🇮🇷 کانال جبهه ولایتمداران
-
خوبوبد،نانخورِاوییمبِلااستثنا؛
بهکسیکارنداریم،کرمدسترضاست!:]
یارَب،لاتُعَلِققلبی
بمالَیسَلی؛
پروردگاراقلبِمرا
بهآنچهبرایمننیست،
وابستهمگردان . .
درجاییازبحارالنواراومده
کهحضرتعیسی(ع)
خطاببهمردممیگن:
ایبندگانِبد!مردمرابر
اساسِگمانسرزنشمیکنید
وخودراباوجودِیقینسرزنش
نمیکنید؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📻 رادیو پلاک
نقطه عطف انقلاب اسلامی ...
💠 تولید و انتشار در رادیو پلاک
💠 رادیو رسمی ستاد راهیان نورکشور
📻تدوین و طراحی پوستر:
خادم الشهید محمدحسین ریشهری
•برای انتخاب اصلح باید نظرات اهل خبرهای را پذیرفت كه تقوا و بصیرت بیشتری دارند
زمان تقریبی مطالعه ۲ دقیقه ⏱
در محضر علامه مصباح یزدی💌
💢در انتخابات همواره دو تكلیف و وظیفه بر دوش ماست، اول شركت در انتخابات و دوم انتخاب اصلح.
🔻انتخاب اصلح نیز بسیار واجب و حتی مهمتر از اولی است. انتخاب افرادی ناصالح خیانت به مصالح نظام و ملت و حتی خیانت به اسلام در صورت تلاقی با ارزشهای اسلامی محسوب میشود.
همانگونه كه رهبر معظم انقلاب به طور اجمال ویژگیهای كاندیدای اصلح را بیان كردند، باید توجه داشته باشیم كه تنها عبادت و سروقت نمازخواندن دلیل اصلح بودن افراد نمیشود، بلكه آنچه مهم است بصیرت دینی و سیاسی كاندیداهاست.✨🌿
🔰از روشهای تشخیص اصلح، شناختن فرد است.
لذا اگر كسی با فردی همراه و همسنگر بوده و كاملاً به صلاحیت وی اطمینان دارد و وی را اصلح میبیند، باید او را انتخاب كند، اما چنین شناختی برای اكثر قریب به اتفاق مردم میسر نیست.
✅ عملاً همه ما در زندگی روزمره برای انجام بهتر فعالیتهایمان دانسته یا نادانسته با دیگران مشورت میكنیم. اگر در مشورت با افراد، همه یك نفر را مدنظر قرار دادند، تكلیف روشن است؛
اما اگر در مشورتها نظرات مختلفی را یافتیم، باید نظر كسی را كه خبره است بپذیریم و اگر مشورتدهندگان نیز خبرگان هستند، باید به نظر خبرگانی كه دارای سوابق، تقوا و بصیرت بیشتری هستند، توجه كنیم.
🔍همین لزوم مشورت دادن سبب شده كه برخی از افراد خبره با هدف معرفی اصلح، اقدام به اعلام افراد اصلح كردهاند و وجود لیستهای مختلف و گروهها از همین روست.
🔅اگر به اصلح بودن كسی یقین داشتیم، باید به یقین خود عمل كنیم. نباید در انتخاب اصلح، انگیزههای حزبی، قومی و منافع شخصی را در نظر گرفت.
#علامه_مصباح_ره
#انتخاب_اصلح
#انتخابات
⭕️یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه:
Fool me once, shame on you. Fool me twice shame on me." What comes after "Fool me three times, shame on…?
یعنی: یک بار مرا فریب دادی شرم بر تو باد، دو بار مرا فریب دادی شرم بر من باد. اگر برای بار سوم مرا فریب دهی شرم بر چه کسی...؟
#انتخابات
+ اوناییی که تحلیل انیمیشن #انیمیشن_آی_پِت_گُوت_2
رو دیدن بهتر میفهمن این ضرب المثل رو...
.
🟠 رزق معنوی تولیدی
پیرامون انتخابات ریاست جمهوری 🗳
_____________________________
با هدیه دادن رزقهای معنوی، سهمی
در #افزایش_مشارکت داشـته باشـیـم
#انتخابات
#رزق_معنوی #شهیدجمهور
🔻 زنان حماسه ساز
✍ زینب پاشا از زنان قهرمان و حماسه ساز تُرک آذربایجانی در اواخر دوره قاجار و به ویژه حادثه امتیاز تنباکو، با شرکت کردن در نهضت تحریم توتون و تنباکو و نیز گشودن انبارهای محتکران تبریز در زمان قحطی نان، نام خود را در تاریخ جاودانه کرد
این جملات از اوست:
اگر شما مردان جراُت نداريد، جزای ستم پيشگان را کف دستشان بگذاريد، اگر می ترسيد که دست دزدان وغارتگران را از مال و ناموس و وطن خود کوتاه کنيد، چادر ما زنان را سرتان کنيد و در کنج خانه بنشينيد و دم از مردی و مردانگی نزنيد، ما جای شما با ستمکاران می جنگيم
33.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توی این کلیپ صحبت های یکی از زنان آذربایجان رو میشنوید که به عملکرد اقتصادی دولت الهام علی اف اعتراض داره.
وعده های توخالی مسئولین،
تشریفات و تجملات زندگی مسئولین با وجود مشکلات معیشتی مردم صدای اعتراض آن ها را بلند کرده.
این زن میگوید: اگر وزیر یکی از خانه هایش را بفروشد میتواند خانهی ۱۰۰ نفر از این کارگرها را تامین کند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•♥️🇮🇷•
در انتخابات پیش رو شخصی را انتخاب کنیم که به ولایت نزدیک تر باشد...
#انتخابات 🗳
#شهید_جمهور ❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السوء
الدوا عند الحسین
و الشفا عندالحسین
بهر درمان یافتن
دست از دوا باید کشید
برای شفای عاجل همه بیماران
۵ مرتبه بخوانیم:
أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا
دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ
💚 اجرتون با فاطمه زهرا سلاماللهعلیها
💠 مرصاد 💠
🌸🍃
درباره این تحلیل بیبیسی باید پرسید که چرا شبکه وابسته به سرویس MI6 انگلیس، شب انتخابات، دغدغه رشد اقتصادی ایران را پیدا کرده است؟
رشد سه ساله بالای ۵ درصد که مورد تأیید محافل اقتصادی خارجی هم هست، در حالی اتفاق افتاده که معدل ۸ ساله رشد اقتصادی در دوران مدیریت دولت خوشبین به غرب، به ۶ دهم درصد (نزدیک به صفر) رسید. نشانههای این رشد را در پنج برابر شدن صادرات نفت (در مقایسه با سقوط صادرات به کمتر از
۳۰۰ هزار بشکه)، احیای چند هزار کارخانه تعطیل یا نیمه تعطیل، گسترش تجارت با همسایگان، افزایش تولید محصولاتی مانند گندم از چهار میلیون تن
به ۱۲ میلیون تن و... میتوان دید. دولت در کمتر از سه سال موفق شده کسری بودجه
480 هزار میلیارد تومانی و رو به افزایش را کم کند، از شتاب افزایش تورم بکاهد، بالغ بر 500 هزار میلیارد تومان از تعهدات و بدهیهای دولت سابق را تسویه کند و...
اما موضوع را طور دیگری هم میتوان با گردانندگان BBC به بحث گذاشت: چرا در دورانی که رشد اقتصادی منفی شده بود و ایران قادر نبود با وجود واگذاری امتیازات گسترده برجامی، نفت بفروشد و حتی در حوزه غذا و دارو هم مورد فشار تحریمی قرار گرفته بود، خفه خون گرفته بودید؟
چرا تروئیکای اروپایی، تعهدات برجامی را به مذاکره کشدار درباره بستههای مهملی مانند SPV و INSTEX فرو کاستند، اما حتی به همین وعده مبادله غذا و دارو در مقابل پول فروخته شده نفت ایران به کشورهای دیگر هم عمل نکردند؟ جز این که بر مبنای نقشه ضعیف سازی در چرخه معیوب برجام، دنبال به زانو در آمدن ایران بودند، اما با رفتن آقای روحانی و آمدن آقای رئیسی، آرزوهایشان خاک شد؟ و دیدند ایران بدون برجام و FATF توانسته به رشد اقتصادی قابل توجه برسد؟!
همچنین باید دید میزان خباثت دولت انگلیس چقدر بود که در اوج ایام اجرای برجام، آقای ظریف وزیر خارجه وقت ایران گفت بعد از ۲۱ ماه نمیتوانیم حتی یک حساب بانکی در انگلیس باز کنیم؟! حالا رسانه همان دولت خبیث در آستانه انتخابات مهم، نگران آمار رشد اقتصاد ایران شده است؟!
بهراستی، وزارت خارجه و سرویس جاسوسی استعمارگر پیر، آرزو و تقلا میکنند چگونه رئیسجمهور و دولتی در ایران سر کار بیایند تا بتوان شتاب پیشرفتهای ایران را کُند کرد؟!
این نکته هم گفتنی است که بر خلاف برخی ساده اندیشیها، طبق طراحی غرب بنا بود برجام موجب رشد و رونق اقتصاد ایران شود. در این باره، «جان ساورز»،
(رئیس وقت سرویس جاسوسی MI6) اواخر مهرماه 1394، پس از شروع اجرای تعهدات برجامی ایران، به CNN گفت: «توافق هستهای، ظرف 15 سال، ایران را به کشوری میانهرو تبدیل خواهد کرد. ما شاهد کشوری هستیم که در مرحله انتقال از پایههای انقلابی به کشوری نُرمالتر قرار دارد. اما در داخل ایران در این مسیر، چالش وجود دارد. ما نیاز داریم صبر استراتژیک داشته باشیم تا به آن فرصت دهیم در ۱۵- ۱۰ سال آینده توسعه یابد و ایران را به کشوری نُرمال تبدیل کند». برجام قرار بود توانمندیهای ایران را از بین ببرد نه این که موجب قدرتمندی و رشد اقتصاد ایران شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا