فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌از تمسخر فرزندآوری تا تمسخر وعده الهی در صداوسیما
لاتقتلوا اولادکم خشیه املاق نحن نرزقکم و ایاهم
(ما روزی می دهیم به شما و فرزندانتان)
https://eitaa.com/joinchat/683212834C1feea8e12e
جای خالی مطالبه گری حجاب و عفاف در رسانه ملی
https://eitaa.com/joinchat/683212834C1feea8e12e
پاسخ رئیسجمهور به نامهٔ دختر ۵ سالۀ تبریزی
🔹در جریان سفر اخیر رئیسجمهور به تبریز و در بین نامههای مردم، نامهای از یک دختر ۵ ساله بهچشم میخورد که از رئیسی درخواست یک چادر گلگلیِ صورتی و یک سنجاق روسری داشت.
🔹زهرا که هنوز سواد خواندن و نوشتن ندارد، از برادرش درخواست نوشتن این نامه را کرده بود.
🔹مادرِ زهرا گفت: قصد داشتم خودم یک چادر گلگلی برای زهرا بخرم و بگویم «این را رئیسجمهور برایت خریده»؛ باورمان نمیشد که به این نامهٔ کودکانه پاسخ داده بشود.
🔹بهگفته مادرِ زهرا، نامه را در مقبرهالشعرای تبریز به هیئت همراه رئیسجمهور تحویل دادهاند و در روز دوم سفر رئیسی با آنها تماس گرفته شده تا به محل تحویل نامه بروند.
🔹رئیسجمهور علاوه بر چادر و سنجاق روسری، هدیهای هم برای برادرِ زهرا فرستاده بود.
@Farsna - Link
📌 #خبر_ویژه
🔹اظهارات عوامفریبانه خاتمی علیه حجاب اسلامی
🔸خاتمی از موضع یک روحانی بیسواد و مغرض مدعی شد چون خداوند در قرآن گفته «لا اکراه فیالدین»، بنابراین الزام حجاب معنا ندارد!!
او در سالگرد فوت یکی از اصلاحطلبان و در دیدار جمعی از زنان منسوب به این طیف، عفاف و ستر را با حجاب یکی ندانست و تاکید کرد: ما از جامعه عفیف حمایت میکنیم، اما به آن معنا نیست که عفت را با حجاب یکی بدانیم و آن را به زور به جامعه تحمیل کنیم.
وی گفت: وقتی خداوند میگوید «لا اکراه فیالدین»، یعنی در دین خدا که اصل است، زور و اجبار وجود ندارد پس چرا باید در فرع آن زور و تحکم باشد؟
وی در ادامه به تعبیری در فقه سنتی اشاره و بیان کرد: زمان و مکان دو عنصر تعیینکننده در احکام اسلامی است؛ فرض کنید در یک دورهای خون هیچ فایده و کاربردی نداشت؛ بنابراین هیچ ارزش خاصی برای دیگران نداشت اما وقتی معلوم شد خون مایه حیات است ارزش پیدا کرد و موضوعات پیرامون آن و احکام و قوانین در مورد آن متناسب شد.
خاتمی این منطق را در موضوع زنان هم حاکم دانست و افزود: در یک دورهای حتی در مترقیترین نگاه به زن گفته میشد که «مرد از دامن زن به معراج میرود»، اما الان این نگاه وجود دارد که چرا زنان خودشان نباید به معراج بروند و چرا باید فقط به عنوان وسیلهای برای رشد مردان در نظر گرفته شوند و چرا این رشد، در وجوه معنوی، در قالب تصویری مردانه صورتبندی میشود و زنان در این نگاه کجا هستند؟
خاتمی ادامه داد: در گذشته، چون نگاه به بدن زنان بود و نگاه تزئینی به زن میشد، او را مانند «درّی که باید در صدف باشد» توصیف میکردند اما سؤال این است واقعا خاصیت این درّ چیست؟ آیا به جز یک زینت خاصیت دیگری دارد؟ و اصلا چرا زن باید درّ باشد؟ این تغییر نگاه آن چیزی است که به آن نیاز داریم.
اظهارات عوام فریبانه خاتمی در حالی است که هر فرد مبتدی نسبت به اسلام میداند، «لا اکراه فی الدین» در حوزه اندیشه و انتخاب دین است و نه در حوزه احکام حاکم بر جامعه اسلامی. این مهم، صرفا مربوط به جامعه اسلامی هم نیست بلکه در تمام کشورها حاکم است. به عنوان مثال، فارغ از این که افراد در کشورهای لیبرالیستی و کمونیستی یا لائیک و سکولار، چه قضاوتی نسبت به این مکاتب دارند - میپذیرند یا نمیپذیرند- ملزم به اطاعت از قوانین و الزامات بر آمده از این تلقیهای حاکم بر آن کشورها هستند.
بر اساس مغالطه خاتمی، باید همه احکام الزامآور اسلام و قرآن در حوزههای مختلف اقتصادی و اجتماعی و سیاسی و فرهنگی تعطیل شود، چون خداوند فرموده «لا اکراه فی الدین»! معنای این مغالطه نعوذ بالله، تشکیک در حکمت پروردگار و سیره پیامبر و اهل بیت علیهمالسلام است و حال آن که خداوند اختیار را شرط مسئولیت و تکلیفپذیری انسان دانسته، نه این ...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/266607/
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 | دیدار خانم آرمیتا رضایینژاد، فرزند شهید داریوش رضایینژاد، با رهبرانقلاب
☝️ درحاشیه دیدار حضرت آیتالله خامنهای از نمایشگاه دستاوردهای هستهای کشور
🌸 ۱۴۰۲/۰۳/۲۱
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷تا حالا شما هم این جمله رو شنیدین که "چرا میخواین مردم رو به زور ببرید بهشت؟ بذارید خودشون تصمیم بگیرن" ؟
🔻جوابش رو ببینید👌
https://eitaa.com/joinchat/683212834C1feea8e12e
این سند را حتما ندیدید
حضور زنان در ۱۵خرداد سال۴۲
تجمع زنان بسیار، در مسجد اعظم برای حمایت از امام خمینی
https://eitaa.com/joinchat/683212834C1feea8e12e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 موشنگرافی/ عفاف و حجاب (حیا)
🔹در این موشنگرافی به این سؤالات پاسخ داده شده است که حیا چیست؟
🔸چه تفاوتی با ترس و خجالت دارد؟
🔹 حیا در زنان چگونه باعث تحکیم خانواده میشود؟
🔸و آیا حیا فقط برای زنان است
؟https://eitaa.com/joinchat/683212834C1feea8e12e
📸 «سپیده بابایی» مدال خود را به خانواده شهید طهرانیمقدم تقدیم کرد
🔹سپیده بابایی، نایب قهرمان رقابتهای کشتی آلیش آسیا امروز به منزل شهید طهرانی مقدم رفت و مدالش را به خانواده این شهید اهدا کرد.
تصاویر دیدنی هست
https://eitaa.com/joinchat/683212834C1feea8e12e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیروز خاتمی(رئیس جمهور پیشین) شبهه ی تکراری با استفاده از آیه لا اکراه فی الدین گفت تا آزادی بی حجابی را ثابت کند
پاسخ:
🎥 آیتالله جوادی آملی: «لااکراهفیالدین» به معنی بیحجابی و بی حیایی در جامعه نیست، این [طرز برداشت] میشود اباحیگری!
اگر معنای این آیه اینگونه بود پس اینهمه بگیر و ببند در قرآن برای چیست؟
https://eitaa.com/joinchat/683212834C1feea8e12e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مادر شهید قنبری: پسرم برای اسلام رفت و شهید شد
https://eitaa.com/joinchat/683212834C1feea8e12e
#خبرنامه | #اختصاصی
🗞 سیاستمدار آمریکایی علیه سیاست جنسیتی آمریکا
📌 «به گزارش خبرگزاری CNN، "نیکی هیلی" چنین اظهار کرد که شایع شدن افکار خودکشی در دختران نوجوان به علت وجود پسران بیولوژیک دخترنما(ترنسجندر) در باشگاهها و رختکنها است. او در ادامه افزود که مسئلهی امروز زنان آمریکا پسران بیولوژیک دخترنما هستند و به عنوان یک مادر نمیداند چگونه به دخترش درمورد ترنسجدرهایی که در رختکن باشگاهاش میبیند باید توضیح بدهد! او در ادامه اعتراض کرد که چرا باید خواستههای گروه اقلیت ترنسجندر بر گروه اکثریت فشار بیاورد؟! ناامیدی و نارضایتی جنسیتی در دختران نوجوان آمریکایی به قدری افزایش یافته است که از هر ۳ دختر ۱ نفر به طور جدی به خودکشی فکر میکند و این آمار دو برابر پسران است (آمار متعلق به سال ۲۰۲۱).»
🔹آنچه تحت عنوان عدالت جنسیتی به عنوان پیشانی مطالبات جریانات فمینیستی در غرب برای زنان قرار گرفت در راهبرد "برابری جنسیتی" پیگیری شد. این برابری جنسیتی برای آنچه که انواع جنسیتها از جانب نظریهپردازان و سیاستگذاران غربی خوانده شد نیز در نظر گرفته شده است. اما آنچه جای تعجب دارد این است که به نام عدالت، سیاستی به نام تبعیض مثبت برای ترنسجندرها اتفاق میافتد. اما این اتفاق نه تنها عدالت نیست بلکه ظلمی تمام عیار است.
🔸نکتهی مهم آنکه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا نزدیک است و تب و تابهای سیاسی پیرامون آن دارد بالا میگیرد. اینطور به نظر میرسد که این مواضع نیکی هیلی نه از روی دغدغه فرهنگی بلکه بیشتر یک موضع سیاسی در جهت کسب رأی در انتخابات است، زیرا تقریباً یک سالی میشود که موج انقلاب زنانه آمریکایی علیه قوانین و سیاستگذاریهای ترنسجدری از ورزش زنان آغاز شده و به مطالبهای برای سایر اقشار مختلف زنان آمریکایی شده است.
🔹آنچه مهم است ظلم آشکار به تمام بشریت تحت لوای عدالت جنسیتی غربی است. مشاورین حوزه جنسی در ایران مدتیاست که علت آنچه موسوم به ترنسجندری بودن افراد است را ناشی در نارضایتی از هویت جنسی و فرار از هویت جنسی خود و راه درمان آن را در اصلاح ذهنیت این افراد میدانند. این درحالی است که سیاستهای غرب و در رأس آن آمریکا در جهت تبدیل شدن این اختلال به یک بحران جهانی برای بشریت است.
🔻 پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|
آیا تا به حال راجع تأثیر ناخودآگاه تصاویر فکر کردید؟
به کتاب داستان های دختر خودم نگاه میکنم، به برچسب هایی که برایش می خرم و انیمیشن هایی که برایش می گذارم و... دور تا دور خانه مان بیشتر تصاویر دختران زیبای محجبه هستند.
مقایسه میکنم با خانه ی برخی از آشنایان...کتاب داستان هایشان، انیمیشن هایشان، وسایل کودک و.... اغلب دخترانی با پوشش های نامناسب هستند.
به نظر شما دختر خردسالی که از بدو تولد با این تصاویر بزرگ می شود و با این شخصیت ها انس می گیرد، از آن ها تاثیر نمی پذیرد؟
بین این دو نوع تربیت هیچ تفاوتی نیست؟!
بهتر است برای فرهنگ سازی حجاب عمیق تر فکر کنیم.
✍ع.محمدباغبان
بیانات رهبری در رابطه با طراحی تصاویر کتاب
👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/683212834C1feea8e12e
دختر حوّا |
آیا تا به حال راجع تأثیر ناخودآگاه تصاویر فکر کردید؟ به کتاب داستان های دختر خودم نگاه میکنم، به ب
بیانات رهبری در رابطه با تصویرگری کتاب کودک👇👇👇👇
تصویرگری کتاب کودک بدون حجاب، از حکم فردی تا فرهنگسازی اجتماعی
امام خامنه ای:
در مورد تصویرگری دختران زیر نه سال، باید بگویم که تصویر هیچ حکم شرعی ندارد. اگر بخواهید فقط تصویر را از باب حکم شرعی ملاحظه کنید، شما برای سن نه سال هم که تصویر بیحجاب بکشید، نه کشیدنش حرام است، نه نگاه کردنش حرام است. منتها اینجا قضیه، قضیهی حکم شرعی شخصی نیست؛ قضیهی انتقال یک فکر و انعکاس یک منش است. اگر این است، دیگر فرقی نمیکند بین دختر هشت سال و نیمه و نه سال و نیمه؛ که شما بگویید: «حالا سر تمام شدن نه سالگی، قضیه فرق کند.» نه. چه تفاوتی میکند؟ در حالی که از لحاظ حکم شخصی، فرق میکند. فرق است بین دختری که مثلاً آمده جلو ما و اگر نه سال تمام باشد، نگاه کردن به او حرام است. اگر کمتر باشد، نه. این، حکم شرعی فردی است. اما وقتی که از دیدگاه بازتری به مسأله نگاه میکنید، تصویر شما، فیلم شما و آن نقاشیهایی که در کتابها استفاده میکنید - تصویرگری کتابهای کودکان - اینها هیچ کدامش از جنبهی شخصی و شرعی، نباید مورد مداقه قرار گیرد؛ والّا همانطوری که عرض کردم، نه زیر نه سال، نه روی نه سال، هیچ حرمتی ندارد. اما وقتی که میخواهید مخاطب شما که یک دختر بچه است، از آن استفادهی خوب ببرد، طبعاً هر چه برای شما «ارزش» است، در آن باید منعکس شود. از جمله حجاب که باید منعکس شود. همانطور که شما وقتی شرح حال یک دختر را مینویسید، حتماً خواندن نماز صبح را در آن میگنجانید، این را هم باید بگنجانید. از این دیدگاه باید به مسأله نگاه کنید
امام خامنهای در دیدار با اعضای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان
١٣٧١.۵.۵
لینک کامل بیانات :
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=29683
https://eitaa.com/joinchat/683212834C1feea8e12e
🔅 دخترحوا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دغدغهاش تحصیل دختران ایرانی بود
🔹بانو امین ، بانویی برجسته است که مجتهد شد. مقبره او اکنون در تختفولاد اصفهان است.
https://eitaa.com/joinchat/683212834C1feea8e12e