eitaa logo
دوستداران ولایت
770 دنبال‌کننده
11.8هزار عکس
8.6هزار ویدیو
35 فایل
صرفا جهت روشنگری،جهاد تبیین،بصیرت وآگاهی از برنامه های دشمن جهت آمادگی وتوانایی کافی درمقابله بانقشه های دشمنان دوستان عزیز،تبلیغات ارسال لینک ضدنظام وغیراخلاقی ممنوع می‌باشد کپی آزاد به شرط صلوات برمحمدو آل محمد(ص) لینک کانال @doostdaranvelayat
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
〽️پشت پای پزشکیان به قرارداد خرید ۷۹۱ واگن از چین/ دولت رقم پیش‌پرداخت را واریز نمی‌کند! 🔹امروز رئیس کمیسیون عمران شورای شهر تهران خبر داد که دولت به تعهدات خود درباره پرداخت هزینه واردات ۶۳۰ واگن از چین عمل نکرده ، طبق این قرارداد، دولت موظف است ۱۵ درصد از ارزش قرارداد را در ابتدا واریز کند اما تاکنون ۹.۵ درصد را خود شهرداری تهران پرداخت کرده و دولت حتی مابقی مبلغ را نیز نمی‌پردازد. 🔹تفاهمنامه خرید واگن از چین در سال ۱۳۹۶ امضا شد اما با تخریب روابط دو کشور در دولت روحانی به اغما رفت ، با آمدن دولت سیزدهم، شهرداری تهران در نیمه دوم سال ۱۴۰۲ موفق به احیای این قرارداد برای خرید ۷۹۱ واگن به ارزش یک میلیارد دلار شد. 🔹اما مجددا با تغییر دولت، تاکنون پیش پرداخت اولیه قرارداد انجام نشده. در سفر ماه گذشته معاون نخست‌وزیر چین به ایران، وی در دیدار با محمدرضا عارف بر اجرای قرارداد تاکید کرد ، طبق این قرارداد که بین دولت ایران و چین امضا شده، قرار بود ۱۵ درصد از ارزش قرارداد به صورت نقدی و مابقی از مسیر سایناشور تامین مالی صورت بگیرد.
✅ شریعتمداری: حامیان مذاکره ساده لوح، ناکارآمد و دیوانه‌اند یا سر و سری با دشمن دارند کیهان نوشت: 🔹کسانی که این روز‌ها به جای تلاش برای حل برخی از مشکلات پیش روی، نسخه مذاکره با آمریکا را می‌پیچند، یا «ساده‌لوحند» و از هوشمندی چندانی برخوردار نیستند، یا «ناکارآمدند» و ناتوانی خود در حل مشکلات را زیر پوشش مذاکره با آمریکا پنهان می‌کنند، یا خدای نخواسته به فریب یا به طمع «سر و سری با دشمن دارند» و یا به قول آقای روحانی -که البته با بینش و منش خود ایشان همخوانی چندانی نداشت! - «دیوانه‌اند». 🔹اگرچه ساده‌لوحی خوشبینانه‌ترین احتمال درباره آنهاست ولی هر یک از چند احتمال یاد شده درباره پیشنهاد‌دهندگان مذاکره با آمریکا، صحت داشته باشد، در این نکته تردیدی نیست که صلاحیت حضور در مسئولیت‌های نظام را ندارند!»
✅اطلاعیه سپاه درباره رزمایش «اقتدار نیرو‌های مسلح» سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درباره رزمایش ترکیبی و مشترک اقتدار نیرو‌های مسلح که قرار است در این هفته برگزار شود، اطلاعیه‌ای صادر کرد. در این اطلاعیه آمده است: 🔹رزمایش ترکیبی و مشترک اقتدار نیرو‌های مسلح از روز‌های آینده در پهنه ایران اسلامی و آب‌های نیلگون خلیج فارس آغاز می‌شود. 🔹واحد‌های اطلاعاتی، پدافندی و آفندی سپاه پاسداران و بسیج مستضعفین نیز مطابق برنامه، رزمایش اقتدار (پیامبر اعظم (ص) ۱۹) خود را در قالب ترکیبی جدید آغاز خواهند کرد. 🔹مطابق برنامه سالیانه نیرو‌های مسلح، رزمایش امسال در قالبی ترکیبی، مشترک و متناسب با تهدیدات جدید دشمن طرح‌ریزی و برگزار خواهد شد. 🔹ارتقای هماهنگی و هم‌افزایی در توان پدافندی و آفندی نیرو‌های مسلح و بهره‌برداری میدانی از تجهیزات جدید نظامی برای مقابله با تهدیدات دشمن از اهداف این رزمایش ترکیبی و مشترک است. 🔹مختصات و جزئیات رزمایش واحد‌های سپاه پاسداران و بسیج روز دوشنبه از سوی سخنگوی سپاه پاسداران و رزمایش در حضور رسانه‌های داخلی و خارجی اعلام خواهد شد.
اعتراف سیاستمداران آمریکایی: 🔰 هدف آمریکا از مذاکره مهار ایران است نه رفع تحریم‌ها 🔸روزهای اخیر یادداشت ریچارد نفیو، جان ‌هافمن و باراک راوید، بار دیگر توجه‌ها را به سمت مسئله آینده مذاکره و منازعه ایران و آمریکا بر سر برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای کشورمان برگرداند. ترجیع‌بند این مواضع ناکامی احتمالی غرب در صورت هر حمله احتمالی به تاسیسات هسته‌ای ایران و پیشنهاد مذاکره برای مهار کشورمان و وادارسازی به عقب‌نشینی در موضوع هسته‌ای است. 🔸نگارش این یادداشت‌ها از سوی افراد ذی نفوذی همچون نفیو، معمارتحریم‌های ایران در وزارت امورخارجه آمریکا،‌هافمن به عنوان یکی از تحلیلگران برجسته جریان راست افراطی در این کشور و همچنین باراک راوید تحلیلگر امنیتی صهیونیست در سی ان ان و آکسیوس، نشانگر این است که برآیند سیاستمداران، سیاستگذاران و صاحب نظران در دو حزب جمهوریخواه و دموکرات بر این است که هرگونه حمله نظامی به تاسیسات هسته‌ای ایران درصد موفقیت پایینی داشته و معادله هسته‌ای میان ایران و غرب را پیچیده‌تر خواهد کرد. 🔸از سویی دیگر نیز نکته پنهان و آشکار در این مواضع اخیر آمریکایی‌ها، تمرکز آنان بر استفاده از ابزار مذاکره نه برای حل مسائل که برای مهار ایران است و دیگر نکته مندرج در این نوشته‌ها ناکارآمدی و عدم کارایی رژیم تحریم‌ها بر علیه ایران در دوران جاری نسبت به دوره پیش از برجام است. 🔸در همین راستا، ریچارد نفیو مسئول سابق میز ایران در شورای امنیت ملی آمریکا و هماهنگ‌کننده سابق تحریم‌ها در وزارت خارجه ایالات متحده روز پنجشنبه 13 دی ماه (2 ژانویه 2025) در یادداشتی در فارن افرز به بررسی چشم انداز پیش روی مسائل مابین ایران و آمریکا در موضوع برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای کشورمان پرداخت. 🔸وی با اشاره به عدم اتفاق نظر و گسست بزرگ در میان کشورهای مهم جهان در ارتباط با تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران اظهار می‌دارد: 🔻«امروز، جامعه بین‌المللی نیز اکنون بر سر اعمال فشار بر رژیم ایران دچار تفرقه شده است. همچنان تحریم‌های شدیدی علیه ایران وجود دارد، اما این تحریم‌ها به طور مداوم توسط چین، هند و روسیه نقض می‌شوند. اجرای کامل دوباره ممکن است، اما این امر نیازمند همکاری چین است، به‌ویژه در زمانی که پکن با خصومت دوحزبی از سوی واشنگتن رو‌به‌روست. روابط روسیه با ایران نیز قوی‌تر از چند دهه گذشته است و پیوندهای دفاعی متقابل آن‌ها تقویت شده است»
آقای رییس‌جمهور ؛ لطفا از رهبری خرج نکنید 🔺 پزشکیان: با پشتیبانی مقام رهبری ، مشکلات را رفع می کنیم ✅نکات تحلیلی: 🔺 این جمله آقای پزشکیان می‌تواند تبعات منفی زیادی داشته باشد. چرا که در صورت عدم حل مشکلات،بر اساس این جملات،احتمالاً مخاطب، این برداشت را خواهد کرد که مقام معظم رهبری پشتیبانی لازم را از دولت نداشته است! 🔺 متاسفانه رئیس جمهور بارها از مقام معظم رهبری در سخنرانی‌های خود استفاده کرده است،اما بار معنایی جملات خود را گویا نمی‌داند. دأب سیاسی مقام معظم رهبری درباره همه دولت‌ها پشتیبانی و حمایت بوده است و هیچ دولتی را نمی‌توانید پیدا بکنید که مورد حمایت آیت الله خامنه‌ای نبوده باشد. دلیل این کار رهبری آن است که دولت‌ها همیشه در خط مقدم مبارزه با مشکلات بوده‌اند. لذا پشتیبانی رهبری از دولت‌ها معطوف به شخص نمی‌باشد و اگر دولتی نتوانسته است مشکلات را مرتفع نماید،دلیلش عدم پشتیبانی رهبری نمی‌باشد. 🔺 امیدواریم که دولت آقای پزشکیان با دوری کردن از حواشی، انتخاب اولویت های مناسب و به دور از جناح گرایی در کارش موفق عمل نماید. اما در این راه خطیر و مهم ، باید ادبیات درستی را از دولتمردان شاهد باشیم.نه اینکه بر طبل نمی شود و نمی گذارند، زده و مشکلات را گردن سایرین بیندازند.
پیاده نظام ، سلطه گران برای تطهیر تروریست ها به صف شدند 🔺 در حالی که برای همگان روشن است که گروه تحریر الشام با اشاره و مجوز آمریکا و رژیم صهیونیستی و با پشتیبانی رژیم ترکیه، توانست بر دمشق تسلط پیدا بکند،اما رسانه‌های عبری ضد ایرانی در تلاشند تا این گروه‌های تروریستی را با انواع و اقسام شگردها تطهیر نمایند. 🔺 همنوا با این رسانه‌ها،برخی رسانه‌های داخلی نیز غافلانه یا خائنانه،در حال تطهیر تروریست‌های تحریرالشام می‌باشند! 🔺 متاسفانه تیتر روزنامه هم میهن درست ، مبتنی بر نقشه نظام سلطه در ساختن اسلام‌های قلابی در برابر اسلام ناب محمدی می‌باشد. «جغرافیای جدید جهان اسلام» و بیان «اسلام جولانی » بیش از هرچیز ، رسمیت دادن به تروریست هایی است که امروز با کروات و بیان آزادی حجاب برای زنان و احتمالا پس فردا ، آزادی مشروب خانه ها و کاواره ها ، آن هم کنار حرم حضرت زینب سلام الله علیه ، ترویج کننده اسلام سکولار هستند. 🔺برخی عناصر جریان اصلاحات ، به شدت دنبال انتقام از مدافعان حرم و اثبات اشتباه بودن تصمیم استراتژیک رهبر حکیم انقلاب اسلامی در نفوذ منطقه ای به عنوان یکی از مولفه‌های قدرت می باشند! گاهی با زبان نق زدن، گاهی با شعار نه غزه نه لبنان ، گاهی هم با تطهیر تروریست ها!
هشدار ۸۰۰ استاد حوزه علميه به رئیس جمهور 🔹هشتصد نفر از اساتيد حوزه‌هاي علميه کشور، در نامه‌اي به رياست محترم جمهور، ضمن حمايت از مواضع مقام معظم رهبري و نامه بيش از دو هزار استاد دانشگاه درباره فضاي مجازي، خواستار حکمراني قانونمند در فضاي مجازي و رفع سلطه سايبري دشمنان، با هدف جلوگيري از آسيب‌هاي گسترده از جمله برخي آسيب‌هاي اقتصادي ناشي از فضاي مجازي غيراستاندارد شدند. 🔹نويسندگان نامه‌، با بيان نقش و جايگاه مهم فضاي سايبر در پيشرفت کشورها، به وضعيت أسفبار فضاي مجازي ايران پرداخته، نوشته‌اند: «با وجود ظرفيت‌هاي فراوان داخلي در ايران براي پيشرفت در زمينه فضاي مجازي و حل مشکلات گوناگون کشور از اين طريق، متأسفانه، عدم إعمال حاکميت در اين عرصه، آسيب‌‌هاي زيادي را در ‌زمينه‌هاي اجتماعي، اقتصادي، فرهنگي، سياسي و امنيتي کشور ايجاد کرده است». 🔹اساتيد حوزه‌هاي علميه هشدار داده‌اند، در صورت عدم رفع سلطه سايبري دشمنان، «علاوه بر گسترش عقب‌ماندگي و وابستگي فضاي مجازي کشور، دشمنان از استعمار سايبري موجود، بيش از پيش براي ضربه‌زدن به ميهن عزيزمان در ابعاد گوناگون استفاده خواهند کرد». ✍ متن نامه: باسمه تعالي جناب آقاي دکتر مسعود پزشکيان (دامت توفيقاته) رياست محترم جمهوري اسلامي ايران سلام عليکم 🔸ضمن تقدير از تلاش‌هاي جنابعالي و ديگر مسئولان محترم دولت چهاردهم، همان‌گونه که مستحضريد، مسأله حکمراني بر فضاي مجازي از مهم‌ترين نکاتي بود که رهبر معظم انقلاب در ديدار با هيأت دولت چهاردهم به صراحت مطرح کردند. بسياري از نخبگان کشور نيز نسبت به عدم انجام وظايف حاکميتي در اين عرصه اظهار نگراني کرده‌اند؛ چنان‌که اخيرا بيش از 2000 نفر از اساتيد دانشگاه، در نامه‌اي به سران قوا و اعضاي شوراي عالي فضاي مجازي، خواستار توجه ويژه به حکمراني مجازي شدند. 🔸ترديدي نيست فضاي سايبر از حوزه‌هاي بسيار مهم براي پيشرفت کشورها به شمار مي‌رود و آينده هر کشور در گرو نوع مواجهه با اين عرصه حياتي است. با وجود ظرفيت‌هاي فراوان داخلي در ايران براي پيشرفت در زمينه فضاي مجازي و حل مشکلات گوناگون کشور از اين طريق، متأسفانه، عدم إعمال حاکميت در اين عرصه، آسيب‌‌هاي زيادي را در ‌زمينه‌هاي اجتماعي، اقتصادي، فرهنگي، سياسي و امنيتي کشور ايجاد کرده است؛ چنان‌که برخي مديران عالي اقتصادي کشور، بخشي از بي‌ثباتي اقتصادي کشور و بازار ارز را ناشي از عدم مديريت و حکمراني بر فضاي رسانه‌اي و مجازي کشور دانسته‌اند. اين در حالي است که کشورهايي نظير چين و آمريکا، براي حفظ استقلال، تحصيل منافع ملي و جلوگيري از تبعات سوء، فضاي مجازي خود را قاعده‌مند کرده و با وضع قوانين جدي و بازدارنده، اين فضا را به نفع ارزش‌ها و منافع ملي خود مديريت کرده‌اند. 🔸جناب دکتر پزشکيان! با توجه به دو رويکرد و شعار مهم جنابعالي در دوره تبليغات رياست جمهوري و پس از آن، مبني بر "پي‌گيري سياست‌هاي اعلامي مقام معظم رهبري" و نيز "توجه به نظرات نخبگان و استفاده از آنها"،‌ اساتيد حوزه‌هاي علميه کشور، ضمن اعلام حمايت از نامه اخير بيش از دو هزار نفر از اساتيد دانشگاه درباره لزوم حکمراني فضاي مجازي، انتظار دارند دولت محترم نسبت به توسعه رويکرد حاکميتي و قانون‌محور در عرصه بسيار مهم و حياتي فضاي مجازي اقدام نمايد تا شاهد فضايي ايمن و پاک باشيم؛ فضايي که با تضمين استقلال و امنيت ايران، در شکل‌گيري اقتصاد پايدار نقش‌آفرين بوده، زمينه‌ساز تقويت هويت ملي و پيشرفت حقيقي کشور شود؛ در غير اين‌صورت، علاوه بر گسترش عقب‌ماندگي و وابستگي فضاي مجازي کشور، دشمنان از استعمار سايبري موجود، بيش از پيش براي ضربه‌زدن به ميهن عزيزمان در ابعاد گوناگون استفاده خواهند کرد. جمعي از اساتيد حوزه‌هاي علميه کشور
🔴 نفوذ داعش از سوریه به غرب عراق در پوشش نیروهای آمریکایی مقام امنیتی عراقی: 🔹تعدادی از نیروهای داعش با حمایت نیروهای ائتلاف تحت رهبری آمریکا از سوریه وارد منطقه «وادی حوران» واقع در غرب الانبار شدند. 🔹آنها در قالب گروه‌های ۳ تا ۴ نفره مجهز به خودروهای جدید، سلاح مدرن و پرچم نیروهای آمریکایی مستقر در پایگاه عین‌الاسد مستقر شدند. 🔹نیروهای ائتلاف برای جلوگیری از پرواز هواپیماهای عراقی بر فراز حریم هوایی این منطقه و حمله به این نیروهای تروریستی، سرویس GPS را در منطقه وادی حوران غیرفعال کردند.
عضویت در کانال👇👇👇 @doostdaranvelayat https://eitaa.com/doostdaranvelayat
📍تذکر مجلس به پزشکیان در باب موضوع درگاه پتلفرم‌های رمزارز مهدی طغیانی، نایب‌رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس: 🔹تجربه روزهای گذشته نشان داد که محدودیت‌های اعمال شده تاثیری بر مدیریت نرخ ارز نداشته است. 🔹دستور دهید بانک مرکزی علاوه بر رفع محدودیت کامل از درگاه‌ها و حساب‌های سکوهای بومی تبادل رمزدارایی، از تحت فشار گذاشتن کسب و کارهای بومی به نفع سکوهای خارجی خودداری نماید
🔴 مشاور عملیات سپاه: وعده صادق ۳ بلاشک انجام می‌شود/ اسرائیل در انتظاری فرسایشی اسیر شده است سردار لک‌زایی مشاور عملیات سپاه پاسداران: اینکه آمریکا و اسرائیل همچنان در انتظار عملیات وعده صادق ۳ مانده‌اند، به نوعی موجب فرسایش آنها شده، این ایران است که زمان، مکان و کیفیت عملیات را انتخاب خواهد کرد. عملیات وعده صادق ۳ بلاشک انجام خواهد شد. البته باید بدانیم اکنون لایه‌ی دیگری هم به دفاع هوایی اسرائیل اضافه شده که همان سامانه «تاد» است که تماما توسط آمریکا به انجام رسیده است. روزانه صدها میلیون دلار برای این سامانه هزینه می‌شود؛ در اینکه آیا می‌توان در این لایه نفوذ کرد یا نه، بررسی‌های فراوانی انجام شده است. آمریکایی‌ها حتی به اسرائیل اعتماد نکرده و هیچ یک از نیروهای صهیونیست را در آماده‌سازی و نگهداری سامانه تاد بکار نگرفته‌اند. اینکه آمریکا و اسرائیل همچنان در انتظار عملیات وعده صادق ۳ مانده‌اند، به نوعی موجب فرسایش آنها شده، این ایران است که زمان، مکان و کیفیت عملیات را انتخاب خواهد کرد و می‌توان گفت ابتکار عمل در دست ماست. آنها هر روز در آماده‌باش صد در صدی هستند و اصولا همین مسئله یکی از اهداف جمهوری اسلامی است.
اصلاح طلبان: این‌بار قدر ترامپ را بدانیم و تصمیم‌های تلخ بگیریم!/ توافق باید جامع (برجام موشکی و منطقه‌ای) باشد! 🔹آمدن ترامپ گویا دست اندرکاران برجام و حامیان آن را وسوسه کرده است تا دوباره با آمریکایی‌ها بر سر میز مذاکره بنشینند. عجیب آن که برجام گرایانی که مقصر اصلی شکست برجام را ترامپ و اقدام او برای خروج از برجام توصیف می‌کردند، حالا لزوم مذاکرات جدید با او را تئوریزه می‌کنند. 🔹چند وقت پیش روزنامه دولتی ایران، یادداشتی را از معاون سابق حسن روحانی در زمان دبیری وی بر شورای عالی امنیت ملی منتشر کرده بود. حسین موسویان در این یادداشت سعی داشت مسئولان دولت را مجاب کند که باید وارد مذاکره با ترامپ شد. موسویان که سال‌ها پیش به جرم اقدام علیه امنیت ملی محکوم شده بود، مسئولان ایران را انذار می‌دهد باید در چند ماه ابتدایی شروع به کار ترامپ مذاکره کلید بخورد در غیر این صورت، ترامپ قید مذاکره با ایران را خواهد زد. 🔹او که گویی حامل پیام آمریکایی‌ها به افکار عمومی ایران است، از همین الان تلاش می کند ایرانی‌ها را برای بدعهدی‌های آمریکا در هرگونه توافق احتمالی آماده کند. او در این یادداشت که چندی پیش توسط جهان نیوز مورد نقد واقع شد، نوشته است: «هیچ تضمینی نخواهد بود که حتی در صورت توافق، آمریکا بدان پایبند باشد. چنین تضمینی را امریکا به هیچ کشوری در قراردادهای دوجانبه و بین‌المللی نداده است. منتهی اگر واقع‌بینانه بنگریم کشورها برای تأمین منافع ملی خودشان و در شرایط خاص در انتخاب بین بد و بدتر تصمیم می‌گیرند». 🔹موسویان همچنین پیشنهاد می دهد که برای اینکه احتمال خروج ترامپ از توافق جدید کمتر شود، این توافق باید جامع -بخواندی برجام موشکی و منطقه ای- باشد. 🔹مسعود نیلی دیگر چهره اصلاح طلب که در دولت‌های هاشمی، خاتمی و روحانی پست‌های ارشد اقتصادی داشته است، این روزها دست به قلم شده و از روزهای تلخ ایران می‌نویسد: «بحران‌های گوناگونی که در عرصه‌های روابط خارجی، اقتصاد و چالش‌های اجتماعی ذکر شد، در کنار یکدیگر، کشور را در موقعیتی خطیر قرار داده است. ماه‌های پیش رو و سال آینده می‌تواند گردنه‌ای پرپیچ و صعب‌العبور برای ایران عزیز باشد.» 🔹او که 24 سال به عنوان یکی از مهمترین عناصر سیاست‌های اقتصادی ایران شناخته می‌شد، مبدع «برجام2» بود و در دهه نود عبای اقتصاد را کنار گذاشته و قبای سیاست پوشیده و برجام را تئوریزه می‌کرد؛ حالا ماه‌های آینده را که آغاز ریاست جمهوری ترامپ است، خطیر می‌داند و پیشنهاد اخذ تصمیمات تلخ، مهم و سخت را می دهد. 🔹محمد قوچانی هم اخیراً از علاقه شدید ترامپ برای مذاکره با ایران در دوره قبل گفته و از نقش واسطه‌گری مکرون پرده برداشته است. او در مصاحبه‌ای گفته است: «در اوایل به قدرت رسیدن ترامپ در آمریکا از ظریف پرسیدم که آیا به نظر شما ترامپ قابل گفت‌وگو است؟ او در جواب گفت که من طرح این موضوع را نوشته‌ام و به‌راحتی هم می‌توانم آن را انجام دهم. از نظر دولت حسن روحانی امکان به توافق رسیدن با ترامپ می‌توانست ساده‌تر از اوباما باشد. چنین صحنه‌ای را دیگر در تاریخ ایران نخواهید دید که رئیس‌جمهور فرانسه از محل اقامت خود با عجله به محل اقامت رئیس‌جمهور ایران بیاید تا روحانی فرصتی بدهد که با ترامپ مذاکره کند و در محل اقامت رئیس‌جمهور ایران تلاش کند تا ارتباطی بین این دو برقرار شود یا دست‌کم ارتباطی تصویری برقرار کند»! 🔹احتمالاً در روزهای آینده تعداد بیشتری از برجام‌گرایان از مذاکره با ترامپ خواهند گفت، هدف نیز تاثیرگذاری بر افکار عمومی داخلی و تاثیر بر سطح تصمیم‌سازی است، گرچه در نهایت ترامپ و تیم او بیشترین بهره‌برداری را از این مطالب و اظهارات می‌کنند.