ویراست مهم دکتر کریمی معاون اشتغال وزیر کار:
قانون گذار حکیم بوده است و اصل ۴۳ را مقدمه اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی قرار داده است.اگر عموم مردم مجهز به ابزار تولید بشوند(اصل ۴۳) آنگاه تقسیم مالکیت در ابعاد دولتی،تعاونی و خصوصی معناپذیر و مؤثر خواهد بود(اصل ۴۴).
جهش تولید با مشارکت مردم یعنی اجرای کامل اصل ۴۳ و ۴۴ با همین توالی!
🔖الحمدالله مطالبه تحقق اصل ۴۳ قانون اساسی از مسئولین محترم، ثمرات خوبی داشته است.
انشاالله این گفتمان تا پیادهسازی کامل این اصل و تبدیل آن به گفتمان فراگیر ملی ادامه یابد.
✍سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
🕊کانال اقتصاد مردمی ایران🇮🇷
@donyaye_eghtesad_com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*🔴کلیپ ویژه برای کسانی که شب قدر حال دعا و عبادت ندارند.*
*👤استادپناهیان*
شب_قدر
🕊کانال اقتصاد مردمی ایران🇮🇷
@donyaye_eghtesad_com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کار زیبای پلیس راهنمایی رانندگی یزد:
بدترین نوع رفتارسازی روش تشویق و تنبیههای مرسوم از جمله جریمههای مالیست.
این رانندهها با خوردن این قهوه و جریمه نشدن قطعا شرمنده خواهند شد و از طرفی حس خوبِ احترام و جریمه نشدن در ذهنشان خواهد ماند که بعید است به این راحتی دوباره تخلف کنند.
در صورت تکرار تخلف قطعا بهترین راه جریمههای اجتماعیست نه مالی.
حسین عباسی فر
🕊کانال اقتصاد مردمی ایران🇮🇷
@donyaye_eghtesad_com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌙 یک معجزه نادر
✨ صلاح الدین سواری یک معجزه است
🕊کانال اقتصاد مردمی ایران🇮🇷
@donyaye_eghtesad_com
✨معنای #هدایت_مردم این است که هوسهای فاسد کنندهای که گاهی به نام آراء و خواست مردم مطرح میگردد، از #افق_انتخاب_مردم دور شود| رهبر حکیم انقلاب اسلامی
✨️ما به یاری خدا اجازه نخواهیم داد که هوسهای فاسدکننده در افق انتخاب مردم باشند؛ چه در فضای حقیقی و چه در فضای مجازی. ما منافع بلندمدت کشور را فدای محبوبیت کوتاه مدت خود نخواهیم کرد.
سیدیاسر جبرائیلی
🕊کانال اقتصاد مردمی ایران🇮🇷
@donyaye_eghtesad_com
اصلاحات اقتصادی مشترک مسعود نیلی و میخائیل گورباچف
✍ حسین زمانی میقان
میخائیل گورباچف، آخرین رئیسجمهور شوروی، آغازگر اصلاحات اقتصادی نئولیبرال در روسیه بود. در واقع، گورباچف را میتوان مجری پروژه گذار از کمونیسم به لیبرالیسم دانست. به همین سبب، غربیها علاقه زیادی به او پیدا کرده بودند. سال ۱۹۸۷ مجله تایم او را به عنوان مرد سال انتخاب کرد. سال ۱۹۹۰ نیز جایزه صلح نوبل را به او دادند. جالب اینکه کمیته نوبل رسما اعلام کرد که این جایزه، نوعی پشتیبانی از «گذار» است.
گورباچف که محبوب قلب سران غرب شده بود، به شدت از سوی آنها و نیز صندوق بینالمللی پول و بانک جهانی تحت فشار بود تا سیاست شوک درمانی را با سرعت اجرا کند. ۲۱ دسامبر ۱۹۹۰ صندوق بینالمللی پول گزارشی ۲ هزار صفحهای از اقتصاد شوروی تهیه کرد و در آن نوشت که اصلاحاتی که گورباچف تاکنون انجام داده، صرفا یک سری اصلاحات سطحی است و باید این اصلاحات عمیقتر شود.
ژوئیه ۱۹۹۱ که گورباچف برای اولین بار در اجلاس گروه ۷ شرکت کرد، پیام متفقالقول سران این گروه به وی این بود که باید شوکدرمانی را به صورت ریشهای اجرا کند. گورباچف درباره آنچه در این اجلاس شنیده بود، نوشت: «پیشنهادهای آنان، چه از نظر شتاب و چه از نظر روشهای گذار، حیرتآور بود». اسنادی منتشر شده است که نشان میدهد گورباچف به صورت جدی نگران فشار سنگین اجرای این سیاست روی مردم بوده، اما سرانجام به آن تن داده است.
حضرت امام خمینی(ره)، با مشاهده پروژهای که گورباچف برای گذار از کمونیسم به لیبرالیسم کلید زده بود، در اولین روز سال ۱۹۸۹ میلادی، نامهای خطاب به وی نوشتند و ضمن استقبال از انگیزه وی برای تحول، از او خواستند حال که قصد تجدید نظر در مکتب کمونیسم را دارد، در سیاست دینزدایی تجدیدنظر کند: «مشکل اصلى کشور شما مسئله مالکیت و اقتصاد و آزادى نیست. مشکل شما عدم اعتقاد واقعى به خداست. همان مشکلى که غرب را هم به ابتذال و بن بست کشیده و یا خواهد کشید». امام، گورباچف را انذار دادند که از کمونیسم به لیبرالیسم پناه نبرد: «امروز دیگر چیزى به نام کمونیسم در جهان نداریم. ولى از شما جداً مىخواهم که در شکستن دیوارهاى خیالات مارکسیسم، گرفتار زندان غرب و شیطان بزرگ نشوید... اگر بخواهید در این مقطع تنها گرههاى کور اقتصادى سوسیالسیم و کمونیسم را با پناه بردن به کانون سرمایه دارى غرب حل کنید، نه تنها دردى از جامعه خویش را دوا نکردهاید، که دیگران باید بیایند و اشتباهات شما را جبران کنند».
اما همان اصلاحات اقتصادی که گورباچف در شوروی کلید زد، در ایران نیز توسط یک طیف خاص در داخل سازمان برنامه و بودجه، دنبال میشد. مسعود نیلی، جزو تیم اجرای اصلاحات نئولیبرال در اقتصاد ایران است که از اوایل دهه ۶۰ در پی اجرای این سیاستها بودند و با روی کار آمدن هاشمی رفسنجانی، سرانجام موفق شدند این سیاستها را پیادهسازی و در کشور نهادینه کنند. نیلی در کتاب «اقتصاد سیاسی جمهوری اسلامی»، به صراحت از شباهت اصلاحات مد نظر خود با اصلاحات گورباچف در شوروی پرده برداشته است: «نظر سازمان برنامه، اجرای سختتر سیاستهای آزادسازی بود. این موضع در مقایسه با اصلاحات اقتصادی زمان گورباچف در شوروی، بیشتر قابل درک و فهم است. در آن زمان هم، یکی از مواردی که گورباچف با اتحادیه اروپا و کشورهای غربی مطرح میکرد، این بود که اگر بخواهم اصلاحات اقتصادی را در کشورم اجرا کنم، چون این کار همراه با یکسری فشارها بر روی مردم خواهد بود، احتیاج به منابعی دارم که بتوانم کالاهای مصرفی را در اختیار مردم قرار دهم. وی بر روی این خواسته خود اصرار زیادی داشت و اگر اشتباه نکنم، رقمی حدود ۲۰ میلیارد دلار برای تامین کالاهای مصرفی مردم که بتواند پشتوانه سیاست اصلاحات اقتصادی باشد را پیشنهاد داده بود. ما هم در آن زمان، شبیه وضعیت گورباچف در شوروی را داشتیم».
حسین زمانی میقان
🕊کانال اقتصاد مردمی ایران🇮🇷
@donyaye_eghtesad_com
این تعابیر رهبری، درباره آقای ظریف و تیم مذاکرهکننده هستهای دولت روحانی است.
درسی که باید گرفت این است که تعریف و تمجید رهبر انقلاب از یک فرد نباید مورد سوء استفاده حامیان آن فرد قرار گیرد و در پاسخ به هر نقدی بگویند چون رهبری تمجید کرده پس نباید نقد کنید!
حسین زمانی میقان
🕊کانال اقتصاد مردمی ایران🇮🇷
@donyaye_eghtesad_com
نامه دانشجوی هلند.mp3
5.1M
💎فقط شما هستید...🇮🇷
✒نامه دانشجوی ایرانی ساکن هلند
به رهبر معظم انقلاب حضرت امام خامنه ای
🎙گوینده :مسعود سلیمانی
🕊کانال اقتصاد مردمی ایران🇮🇷
@donyaye_eghtesad_com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رحیمپور ازغدی: شیعیان علی(ع) مثل یمن و لبنان ایستادگی کردند اما همه حکومتهایی که ولایت علی(ع) ندارند به فلسطین خیانت کردند
🕊کانال اقتصاد مردمی ایران🇮🇷
@donyaye_eghtesad_com
25.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مشارکت مردمی، نیازمند آزادسازی منابع و ظرفیتهای اقتصادی و گسترش مالکیت عمومی است.
▪️"حکمرانی تولید" در استثمار "حکمرانی اقتصاد کلان" قرار گرفته و منابع تولید، در حبس ِ دستگاههای دولتی و بانکها معطل مانده است.
راهکارها:
🔺مردمی سازی استخراج نفت با تعاونیهای سهامی عام و جذب ارز اشخاص
🔺کارگر مالکی در بنگاههای بزرگ با مدل شبکه تعاونیها
🔺آزادسازی مراتع برای جهش در تولید دام
🔺اعطای زمین و مردمی سازی تولید مسکن
✅ در مجلس دوازدهم نیازمند تغییر فکری و هدفگیری انقلاب اقتصادی هستیم.
#روحالله_ایزدخواه
🕊کانال اقتصاد مردمی ایران🇮🇷
@donyaye_eghtesad_co
5.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
«برای مردمی شدن اقتصاد، معطّل مسئولین نمانیم»
برای تحقق شعار سال و مردمی شدن اقتصاد، باید اجرای اصل ۴۳ قانون اساسی و بند ب سیاستهای کلی اصل ۴۴ را از مسئولین مطالبه کنیم و قطعا این مطالبهگری تاثیر خواهد داشت
اما نباید معطّل مسئولین بمانیم
یعنی نباید فقط منتظر باشیم تا مسئولین راه را برای مشارکت ما در اقتصاد باز کنند
باید در کنار مطالبهگری، وارد میدان شویم و هرکاری از دستمان بر میآید انجام دهیم
یکی از کارهایی که مردم میتوانند انجام بدهند، همین پیشنهاد حاج آقا پناهیان است
یعنی به جای اینکه پولمان را در بانک سپرده کنیم، طلا بخریم، دلار و سکه بخریم، حواله خودرو خرید و فروش کنیم یا زمین بخریم برای گران شدن
این پول را با کسی که توان انجام کار تولیدی دارد اما سرمایه ندارد، شریک شویم
حتما در بین دوستان و آشنایان هستند افرادی که مهارت و دانش انجام یک کار تولیدی را دارند، اما چون سرمایه نداشتند، یا بیکارند، یا در اسنپ کار میکنند یا اینکه حقوق بگیر یک سرمایهدار شدهاند.
تشکلهای دانشجویی، بسیج، هیئتها و مساجد میتوانند نقش واسطه را داشته باشند و افراد و گروههای توانمند را به مردم معرفی کنند تا هم سرمایهی مورد نیاز برای کار تولیدی آنها فراهم شود و هم مردم بتوانند پولشان را در تولید سرمایهگذاری کنند نه در دلالی و واسطهگری که به اقتصاد کشور آسیب میزنند.
🖋 حسن عباسی
🕊کانال اقتصاد مردمی ایران🇮🇷
@donyaye_eghtesad_co