هدایت شده از خبرگزاری فارس
فرمانده سپاه عاشورا:
🔹افتتاح جشنواره فجر امسال بیانگر وجود نفوذیها در وزارت ارشاد داشت .
🔹خیلی غمناک است که در جشنواره فجر از دستیار اشرف پهلوی در سینمای طاغوت تقدیر به عمل آید.
fna.ir/brdrr1
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فرازی از سخنان امام خمینی(ره) در بهشت زهرا: تا جان داریم نخواهیم گذاشت منافع ما به کام آمریکا باشد.
@Farsna
هدایت شده از دکتر موسی نجفی
🔰ماهیت سه گانه عصر پهلوی و تقابل ذاتی آن با ذات هویت ایرانی
✅ برای شناخت هویت انقلاب باید ماهیت پهلوی را بفهمیم و این که چرا هویت ما در مقطعی به این صورت شد. ما می توانستیم بدون انقلاب و فقط با یک نظام دیگر سرنگونی رژیم پهلوی را داشته باشیم، مثل خیلی از کشورها و مثل تمامی حکومت های پیشین ایران. در نظام مشروطه هم رژیم قاجار سرنگون نمی شود چرا؟ چون ماهیت نظام قاجار با پهلوی فرق می کرد و برای حفظ هویت نیاز به سرنگونی آن نبود.
مشروطه خواهان بیشتر به خودشان نهضت می گفتند. چون آن را ادامه ندادند از دل آن حکومت رضاخانی درآمد. انقلاب اسلامی متکامل تر از مشروطه است. بخش هویت انقلابی مهم است که چرا به شکل انقلابی خود را نشان داد؟ وابستگی سیاسی پهلوی باعث شد فرهنگی را ترویج کنند که فرهنگ خودشان نبود. پهلوی یک مثلت است: سکولاریسم، ایران باستان و شبه مدرنیته.
https://eitaa.com/drmousanajafi
https://Sapp.ir/drmousanajafi
هدایت شده از قاسم روانبخش
6.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 وضعیت اقتصادی کشور در دوران پهلوی از زبان شاپور بختیار
این کلیپ برای آن دسته از افرادی که میگویند اگر شاه میماند ژاپن میشدیم و هم اکنون جز کشورهای پیشرفته دنیا بودیم و ...!
http://eitaa.com/joinchat/1700003840C297847019d
هدایت شده از تلنگر بیداری دانشگاهیان بیدار
توهین به شعور مردم!
دولتمردان و رسانههای زنجیرهای برجام را فتحالفتوح نامیده و مدعی بودند که با برجام تمامی تحریمهای ضدایرانی از جمله تحریمهای بانکی، مالی و نفتی به یکباره لغو خواهد شد و نه تعلیق! و مشکل رکود،گرانی، بیکاری و حتی آب خوردن مردم نیز رفع می شود! اما پس از آنکه تشت رسوایی برجام از بام افتاد، مدعی شدند که هدف از برجام اصلا اقتصادی نبود!
حالا مدعیان اصلاحات علیرغم اذعان به بیاثر بودن اینستکس در بهبود معیشت و اوضاع اقتصادی کشور، مدعی هستند که مجمع تشخیص مصلحت باید بدون فوت وقت لوایح مرتبط با FATF را تصویب کند.
اینستکس، مبادله پول نفت دیگر کشورها با غذا و دارو است. این در حالی است که اساسا روش مبادله نفت در برابر غذا و دارو، نیازی به اینستکس و اسپیوی نداشت. نکته قابل توجه اینجاست که اروپا اجرای همین وعده تقریبا هیچ و بیارزش اینستکس را هم مشروط به اجرای کامل مطالبات اکشنپلی FATF از ایران (CFT و پالرمو) کردهاند.
اینستکس در حال حاضر یک وعده نسیه در مقابل یک اقدام نقد(اجرای FATF) است.
اینستکس یعنی ایران باید با دلخوشی به وعده سرِخرمن کانال مالی که اجرای آن به زمانی نامعلوم موکول شده و حتی در صورت اجرا نیز به هیچ عنوان تعهدات برجامی اروپا را پوشش نمیدهد، تعهدات برجامی خود را بهعلاوه تعهدات جدید ذیل FATF و برجام موشکی و منطقهای اجرا کند! با این حساب تکلیف مجمع تشخیص مصلحت نظام روشن است. مجمع باید با قاطعیت لوایح خسارتبار مرتبط با FATF را رد کند.
بزککنندگان اینستکس هیچ گاه به این سوال پاسخ نمیدهند که کدام منطق و عقل سلیم میپذیرد که وقتی هنوز چک برگشتی(برجام) یک کلاهبردار(آمریکا) روی دست ماست، باید به چک بیمحل(اینستکس) شرکای آن کلاهبردار(تروئیکای اروپایی) اعتماد کنیم؟!(کیهان 14 بهمن)
هدایت شده از تلنگر بیداری دانشگاهیان بیدار
توهین مدعیان اصلاحات به شعور مردم/تکرار فریب برجام با «اینستکس»
اینستکس، چیزی جز تکرار فریب برجام و توهین به شعور مردم نیست. قریب به 6 سال ظرفیت ها و فرصت های فراوان در کشور به پای توافق با آمریکا و شرکای اروپایی واشنگتن و به خیال رسیدن میوه های برجام، قربانی شد. هدف اصلی آمریکا و همپیمانان اروپایی اش، تعلیق اقتصاد ایران و تحمیل برجامهای بعدی به کشور است. مجمع تشخیص مصلحت نظام باید با رد لوایح مرتبط با FATF و دولت نیز با خروج از برجام، این نقشه شوم را ناکام بگذارد.(کیهان 14 بهمن)
هدایت شده از تاملات حقوقی
مدیرمسئول کیهان در گفت و گو با آنا :
اینستکس تحقیر ملت و نتیجه دیپلماسی التماسی است
مدیرمسئول روزنامه کیهان گفت: اینستکس یک سامانه فریب برای تحقیر ملت ایران است که با هدف تامین منافع غرب تهیه شده است.
حسین شریعتمداری در گفتگو با خبرنگار حوزه احزاب گروه سیاسی خبرگزاری آنا، درباره اینستکس (INSTEX) که مخفف Instrument in Support of Trade Exchange به معنای «ابزاری برای حمایت از تبادلات تجاری» توسط اتحادیه اروپا، اظهار کرد: اینستکس در حقیقت دو مرحله پایینتر از سامانه ذلتبار SPV است که اروپاییها درپی تحمیل آن بودند.
وی با بیان اینکه اینستکس نوعی کلاهبرداری است، افزود: آنچه که در این سامانه مالی آمده است تامینکننده منافع کشورهای اروپایی و ادامه خسارتهای فاجعهباری است که برجام درپی داشته است.(کیهان 15 بهمن 97)
هدایت شده از KHAMENEI.IR
27.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید| جوانان؛ حلال چهل سالهی مشکلات
🎞 مروری مستند بر بیانات رهبرانقلاب درباره نقش #جوانان در حل مشکلات کشور در طول چهل سال انقلاب اسلامی
➕ بخشهایی از تصاویر این نماهنگ مستند، برای اولینبار منتشر میشود
🌷 #چهل_سال_پیروزی
💻 @khamenei_ir
هدایت شده از ✍ یادداشتهای محمدجواد اخوان 🇮🇷 ☫
آیا حقیقتاً پیشرفت کردهایم؟
اینک در چهلمین بهار انقلاب اسلامی، سخن از دستاوردهای انقلاب اسلامی و بهخصوص مقایسه میان وضعیت کنونی کشور و دوره پیش از انقلاب اسلامی، بسیار است. در این میان مغرضان و دشمنان انقلاب گاه تلاش میکنند، دستاوردها را ضعیف و ناچیز و حتی پسرفت معرفی کرده و آنگاهکه در مقابل بزرگی این دستاوردها، ناتوان قرار میگیرند، آنها را نتیجه گذر زمان و طبیعی معرفی و ادعا میکنند اگر انقلاب اسلامی رخ نمیداد نیز این پیشرفتها حاصل میشد و در همه جای دنیا اتفاق میافتاد. برای آنکه به این ادعا پاسخ دهیم، باید به چند نکته مهم توجه کنیم:
۱- بخشی از دستاوردهای انقلاب اسلامی، ناشی از ذات آن و در مسیر آرمانهایی بوده که به خاطر تحقق آنها انقلاب به وقوع پیوسته است. مهمترین نمونه اینگونه از دستاوردها را در «استقلال همهجانبه» خصوصاً در حوزه استقلال سیاسی و نیز «مردمسالاری دینی» دانست که سبب شده نه اراده بیگانگان که اراده ملت ایران بر این مرزوبوم حاکم باشد. بیتردید در صورت تداوم حکومت پهلوی، نمیتوانستیم انتظار تحقق استقلال و مردمسالاری را از حکومت مستند وابسته وقت داشته باشیم.
۲- پیشرفت زمانی در خور بالندگی است که «همهجانبه» و «چندبعدی» باشد. بدون شک ترقی تکبعدی و کاریکاتوری و یا قربانی کردن بخشی از عرصههای هویت و عزت ملی بهپای ترقی و توسعه جای تحسین ندارد. هنر انقلاب اسلامی این بوده است که در عین استقامت و پیشرفت در عرصه استقلال سیاسی به دستاوردهای اقتصادی و علمی بزرگی نائلآمده و مشابه برخی کشورها، استقلال، عزت ملی و ارزشهای فرهنگی خود را قربانی توسعه اقتصادی نکرده است.
۳ - بخشی از دستاوردهای انقلاب اسلامی، ناظر به بهبود جایگاههای ایران در عرصه بینالمللی و در مقایسه با دیگر کشورها است. نمونه بارز آن را میتوان در بهبود چشمگیر «شاخص توسعه انسانی» و نیز «رشد شتابناک علمی» مشاهده کرد. بیشک اگر روند پیشرفت ایران طبیعی و بر اثر گذر زمان بود، پشت سر گذاردن کشورهای مشابه و منطقه و دست یافتن به رتبههای برجسته در عرصههای راهبردی محقق نمیشد.
۴- مطالعه دقیق تحولات سیاسی اجتماعی اقتصادی ایران، خصوصاً در دهه ۵۰ شمسی نشان میدهد روندی که در سالهای حکومت پهلوی دنبال میشد، دقیقاً در خلاف مسیری بود که در این سالها پیمودیم و پیروزی انقلاب رویدادی بود که این روند را متوقف و روند جدیدی مبتنیبر اهداف و آرمانهای انقلاب ترسیم کرد. برخی از مصادیق مهم این تغییر روند عبارتاند از:
الف- در مدل توسعه پهلوی، با الگوی تمدننمایی ویترینی تلاش میشد در مرکز کشور و بهویژه شمال تهران نمادهایی از توسعه از قبیل: ساختمانها، بزرگراهها و... ساخته شود و این در حالی بود که بیشتر کشور در محرومیت مطلق قرار داشتند. هنگامیکه در سال ۱۳۵۷ شاه ایران را ترک کرد، نیمی از جمعیت کشور از بیسوادی و فقدان برخورداری از اولین تسهیلات زندگی مانند آب و برق رنج میبردند. وقوع انقلاب اسلامی، این رویکرد توسعه را متوقف و توجه ویژهای را به مناطق محروم کشور کرد و عدالت در توسعه را حاکم ساخت.
ب- در سالهای پایانی دوره شاه روند متکی ساختن کشور به صادرات نفت خام تا حدی پیش رفت که ایران به مسابقه صادرات نفت خام با عربستان سعودی روی آورد و بیشک اگر این روند منفی ادامه مییافت علاوه بر آلودگی هرچه بیشتر اقتصاد ایرانی به خامفروشی نفت، ثروتی که برای چندین نسل باید به مصرف برسد، در اثر جاهطلبی پهلویها به باد میرفت.
ج- هر چند رژیم پهلوی از ابتدا در راستای مأموریت وابستهسازی فرهنگی، کمر همت به نابودی مظاهر دینی و ایمانی جامعه بسته بود، اما در دهه ۴۰ و ۵۰ سرعت و وسعت تلاش پهلویها برای دینزدایی از جامعه ایران، شدت بیشتری گرفت و با کمک درآمد نفتی، تقلای شدیدی را برای بیدین و فاسد کردن نسل جوان را در پیش گرفتند. بیشک اگر دم مسیحایی روح خدا موجب بیداری جامعه و خیزش علیه دشمنان دین و خدا نمیشد، اکنون شاهد بروز ناهنجاریهای بهمراتب تلختری در حوزه فرهنگی و سبک زندگی از وضع کنونی بودیم. چراکه اگر اکنون نیز ضعفهایی در حوزه فرهنگی به چشم میخورد، اما کلیات حکومت برخلاف رژیم گذشته در مسیر فاسدسازی و بیدین سازی جوانان حرکت نمیکند و بر عکس حمایتهایی هرچند ناکافی از تبلیغ دین و ارزشهای اسلامی میکند.
۵- علاوه بر موارد فوق بخشی از رهاوردهای انقلاب کبیر اسلامی ناشی از بعد پیش برندگی و تأثیر شگرفی است که این انقلاب بر اندیشه و روحیه انسانی گذارده است. باور به «میتوانیم» و «امکان حیات بدون وابستگی به ابرقدرتها» در تقویت روحیه «اعتمادبهنفس ملی» خصوصاً در جوانان، ایران را از کشوری تحت سلطه بیگانه و مدیریت مستشاران خارجی به کشوری در حال پیشرفت با اراده و اندیشه جوانان و نخبگان خود تبدیل کرد.
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
شماره 348 ام نه دي؛ شنبه روي دكه هاي مطبوعات
💠 ٤٠ سال كارآمدي، اقتدار و پيشرفت
🔹 گزارش ويژه ٩دي از صدها دستاورد، كاميابي و پيشرفت انقلاب اسلامي چهل ساله در عرصه هاي گوناگون
🔸 بر مدار عزت
🔹اقدام شجاعانه و صراحت تقديرآميز رحيم پور ازغدي و ضرغامي نسبت به رفتارهاي غير قانوني روحاني
هفته نامه ۹ دی 👇
eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
مدیر مسئول 👇
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1