خواص درمانی آب زرشک در طب اسلامی
🔹تقویت سیستم ایمنی بدن
🔹حاوی مقادیر قابل توجهی ویتامین ث
🔹تصفیه کننده خون
🔹تنظیم فشار خون
🔹تنظیم قند خون
🔹پایین آورنده چربی خون
🔹پایین آورنده اوره
🔹شستشوی کبد و کلیه
🔹بهترین دوست کبد و پوست
🔹روشن کننده پوست صورت
🔹بهترین در درمان آفت دهان
🔹مفید در درمان جوش صورت و بدن
🔹بهبود گوارش و کوچک کننده شکم
🔹مفید در درمان سنگ کیسه صفرا
🔹رفع عطش (بهترین برای افرادی که بیش از اندازه به آب احساس نیاز می کنند )
🔹بهترین جایگزین برای قرص متفورمین
▫️ یکی از مهمترین مشکلاتی که میتواند سلامت قلبی انسان را به خطر بیندازد رسوب چربیها در عروق و به تبع آن اختلال در جریان خون و ایجاد مشکلاتی حاد در بدن انسان مانند سکتههای قلبی و بیماری مزمن قلبی عروقی میباشد.
🔴 سکته_قلبی هنگامی رخ میدهد که عروق خونرسان قلب (عروق کرونر) دچار آترواسکلروزیس ( گرفتگی_رگ ) شوند و دیگر توان اکسیژنرسانی مناسب به قلب را نداشته باشند. بافت اصلی تشکیل دهنده قلب همان عضلات قلبی است و اگر به این عضلات اکسیژن کافی نرسد از کار خواهند افتاد و حتی فیبروزه و تخریب می شوند.
🔺 یکی از خواص زعفران برای قلب این است که میتواند با مجموعه فاکتورهایی منجر به کاهش_کلسترول_خون و در ادامه کاهش احتمال گرفتگی_عروق و درنهایت منجر به کاهش بیماریها و سکته قلبی شود. زعفران میتواند به عنوان یک گیاه دارویی مکمل نقش قابل توجهی را در درمان افراد مبتلا به بیماریهای قلبی بازی کند.
سلامتی
خواص پسته
🔅فراوون فسفر و آهن داره:
افزایش و تقویت ضریب هوشی و حافظه.
🔅فراوون اسیدآمینه آرژینین داره:
موثر در ترشح هورمونهای رشد.
🔅منبع ویتامینهای B1، B3، A، پتاسیم و کلسیم:
کمک به رشد کودکان و رفع کمخونی
🔅دارای خواص پروبیوتیک:
بهبود عملکرد دستگاه گوارش
🔅خوراکی مقوی، کمحجم و با جذب سریع:
بهترین گزینه ورزشکاران است.
🔅حاوی درصد بالای پروتئین و انرژی:
بهترین گزینه کودکان
🔅منبع خوب آنتی اکسیدان:
مهار رادیکال های آزاد بدن و ضد بیماری
🔅فراوون فیبر داره در خودش:
رفع معذل یبوست
🔴 چه کسانی هل نخورند؟!
🔸میوه ی هل که در طب ایرانی قاقله نامیده می شود؛ طبیعت گرم و خشک دارد.
🔹در طب ایرانی به عنوان افزایش دهنده اشتها، هضم کننده غذا و مقوی معده ، مدر؛ مفرح ، خوشبو کننده دهان و ... معرفی شده است.
❌ زیاده روی در مصرف هل (بیش از مصرف در غذاها) در خانم های باردار و کودکان توصیه نمی شود.
❌ در طب ایرانی مصرف هل در افرادی که به زخم معده؛ ورم پروستات و ناراحتی های ریوی مبتلا هستند توصیه نمی شود.
❌مصرف بیش از حد (مقداری که در غذا ها استفاده می شود )؛ در بیمارانی که پلاویکس؛ آسپیرین؛ وارفاربن و ایبوبروفن مصرف می کنند؛ باعث افزایش خطر خونریزی می شود.
⚠️هل با تاثیر بر آنزیم متابولیزه کننده ی برخی داروها در کبد مانند سیموستاتین؛ ضد افسردگی های سه حلقه ای از جمله این پرامین یا آمی تریپتیلین ؛ تئوفیلین؛ داروهای درمان ایدز؛ نیفدیپین تداخل داشته و باعث افزایش اثر یا عوارض آنها می شود.
🍃 هل سیستم عصبی، دستگاه تنفسی و دستگاه گوارشی را آرام میکند و باعث آرامش اعصاب میشود. بعلاوه سرفه را درمان میکند و بوی بد دهان را از بین میبرد.
🍃 برای تهیه دمنوش آن، چند عدد هل را در آب جوش قرار دهید یا میتوانید آن را به قطعات ریزتر تبدیل کنید و سپس به آب جوش اضافه کنید و اجازه بدهید ظرف حاوی آب جوش و هل بر روی شعله به طور غیر مستقیم دم بکشد.