✅ حجت الاسلام #مؤمنی
✳️ پیشبرد اهداف دین ؛ گاهی با صلح گاهی با جنگ
برای پیشبرد اهداف دین گاهی انسان متوسل به جنگ می شود و گاهی متوسل به صلح. همانطور که پیامبر صلی الله علیه و آله با اهل مکه صلح حدیبیه کردند اما به معنای امتیاز دادن به آن ها نبود، همانطور که امام حسن علیه السلام صلح کردند. اصلأ واژه ی برد- برد بسیار غلط است در سیره ی عملی ائمه علیه السلام .امام حسین علیه السلام با عمرسعد گفتگو کردند و گفتند: به آن چیزی که به تو وعده داده اند (پادشاهی ری) نخواهی رسید. آیا واقعأ اسم این مذاکره است؟ بر اساس قواعد دینی ما اسم این کار امر به معروف و نهی از منکر است، امام حسین علیه السلام نمی خواهد دست عمرسعد به خون امام آغشته شود و دامن گیر جامعه ی دینی شود.
🌋 @doostibakhoda
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☀️صبح شد باز دلم تنگ تو
بازم زائرت نیستم از دور ســـــلام 😔✋
❤️تو نیاز و ضربان دلمی
☝️خــتم ڪـــــلام
🙏صل الله علیڪ یا اباعبدالله🙏
🌋 @doostibakhoda
روزم،بنامِ اربابم حسین(علیه السلام)💚
عالم،به عشقِ روی تو بیدار می شود💚
هر روز،عاشقـانِ تو بسیـارمی شود💚
وقتی،سـلام می دَهَمت،در نگاهِ من💚
تصویرِ کربلای تو، تکرار می شود🕌
#صلی_الله_علیک_یا_ابا_عبدالله 💚
🍃✨🌸✨🍃✨🌸✨🍃
🌋 @doostibakhoda
هدایت شده از رنگ خدا
آداب نوکری امام حسین(ع).mp3
12.77M
❌توصیه میکنم حتما گوش کنید👆
🎵آداب نوکری(۱)
✅فرق حسینیه با مسجد
✅هرکی بیاد کربلا گرفتار میشه..
.
👈 #ویژه_نامه_محرم
.
تـرس مقدس از مــرگ
ترسی هم است که برخی از اولیاء خدا از مرگ داشته اند. این ترس، ترس مقدسی است. شما شنیده اید که مومن باید خوف و رجا داشته باشد. ترسی که مومن از مرگ دارد جنس آن متفاوت است. اتفاقاً ترسی است که ناشی از معرفت و ایمان بالا است. گاهی اوقات می ترسیدند به این خاطر که می دانستند بعد از مرگ بر چه عظیمی وارد می شوند.
وقتی که شما بر شخصی وارد می شوید که به معرفت او واقف هستید، با اینکه می دانید شما را اذیت نمی کند و آدم خوبی هم است، اما خود بخود یک اُبهتی در دل شما ایجاد می کند. مرحوم آیت اله شیخ محمد تقی آملی از مراجع صاحب رساله در تهران بودند. ایشان از اولین شاگردان مرحوم آقای قاضی بودند. تشرفی خدمت امام زمان (ع) در مسجد سهله داشتند، آنقدر جذبه و ابهت حضرت ایشان را گرفته بود که فرار کرده بود و به حضرت قسم داده بود که من دیگر نمی توانم جلوتر بیایم. این ترس بخاطر درک عظمت و معرفت است.
زمانی امام مجتبی (ع) گریه می کردند. بعضی افراد به ایشان گفتند که چرا گریه می کنید؟ شما فرزند رسول خدا هستید و کسی هستید که بیست سفر پیاده از مدینه به مکه رفته اید. شما کسی هستید که سه بار تمام اموال خود را با فقرا تقسیم کرده اید. شما چرا گریه می کنید ؟ حضرت فرمودند بخاطر دو چیز من گریه می کنم: اول اینکه دوستان خدایی را ترک می کنم و دوم از حول و هراس به ورود عالمی که حجاب ها برداشته می شود. ایشان عظمت خدا را می دانند وگرنه بحث این نیست که از اعمال خود می ترسند. ایشان می خواهند مرحله به مرحله در عوالمی حضور پیدا کنند که سیر، سیر انا الیه راجعون است.
یا گاهی اوقات فرد مومن است و اعمال زیادی هم دارد اما از کم و کیف اعمال خود می ترسد که لیاقت نداشته باشد. مبادا این اعمال برای سفر ابدی او کم باشد. یا آنقدر خالص نباشد که لایق درگاه خدا باشد. گفت:
چگونه سر زخجالت برآورم بردوست✨
که خدمتی به سزا برنیامد از دستم✨
اینها اهل عمل بودند اما خیلی اعمال خود را نمی دیدند.
〖از بیانات حجت الاسلام عالی〗
🌋 @doostibakhoda