هفته گذشته خط تولید داروی رمدسیویر آمریکایی در ساوه توسط افتتاح شد. یعنی یکی از همان داروهایی که روی یازده هزار بیمار مبتلا به کرونا در دنیا از جمله سه هزار ایرانی آزمایش شده و بی اثر بودن آن بر روی کرونا اعلام شده بود.
من دنبال یافتن جواب این سوال بودم، در شرایطی که ما باید از ظرفیتهای استفاده نشده را برای مواجهه با کرونا فعال کنیم، چه ضرورتی داشته به یکباره کارخانه تولید دارویی بی اثر بر این بیماری افتتاح می شود؟
خوشبختانه دیدم خود وزیر در سخنان خود در مراسم افتتاحیه، به چرایی این اقدام اشاره فرموده اند.
ایشان گفتند :«در کشورهای دنیا این دارو را به عنوان داروی موثر درمان کرونا قلمداد نمیکنند، اما معتقدیم حتی اگر بسیار کم هم تاثیر داشته باشد باید ظرفیت تولید آن در داخل فراهم باشد. مردم ایران نباید احساس کنند که دارو تنها برای کشورها خارج و مرفه فراهم است. مردم نباید در این زمینه احساس کمبود کنند لذا در بحث کرونا هم نگذاشته ایم چنین موضوعی در بین مردم احساس شود».
آیا شما از این پاسخ قانع شدید؟
آقای وزیر، دهها پزشک با تجربه در طب سنتی ماههاست دارند فریاد می زنند که اگر تجارب آنها به کار گرفته شود تلفات ما به طور چشمگیری کاهش می یابد. چرا شما همین رویه دلسوزانه را در مورد طب سنتی از خود بروز نمی دهید؟
آیا مردم ایران نباید احساس کنند که به طب سنتی آنها بها داده می شود؟
آیا بیماران کرونا نباید برای درمان خود حق انتخاب داشته باشند؟
چرا در شرایطی که ۷۵ پزشک نامه داده اند و خواستار در اختیار گرفتن بخش های درمانی برای استفاده از توانایی های طب سنتی در درمان کرونا شده اند، به آنها میدان داده نمی شود.
شما که اذعان می کنید از مریدان مقام معظم رهبری هستید، در جلسه ستاد کرونا با ایشان حضور داشتید و اطلاع دارید که معظم له در آن جلسه به خاطر به کار گرفته نشدن طب سنتی در کنترل بیماری، اعتراض و گلایه فرمودند. خودتان هم قبلا بر ضرورت آن تاکید نموده اید پس چرا این قول به اقدام و عمل موثر منتهی نمیشود؟
آیا مردم حق ندارند وقتی این تضاد رفتاری را می بینند به این سیاست یک بام و دو هوا اعتراض کنند که چرا خط تولید داروی خارجی بی اثر با پول بیت المال افتتاح می شود ولی به درخواستهای دلسوزانه پزشکان طب سنتی اعتنا نمی شود؟
@drezamontazer
شاید در پاسخ بفرمائید که معاونت درمان شما استفاده از طب سنتی را به دانشگاه ها ابلاغ نموده است.
عرض می کنم که آن ابلاغیه دردی را دوا نمی کند زیرا :
اولا در متن آن صرفا قید شده که از طب سنتی در کلینیک های تنفسی (نه بخشهای درمانی) می توان (نه این که لازم است) استفاده کرد.
ثانیا بسیاری از همکاران ما متقاضی در اختیار گرفتن بخش های درمانی برای بستری و درمان بیماران داوطلب با پروتکل های طب سنتی هستند نه این که صرفا در صورت تمایل بیمارستان مربوطه مورد مشورت قرار گیرند.
با این رویه که در بیمارستان، پزشک متخصص محترم برای بیمار رمدسیویر و دگزامتزون و ... را تجویز کند و پزشک سنتی هم آنجا ایستاده و بگوید اگر می شود به بیمار زنجبیل هم بدهید، دردی دوا نمیشود.
ما معتقدیم Order بیماران متقاضی درمان های طب سنتی به طور کامل باید توسط پزشک مربوطه نوشته شود.
امید است که با اتخاد تدابیر قاطع که ضمانت اجرایی داشته باشد در اندک مدت باقیمانده از وزارت جنابعالی شاهد آثاری نیک و اخباری خوشایند باشیم.
@matabmontazer
🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸
🌹زن مگو مرد آفرین روزگار
🌹زن مگو بنت الجلال، اخت الوقار
🌹زن مگو عرش خدا را قائمه
🌹یک محمد، یک علی، یک فاطمه
🌸ولادت باسعادت حضرت زینب(س) بر همگان مبارک🌸
🆔 @matabmontazer
خانم ۳۰ ساله با شکایت #فوبیا نسبت به آسانسور، درد و خارش کف پاها، ریزش مو، بی حوصلگی و وسواس در شستشو مراجعه کرد.
علائم مزاجی: حدود هشت کیلو اضافه وزن، گرمایی و تعریق زیاد، اضطراب، ترس، عصبی، بدخوابی، #خواب_آشفته زیاد، #پریود_نامنظم (بعضا یک ماه عقب می افتد) همراه با درد و دفع لخته های سیاه
مزاج او را گرم و مرطوب تشخیص دادم لیکن به علت مشکلات عصبی زیاد دچار غلبه سودا بود.
در مورد #فوبیای_آسانسور بیمار توضیح داد که تا دو ماه قبل به تنهایی سوار آسانسور نمی شدم و حتما باید یک نفر با من سوار میشد ولی در دو ماه اخیر حتی با همراه هم سوار آسانسور نمی شوم.
برای ایشان #فصد_سنتی از دست چپ انجام دادم. داروهای گیاهی شامل گل گاوزبان، سنبل الطیب، افتیمون، اسطوخدوس و بادرنجبویه تجویز کردم.
یک ماه بعد مراجعه کرد و گفت مشکل من با آسانسور کاملا رفع شده است. درد و #خارش_کف_پا خیلی خوب شده. بی حوصلگی ام هم رفع شده است.
ضمنا این ماه #اختلال_پریود نداشتم و به موقع و بدون درد پریود شدم.
دکتر رضامنتظر:
وسواس، بدخوابی، خواب آشفته و ریزش مو، تغییری نکرده بود که وقتی بررسی کردم، متوجه شدم به دلیل تغییر شغل، این یک ماه استرس زیادی داشته است.
طبیعتا هر قدر بیمار را زودتر بتوان به آرامش رساند، نتایج درمان بیشتر خواهد بود ولی با همین یک جلسه درمان هم نتایح فراتر از حد انتظار بود.
در جلسه دوم او را حجامت کردیم و داروهای گیاهی را تغییر داده و برای اصلاح نگاه او به زندگی تعدادی فایل معرفی کردیم که مطالعه کنند.
#معرفی_بیمار
#فوبیای_آسانسور
#خارش_کف_پا
#بی_انگیزه_بودن
#پریود_دردناک
#بی_نظمی_پریود
🆔 @drezamontazer
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صحبتهای دکتر طریقت منفرد: فقط ۳۰ کشور از پروتکلهای سازمان بهداشت جهانی تبعیت کردند و ایران با فاصله زیاد در رتبه اول قرار دارد!
@matabmontazer