایلون،باقلوا را رول میکنیم .رول را خوب میبندیم و انرا به مدت چند ساعت در فریزر قرار میدهیم.سپس انرا تکه تکه کرده و استفاده میکنیم.
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
🎂 @SofrehChi 🍰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مخصوص عاشقان پیتزا که این روزا دستشون از سفارش پیتزا کوتاه شده 😁👌
این پیتــــــزا سیب زمینی فوق العاده رو خودتون درست کنید و لذت ببرید 😋🍕
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
🎂 @SofrehChi 🍰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_میکادو😋😋😋
مواد لازم :
آرد سفید ۲ لیوان
آرد نخودچی ۱ لیوان
پودر قند نصف لیوان
عسل ۴ ق غ
کره ۲۰۰ گرم
روغن مایع کلا حدود ۳چهارم لیوان
پودر کاکائو ۲ ق غ
نان میکادو ۸ ورق
طرز تهیه :
آرد سفید الک شده رو روی گاز ۵ دقیقه خوب تفت میدیم،بعد آرد نخودچی رو هم به همین شکل ، پودر کاکائو رو هم اضافه و هم میزنیم ، کره رو اضافه کرده و وقتی ذوب شد روغن مایع هم میرنیم،پودر قند رو توش الک میکنیم و اگه مواد سفت شد یکم دوباره روغن توش بریزین،حالا با سرعت زیاد که مواد سرد نشه،نون میکادو رو روی سطح کارتون بزارین و مواد رو خیلی کم به اندازه ی اینکه سطحش رو پر کنه قشنگ با قاشق پهن میکنیم،بعد سریع ورق بعدی نون میکادو رو روش میزاریم،همینطور تا ۸ تا بشه،بعد با دست روی هم فشار بدین که خوب بچسبه،فقط مراقب باشین ورق هارو نشکونین،چون شکننده ان،بعد یک ساعت تمام بزارین یخچال،از یخچال که دراومد،با چاقوی بزرگ به اندازه و شکل دلخواهتون برش بزنین،خیلی آهسته و منظم👌👌
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
🎂 @SofrehChi 🍰
هدایت شده از پست آشپزی
#نان_شیرمال
اول از همه ۱ ق غ سرصاف خمیرمایه فوری رو با ۱ ق چ شکر بریزید داخل نصف لیوان آب ولرم و ده دقیقه بذارید کنار تا عمل بیاد
حالا آرد ۲/۵ لیوان +شکر یک چهارم لیوان
+یک چهارم ق چ نمک+ نصف قاشق چایخوری هل یا زنجبیل یا دارچین یا وانیل در کاسه با قاشق کمی مخلوط کنید مخمر عمل اومده رو بهش اضافه کنید یک سوم لیوان شیر ولرم رو بهش اضافه کنید. همه رو باهم مخلوط کنید تا خمیر جمع بشه و شروع به ورز دادن کنید تا یکدست بشه، بعد ۳۰ گرم کره نرم رو بهش اضافه کنید جمعا حدود ۱۵ دقیقه ورز بدید اگر احساس کردید خمیر خشکه قاشق قاشق آب اضافه کنید تا کاملا لطیف بشه بذارید ۲۰ دقیقه استراحت کنه بعد شکل بدید یا ساده چونه بگیرید و توی قالب یا سینی بذارید پلاستیک چرب شده روش بکشید و یه جای نسبتا گرم حدود ۴۵ تا یکساعت بذارید استراحت خمیرتون دو یا سه برابر حجم میگیره
بعد رومال تخم مرغ +۱ ق غ شیر(یا خامه) +نوک ق چ وانیل یا زعفران بزنید و کنجد و خرفه بپاشیدداخل فر 180
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
🎂 @SofrehChi 🍰
#دسر_پودینگ_موزی 🍌 😋
🔸چهار لیوان شیر ویه استکان شکر ۴ قاشق نشاسته ودو زرده تخم مرغ رو با هم قاطی کرده رو حرارت میذاریم غلیظ بشه بعد بهش وانیل ویه قاشق کره اضافه میکنیم .
بعد دو عدد موز خوب پوره میکنیم وبه مواد اضافه میکنیم .بعد بیسکویت رو تو لیوان ها میریزیم و این کرم روش.من بیسکویت ها رو پودر کردم ولایه لایه روی هم ریختم .
اگه موز دوست ندارین .میتونید حذفش کنید
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
🎂 @SofrehChi 🍰
هدایت شده از پست آشپزی
#شربت_نعناع
يك نوشيدني عالي كه به سادگي ميتونيد درستش كنيد.
مواد لازم: شكر يك كيلو ،آب پنج ليوان، برگ نعناع حدود نيم كيلو(يعني بايد يك كيلو نعناع بخريد و فقط برگهاشو براي اين شربت استفاده كنيد كه بشه حدود نيم كيلو) ،آبليموي تازه سه ق غذاخوري.
....نكته :اگه ميخوايد رنگ شربت سبز خوشرنگ باشه بايد دو سه قطره رنگ سبز خوراكي به شربت اضافه كنيد كه اختياريه.
طرز تهيه:آب و شكر رو روي شعله بزاريد تا بجوش بياد.پنج دقيقه كه جوشيد نعناع رو اضافه كنيد.🌿بهتره نعناع رو يك چاقو بزنيد(نبايد ريز خرد بشه فقط نصف بشن) تا رنگ و طعمشو بهتر به شربت بده🌿 حالا بزاريد حدود نيم ساعت ملايم بجوشه و قوام بياد بعد آبليمو و در صورت تمايل رنگ مجاز خوراكي رو اضافه كنيد.وقتي شربت آماده شد شعله رو خاموش كنيد و بزاريد يك شب در همون قابلمه با در بسته بمونه بعد صاف كنيد و در بطري داخل يخچال نگه داريد و موقع سِرو به مقدار لازم بهش آب و چند برگ نعناع تازه براي خوشگليش اضافه كنيد.
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
🎂 @SofrehChi 🍰
دسر_سوهان ⛱😍
🔴مواد لازم🔻🥚
▫️زرده تخم مرغ ٣عدد
▫️آردگندم ١٠٠گرم
▫️پودرجوان گندم ٣٠گرم
▫️پودر شكر ١٠٠گرم
▫️آب سرد ٢پيمانه
▫️زعفران دوقاشق دم كرده
▫️پودر هل يك قاشق مربا خوري
▫️كره ذوب شده ١٠٠گرم
🔴طرز تهیه🔻🍨
🔸ابتدا تخم مرغ كمي باهمزن هم ميزنيم بعد پودر شكر وباكره ذوب شده روبهش اضافه ميكنيم وكنار ميزاريم بعد داخل ي كاسه بزرگ دوليوان آب ميريزيم بعد آرد وجوان گندم بهش اضافه ميكنيم وخوب هم ميزنيم تايك دست بشه بعد داخل تابه ميريزيم وروي حرارت ميزاريم ومرتب هم ميزنيم تا كمي غليظ بشه بعد زعفران اضافه ميكنيم ودرآخر مواد كه كنار گذاشتيم اضافه ميكنيم ومرتب هم ميزنيم و پنج دقيقه قبل اينكه آماده بشه پودر هل اضافه ميكنيم
نكات مهم -زمان آماده شد نيم ساعت.
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
🎂 @SofrehChi 🍰
مربای هویج گل رز😍😍
✍ مواد لازم:
شکر = ۲ ل
آب= ۱ ل
گل رز هویج= به مقدار لازم
🍜 طرز تهیه:
اول پوست هویج ها رو میگیریم، سعی کنید از هویج های درشت استفاده کنید تا گل های بزرگتری داشته باشید
با پوست کن هویج رو به صورت ورقه های نازک برش میدیم بعد روی اون آب جوش میریزیم تا نرم بشن بعد از چند دقیقه شروع میکنیم به پیچیدن ورقه ها به شکل گل رز و در انتها، اونا رو با خلال دندون فیکس میکنیم
آب و شکر رو مخلوط میکنیم و روی حرارت قرار میدیم تا دونه های شکر حل بشه و شروع به جوشیدن کنه حرارت رو کم میکنیم و اجازه میدیم بجوشه و قوام بیاد
بعد از قوام اومدن شیره گل ها رو بهش اضافه میکنیم و اجازه میدیم یک ربع تا بیست دقیقه بسته به اندازه گل ها، بجوشه تا گل های هویجی بپزن بعد حرارت رو خاموش میکنیم و اجازه میدیم خنک بشن بعد خلال دندون ها رو در میارم و داخل ظرف میچینیم.
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
🎂 @SofrehChi 🍰
✅ پاناکوتا ۳ رنگ 😋
✍ مواد لازم:
شیر ۲ لیوان
شکر ۶-۷ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری سرپر
آب سرد ۱/۴ لیوان
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
🍜 طرز تهیه:
شیر و شکر رو با هم مخلوط کنین و بذارین روی حرارت تا شکر حل بشه
پودر ژلاتین رو بریزین روی اب سرد و بذارین اشفنجی شه بعد بذارینش روی کتری رو بخار اب جوش هم بزنین تا ژلاتین کاملا حل شه و یکدست و زلال بشه
خامه رو هم بذارین رو کتری هم بزنین تا رقیق بشه
چند قاشق از شیر داغ رو بریزین تو خامه هم بزنین تا کاملا رقیق بشه و خامه رو به بقیه شیر اضافه کنین، آخر هم ژلاتینو به شیر اضافه کنین
حالا میتونین مواد شیری که درست کردینو به ۳ قسمت تقسیم کنین، برای پاناکوتا وانیلی مقداری وانیل یا اسانس وانیل اضافه کنین، برای پاناکوتا شکلاتی برای هر لیوان شیر ۱ قاشق مربا خوری پودر کاکائو و یک تکه شکلات تخته ای اضافه کنین و برای پاناکوتا نسکافه ای به ازای هر ۲ لیوان شیر یک بسته پودر نسکافه اضافه کنین.
#پاناکوتا
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
🎂 @SofrehChi 🍰
"شامی سویا"
🥪🍔
طرز تهیه ش به این صورته که دو پیمانه سویا رو خیس میکنید و بعد آبکش میکنید 4 عدد تخم مرغ رو با یک عدد پیاز و 3 قاشق جعفری ساطوری ، چند شاخه هم پیازچه ساطوری و ادویه هایی دلخواهتون رو اضافه و مخلوط میکنید..میتونید مواد رو نیم ساعت تو یخچال استراحت بدین و بعد قالب بزنید و توی روغن سرخ کنید.😋
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
🎂 @SofrehChi 🍰
#ترشی_لیمو
میخوام یه ترشی خوب برا دوستان معرفی کنم من این لیموها رو خریدم واینجوری چهار نصفش کردم و دونه هاشو درآوردم که تلخ نشه و وسط لیمو ک نصف کردم نمک میریزم و به ارامی داخل دبه مناسب و یا شیشیه میزارم و اب جوش خنک شده رو از گوشه میریزم روش میتونین آب لیمو هم بریزید ولی من با آب درستش کردم عالی شده و بعداز یه ماه آماده مصرف ک حتی پوستشم قابل خوردن میشع گفتم بگم اگه دوستای گلم دوست داشتن امتحانی یه شیشه کوچیک بزارید اگ خوشتون اومد بیشتر میزارید
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
🎂 @SofrehChi 🍰
#کتلت
گوشت چرخکرده ۲۰۰گرم
سیب زمینی ۵تا۶عدد متوسط
پیاز ۲عددمتوسط
سیر ۱حبه
نمک وفلفل به میزان لازم
زردچوبه ۲تا۳ق غ
ارد سوخاری ۲تا۳ق غ
ابتدا سیب زمینی و پیاز و سیر و رنده میکنیم و گوشت و نمک و فلفل و زردچوبه و آرد سوخاری اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم و داخل یخچال به مدت نیم تایکساعت میزاریم وبعد درمیاریم و داخل روغن داغ سرخ میکنیم.
نکته ها
بجای اردسوخاری اماده میتونید از خمیر نان باگت که خشک شده واسیاب کردیم استفاده کنیم.
اب پیاز وسیب زمینی رو بیرون نمیریزیم.
تخم مرغ به مواد اضافه نمیشه.
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
🎂 @SofrehChi 🍰
#کوکوی_ماست_و_هویج
موادلازم📝
تره 250 گرم
ماست چکیده:نصف لیوان
زعفران آب کرده:یک ق غ
نمک و فلفل و روغن:به میزان لازم
هویج:3 تا 4 عدد
آرد:یک ق غ تخم مرغ:5 عدد
خلال پسته یا بادام:3 ق غ
✍طرزتهیه:
✏️✏️✏️✏️
هویج را رنده کنید، زعفران، نمک، فلفل، آرد و خلال ها را با هم در یک ظرف بریزید و تخم مرغ ها را در آن شکسته و خوب بزنید. ماست را به مخلوط اضافه و مواد را در روغن داغ سرخ کنید و برش بزنید و طرف دیگر کوکو را هم سرخ کنید.
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
🎂 @SofrehChi 🍰
#سس_گوجه_ترکی
یه چاشنی غذای خوشمزه و جدید ترکی
گوجه فرنگی
فلفل سبز
سیر
جعفری
یه کم سرکه و نمک
مقداری روغن زیتون
با بلندر پوره کنید و توی یخچال نگه داری کنید. از ترکیباتش مشخصه که طعمش عالی میشه!
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
🎂 @SofrehChi 🍰
✅حلواي ساده😋
به ازاي ٤ ليوان آرد،دو و نيم ليوان شكر و دو نيم ليوان آب و نصف پيمانه گلاب-يك ق م هل .
ارد را با حدود يك پيمانه و نصفي (مخلوط روغن مايع و جامد)روي حرارت ملايم تفت داده تا خامي آرد گرفته و آرد تغيير رنگ دهد
در قابلمه ي ديگر شكر و آب را ميگذاريم تا حل شده و به غلظت شربت برسد بعد گلاب و كمي زعفران و هل و ... را اضافه كرده
تقت دادن اين مقدار آرد حدود ٤٥تا يكساعت زمان ميبرد
در آخر هنگام مخلوط كردن آرد با شربت ميتوان ٢٥گرم كره اضافه كرد، بعد از همزدن كامل ارد با شربت،قابلمه را به صورت گهواره اي به چپ و راست تكان مي دهيم تا به روغن بيفتد.
آخر سر،يه مقدار كمتري از حلوا (فقط به اندازه تزيين ظرف مورد نظر)كنار گذاشتم،
يك ق غ پر پودر كاكائو رو با ٥ق ابجوش و يك ق شكر حل كرده،و به حلوا اضافه كنيد.
اگر احساس كرديد سفته ،مقدار ابجوش رو بيشتر كنيد.
بعضي دستورات ،پودر كاكائو رو در مرحله اخر،قبل از اضافه كردن شربت،داخل ارد ميريزن و بعد شربت...
هميشه يادتون باشه حلوايي كه ميخواييد داخل قيف بريزيد بايد شل تر از حد معمول باشه.
يعني از همون اول مقدار شربت رو (كمي )بيشتر بريزي
#حلوا
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
🎂 @SofrehChi 🍰
دسر عربی 😍😍
✍ مواد لازم:
شیر ۲ لیوان
پودر کرم کارامل 1 بسته
ژلاتین 1 ق غ
کافی میکس 1 بسته
خامه صبحانه 1 بسته
بیسکوییت پتی بور تقریباً ۲۰ عدد
🍜 طرز تهیه:
پودر کارامل و کافی میکس و ژلاتین رو تو شیر حل میکنیم و میزاریم رو حرارت که بجوشه
بعد همینطور که داغه بيسکوئيت رو بهش اضافه کنید و با مخلوط کن خوب بزنین تا یکدست بشه بعد خامه رو بهش اضافه کنید و دوباره بزنید
حالا موادو تو قالب بریزید و حدود ۵، ۶ ساعت بزارید تو یخچال که ببنده.
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
🎂 @SofrehChi 🍰
#خورشت_لوبیا_سبز
.
.معمولا این خورشت رو با گوشت قرمز درست میکنن ولی من همه جوره درست میکنم مثلا با چرخ کرده ،کوفته ریزه ،گوشت خورشتی،یا گوشت تکه ای،امروز هم با مرغ درست کردم قبل از هر کاری یک عددسینه مرغ رو نمک و زردچوبه زدم داخل روغن سرخ کردم وقتی سرخ شد داخل همون روغن پیاز نگینی خرد کرده رو ریختم و سرخ کردم وقتی پیاز سرخ شد هویچ ودوقاشق رب گوجه فرنگی به همراه زرد چوبه ویک لیوان پوره گوجه به همراه مرغ سرخ شده واب جوش اضافه کردم وقتی مرغ پخته شد لوبیا سبز که از قبل بلانچ کرده و داخل فریزر داشتم رو با نصف قاشق گرد غوره و پودر دارچین اضافه کرده و بیست دقیقه دیگه زمان دا دم تا خورشت جا بیفته برای ته دیگ برنج هم روغن رو کف قابلمه ریخته سیب زمینی چیده کمی از برنج رو زعفران ویک قاشق کنجد مخلوط کرده روی سیب زمینی ریخته وبا قاشق فشرده کرده وما بقیه برنج رو ریخته ویک ساعت دم گذاشتم
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
🎂 @SofrehChi 🍰
#خورشت_کدوحلوایی با مرغ و آلوی خورشتی
مرغ ..... یک سینه کامل
آلو ...... 100 گرم
کدو ...... بمقدار لازم
پیاز ....... یک عدد بزرگ
رب ..... یک ق م
زعفران آب کرده ...... دو ق
پیاز را نگینی خرد میکنیم و در روغن سرخ میکنیم و طلایی که شد تکه های مرغ را اضافه کرده و زردچوبه و فلفل اضافه کرده و کمی سرخ میکنیم و بعد رب را اضافه کرده و تفت میدهیم و بعد دو لیوان آب اضافه کرده و میگذاریم بپزد
بعد از اینکه مرغها نیم پز شدند آلوهای شسته را اضافه میکنیم تا با حرارت کم جا بیفتد.
کدو حلوایی را به تکه های دلخواه برش میزنیم و در ماهیتابه چیده و کمی آب و رو غن اضافه میکنیم و در آنرا گذاشته تا پخته شود و بعد از تمام شدن آب در روغن سرخ میشود.
بعد از جا افتادن خورشت زعفران را اضافه کرده و خورشت آماده میشود.
البته میتوان کدوها را سرخ کرد و در آخر با زعفران به خورشت اضافه کنیم تا بپزد.
بعد در ظرف کشیده و نوش جان کنید 😊
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
🎂 @SofrehChi 🍰
سالاد اسفناج با سس عسل و ليمو
🍋🥬🥙🍲🍗
طرز تهيه:اول نصف سينه مرغ يا چند فيله مرغ رو با يك ق روغن زيتون،نمك و فلفل و پودر سير،كمي آويشن و يكي دو ق آبليمو،يك ساعت در يخچال مزه دار كنيد.تابه رژيمي يا گريل رو داغ كنيد و مرغ رو داخلش بدون آب يا روغن بذاريد تا گريل و برشته بشه.
در ظرف مورد نظرتون برگهاي بِيبي اسفناج (اسفناجهاي كوچولو) رو بريزيد،روشون مرغ برش خورده،يك دوم ليوان گردو ي تست شده،يك ليوان توتفرنگي ورقه اي شده و يدونه سيب كوچك كه خلالي برش زديد رو بچينيد.اين سالاد مقداري پنير بلوچيز (ميتونيد از فتا يا حتي پنير تبريزي هم استفاده كنيد) و كمي پياز بنفش هم داره.
براي سس سالاد:چهار ق روغن زيتون+دو ق آبليموي تازه+يك ق عسل+كمي نمك و فلفل+نصف ق مرباخوري آويشن و نصف ق مرباخوري نعناع خشك
نكته:براي تُست كردن گردو،مغز گردو رو داخل تابه بدون روغن روي حرارت ملايم چهار يا پنج دقيقه تفت بديد.
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
🎂 @SofrehChi 🍰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته_پفکی_تن
برای این کوفته خوشمزه که چیزی توی مایع پکورا هست احتیاج داریم
مواد را واسه یه قوطی تن ماهی میگم
تن ماهی راجوشانده وروغن ان را کاملا بگیرید وخوب با دست یا چنگال ریز کنید
توی ظرفی نصف لیوان ارد سفید ویک چهارم لیوان اب معمولی ویک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر وفلفل سیاه بریزید وخوب مخلوط کنید تا اینجا مواد ما یه خمیر چسنبده است بعد یه تخم مرغ را اضافه وخوب مخلوط کنید بعدیک پیاز رنده شده وکاملا اب گرفته را اضافه ودوقاشق گشنیز ساطوری شده و زردچوبه وفلفل و پودر زیره وپودر تخم گشنیز و پودر پاپریکا ودر صورت تمایل ادویه کاری بزنید ونمک وخوب مخلوط کنید ودر اخر تن ماهی را اضافه واب نصف لیموی تازه ورنده پوست لیمو که دلخواه است مخلوط کنید ومایع را حدود نیم ساعت استراحت دهید وبعد با دست یا قاشق اندازه یه گردو کوچک بردارید وتوی روغن داغ شناور باشه سرخ کنید طلایی که شد بردارید وروی دستمال اشپزخونه بذارید تا روغن اضافی جذب بشه البته اصلا روغن زیاد نمیخوره وبا سس تند میل کنید
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
🎂 @SofrehChi 🍰
#بورک اسفناج 😋
مواد لازم :
۱ لیوان شیر
۱ لیوان ماست
۱ استکان روغن مایع
۳ عدد تخم مرغ
۶ عدد یوفکا
مواد میانی :
۱ کیلو اسفناج
۲ عددپیاز
نصف استکان روغن مایع
نمک فلفل سیاه
۲ ق غ رب
۲۰۰ گرم پنیر محلی چیزی مثل پنیر لیقوان ما
طرز تهیه:
اول اسفناج ها رو شسته آبشان که رفت خورد میکنیم .در ظرفی پیاز خورد شده رو با روغن مایع تا جایی که نرم شود تفت میدهیم .سپس اسفناج ها و نمک و فلفل را اضافه میکنیم .تا جاییکه که آبش کشیده بشه تفت میدیم از روی گاز بر میداریم وقتی که خنک شد پنیر رنده شده یا خرد شده رو اضافه میکنیم .برای سس روغن مایع ،ماست،تخم مرغ،شیر رو به خوبی هم زنید تا یکدست شود،یوفکا رو باز کنید و از سس خوب روش بمالید به ۴ قسمت تقسیم کنید مواد اسفناجی رو هم روی یوفکاها بزنید و به صورت گل بپیچید و از سس روی بورک ها بزنید و در فر ۲۰۰ درجه تا جاییکه سرخ شود بپزید .
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
🎂 @SofrehChi 🍰