امام حسن علیه السلام:
اِنَّ اَبْصَرَ الاَْبْصارِ ما نَفَذَ فِی الْخَیرِ مَذْهَبُهُ وَ اَسْمَعَ الاَْسْماعِ ما وَعَی التَّذْکیرَ وَ انْتَفَعَ بِهِ وَ اسْلَمَ الْقُلُوبِ ما طَهُرَ مِنَ الشُّبَهاتِ.
به راستی، بیناترین دیده ها آن است که در خیر نفوذ کند و شنواترین گوش ها آن است که تذکرات را بشنود و از آن بهره مند شود و سالم ترین دل ها آن است که از شک و شبهه پاک باشد.
✅امروز در کشور یک جریان قوی و اصیل در حوزه #اقتصاد_اسلامی در حال شکل گیری است. جریانی که هم اقتصاد سیاسی می فهمد هم با مکاتب اقتصادی دنیا آشناست هم اقتضا میدان و اجرا را متوجه است و بدور از بازی های سیاسی و قدرت مساله اش #مردم_و_عدالت است. این یکی از نقاط امیدبخش ایران امروز است.
✍ #محمدامین_رضایی
@m_amin_rezai
✅ در این زمینه این چند مورد را ببینید و بخوانید
🔻یادداشت پرفسور درخشان
https://b2n.ir/d51459
🔻بیانیه اساتید اقتصاد اسلامی
www.hawzahnews.com/news/1079036
🔻ارائه دکتر جبرائیلی
www.aparat.com/v/TIJrL
eitaa.com/syjebraily/2111
🔻راه کارهای دکتر ایزدخواه
eitaa.com/dr_izadkhah/216
🔻سلسه جلسات اندیشکده قصد
eitaa.com/qasdway
26.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بازدید از مرکز توانبخشی حضرت علیاکبر بیرجند
✳️ این موسسه، ویژه نگهداری توانخواهان ذهنی و سالمندان بوده و بزرگترین مرکز در شرق کشور است.
🔹 بخشهای متنوع موسسه، شامل سالنهای نگهداری، کارگاههای مهارتی، آشپزخانه صنعتی، سالن ورزشی، استخر، زمین بازی، آزمایشگاه طبی، رختشویخانه، و ... است.
🔺 هیچ دورریزی در این مرکز نبوده و از همه نوع کمکهای مردمی، نهایت بهرهبرداری انجام میشود.
🔵 کارتهای بانکی موسسه:
کفاره: 6063737004815682
فطریه: 6063737004815740
کمک مالی: 6063737004815757
سهم سادات: 6063737004815765
قربانی وذبح: 6063737004815773
شمارههای تماس:
(056) 3225-2050
(056) 3225-2060
مدیریت: آقای حامد عربزاده
نشانی: خراسان جنوبی، بیرجند
@dr_izadkhah
برادر رسایی عزیز
بنده مخالفت خود را با سیاست رایج و شکستخوردهی گرانسازی - هر کالایی و به هر بهانهای - بارها اعلام کردهام.
از جمله اسفند سال ۱۴۰۰ جزو مخالفین کلیت بودجه ۱۴۰۱ به دلیل حذف ارز ترجیحی بودم.
موضوع عرضه خودرو در بورس کالا را هم که ابتدای مجلس دنبال میکردم، با این قید اساسی بود که هر افزایش قیمتی در بورس رخ دهد، به خزانه دولت برود و به جیب خودروساز واریز نشود. که نشد و نگذاشتند و لذا دیگر از عرضه خودرو در بورس کالا دفاع نمیکنم.
خودروی فعلی بنده، یک پژو پارس مدل ۹۹ است که به امانت از مجلس موقتاً در اختیار دارم.
ضمنا اعضای ناظر شورای رقابت، حق رأی ندارند و فقط میتوانیم در جلسات اظهار نظر کارشناسی کنیم.
#روح_الله_ایزدخواه
@dr_izadkhah
🔵 چند پرسش در مسئله خودرو
1⃣ چرا مجلس در اصلاح ریشهای مسائل صنعت خودرو توفیق ندارد؟
۱. ورود جزیرهای و هیجانی و عدم پرداخت یکپارچه به مسئله خودرو،
۲. غلبه تعارفات بین مجلس و دولتیها،
۳. دخالت نهادهای دیگر و خنثیسازی مجلس.
2⃣ تکلیف قیمتگذاری خودرو چیست؟
🔺 هر مدل تعیین قیمت خودرو، بدون حذف رانت قیمتی هم در سمت خریدار هم خودروساز، محکوم به شکست است. چه دستوری باشد چه آزاد.
🔺 حوزه تدبیر قیمت، فقط محصول نهایی خودرو نیست. بلکه قیمتگذاری قطعات و کالاهای پایهای در بورس کالا هم باید اصلاح شود.
3⃣ برای جبران سریع نارضایتی مردم چه باید کرد؟
🔹 تشکیل دادگاه خودرو
🔹 مردمیسازی تولید خودرو
🔹 آزادسازی هدفمند واردات خودرو
🔹 کاهش مداخله پدرخواندههای ذینفوذِ سیاسی، از کارگزاران تا موتلفه.
4⃣ ارزیابی از وزارت صمت چیست؟
▪️ مافیای خودرو، سالهاست وزارت صمت را مستاصل و آچمز کرده.
▪️ وزارت صمت، به جای توجه به زیان خودروساز، به صنعت خودرو بپردازد
▪️ دخالت منتفعانه دستگاههای نامسئول، باید ریشهکن شود.
@dr_izadkhah
🔵 تصویب اعمال نظارت بر بازار بهینهسازی مصرف انرژی
🔺 طرحی که پیشتر توسط اینجانب و امضای ۲۶ نماینده دیگر، درباره نظارت بر عدم راه اندازی کامل بازار بهینهسازی مصرف انرژی تهیه شده بود، امروز در کمیسیون انرژی مجلس تصویب و مقرر شد گزارش نظارتی مربوطه به صحن ارجاع شود.
🔹 موضوع تشکیل بازار بهینهسازی مصرف انرژی، براساس ماده ۱۲ قانون رفع موانع تولید، در سال ۹۶ در شورایعالی انرژی مصوب شد، ولی تعیین دستورالعمل اجرایی آن تا ۱۴۰۰ به طول انجامید و تاکنون نیز چندان اجرایی نشده است.
✳️ اگر این قانون و سازوکار بازار بهینهسازی انرژی بهطور کامل اجرا شود، اولاً بجای سیاست گرانسازی مداوم حاملهای انرژی، میتوان کمبود منابع دولت را با بهینهسازی و بهرهوری مدیریت کرد؛ ثانیاً با سازوکار مردمیسازی تبادلات انرژی، بار تصدیگری دولت در این حوزه کاهش مییابد.
✅ سازوکارهای قانونی اینچنینی، به دلیل ترک فعل فاحش مدیران بویژه در دولت رخوت و رکود (روحانی)، زمین مانده که با ابزار نظارتی مجلس قابل احیا و بازسازی است.
#روح_الله_ایزدخواه
@dr_izadkhah
🔵 باید به تشکلهای جمعی درحوزه اقتصادی اعتماد کنیم
روحالله ایزدخواه، نماینده مردم تهران در گفتوگو با خبرنگار «جامجم» با اشاره به دیدار رئیسجمهور با فعالان اصناف، اتحادیهها و بازاریان درباره اینکه بخش خصوصی چطور باید در اقتصاد برای تحقق شعار سال مشارکت کند و این امر چطور میتواند به تحول در فضای اقتصادی کشور منجر شود، نکاتی را مطرح کرد.
🔹 ایزدخواه با بیان اینکه در حال حاضر تشکلهای اقتصادی بسیاری از جمله انجمنهای صنعتی و اتحادیههای صنفی، تعاونیهای تامین نیاز و اتحادیه تعاونیها در کشور وجود دارد که به مثابه خردجمعی حوزه اقتصادی عمل میکنند، گفت: این تشکلها متاسفانه چندان در سازوکارهای سیاستگذاری مشارکت داده نمیشوند.
نماینده مردم تهران در مجلس ادامه داد: این در حالی است که دولت طبق قانون باید در هر آییننامهای که مینویسد، تشکلهای اقتصادی غیردولتی آن حوزه را هم مشارکت دهد.
اما اکنون وضعیت به این شکل نیست و فقط چند اتاق از جمله اتاق بازرگانی و اتاق اصناف در جلسات حضور پیدا میکنند که این روند بسیار کلی است و آنها نمایندگی کافی و تخصصی برای حوزههای مختلف کسبوکار را ندارند.
🔹 وی برهمین اساس افزود: اگر شعار دولت سیزدهم دولت مردم و مردمیسازی اقتصاد است باید راهکار خود را کنار گذاشتن خودمحوری دولت قرار داده و تشکلها را در سیاستگذاریها و برنامهنویسی و پیشبرد اهداف مشارکت دهند. از اینرو اگر کار واقعا به مردم سپرده شود نتایج بسیار بهتری خواهیم گرفت.
🔹 ایزدخواه یکی از وجوه مردمیسازی را همین تشکلهای جمعی حوزه اقتصاد برشمرد که میتوانند مسئولیتهای مهمی بهعهده بگیرد و دولت و حاکمیت باید به آنها اعتماد کنند.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اشاره به اینکه خودش به دنبال ارتباطگیری با این تشکلها در خانه ملت است، گفت: بهطور مثال در بازار قاچاق کالا در زمینه لوازم یدکی خودرو گفته میشود قاچاق بسیاری وجود دارد در حالی که آنها ۳۰۰اتحادیه در سطح کشور دارند، بنابراین اگر از آنها کمک گرفته شود حتما میتوانند در کاهش قاچاق کالا موثر باشند.
🔺 وی تصریح کرد: هنوز دولت سیزدهم در این زمینه پیشرفت لازم را نسبت به دولتهای قبل نداشته است و از اینرو باید سازوکار مناسبی طراحی شود و مرجعیت توانمندی در دولت داشته باشد تا بتواند به مشارکتدهی تشکلهای اقتصادی در اداره امور کشور منجر شود و در عین حال مدعیالعموم این بخش هم باشد.
🔺 ایزدخواه با تاکید بر اینکه متولیان دولتی بخشهای اقتصادی در کشور ما بهطور تاریخی مایل به خودکامگی هستند، افزود: آنها براساس شرایط تاریخی و رویه دولتها، زیر بار مشارکت دهی تشکلها نمیروند از اینرو باید یک اهرم موثر در دولت وجود داشته باشد هر چند که قانون در این زمینه هست اما اجرا نمیشود لذا از لحاظ اهرم اجرایی باید معاونتی ذیل رئیسجمهور این اهرم سازمانی را عملیاتی کند.
نماینده مردم تهران در مجلس همچنین یادآور شد: مشارکت تشکلهای اقتصادی با توصیه اخلاقی انجام نخواهد شد.
@dr_izadkhah