7.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اهدای چفیه رهبر انقلاب به خواننده لبنانی
🔸محسن فنیش، خواننده لبنانی که چندی پیش از علاقه و آرزویش برای دیدار رهبر انقلاب گفته بود، چفیه اهدایی رهبر انقلاب را دریافت کرد.
🔸محسن فنیش از خانواده شهدای اخیر لبنان است و آثار او در مورد سیدحسن نصرالله، رهبر انقلاب و شهدای لبنان با استقبال زیادی روبرو شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 قاچاق سوخت هواپیما از محل تخلیه نخالههای ساختمانی
🔸رئیس کل دادگستری هرمزگان از شناسایی و کشف یک انشعاب غیرمجاز با ظرفیت برداشت ۷۰ هزار لیتر در روز خبر داد.
🔸این انشعاب غیرمجاز ظرفیت برداشت حدود ۷۰ هزار لیتر در شبانه روز داشته و طبق نظر کارشناسان ارزش خود لوله غیرمجاز حدود ۴ میلیارد تومان است.
🔸قاچاقچیان خط انتقال را ۲ متر زیر زمین پنهان کرده و روی آن را با لاستیک کهنه پوشانده بودند.
🔰 هزینهٔ دهها میلیاردیِ بنیاد مستضعفان برای حمایت از ابتذال در جوکر
🔸بنیاد مستضعفان این روزها با پرسشهای جدی دربارهٔ نحوۀ هزینهکرد منابع خود مواجه است. طبق شنیدهها، بنیاد از طریق شرکتهای زیرمجموعه نزدیک به ۷۰ میلیارد تومان در قالب تبلیغات پنهان شرکتهای زیرمجموعهٔ خود برای ساخت برنامهٔ «جوکر۲» هزینه کرده است. مثلاً برای هر تیزر ۲۰ ثانیهایِ تبلیغات شرکتهای بنیاد در جوکر، ۵۰۰ میلیون تومان هزینه میشود.
🔸شاید در صحنههای مختلف جوکر دیده باشید که بازیگران بهسمت یخچال میروند و محصولاتی مانند ژامبون یا نوشیدنیهای خاص را مصرف میکنند و «بَهبَه!» و «چَهچَه!» میگویند؛ در واقع این موضوع بخشی از همین تبلیغات پنهان است.
🔸از زمان پخش جوکر ۲ تا امروز بسیاری از کاربران فارسمن و کارشناسان مختلف نسبت به صحنههای طنز این برنامه انتقاداتی را وارد کردند. صحنههای مداوم رقص، شوخیهای جنسی و اشارههای خلاف ادب عمومی جامعه و استفاده از ارجاعات اروتیک در جوکر آقایان و کمدی دونشأن بانوان در جوکر زنان ازجمله انتقادات واردشده به این برنامه بود.
🔸میرلوحی، کارشناس مذهبی در اینباره میگوید: «چرا نهادی مثل بنیاد مستضعفان به تولید محتوایی اقدام کرده که با خواستههای پابرهنگان انقلاب اسلامی در تضاد است؟ حتی اگر چنین برنامهای در ایجاد نشاط موفق باشد، باز هم یک نهاد انقلابی نباید بودجۀ خود را صرف آن کند. ما با مفهوم سرمایهگذاری و بازگشت سرمایه آشنا هستیم اما باید تأکید کنیم که اگر تنها معیار درآمدزایی است، با روند فعلی که صرفا نگاه سودکردن وجود دارد بنیاد میتواند در خارج مرزها به تجارت موادمخدر هم ورود کند!»
🔸رفتار بنیاد مستضعفان واکنش نمایندگان مجلس را هم برانگیخته؛ سخنگوی هیئترئیسۀ مجلس در تذکری علنی گفت :«مدیران بنیاد باید پاسخ دهند که با چه مجوزی منابع بیتالمال و پولی را که باید صرف محرومیتزدایی و توسعهٔ اقتصاد کشور شود، خرج تولید محتواهای بیهوده و ضدفرهنگ میکنند؟ اولویت شما باید پرداخت حقوق کارگران کارخانههای تحتمدیریت خود و تقویت تولید ملی باشد؛ نه هدردادنِ دارایی و سرمایهٔ عمومی».
📷 میشه کم اما درست اطلاع رسانی کنید؟!
🔸یک عنوان شغلی در دولت، "معاون اول رئیس جمهور". یک عنوان دیگر، "سخنگوی دولت"؛ و باز هم عنوان دیگری به نام "شورای اطلاع رسانی دولت". و عنوان چهارم، "معاون اجرایی". اما اینها کارشان چیست؟
🔻نفر اول می گوید: "چاره ای جز انتقال پایتخت نداریم. قطعا در انتقال پایتخت تردید نمیکنیم، اگر به این جمعبندی برسیم که به خاطر محدودیتها در ارائه خدمات، نمیتوانیم پاسخگوی مردم باشیم. مکران گزینۀ جدی انتقال پایتخت است".
🔸دومی ادامه می دهد: "پایتخت جدید، قطعا جنوب و منطقه مکران است/ موضوع در حال کار است".
🔻اما بحث که بالا می گیرد و کارشناسان از غیر کارشناسی بودن ایده انتقال پایتخت از تهران به مکران در حاشیه دریای عمان می گویند، نفر سوم عنوان می کند: "انتقال پایتخت قطعی نیست و فقط در حد یک ایده است".
🔸پس از آن هم دو ۲ عضو شورای اطلاعرسانی دولت، بحث را گرم می کنند و به انتقاد از ناهماهنگی معاون اول، معاون اجرایی و سخنگوی دولت در مورد انتقال پایتخت می پردازند. و نهایتا سخنگوی دولت هم می گوید: من نگفتم پایتخت به مکران خواهد رفت.
🔻نتیجه چیست؟! چند هفته بحث بی حاصل و سرگرم کردن افکار عمومی و کارشناسان به مباحثی بدیهی!
🔸دولت، دستگاه عریض و طویلی در حوزه روابط عمومی و اطلاع رسانی دارد: سخنگوی دولت، رئیس و شورای اطلاع رسانی دولت، معاونت ارتباطات دفتر رئیس جمهور، اداره کل روابط عمومی ریاست جمهوری، دبیر هیأت دولت و...
🔻آیا بهتر نیست این مجموعه عریض و طویل حتی المقدور ادغام شوند، یا لااقل اطلاع رسانی فقط از سوی یک نهاد دولتی انجام شود؟ این، علاوه بر ضرورت پرهیز از اظهارات نسنجیده و ناپخته و آمیخته با بی دقتی در مسائل گوناگون است.
#افسادطلبان غربگدایان لیبرال نیویورکی ، دروغگویان کم حافظه ، شاگردان مغروق ، منافقین جدید ، نمایندگان نتانیابو در کشور
🔰 عطریانفر: نگاه هاشمی به توسعه آمرانه بود
🔸عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران گفت: نگاه آقای هاشمی به توسعه و حکمرانی، نگاهی آمرانه یا توسعه آمرانه بود او این نگاه را تا پایان حفظ کردند.
🔸محمد عطریانفر، معاون سیاسی وزارت کشور در دولت هاشمی، در پاسخ این سؤال «هممیهن» که «آیا دیدگاهها و نظرات آقای هاشمی درباره مردم در زمان پس از ریاستجمهوری با دوره ریاستجمهوری تغییری داشت؟»، اظهار کرد: آقای هاشمیرفسنجانی یک نقطه عطفی در نوع نگرشاش نسبت به جامعه و حکمرانی وجود دارد که آن را میتوان شناسایی کرد و مورد تاکید قرار داد و این نقطه دقیقاً به حوادث بعد از سال 84 به بعد و به صورت دقیقتر از سال 88 به بعد برمیگردد. ایشان شخصیتی بود که در امر حکمرانی، نگاهش عمدتاً آمرانه بود و از منظر ضرورت حل مشکلات و مسائل مردم به موضوعات نگاه میکرد.
🔸عطریانفر در ادامه و در حالی که هاشمی را قائل به مدیریت و توسعه آمرانه میدانست، گفت: آقای هاشمیرفسنجانی، استدلالشان این بود که ما لاجرم نیازمند حضور احزاب قدرتمند برای دست به دست شدن قدرت سیاسی هستیم و اجازه دهیم که نحلههای فکری با هم رقابت کنند. من از خود ایشان شنیدم که میگفت تا زمانی که روحانیت مدعی سیاستورزی تام و تمام باشد، احزاب در ایران شکل نخواهد گرفت. تلقیاش این بود که این تمامیتطلبی، خودشیفتگی بیش از حد و اینکه در عرصه سیاست فقط روحانیت مدعی حضور باشد و جایی برای هیچ رقیب دیگری به رسمیت شناخته نشود، این مورد نقد آقای هاشمی بود و اتفاقاً به همین دلیل بود که بین دوره اول و دوره دوم مدیریت در دولت، ایشان این موقعیت را فراهم کردند که افرادی از دولت که علاقه دارند، گفتمان دیگری را ترویج و پیگیری کنند، که بعدها نامش کارگزاران سازندگی شد و آقای هاشمی پشتیبان این نظریه بود.
🔸بخش اخیر سخنان عطریانفر متناقض است چه این که او خودش هم روحانی بود و برخی از حامیان کارگزارانی وی دنبال تغییر قانون اساسی بودند تا هاشمی برای بار سوم رئیسجمهور شود. از سوی دیگر، معنای تنوع بخشی به سیاست و رقابت این نبود که هاشمی از مدیران خود در دولت بخواهد حزبی دولتی تاسیس کنند.
🔸ثالثا هاشمی تا قبل از انتخابات خرداد 1376 متحد سنتی ناطق نوری بود که در کسوت روحانیت حضور داشت، اما بنابر گفته حسین مرعشی، هاشمی چند ماه قبل از انتخابات ریاستجمهوری از کارگزاران خواست که سراغ حمایت از خاتمی بروند. دست بر قضا خاتمی نیز روحانی و از وزرای سابق دولت هاشمی بود اما در فضاسازی تبلیغاتی اینگونه وانمود شد که ناطق طرفدار وضع موجود و خاتمی خواستار تغییر وضع موجود است. با این حیله تبلیغاتی خاتمی در حالی نماینده تغییر شد که اعضای حزب دولتی کارگزاران پیشاپیش در دولت او زنبیل گذاشته بودند! دو دهه پس از این ماجرا، آقای هاشمی در انتخابات سال 1392 نامزد شد و پس از رد صلاحیت، از نامزد دیگری حمایت کرد که او هم در اسم و رسم، روحانی بود.
#افسادطلبان غربگدایان لیبرال نیویورکی ، دروغگویان کم حافظه ، شاگردان مغروق ، منافقین جدید ، نمایندگان نتانیابو در کشور
6.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥حال و هوای حرم امیرالمومنین (ع) در آستانه سالروز میلاد ایشان
📗 دعای محبت شوهر!
روزی زنی به دیدار شیخی رفت و به او گفت: دعایی بنویس که همسرم مرا دوست داشته باشد، پولش هر چه باشد می دهم!
شیخ گفت: من دعا نویس نیستم!
زن اصرار کرد!
شیخ که از اصرار زن به ستوه آمده بود گفت: من در صورتی میتوانم دعایی که میخواهی را بنویسم که چند مو از یال شیری برای من بیاوری!
زن رفت، مدتها گذشت تا این که بعد از چند ماه، آن زن دوباره به نزد شیخ بازگشت و با خوشحالی گفت: موهایی که برای دعا نوشتن نیاز داشتی را آوردم! الوعده وفا، این موها را بگیر و دعایی که خواستم را بنویس!
شیخ با تعجب پرسید، اینها را از کجا آوردهای؟!
زن گفت: در نزدیکی ما جنگلی است، به آنجا رفتم، از مردم سراغ شیر را گرفتم و بالاخره او را پیدا کردم!
هر روز مقداری آشغال گوشت با خود میبردم و آنرا آنجا پرتاب کرده و فرار میکردم!
تا این که کم کم شیر با من انس گرفت، روزی که توانستم یال او را نوازش کنم، دسته ای از آنها را چیدم و برای شما آوردم!
شیخ که با تعجب به حکایت آن زن گوش می داد، ناگهان با عصبانیت فریاد زد: خاااااانم آن چیزی که با صبر و حوصله و محبت رامش کردی یک حیوان درنده است!
همسر شما انسان است، عقل و شعور دارد خب به او هم محبت کنی جذب تو می شود!
دعای محبت شوهرت دست خودت است،
من چه دعایی می توانم برای تو بنویسم؟!
✓#حکایت
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ