مجموعه کاخ اشرافی تمیشان نور مربوط به اشرف پهلوی
سازندگان مستند «اشرف، همزاد شاه» در مسیر ساخت این اثر، موفق شدند به عنوان اولین گروه مستندساز وارد محوطه ۶۹ هکتاری کاخ اشرف در منطقه تمیشان نور شوند و تصاویر دیده نشده ای را ثبت و ضبط کنند. عمارتی شبیه گل هشت پر در منطقه ای جنگلی که در هر اتاق آن، منظره ای عجیب وجود داشت.
وافوری بزرگ که حالا در ستونی شیشه ای پنهان شده، یکی از کشفیات مستندسازان «اشرف، همزاد شاه» بود. در اتاقی دیگر، چراغ هایی شبیه نوک سینه گاو از سقف آویزان بود و وانی شبیه ابعاد بدن گاو زیر آن قرار داشت. اتاق دیگر، آشپزخانه ای بود که تمام دیوارهایش با سنگ های سبز رنگ پوشیده شده بودند که هنوز یخچال و فر و گازش کار می کرد.
این مجموعه کاخ شامل دو کاخ است که کاخی نزدیک به ساحل و کاخ دیگر در فضای جنگل است که برای مهمانان هم فضای جداگانه ای بغیر از کاخ قرار داده است.
کاخ سالن آمفی تئاتر، اتاق ماساژ و.... دارد
💢استفاده از گل خشخاش و وافور در تزئینات بیرونی و درونی کاخ نشان دهنده علاقه او به مواد مخدر است. عکس این دو قسمت از بنا در تصاویر هست
#معصومه_فاطمی
@zandarislamvgharb
کانال زن در اسلام و غرب
💧 حماسه اشک
🚩 حضرت آیتالله خامنهای :«یکی از بخشهای مهم و جذابی که میتواند مصیبت ابالفضل را بیان کند، زبان حال مادر حضرت اباالفضل است؛ همان «لا تدعونّی ویک امّ البنین»*
🌸 مادری است؛ صورت قبر چهار جوانش را که در کربلا شهید شدند، در بقیع میکشد و نوحهسرائی میکند و حماسه میآفریند. همهاش اشک ریختن و تو سر زدن هم نیست؛ البته اشک ریختن هست، اشکالی هم ندارد؛ بلکه حماسهآفرینی است، افتخار به این جوانهاست.» ۱۳۹۰/۰۳/۲۵
* *اشعار منتسب به حضرت امالبنین:*
لا تَدْعُوِنِّي وَيْكِ أُمَّ الْبَنِينَ
تُذَكِّرِينِي بِلِيُوثِ الْعَرِينِ
واى بر تو مرا ديگر مادر پسران مخوان
كه مرا به ياد شيران بيشهام مياندازى
كَانَتْ بَنُونَ لِي أُدْعَى بِهِمْ
وَ الْيَوْمَ أَصْبَحْتُ وَ لا مِنْ بَنِينَ
مرا پسرانى بود، كه به آنان خوانده میشدم
اما امروز براى من پسرانى نيست
🏴 @Khamenei_Reyhaneh
✅ امام خمینی(ره):
💠 بچهها را سیاسی بار بیاورید آقایان که تربیت بچهها را انجام میدهند، مسائل سیاسی روز را هم به آنها تعلیم بکنند. نمیگویم همه آن این باشد. همه چیز باید باشد. یک بچهای که از یک مدرسه بیرون میآید، باید مسائل دینیاش را بداند. مسائل نماز و روزهاش را بداند. هم تربیتهای علمی بشود و هم تربیت سیاسی!
📚صحیفه نور، ج۵ ص۱۰۹
مجازات کودک همسری در دوران پهلوی
مجازات متناسب با سن دختر و شرایط متفاوت است
چند سالی است که کودک همسری در دوران جمهوری اسلامی جرم و دارای مجازات است.
🔶اگر دختر و پسری بخواهند ازدواج کنند مجرمند
اما اگر ارتباط ازاد داشته باشند مجرم نیستند؟
@zandarislamvgharb
🌺 برای زنان ایران
6️⃣ بخش شش: «صلاحیت قضاوت بین زن و مرد را ندارم!»
💢 آیتالله خامنهای در آذرماه ۱۳۵۶ بعد از شش بار دستگیری، به ایرانشهر تبعید شد. ایشان در آنجا نیز پایگاهی مردمی برای خود ساختند. در ۱۱ تیرماه ۱۳۵۷، سیل ویرانگری در ایرانشهر جاری شد. و اما ادامه در کتاب #شرح_اسم 👇
🌊 سیل برای ایرانشهر، حادثهای همیشگی نبود، اما هر از گاه که آب بر این ناحیه میخروشید، از طریق مسیل میگذشته و از شهر خارج میشده است. اما طرفداران محلههای زورآباد با ساخت خانههای غیرقانونی در مسیر مسیل، خطر را به جان میخرند و عامل هلاکت خود و تخریب حدود هشتاد درصد شهر شدند.
🏚 «رهبر انقلاب: صبح روز بعد من و آقای رحیمی و آقای راشد برای دیدن خانههایی که در جریان سیل قرار داشتند و منهدم شده بودند به بیرون شهر رفتیم... همه خانههایی که در مسیر سیل بنا شده بود از بین رفته و هیچ اثری از آنها باقی نمانده بود. وقتی مشغول بازدید از آن منطقه بودیم، در فاصله دورتر، خانوادهای از بلوچ که تعدادی زن و بچه و یک مرد در بین آنها بودند دیدیم. بچهای روی دست آن مرد خوابیده و زنها گریه و شیون میکردند.»
🌷 وقتی نزدیکتر شدند، فهمیدند آن بچه مرده است. «دیدن این منظره مرا از درون درهم شکست و با صدای بلند گریه کردم. من حساسیت خاصی نسبت به زنها و بچهها دارم و به هیچ وجه تاب تحمل مشاهده آزار و اذیت زن یا بچهای ندارم.
🌷 تاکنون چندین بار به دوستانم گفتهام که من صلاحیت قضاوت بین زن و مرد را ندارم زیرا قطعا به نفع زن داوری میکنم. نیز تاب دیدن ناراحتی و رنجوری هیچ بچهای حتی در فیلمها را ندارم.»
🌱 آن خانواده بلوچ وقتی هق هق آقای خامنهای را دید، درد خود را فراموش کرد و با تعجب و حیرت به او نگریست.
زن، خانواده و سبک زندگی در نگاه رهبر انقلاب 👇
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
✅ معاصر سازی سیره (مبانی، اصول، راهکارها)
با محوریت حضرت زهرا
✳️ کارشناس: حجت الاسلام و المسلمین سید محمد کاظم طباطبایی عضو هئیت علمی دانشگاه علوم حدیث
با ارائه گواهی معتبر بصورت حضوری و آنلاین
⌛️زمان: 28 بهمن ماه و 12 اسفند ماه (ساعت: 12-8)
✉️مکان: قم، بلوار الغدیر، کوچه 10، پلاک5، تلفن: 58-32603357 مرکز تحقیقات زن و خانواده
🔗 لینک ثبت نام:
https://register.wrc.ir/view.php?id=32049
@zandarislamvgharb
(کانال زن در اسلام و غرب)
مربی انسان ها زن است
.زن مربى جامعه است، از دامن زن انسانها پیدا مىشوند، مرحله[ی] اولِ مرد و زن صحیح، از دامن است، مربى انسانها زن است، سعادت و شقاوت کشورها بسته به وجود زن است، زن با تربیت صحیح خودش انسان درست مىکند و با تربیت صحیح خودش کشور را آباد مىکند، مبدأ همه سعادتها از دامن زن بلند مىشود، زن مبدأ همه سعادتها باید باشد
امام خمینی
@zandarislamvgharb
🌷 طرح ویژه | به مناسبت
👈 از مجموعهی #مزه_شیرین_مادری
❇️ رهبر انقلاب: در این راهپیماییها ، وقتی دوربینها میرود روی چهره خانمهایی که با حجاب کامل، فرزندانشان را هم در بغل گرفتهاند و در شرایط دشوار به راهپیمایی آمدهاند، یا برای اعلام موضع سیاسی، یا در نماز جمعه شرکتکردهاند و یا برای کار عبادی، سیاسی به پای صندوقهای رأی رفتهاند، برای ما افتخار است. ٧١/٠٩/٢۵
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
دوچرخه سواری زنان در قم
برنامه ای برای روز زن و ولادت حضرت زهرا برای خانم ها در دانشگاهی در قم برنامه ریزی شد که هر چند قوانینی مثل منع دوچرخه سواری درخیابان، پوشش مناسب، عدم حضور آقایان و... تدارک دیده شده بود. تا همه گونه قشری را با خود همراه کند اما این برنامه حرکتی نرم برای تغییر در وضعیت زنان در قم بود.
یکی از مسئولین این برنامه به این حرکت نرم اشاره می کند و از شرکت کنندگان می خواهد این مسائل را رعایت کنند تا در مراحل بعد بتوان تغییراتی برای پذیرش دوچرخه سواری زنان در قم ایجاد شود
اولین قدم انها حضور زنان با دوچرخه هایشان در مقابل ورزشگاه حیدریان قم بود و سپس انتقال انها به دانشگاه بود که این مسئله مانوری از زنان و دوچرخه هایشان در مرکز شهر قم بود. گام نهایی این برنامه شاید رسانه ای کردن ان بود تا بتوان با الگو قرار دادن قم به عنوان شهر مذهبی در سایر شهر ها هم تغییراتی ایجاد کنند
#معصومه_فاطمی
@zandarislamvgharb
(کانال زن در اسلام و غرب)
دوچرخه سواری روشی برای تغییر پوشش زنان
در سال ۱۸۹۵ فرانسیس ویلارد از رهبران موج اول فمینیسم کتابی منتشر کرد با عنوان «چرخی میان چرخها: چگونه دوچرخهسواری را یاد گرفتم.» او در این کتاب در مورد دوچرخهسواری زنان، هموار کردن این مسیر و لزوم تغییر لباس زنان برای دوچرخهسواری میگوید.
او پس از توصیف شرایط دست و پاگیر لباس زنان در آن دوره، نقل میکند: «زنان برای دوچرخهسواری باید لباس مناسبتری بپوشند و درصورتیکه این کار را انجام دهند بسیاری از تعصبات بیجا به همراهش از بین خواهند رفت.» بیان او نشاندهنده وجود حساسیت جامعه نسبت به لباس زنان و دوچرخهسواری آنان بوده است.
همانگونه که ویلارد پیشبینی کرده بود، رواج دوچرخهسواری موجب تغییر لباس زنان شد و پوشیدن شلوارهای خاص، بهجای پیراهن و دامنهای بلند چیندار مرسوم شد
@zandarislamvgharb
کانال زن در اسلام و غرب
دوچرخه سواری زنان و انتخابات
سوزان بی. آنتونی، مبارز معروف حق رأی زنان، در سال ۱۸۹۶ در یادداشتی نوشت که هیچ چیزی برای جنبش حق رأی زنان، مهمتر از دوچرخه نیست و تأکید کرد، «هر بار زنی را سوار دوچرخه میبینم، دوباره از نو سراسر شور و شعف میشوم و لبخند بر لب میآورم.»
زنان خواهان حق رأی در انگلستان در دههی ۱۹۱۰ میلادی، سوار بر دوچرخههایشان جلوی ماشین وینستون چرچیل را سد کردند و خواستهی حق رأی برای زنان را فریاد کردند. نشریات اواخر قرن نوزدهم و اوایل قرن بیستم پر است از مطالبی به قلم مردان که شاکیاند که اگر جلو دوچرخهسواری زنان را از اول گرفته بودیم، با این وضع مواجه نمیشدیم که هر زنی سوار دوچرخهاش شود و دنبال تجمع و کنشگری باشد.
@zandarislamvgharb
کانال زن در اسلام و غرب
دختر حوّا |
دوچرخه سواری زنان و انتخابات سوزان بی. آنتونی، مبارز معروف حق رأی زنان، در سال ۱۸۹۶ در یادداشتی ن
توضیح بیشتر:
هرچند حق رای زنان، حق مشروع زنان محسوب می شود ولی باید این دقت را کرد که جنبش های فمنیستی، دوچرخه سواری زنان را حربه ای برای در خواست های فمنیستی قرار داده اند که این تاکتیک در ایران هم برای راهبرد فمنیسم یعنی غربی کردن زن ایرانی استفاده می شود.
@zandarislamvgharb
دوچرخه سواری زنان اشکال شرعی دارد؟
دوچرخه سواری زنان اگر مقابل نامحرم نباشد اشکال ندارد این مسئله را علما و مراجع با عبارات مختلف بیان کرده اند
اما آنچه در جامعه ما دشمن درصدد برنامه ریزی ان هست ورزش زنان و یا دوچرخه سواری به عنوان یک ورزش نیست بلکه دوچرخه سواری برای آزادی به معنای رهایی و رهایی از تکالیف دینی است.
دوچرخه سواری جرم هم محسوب نمی شود آنچه موجب این برانگیختگی در بین مردم و مسئولان مذهبی از دوچرخه سواری زنان می شود سوء استفاده دشمن از زنان است و ناگفته پیداست که دوچرخه سواری زنان در خیابان ها مسئله ی ازار و اذیت خیابانی زنان را افزایش می دهد و این مسئله در غرب هم تجربه شده است.
@zandarislamvgharb
دوچرخه سواری یعنی آزادی
سوزان آنتونی دوست استنتون و یکی دیگر از رهبران جنبش فمینیسم در مورد دوچرخهسواری زنان میگوید: «فکر میکنم دوچرخهسواری بیشترین تأثیر را برای رهایی زنان در جهان داشته است. دوچرخهسواری به زنان احساس آزادی میدهد. هر وقت زنی را در حال رکاب زدن میبینم، میایستم و شاد هستم. تصویری از یک زنانگی آزاد و نامحدود.» سوزان آنتونی و الیزابت کدی استنتون توأمان اظهار داشتهاند که: «زنان سوار بر دوچرخه به سمت حق رأی رکاب میزنند.» سرخطی که بارها در هنگامه تغییر قرن در روزنامهها چاپ شد.
روزنامه کلمبیا در مورد دوچرخهسواری زنان نوشت: «زنان به سمت آزادی بیشتر، برابری حقوقی با مردان، عادت به مراقبت از خود و به سمت دیدگاههای جدید در مورد فلسفه پوشش، رکاب میزنند.
دوچرخه سواری ازادی از قیود پوشش و حیا را در جامعه ی اروپا در برداشت حتی در روزهای ابتدائی رواج دوچرخه سواری این تغییر پوشش و رفتار زنان که متمایل به مردان شده بود موجب برانگیختگی مردان اروپایی شد. زنانی با دامن های بلند به شلوار و یا دامن هائی که مخصوص دوچرخه سواری بود روی آوردند که این لباس ها پوشش کمتری داشت
@zandarislamvgharb
برای دوچرخه سواری زنان باید چه میکردیم؟
سرانجام دوچرخه سواری زنان در قم به کجا رسید؟
فارغ از اینکه برخی معتقدند همایش دوچرخه سواری زنان در قم تعطیل شد ولی هنوز ثبت نام آن ادامه دارد و ثبت نام کنندگان خبری رسمی از تعطیلی ان ندارند و ممکن است همین مسئله موجب تجمع و اعتراض شود باید به این مسئله پرداخت که چرا تاکنون اقدامی برای دوچرخه سواری مناسب با شرایط زنان در قم و سایر شهرها صورت نگرفته است؟؟
چرا بدون انکه زمینه سازی شهری مناسبی برای این مسئله کنند موج سازی برای دوچرخه سواری زنان صورت می گیرد؟
همانطور که استخر برای بانوان قرار داده می شود و آموزش ورزش های مختلف و باشگاه هایی برای زنان قرار داده شده است چرا برای زنان محیطی امن برای ورزش دوچرخه سواری قرار داده نمی شود؟
حتی امکانات ورزشی که در داخل پارک ها قرار دارد چرا برای زنان مناسب سازی نشده است تا زنان بتوانند در فضای مناسب ورزش کنند؟
چرا به افزایش تعداد پارک های اختصاصی بانوان توجه نشده است تا زنان در انجا دوچرخه سواری کنند؟ چرا پارک های عمومی به جای اینکه محیطی مناسب برای خانواده ها و زنان و کودکان باشد به محلی برای گردش عده ای از جوانان بیکار و معتاد بدل شده؟
شاید نیاز است مسئولان و نمایندگان در زمان تخصیص بودجه ها و اجرای طرح ها، موضوع زن و خانواده را پیوست لازم طرح هایشان قرار دهند تا دشمن کم ترین سوء استفاده را از خلاء های موجود کنند.
و بهتر است زنان به جای اقدام اشتباه مطالبه گری درستی در این زمینه داشته باشند.
#معصومه_فاطمی
@zandarislamvgharb
(کانال زن در اسلام و غرب)
به موضوع زن در انتخابات هم در این کانال پرداخته می شود:
🔺مسائل زنان در انتخابات
🔺زنان نماینده
🔺مجلس و مسائل زنان
@zandarislamvgharb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸افزایش تعداد نمایندگان زن برابری خواه در مجلس برنامه فمنیسم در ایران از سال88
پروانه سلحشوری نماینده فعلی مجلس حاصل این تلاش است
@zandarislamvgharb
کانال زن در اسلام و غرب
📚 غیبت و تفحص درباره عیوب نامزدهای انتخاباتی
💠 سوال: در ایام #انتخابات جهت شناخت #کاندیدای مناسب، میبایست نواقص، عیوب و امتیازهای آنها را در گذشته و حال تفحص کرد تا فرد لایق را پیدا نمود، آیا صحبت کردن پشت سر #کاندیداها برای انتخاب #فرد_اصلح، جایز است؟ ملاک چیست؟
✅ جواب: در امور مربوط به انتخابات در حد مشاوره، اشکال ندارد. اما باید از بیان و نشر دروغ و شایعه که منبع خبری معتبری ندارد یا از نظر مقررات، ممنوع است، اجتناب شود.
#احكام_انتخابات #موارد_جواز_غیبت #مستثنیات_غیبت
🆔@leader_ahkam
@zandarislamvgharb
💝 مادری شبیه حضرت زهرا (س)
به مناسبت میلاد حضرت زهرا و روز مادر
🌷 رهبر انقلاب درباره توانایی تربیت فرزندان توسط حضرت زهرا (س) میفرمایند: [ممکن است] شما بگویید امام حسن و امام حسین علیهما السلام، امام بودند و طینت امامت داشتند؛ زینب علیهاسلام که امام نبود! فاطمه زهرا سلاماللهعلیها او را در همین مدت نُه سال تربیت کرده بود. ۱۳۷۷/۲/۷
📲 این روزها آنقدر در شبکههای اجتماعی و تلویزیون دربارهی تربیت فرزند مطلب و راهکار میخوانیم که شاید گیج و حیران میانهی میدان ایستادهایم و نمیدانیم بالاخره باید به کدام حرف عمل کنیم. این گیج شدن بخاطر در نظر نداشتن معیار و تراز است. حضرت زهرا (س) الگوی ما هستند که نتیجهی تربیت بینقص ایشان، سالهای سال است که تاریخ را تحت تأثیر قرار داده است. بیایید باهم از ایشان درس بگیریم 👇
💎 صدقه و عقیقه
حضرت زهرا (س) تربیت را پیش از تولد کودک، با تهذیب نفس خودشان، آغاز میکردند و نقل است که حتما با گفتن اذان و اقامه در گوش نوزاد، صدقه دادن و عقیقه فرستادن برای همسایهها و مستمندان این مسیر را ادامه میدادند.
👶 لالایی و گفتگو
حضرت زهرا (س) در گفتن لالایی هم دقت نظر داشتند، اشعار و سخنان بیهودهی معمول را به زبان نمیآوردند؛ آنچه به عنوان لالایی برای فرزندشان میگفتند سرشار از مفاهیم والا بوده: «شبیه پدرت باش و طناب از گردن حق باز کن، یکتا پرست باش و دست دوستی به دشمن مده.»
🌺 الگوی زنده
شما، روز و شب فرزندتان را با زبانتان به صداقت، مهربانی، خلوص، ادب و ... دعوت کن اما خودت وقتی کودکت مشغول بازی است و تصور میکنی حواسش نیست، تلفنی با دیگری، غیبت کن، قضاوت کن، دروغ بگو! فایدهای ندارد. فرزندان ما آینهی ما هستند. حضرت زهرا (س) تنها با زبان و با امر و نهیهای خسته کننده و بیفایده تربیت نمیکردند! امام حسن (ع) می فرماید: مادرم فاطمه را در شب جمعه در محراب عبادت دیدم که به عبادت و نماز مشغول است، او پیوسته به رکوع و سجود مشغول بود که شب به پایان رسید»
حتما داستان دیگر را هم شنیدهاید که ایشان ابتدا برای همسایگان دعا میکردند و در پاسخ به سوال فرزندشان میگفتند که اول همسایه و سپس اهل خانه!
🌼 محبت در کلام
حدیث کساء را خواندهاید؟ حتما خواندهاید و کیف کردهاید وقتی که مادر فرزندان را خطاب قرار میدهد که «سلام برتو اى نور دیده و میوهی دلم».
فرزندانمان را با مهربانی خطاب کنیم. همانطور که هنگام انتخاب نام باید دقت نظر داشته باشیم.
🌱 #مهارتهای_زندگی
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
1_153136365.pdf
448.5K
📚 دانلود کتابچه | شغلِ حساس و آیندهساز
🏡 نقش خانهداری و مادری زنان و اهمیت و ابعاد آن در بیانات رهبر انقلاب اسلامی
🔍 مطالعه متن کامل http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=43835
@zandarislamvgharb
کانال زن در اسلام و غرب
چرا مادری برای برخی ارزشمند نیست؟
به بهانه روز زن و روز مادر
شناخت درست مادری و جایگاه ان در جامعه موجب می شود فهم درستی در جامعه رخ بدهد. و تربیت دختران به عنوان مادران آینده اهمیت بیشتری داشته باشد.
مادری مجموعه ای از توانمندی و مهارت و آموزش را می طلبد که در فرایند پیش و پس از مادری باید برای یک دختر و زن کسب شود . دختران باید برای مادری علاقمند باشند و خود را اماده کنند این زمانی اتفاق می افتد که جامعه و بخصوص مردان شناخت درستی از زن داشته باشند و در خانواده مادری را تقلیل به برخی امور نسبتاکم ارزش(مثل تعویض پوشک و احتیاجات مادی کودک) ندهند. و عمق فاجعه انجاست که فهم زن را بدلیل این اقدامات که ریشه در محبت و دلسوزی برای کودک دارد با کم علمی و عقلی گره بزنند و بگویند زن بیشتر از این نمی فهمند.
البته لازمه حل این مسئله شناخت درست زنان از خود، و توانمندی ها و جایگاهشان است تا فهم درستی از خودشان به جامعه بدهند.
#معصومه_فاطمی
@zandarislamvgharb
(کانال زن در اسلام و غرب)