فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ💚
#عید_غدیر💚
#غدیر💚
#امام_زمان💚
🌺🌸🌼🌻
https://eitaa.com/doostanshohada
🛑 جشن ولادت حضرت موسی بن جعفر(ع) و ایام دهه ولایت
🔹قاری: محمد خلف زاده
🔹سخنران: حجت الاسلام و المسلمین هادی الیاسی
🔹شعر خوانی: استاد احمد علوی
🔹با مدیحه سرایی:
حاج حسن شالبافان
کربلایی ابوالقاسم زمانی
کربلایی سید مصطفی میرداماد
🔹یکشنبه ، ۱۸ تیر ماه ، از ساعت ۲۰.۴۵ دقیقه
🔺گلزار شهدا ، آستان مقدس حضرت علی بن جعفر (ع)
🔸 آستان مقدس حضرت علی بن جعفر(ع)
💚💚💚💚
https://eitaa.com/doostanshohada
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️تحلیل زمانه و عصر امام موسی بن جعفر (ع)
🔹این مقطع سیوپنج ساله (از ۱۴۸ تا ۱۸۳ هجری) یعنی دوران امامت حضرت ابیالحسن #موسیبنجعفر (علیهما السّلام) یکی از مهمترین مقاطع زندگینامهی ائمه (علیهم السّلام) است. دو تن مقتدرترین سلاطین بنی عباس - منصور و هارون - و دو تن از جبّارترین آنان - مهدی و هادی - در آن حکومت میکردند.
🔹بسی از قیامها و شورشها و شورشگرها در خراسان، در افریقیه، در جزیرهی موصل، در دیلمان و جرجان، در شام، در نصیبین، در مصر، در آذربایجان و ارمنستان و در اقطاری دیگر، سرکوب و منقاد گردیده و در ناحیهی شرق و غرب و شمال قلمرو وسیع اسلامی، فتوحات تازه و غنایم و اموال وافر، بر قدرت و استحکام تخت عباسیان افزوده بود.
🔹جریان های فکری و عقیدتی در این دوران، برخی به اوج رسیده و برخی زاده شده و فضای ذهنی را از تعارضات، انباشته و حربهای در دست قدرتمداران و آفتی در هوشیاری اسلامی و سیاسی مردم گشته و میدان را بر عَلَمدارانِ صحنهی معارف اصیل اسلامی و صاحبان دعوت علوی، تنگ و دشوار ساخته بود.
🔹شعر و هنر، فقه و حدیث و حتّی زهد و ورع، در خدمت ارباب قدرت درآمده و مکمل ابزار زر و زور آنان گشته بود. در این دوران، دیگر نه مانند اواخر دوران بنیامیه و نه همچون دهسالهی اول دوران بنیعباس و نه شبیه دوران پس از مرگ هارون که در هر یک، حکومت مسلط وقت، به نحوی تهدید میشد، تهدیدی جدی دستگاه خلافت را نمیلرزاند و خلیفه را از جریان عمیق و مستمر دعوت اهل بیت (علیهم السّلام) غافل نمی ساخت.
🔹در این دوران، تنها چیزی که می توانست مبارزه و حرکت فکری و سیاسی اهل بیت (علیهم السّلام) و یاران صدیق آنان را مجال رشد و استمرار بخشد، تلاش خستگی ناپذیر و جهاد خطیر آن بزرگواران بود و توسل به شیوهی الهی «تقیه». و بدین ترتیب است که عظمت حیرتآور و دهشت انگیز جهاد حضرت #موسیبنجعفر (علیه و علی ابائه التحیّة والسّلام) آشکار میگردد.
بیانات مقام معظم رهبری ۶۸/۰۷/۲۶
منبع: وبسایتدفترحفظونشرآثارمعظمله
#امام_کاظم #امام_خامنه_ای
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
♨️#سه_ذکر_کارگشا...
🔸مولا امیرالمومنین علی علیه السلام میفرمایند:
🌸ای کمیل اگر سختی و فشار به تو روی آورد، زیاد بگو:
"لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم"
تا سختی ها بر طرف گردد.
🌸و اگر نعمتی از جانب خدا به تو رسید زیاد بگو:
"الحمدلله" تا نعمت افزون گردد.
🌸و چون روزیت دیر رسید زیاد بگو:
"استغفرالله ربی و اتوب الیه" تا روزیت، وسعت یابد.
📚تحف العقول/ص168
👇👇👇👇
https://eitaa.com/doostanshohada
السلام علیک یا صاحب الزمان
🍃🤍🍃🤍🍃🤍🍃🤍🍃🤍🍃
امام هفتم(ع) برای حلّ مشکل یکی از شیعیانش به حاکم ری این نامه کوتاه را مرقوم فرمودند:
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ. اعْلَمْ أَنَّ لِلَّهِ تَحْتَ عَرْشِهِ ظِلًّا لَایسْکنُهُ إِلَّا مَنْ أَسْدَی إِلَی أَخِیهِ مَعْرُوفاً أَوْ نَفَّسَ عَنْهُ کرْبَه أَوْ أَدْخَلَ عَلَی قَلْبِهِ سُرُوراً وَ هَذَا أَخوک وَ السلَام؛
آگاه باش، زیر عرش الهی سایه ای وجود دارد که فقط سه طایفه در آن سکونت دارند، کسی که در حق برادر ایمانی خود خیر و نیکی انجام دهد، یا گرهی از مشکلات او بگشاید، یا سرور و شادی به قلب او وارد سازد؛ حامل نامه هم برادر توست، سلام و رحمت الهی بر شما باد».
آن شخص نامه را گرفت و پس از انجام فریضه حج، به وطن برگشت، شبانه به سراغ فرماندار رفت و جریان را به اطّلاع او رساند. فرماندار با خوشحالی دست در گردن او انداخت و بوسه بر سر و چشم او زد، با اشتیاق نامه امام را گرفت و روی چشم خود گذاشت و به احترام آن بلند شد و تمام اموال خود را میان خود و او تقسیم نمود و قیمت اموال غیر منقول را نیز پرداخت و مرتب می گفت: یا أَخِی هَلْ سَرَرْتُک؛
برادرم آیا تو را خوشحال ساختم؟ و مرد گرفتار می گفت: بلی به خدا خیلی بیش از حد مسرورم ساختی، سپس پرونده حساب او را در آورد و روی حساب او قلم گرفت و او را با خوشحالی مرخص نمود. مرد گرفتار عازم بیت الله الحرام گردید تا او را دعا کند و امام را در جریان کار خود قرار دهد. وقتی امام(ع) از اوضاع آگاه شدند بسیار خوشحال گردیدند. آن مرد پرسید: آیا این واقعه شما را خوشحال نمود؟ فرمودند:
«إِی وَ اللَّهِ لَقَدْ سَرَّنِی وَ سَرَّ أَمِیرَ الْمُؤْمِنِینَ وَ اللَّهِ لَقَدْ سَرَّ جَدِّی رَسُولَ اللَّهِ ص وَ لَقَدْ سَرَّ اللَّهَ تَعَالَی
؛ به خدا قسم من و امیرالمؤمنین و جدّم رسول اللَّه را شاد ساخت و خدا متعال را نیز خشنود نمود.»
امام(ع) با این نامه هم بین شیعیان الفت ایجاد نمودند، هم مشکل برادر ایمانی را حل کردند و هم حقوق شیعیان را به همدیگر یاد آوری فرمودند.
ج) آماده کردن شیعیان برای عصر ظهور
شیوه دیگر رهبری و هدایت امام کاظم(ع) در عصر اختناق حکومت عباسیان، آماده کردن شیعیان برای عصر ظهور بود. آن حضرت در مورد مهدویت به پیروان خود نکات لازم را گوشزد می کردند تا از شبهات مطروحه در موضوع مهدویت و آینده امامت در امان بمانند. در ادامه به برخی از رهنمودها و اقدامات مهدویِ حضرت موسی بن جعفر(ع) اشاره می کنیم:
1- امام مهدی(عج) در قرآن
حضرت موسی بن جعفر(ع) برخی از آیات قرآن را به وجود مقدس امام زمان(عج) مربوط دانسته و بران حضرت تطبیق نموده اند. ازجمله:
الف) امام موسی کاظم(ع) درتفسیر این آیه شریفه: (یرِیدُونَ لِیطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِ هِ وَلَوْ کرِهَ الْکافِرُونَ)؛
«می خواهند نور خدا را با دهان خود خاموش کنند و حال آنکه خدا - گرچه کافران را ناخوش افتد - نور خود را کامل خواهد گردانید».
می فرماید: «منظور از این آیه که خداوند نور خود را کامل خواهد گردانید، یعنی ولایت قائم(».
ب) خدای متعال در سوره جن می فرماید: (حَتَّیٰ إِذَا رَأَوْا مَا یوعَدُونَ فَسَیعْلَمُونَ منْ أَضعَفُ نَاصِرًا وَأَقَلُّ عَدَدًا)؛
«[باشد] تا آنچه را وعده داده می شوند ببینند، آنگاه دریابند که یاور چه کسی ضعیف تر و کدام یک شماره اش کم تر است». امام کاظم(ع) این آیه را این گونه تفسیر نمود: «منظور از این آیه امام زمان(عج) و یاران آن گرامی است».
ج) در مورد این آیه شریفه در سوره لقمان که می فرماید: (أَسْبَغَ عَلَیکمْ نِعَمَهُ ظَاهِرَه وَ بَاطِنَه)؛
«خدای متعال نعمت های ظاهر و باطن خود را بر شما تمام کرده است». حضرت موسی بن جعفر(ع) در روایتی نعمت باطنی را به امام غائب تفسیر کرده و فرمودند:
«النِّعْمَه الظَّاهِرَه الْإِمَامُ الظَّاهِرُ وَ الْبَاطِنَه الْإِمَامُ الْغَائِبُ؛ نعمت ظاهری همان امام ظاهر و نعمت باطنی امام غائب از نظر می باشد».
د) قرآن در سوره طه می فرماید: (کلٌّ مُّتَرَبِّصٌ فَتَرَبَّصُوا فَسَتَعْلَمُونَ مَنْ أَصْحَابُ الصِّرَاطِ السَّوِی وَ مَنِ اهْتَدَیٰ)؛
«بگو: همه در انتظارند. پس در انتظار باشید. که به زودی خواهید دانست که رهروان راهِ راست و ره یافتگان چه کسانی هستند؟».
امام کاظم(ع) در ضمن روایتی در تفسیر این آیه به نقل از پدر بزرگوارش فرمودند: منظور از (الصِّرَ اطِ السَّوِی)؛ راه میانه، حضرت قائم (عج) می باشد و مراد از «مَنِ اهْتَدَیٰ» کسانی اند که به اطاعت حضرت مهدی(عج) هدایت شده اند. هدایت مربوط به کسی است که به طاعت او راه یافته باشد».
اللهم عجل لولیک الفرج بزینب کبری ( س )
🍃🤍🍃🤍🍃🤍🍃🤍🍃🤍🍃
🔻🔻🔻🔻
https://eitaa.com/doostanshohada
مقام معظم رهبری
✅ کار بزرگ...
بچهداری از آن کارهای سخت است. شما هر کاری را در نظر بگیرید که خیلی دشوار باشد، در مقابل بچهداری در واقع آسان است. مردها یک روز هم نمیتوانند این کار را انجام دهند. زنها با دقت، با حوصله و با ظرافت این کار بزرگ را انجام میدهند. خدای متعال، در غریزه آنها این توان را قرار داده است. ۱۳۷۴/۸/۲۲
#فرزندآوری
#مادری
https://eitaa.com/doostanshohada
✍✅ فرزند آوری، رزق آوری
بکر بن صالح، یکی از اصحاب امام کاظم علیه السلام
می گوید:
به امام کاظم علیه السلام نوشتم، حدود پنج
سال است که از طلب بچه خودداری کرده ام
و این بدان سبب است که همسرم از این کار
ناخشنود است و می گوید تربیت و نگهداری
فرزندان به علت کمبود مالی مشکل است.
نظر شما چیست؟ امام در پاسخ به من نوشت:
در پی فرزند باش؛ زیرا روزی آن ها را خداوند
عزوجل می دهد.
📚 کافی، ج ۶، ص ۳
https://eitaa.com/doostanshohada
20.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عمل سزارین خودخواسته
بزرگترین اشتباه مادران
# دکتر باغبانی
🍃🌸🍃
https://eitaa.com/doostanshohada