eitaa logo
دختران روح الله
12.1هزار دنبال‌کننده
36هزار عکس
14.8هزار ویدیو
9 فایل
کانال رسمی دفتر امور بانوان موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) dokhtaraneruhollah.ir
مشاهده در ایتا
دانلود
سالاد اسفناج با سس عسل و ليمو 🍋🥬🥙🍲🍗 طرز تهيه:اول نصف سينه مرغ يا چند فيله مرغ رو با يك ق روغن زيتون،نمك و فلفل و پودر سير،كمي آويشن و يكي دو ق آبليمو،يك ساعت در يخچال مزه دار كنيد.تابه رژيمي يا گريل رو داغ كنيد و مرغ رو داخلش بدون آب يا روغن بذاريد تا گريل و برشته بشه. در ظرف مورد نظرتون برگهاي بِيبي اسفناج (اسفناجهاي كوچولو) رو بريزيد،روشون مرغ برش خورده،يك دوم ليوان گردو ي تست شده،يك ليوان توتفرنگي ورقه اي شده و يدونه سيب كوچك كه خلالي برش زديد رو بچينيد.اين سالاد مقداري پنير بلوچيز (ميتونيد از فتا يا حتي پنير تبريزي هم استفاده كنيد) و كمي پياز بنفش هم داره. براي سس سالاد:چهار ق روغن زيتون+دو ق آبليموي تازه+يك ق عسل+كمي نمك و فلفل+نصف ق مرباخوري آويشن و نصف ق مرباخوري نعناع خشك نكته:براي تُست كردن گردو،مغز گردو رو داخل تابه بدون روغن روي حرارت ملايم چهار يا پنج دقيقه تفت بديد. ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮ 🎂 @SofrehChi 🍰
7.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای این کوفته خوشمزه که چیزی توی مایع پکورا هست احتیاج داریم مواد را واسه یه قوطی تن ماهی میگم تن ماهی راجوشانده وروغن ان را کاملا بگیرید وخوب با دست یا چنگال ریز کنید توی ظرفی نصف لیوان ارد سفید ویک چهارم لیوان اب معمولی ویک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر وفلفل سیاه بریزید وخوب مخلوط کنید تا اینجا مواد ما یه خمیر چسنبده است بعد یه تخم مرغ را اضافه وخوب مخلوط کنید بعدیک پیاز رنده شده وکاملا اب گرفته را اضافه ودوقاشق گشنیز ساطوری شده و زردچوبه وفلفل و پودر زیره وپودر تخم گشنیز و پودر پاپریکا ودر صورت تمایل ادویه کاری بزنید ونمک وخوب مخلوط کنید ودر اخر تن ماهی را اضافه واب نصف لیموی تازه ورنده پوست لیمو که دلخواه است مخلوط کنید ومایع را حدود نیم ساعت استراحت دهید وبعد با دست یا قاشق اندازه یه گردو کوچک بردارید وتوی روغن داغ شناور باشه سرخ کنید طلایی که شد بردارید وروی دستمال اشپزخونه بذارید تا روغن اضافی جذب بشه البته اصلا روغن زیاد نمیخوره وبا سس تند میل کنید ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮ 🎂 @SofrehChi 🍰
اسفناج 😋 مواد لازم : ۱ لیوان شیر ۱ لیوان ماست ۱ استکان روغن مایع ۳ عدد تخم مرغ ۶ عدد یوفکا مواد میانی : ۱ کیلو اسفناج ۲ عددپیاز نصف استکان روغن مایع نمک فلفل سیاه ۲ ق غ رب ۲۰۰ گرم پنیر محلی چیزی مثل پنیر لیقوان ما طرز تهیه: اول اسفناج ها رو شسته آبشان که رفت خورد میکنیم .در ظرفی پیاز خورد شده رو با روغن مایع تا جایی که نرم شود تفت میدهیم .سپس اسفناج ها و نمک و فلفل را اضافه میکنیم .تا جاییکه که آبش کشیده بشه تفت میدیم از روی گاز بر میداریم وقتی که خنک شد پنیر رنده شده یا خرد شده رو اضافه میکنیم .برای سس روغن مایع ،ماست،تخم مرغ،شیر رو به خوبی هم زنید تا یکدست شود،یوفکا رو باز کنید و از سس خوب روش بمالید به ۴ قسمت تقسیم کنید مواد اسفناجی رو هم روی یوفکاها بزنید و به صورت گل بپیچید و از سس روی بورک ها بزنید و در فر ۲۰۰ درجه تا جاییکه سرخ شود بپزید . ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮ 🎂 @SofrehChi 🍰
7.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای این کوفته خوشمزه که چیزی توی مایع پکورا هست احتیاج داریم مواد را واسه یه قوطی تن ماهی میگم تن ماهی راجوشانده وروغن ان را کاملا بگیرید وخوب با دست یا چنگال ریز کنید توی ظرفی نصف لیوان ارد سفید ویک چهارم لیوان اب معمولی ویک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر وفلفل سیاه بریزید وخوب مخلوط کنید تا اینجا مواد ما یه خمیر چسنبده است بعد یه تخم مرغ را اضافه وخوب مخلوط کنید بعدیک پیاز رنده شده وکاملا اب گرفته را اضافه ودوقاشق گشنیز ساطوری شده و زردچوبه وفلفل و پودر زیره وپودر تخم گشنیز و پودر پاپریکا ودر صورت تمایل ادویه کاری بزنید ونمک وخوب مخلوط کنید ودر اخر تن ماهی را اضافه واب نصف لیموی تازه ورنده پوست لیمو که دلخواه است مخلوط کنید ومایع را حدود نیم ساعت استراحت دهید وبعد با دست یا قاشق اندازه یه گردو کوچک بردارید وتوی روغن داغ شناور باشه سرخ کنید طلایی که شد بردارید وروی دستمال اشپزخونه بذارید تا روغن اضافی جذب بشه البته اصلا روغن زیاد نمیخوره وبا سس تند میل کنید ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮ 🎂 @SofrehChi 🍰
نصف لیوان سویا رو خیس کردم بعد از ده دقیقه آبکش کردم و کامل آبشو گرفتم ،چهار عدد سیب زمینی نسبتا بزرگ رو شسته و پوستشونو گرفتم و رنده ریز کردم و یه دونه پیاز متوسط رو هم رنده کردم و دو حبه سیر رنده شده رو بهش اضافه کردم و آبشونو اصلا نگرفتم یه ق غ رب گوجه، دو تا دونه تخم مرغ و یک چهارم فلفل دلمه ای متوسط و نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه و سماق و پودر آویشن همه رو با هم مخلوط کردم و توی تابه کمی روغن سرخ کردنی ریختم با قاشق از مایه برداشتم و با فاصله توی روغن داغ ریختم و با شعله ملایم پشت و روشونو سرخ کردم به همین راحتی ،بسیار ترد و خوشمزه میشه نوش جان ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮ 🎂 @SofrehChi 🍰
🍮 😋 🔸ابتدا شکر را در قابلمه ای ریخته و روی شعله کم میگذاریم تا کم کم کاراملی شود شیرو پودرکارامل و پودرکاسترد رو باهمزن دستی کاملا مخلوط کرده سپس به شکرکاراملی شده میفزاییم کره را نیز اضافه کرده مرتب بهم میزنیم تا غلیظ شود(هنگام اضافه کردن شیر شکر سفت میشود که مشکلی نیست با هم زدن دوباره مخلوط میشود اگه تا غلیظ نشده احساس کردید که شکر سفتی داخل مایه باقیمانده ،مخلوط رو از صافی رد کنید بعد3 بگذارید روی حرارت و مرتب بهم بزنید تا زمانی که غلیظ شود بعد از روی حرارت برداشته و میزاریم تا از داغی بیوفتد و بعد در قالب ریخته وبه مدت 4 ساعت در یخچال میگذاریم تا کامل ببندد. ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮ 🎂 @SofrehChi 🍰
5.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تکنیک درست کردن شکلات پاستیلی بیسار ساده و آسان ببینید و واسه کوچولوها تون درس کنین👌 ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮ 🎂 @SofrehChi 🍰
بدون نیاز به استراحت خمیر⏰❌😍 1 سفیده تخم مرغ بزرگ 150 گرم سرشیر 1/2 پیمانه ماست 1 قاشق مرباخوری نمک 10 گرم بکینگ پودر 3 پیمانه آرد 1 مشت جعفری ریز خرد شده 1 مشت شوید ریز خرد شده برای داخلش، پنیر سفید و پنیر کاشار یا پیتزا تخم مرغ، ماست و سرشیر رو با چنگال یا همزن دستی، خوب هم بزنید تا مخلوط شن، مقداری از آرد رو اضافه کنین و مخلوط کنین بعد نمک و بکینگ پودر رو اضافه کنین و بقیه آرد رو کم کم اضافه کنین و ورز بدین،تا خمیر نرمی بشه که به دست نچسبه.اگه خیلی شله، مقداری دیگه آرد اضافه کنین. بعد که خمیر خوب جمع و جور شد، جعفری ها و شوید هارو اضافه کنین و ورز بدین. خمیر رو به توپهای به اندازه گردو تقسیم کنین، با دست هرکدومو باز کنین و داخلشون مخلوط پنیرهارو ویا هرچیز دلخواه دیگه بزارین و ببندین و گوشه هاشو با چنگار فشار بدین و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین بچینین و روشون زرده تخم مرغ بمالین و کنجد بپاشین و در فر گرم شده 170 درجه بپزین تا روشون سرخ شه. ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮ 🎂 @SofrehChi 🍰
مافین پاستا پاستارو بپز و ابکش کن.چیپس خلالی، نمک و ادویه و پنیر اضافه و مخلوط کن.داخل قالب مافین بریز و بزار تو فر. یه شام شیک و سبک ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮ 🎂 @SofrehChi 🍰
شیرینی کبریتی 😍😍 ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮ 🎂 @SofrehChi 🍰
🔷 😍😍 تخم مرغ ۳عدد شکر یک پیمانه سرخالی ماست نصف پیمانه روغن مایع نصف پیمانه آرد یک و سه چهارم پیمانه وانیل یک دوم ق چ بکینگ پودر ۱ق م‌ سرخالی کشمش نصف پیمانه تخم مرغها و وانیل و شکر رو خوووب میزنیم تا حجیم و کشدار شه بعد ماست و روغن رو اضافه میکنیم ( در حد مخلوط شدن) سپس مخلوط آرد و ب پ که الک کرده بودیم رو کم کم به مواد اضافه میکنیم ودر آخر کشمش رو که با دو ق آرد آغشته کردیم به مایه ی کیک اضافه میکنیم ودر قالب چرب شده ریخته ودر فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت ۴۵ قرار میدیم . این کیک رو میتونید داخل کپسولهای کاغذی بریزید و کاپ کیک کشمشی درست کنید . ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮ 🎂 @SofrehChi 🍰