دکتر طغیانی در گفتوگو با خبرنگار فارس در اصفهان با اشاره ایجاد منطقه ویژه اقتصادی شهرضا اظهار داشت: بر اساس سند آمایش سرزمینی قرار بود منطقه ویژه اقتصادی شهرضا در شهرک صنعتی پاتله ایجاد شود اما در حال حاضر به مقابل شهرک رنگسازان منتقل شده است.
وی افزود: اصفهان و پیرامون آن از آلایندگی اشباع است، هر نوع صنعت جدید بدون توجه به وضعیتی که داریم اوضاع را پیچیدهتر میکند و محیط زیست استان به صراحت با ایجاد منطقه ویژه اقتصادی مقابل شهرک رنگسازان مخالفت کرده است.
طغیانی در پاسخ به این سؤال که اگر محیط زیست مخالفت کرده است چرا این مصوبه در جلسه هیأت دولت مطرح شده است، گفت: به نظر محیط زیست بیتوجهی کردند و اگر قرار است رعایت حال مردم شود باید این مصوبه اصلاح شود و شهرک در محل خودش با یک فاصله قابل قبول ایجاد شود.
نباید به خاطر منفعت سرمایهگذار همه معادلات را به هم بریزیم.
.
متن کامل مصاحبه:
http://fna.ir/1ur4i4
.
@drtoghyani
تغییر مکان منطقه ویژه اقتصادی شهرضا، نظر صریح محیط زیست است.
.
کسی مخالف احداث منطقه ویژه اقتصادی نیست اما در محل خودش، نباید بخاطر منفعت سرمایه گذار همه معادلات را به هم بریزیم.
.
🆔 @drtoghyani
🔺ضرر اصلی جهش های ارزی، کاهش تولید و رفاه جامعه است.
.
نرخ تشکیل سرمایه در ایران طی چند سال گذشته منفی بوده یعنی حتی نتوانسته ایم استهلاک صنعت و تولید را جبران کنیم.
اگر بخواهیم رفاه بیشتر داشته باشیم باید در صنعت و تولید سرمایه گذاری کنیم، دولت باید مشوق هایی ایجاد کند و مردم هم به این مسئله توجه داشته باشند.
بزرگترین معضل جهش هایی ارزی این است که آنهایی را که تمایل به سرمایه گذاری در تولید دارند را هم منصرف کرده و به سمت بازارهای سوداگرانه سوق میدهد.
🆔 @drtoghyani
سخنان دکتر طغیانی در جلسه هماندیشی حکمرانی مردمی :
.
در حوزه واگذاری تصدیها و مالکیتهای دولتی، نحوه قاعده گذاری و شیوه نظارت؛ درست عمل نکردیم. اگر به دنبال حکمرانی مردمی هستیم باید در شیوه واگذاری تجدید نظر کنیم.
اگر با بخش خصوصی درست رفتار کرده بودیم، کشور گلستان شده بود اما دولت در ریزترین مسائل دخالت میکند و آرامش بخش خصوصی را بر هم میزند.
زمانیکه درباره خصوصی سازی و واگذاری مالکیت دولت صحبت میکنیم، اولویت اول باید رسیدن منافع به عموم مردم باشد. اشتغالزایی و افزایش بهرهوری اولویتهای بعدی است.
.
@drtoghyani
9.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صحبتهای دکتر طغیانی در برنامه تفاوط:
.
عدم مدیریت سوداگری در اقتصاد ایران منجر به این مسئله شده است که فعالیتهای سوداگرانه بازدهی بیشتری نسبت به تولید داشته باشد.
در این زمینه با تصویب قانون مالیات بر سوداگری میتوان جذابیت دلالی را کاهش داد و این سرمایهها به سمت فعالیتهای مولد برود.
.
@drtoghyani
نامه دکتر طغیانی به وزیر آموزش و پرورش در خصوص وضعیت نابسامان مدرسه حلبیان(قصههای مجید)
.
نماینده مردم اصفهان: بسیاری از دانش آموختگان این مدرسه در داخل و خارج از کشور از طریق خیرین مدرسه ساز آماده همکاری و پرداخت هزینه برای مرمت این مدرسه هستند.
.
لطفاً با قید فوریت؛ به داد مدرسه حلبیان برسید!
.
🆔 @drtoghyani
دولت معتقد است که از بانک مرکزی استقراض نکرده است. این حرف درسته اما دولت استقراض غیرمستقیم میکند.
.
@drtoghyani
جلسه دکتر طغیانی با شهردار اصفهان پیرامون موضوعات مختلف مرتبط با شهر اصفهان:
.
نماینده مردم اصفهان: یکی از فرصتهای ارزش آفرین در شهر اصفهان میدان میوه و ترهبار بوده که از ظرفیت بسیار بالایی برای اشتغالزایی برخوردار است اما نیازمند تغییر رویکرد به این بازار است.
تجمیع میادین میوه فروش عمده در سالها قبل و ایجاد میدان مرکزی میوه و تره بار برای چهل سال پیش اقدام سنجیده ای بود اما امروز این مجموعه باید به مرکزی برای نگهداری، سورتینگ و بسته بندی تبدیل شود که غیر از تامین نیاز بازار داخلی، به پایانه ای صادراتی تبدیل شود.
ایجاد مرکز جداسازی و خشک کردن میوهها، مرکز بستهبندی و به کارگیری از شرکتهای فعال در حوزه بازاریابی برای شبکهسازی و صادرات فرآوردههای میوه، میتواند ارزش افزوده این میدان را چندین برابر کند.
.
ظرفیت گسترده اصفهان در توزیع میوه و صیفیجات در مرکز کشور و وجود شرکتهای بزرگ صادراتی در این استان میتواند به تحقق این امر کمک کنند و انتظار ما از مجموعه شهرداری و سازمان میادین این است که چنین ایدههایی را با عزم بیشتری پیگیری کنند.
.
🆔 @drtoghyani
9.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
احیای پیمانهای پولی بین کشورهای مبدا و مقصد
.
یکی از راه های دور زدن تحریم و کاهش استفاده از دلار تعریف روابط و کانالهای رسمی مالی بین دو کشور است تا تقاضای دلار در بازار رسمی و غیررسمی کاهش پیدا کند
.
بانک مرکزی باید در تبادلات مالی با کشورهای مختلف همچون چین و روسیه پیمان های مالی دوجانبه تعریف کند.
.
🆔 @drtoghyani
10.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدف خصوصیسازی و واگذاری چه بود؟
.
بر خلاف هدف اولیه از واگذاری شرکتها و داراییهای دولت که بهره وری، خلق ارزش افزوده بالاتر، سرمایهگذاری و مشارکت بیشتر مردم در اقتصاد و ایجاد اشتغال بود؛ متاسفانه واگذاریها سالیان اخیر بیشتر به سمت درآمدزایی و رد بدهیهای دولت رفته و تمامی اهداف قبلی قربانی شده است!
.
این وضعیت کاملا به آنچه سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی دنبال میکرد و در پی مشارکت گسترده مردم در اقتصاد بود در تضاد است.
.
پن: سخنرانی دکتر طغیانی در همایش حکمرانی مردمی شامل سه بخش است که بخشهای بعدی در ادامه منتشر خواهد شد.
.
🆔 @drtoghyani
تقدیر انجمن شرکتهای دانشبنیان از دکتر طغیانی بابت تسهیل گری و حمایت از شرکتهای دانشبنیان
.
لینک خبر:
http://isftech.ir/fa/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1
.
🆔 @drtoghyani