فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙بشنوید...
برشی از صحبتهای دکتر طغیانی در جلسه طرح تفصیلی شهر اصفهان
نماینده مردم اصفهان: تا جایی که در توانم باشد جلوی شهرکسازیها را میگیرم...
.
@drtoghyani
♨️گفتگو دکتر طغیانی با خبرگزاری فارس پیرامون بنگاهداری بانکها:
بانکها در شرایط تورمی که ارزش پول کاهش پیدا میکند، به سمت بنگاهداری میروند و تلاش میکنند کارهایی انجام دهند و داراییهایی تهیه کنند که بازدهی آن از تورم جلوتر باشد، یعنی بازدهی دارایی از نرخ تورم بیشتر باشد.
بنگاهداری بانکها یک معامله دو سر باخت است، بانکها با بنگاهداری با کمبود منابع برای تسهیلاتدهی مواجه و مجبور میشوند خلق پول کنند.
وقتی یک بنگاه در اختیار بانک قرار میگیرد، حتی اگر آن بنگاهها کارآمدی پایینی داشته باشد، بانک مجبور است بخشی از منابع خود را به بنگاه تزریق کند و بنگاه به صورت دوپینگی اداره میشود، این بنگاهِ در اختیار بانک نسبت به سایر بنگاهها منابع بیشتری میگیرد و گرانتر اداره میشود.
متاسفانه اکثر بانکها مجتمعهای تفریحی-گردشگری دارند، هیچ توجیهی برای داشتن مجتمع تفریحی نیست. بانک میتواند این مجتمعها را به مردم واگذار کند و برای کارکنان خود از طریق خرید خدمات، اقدام کند که ارزانتر تمام میشود.
.
@drtoghyani
♨️حتما بخوانید / توضیحات مهم نماینده مردم اصفهان در خصوص طرح انتقال آب از دریا عمان:
🔻 امروز رییس جمهور محترم فاز اول طرح انتقال آب دریای عمان به اصفهان را افتتاح کردند اما چند نکته:
🔻اول، از هر طرحی که قطرهای آب به منابع موجود فلات مرکزی اضافه کند، استقبال میکنیم و از همه تلاشهای انجام شده سپاسگذاریم!
🔻دوم، به هیچ وجه این نوع طرحها جایگزین حقابه های تاریخی و طبیعی از دست رفته کشاورزان و محیط زیست از زاینده رود نیست.
🔻سوم، این طرح با هزینه گزاف اجرا و بهرهبرداری (به طوری که آب نهایی آن با قیمت ۲ تا ۳ یورو در هر متر مکعب به اصفهان میرسد یعنی به نرخ امروز حدود ۱۰۰تا ۱۵۰ هزار تومان برای هر متر مکعب( مقایسه کنید با نرخ کمتر از هزار تومان فعلی برای هر متر مکعب آب بهای خانگی)) به هیچ وجه قابل استفاده در کشاورزی و جبران حقآبه محیط زیست نیست و نباید اینگونه در رسانهها وانمود شود که قرار است با برداشتهای غاصبانه و غیرقانونی از زاینده رود که به نابودی زندگی کشاورزان و محیط زیست و فرونشست شدید زمین انجامیده، با آب دریا جایگزین گردد و مشکل زاینده رود اینگونه حل میشود!!!
🔻چهارم، این طرح نباید به بارگذاری بیشتر و توسعه صنعت آب بر در فلات مرکزی به ویژه اطراف کلانشهر اصفهان که هم اکنون هم با انواع صنایع آلاینده محاصره شده، منجر شود. حتی اگر آب توسعه صنعت از این خط تامین شود زاینده رود تحمل بارگذاری برای تامین آب شرب جمعیت مهاجر صنعت توسعه یافته را ندارد.
🔻پنجم، ناترازی و کسری شدید تابلوی منابع مصارف زاینده رود مصوب شورای عالی آب با این گونه طرحها حل نمیشود و باید با شفافیت و مدیریت برداشتها در بالادست، آب رفته به جوی بازگردد و جریان طبیعی احیا گردد وگرنه آینده خطرناکی در انتظار شهر اصفهان، آثار تاریخی و مساکن مردم آن است. ایندهای که چندان هم دور نیست
🔻ششم وزارت نیرو حق ندارد به هیچ وجه با این طرح عکس یادگاری بگیرد و ضعف و بیعملی خود را لاپوشانی کند چرا که هیچ سهمی در آن نداشته و کل طرح صرفاً با همت مدیریت استان و شرکتها انجام شده است.
🔻متاسفانه در دو سال اول دولت هیچ یک از طرحهای متوقف و مصوب زاینده رود از جمله کوهرنگ ۳ و بهشت آباد پیشرفتی نداشته در حالی که طرح غیرقانونی و غیرشرعی بن بروجن که به صراحت غصب حقابه پایین دست است با سرعت نور جلو رفته و وزارت نیرو باید در این مورد پاسخگو باشد که تاکنون نبوده است.
.
@drtoghyani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عزم جدی مجلس برای اصلاح نظام بانکی در برنامه هفتم توسعه
.
بخشی از صحبتهای دکتر طغیانی در برنامه میز اقتصادی پیرامون بنگاه داری برخی بانکها
.
@drtoghyani
بررسی وضعیت محیط زیست اصفهان و اقدامات انجام شده برای حل معضل آلودگی هوا با حضور مدیران محیط زیست و کارشناسان مربوطه
.
@drtoghyani
♨️فرصت بینظیر بریکس برای ایران
یکی از ظرفیتهایی که طی چند سال اخیر به شکل جدیتر در روابط کشورها شکل گرفته، همکاری کشورها در قالبهای نوظهور مانند اوراسیا، شانگهای و بریکس است.
بریکس یکی از قالبهای جدیدی است که بین کشورهای در حال توسعه و قدرتهای نوظهور شکل گرفته، این همکاریها ظرفیتی را برای کشورها ایجاد میکند تا بتوانند از توانمندیهای خود در عرصه جهانی استفاده کنند.
بریکس همچنین فرصتی ایجاد میکند که در شرایط تحریمی بتوان با پولهای غیر جهان روا مبادلات خود را انجام دهیم یا نیازهای خود در حوزه کالاهای اساسی را تامین کنیم.
این مبادلات نباید تنها در سطح دولت محدود شود بلکه باید روابط در سطح اتاقهای بازرگانی، فعالان کسب و کارها، مدیران شرکتها و ... باشد.
.
@drtoghyani
♨️احیاء جایگاه اصناف در گروی آینده نگری است.
جلسه دکتر طغیانی با برخی اتحادیهها، اصناف و کمیته اقتصادی شورای ائتلاف اصفهان
ما در حوزه اصناف نیازمند یک بازنگری و نوآوری در شیوه مدیریت هستیم. سرعت تحول در حوزه کسبوکارها بسیار زیاد است و اگر اصناف خود را با این تحولات بهروز نکند، نمیتوانند پاسخگوی نیازهای صنف خود شوند و در موضع انفعال قرار خواهند گرفت.
این امر نیازمند آیندهنگری و تشکیل اتاقهای پژوهش و تفکر است تا بتوانند نیازهای آتی را پیشبینی کنند و برای آن راهکارهای علمی و اقتصادی ارائه دهند تا جایگاه خود را در اصناف حفظ کنند.
آنچه لازمه این اتفاق است، تعریف پروژههای مختلف برای هر صنف است تا بتوان متناسب با نیازها اصناف، مسائل و مشکلات آنها از سمت دولت یا بخش خصوصی پیگیری و حل شود.
نکته آخر اینکه مدیریت مردمی و صنفی تشکلها و اصناف باید حفظ شود. نباید دخالتی در امور جاری اتحادیه صورت بگیرد.
.
@drtoghyani
گزارش تصویری بازدید شش ساعته دکتر طغیانی از نمایشگاه ملی فناوری و نوآوری فننما
.
@drtoghyani
♨️جایزه المصطفی آغازی برای مرجعیت علمی
دکتر طغیانی در گفتگو با خبرگزاری تسنیم پیرامون جایزه المصطفی:
اصل رشد علم دارای سازوکار و نیازمندیهایی است که یکی از آنها جوایز است و موجب کمک و تشویق افراد فعال در حوزه علم و به ویژه افراد علاقهمند به پیشروی در این زمینه میشود.
این نوع جوایز بینالمللی نوعی تعامل بینالمللی بین افراد فعال در حوزه پژوهشی است و نوع نگاه آنها را مشخص میکند. اینکه اندیشمندان جهان در چه مسیری پیش رفته و آینده را چگونه میبینند در این رویدادها مشخص میشود.
نحوه تبدیل علم به ثروت که لزوما در مقالات منعکس نمیشود نیز میتواند از طریق چنین رویدادهایی معرفی و بیان شود و همین رویدادها نیز میتواند معرف فرهنگ و تمدن ما در سطح جهانی باشد و به توسعه گردشگری نیز کمک کند.
در این حوزهها باید بیشتر سرمایهگذاری کنیم چراکه این کار در زمینه علم و فناوری به طور قطع بازگشت دارد و هزینه محسوب نمیشود بلکه درآمد بوده و موجب خلق ثروت میشود.
متن کامل مصاحبه:
http://drtoghyani.ir/?p=3416
.
@drtoghyani
♨️توسعه گردشگری علمی از طریق برگزاری نمایشگاههای دائمی
صحبتهای دکتر طغیانی در حاشیه بازدید از نمایشگاه ملی فننما:
پازل پیشرفت حوزه علم و فناوری قطعات زیادی دارد؛ یکی از قطعات مهم این پازل برگزاری نمایشگاههای مرجع در حوزه علم و فناوری است.
برخی از کشورهای همسایه ما توانستهاند نمایشگاههایی (همچون اکسپو) برگزار کنند که نه تنها در آسیا بلکه در دنیا مرجع بوده و از سراسر دنیا بازدید کننده دارد و موجب توسعه گردشگری در ابعاد مختلف علمی و فرهنگی در آن کشورها میشود.
اگر ما بتوانیم رویدادهای مناسبی را طراحی و اجرا کنیم در حوزه علم و فناوری مرجع خواهیم شد که مطمئناً یکی از مهمترین رویدادها در این زمینه برگزاری نمایشگاه فننما است.
چینش و درگیری خوب اکوسیستمهای فناوری، شرکتهای دانش بنیان و استارتاپها با یکدیگر آغاز خوبی برای برگزاری چنین رویدادهایی بود اما نباید در این حد متوقف شویم و حتما باید در سطح آسیا و بینالمللی چنین نمایشگاههایی را برگزار کنیم تا به توسعه ارتباطات در حوزه فناوری و تکنولوژی منجر شود.
.
@drtoghyani
♨️توییت دکتر طغیانی پیرامون عملیات طوفان الاقصی و اقدامات نیروهای مقاومت علیه رژیم صهیونیستی
.
@drtoghyani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صحبتهای دکتر طغیانی در مخالفت با بند واگذاری بیقید و شرط بهرهبرداری اراضی ملی به افراد.
.
نماینده مردم اصفهان: دشتهای ما دچار فرونشست است اما قانونگذار بدون توجه به چالشها، پیشنهاد واگذاری و سرمایهگذاری میدهد!
.
@drtoghyani
♨️ تنظیم گری برای رشد شرکتهای دانشبنیان
دكتر طغياني در گفتگو با خبرگزاري برنا:
نظارت پیشینی و صرفا مجوز صادر کردن سیاست شکست خورده و غلطی است.
با نظارت پیشینی ما بعد از دادن مجوز شرکتها را رها میکردیم و ممکن بود تعدادی از این شرکتها در ان چارچوب مورد نظر فعالیت نکنند.
در برنامه هفتم با ایجاد نظارت پسینی به دنبال تنظیمگری در این حوزه هستیم.
با این سیاست علاوه بر تسهیل صدور مجوز، امکان نظارت در جهت رشد اکوسیستم اقتصاد دانشبنیان نیز فراهم میشود.
در این روش به محض اینکه آن کسب و کار از مسیر خودش خارج شود میتوان همه حمایتهای قانونی را لغو کرد و از این نظر بازدارندگی خوبی دارد.
این نوع نظارت به کیفیت و رقابتی شدن کار شرکتهای دانش بنیان نیز کمک میکند.
.
@drtoghyani
♨️ توضیحات دکتر طغیانی به خبر ممنوعیت طرحهای انتقال آب به غیر از شرب
.
@drtoghyani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صحبتهای دکتر طغیانی در حاشیه نمایشگاه انرژیهای تجدیدپذیر
.
نماینده مردم اصفهان: وجود دو کویر بزرگ و دشتهای وسیع فلات مرکزی، فرصت مناسبی برای سرمایهگذاری در حوزه انرژیهای تجدیدپذیر است.
.
@drtoghyani
♨️داراییهای مازاد بانکها واگذار خواهد شد.
دکتر طغیانی در گفتگو با خبرگزاری خانه ملت:
بسیاری از بانکها، املاک تسهیلات گیرندگانی که توان بازپرداخت وام خود را نداشتند و ملک آنها به حکم دادگاه به بانک واگذار شده را سالهای سال در اختیار دارند و هیچ استفادهای از آنها نمیشود.
اگرچه حفظ آنها در شرایط تورمی به نفع بانک است اما چون این املاک نیاز مصرفی مردم را حل میکند و آثار مثبتی بر بازار مسکن دارد، باید هر چه سریعتر تعیین تکلیف شود
در برنامه هفتم مقرر شد این داراییها در سامانهای به صورت شفاف مشخص شود و هر بانکی که خوداظهاری نکرد جریمه شود.
بعد از درج در سامانه، این املاک با شرایط مشخصی برای فروش اعلام میشود و اگر مشتری نداشت، شرکت مدیریت داراییهای بانکی این املاک را در اختیار خواهد گرفت.
.
@drtoghyani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️گاری زودتر از قطارهای راهآهن بار جابجا میكند❗️
صحبتهای دكتر طغيانی درمورد وضعيت نابسامان حملونقل ريلی و ترك فعلهای مكرر شركت راهآهن
نماينده مردم اصفهان: از كميسيون عمران بخاطر معطل نگهداشتن تحقيق و تفحص از راهآهن گلايهمند هستيم!
.
@drtoghyani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انتقال آب از دریا چه مقدار از مشکل زاینده رود را حل میکند؟
توضیحات دکتر طغیانی در برنامه تفاوط پیرامون طرح انتقال آب از دریا
.
@drtoghyani
قطعه سوم آزاد راه شرق اصفهان (بزرگراه شهید حجازی) تکمیل میشود.
طی بازدید دکتر طغیانی به همراه معاون وزیر راه و مدیران اجرایی اصفهان، قطعه سوم آزاد راه شرق بزودی تکمیل و افتتاح خواهد شد.
افتتاح این مسیر ترافیک ورودی مسیر شمال-جنوب کشور را از شهر اصفهان به کلی خارج میکند.
.
@drtoghyani
🔹بررسی برنامه هفتم توسعه از حیث نوآوری و اهداف اقتصادی با حضور دکتر طغیانی در جلسه مجمع مسئولان بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اصفهان
.
@drtoghyani
📌رایزنی با معاون اجرایی رئیس جمهور برای ایمنسازی محورهای روستایی اصفهان / منصوری قول مساعدت داد
🔸مهدی طغیانی، نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی به منظور تعریض و روکش آسفالت و ایمن سازی برخی از محورهای پرحادثه و روستایی، عصر امروز _یکم آبانماه ۱۴۰۲_ با محسن منصوری معاون اجرایی رئیس جمهور دیدار کرد.
🔸در این دیدار دربارهی ایمنسازی محورهای امام زاده علی اکبر به نصرآباد در شهرستان جرقویه، محور ورزنه - اژیه و راه روستایی فساران به دهستان قهاب گفتوگو شد.
🔸در پایان این جلسه محسن منصوری، معاون اجرایی رئیس جمهور برای ایمنسازی مسیرهای مذکور قول مساعدت داد و اظهار کرد: دولت برای انجام عملیات تعریض، روکش آسفالت و ایمنسازی این محورها به دستگاههای اجرایی مربوطه استانی (راهداری و راه و شهرسازی) کمک خواهد کرد.
×××××××××××××××××××××××××××××××××××××××
📣 کانالهای رسمی اطلاعرسانی مهدی طغیانی
تلگرام / ایتا / بله / اینستاگرام
📌برنامه مجلس برای الزام انتشار جزئیات خرجکرد مسئولیتهای اجتماعی شرکتها
🔸مهدی طغیانی، نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی امروز _چهارشنبه سوم آبانماه ۱۴۰۲_ در همایش ملی مسئولیت اجتماعی، دانشگاه و صنعت که در دانشگاه علم وفرهنگ برگزار شد، اظهار کرد: مهم ترین و بزرگترین چالش و مسئله کنونی جامعه ما شفافیت است، همچنین شفافیتی در زمینه مقدار هزینه کرد شرکتها در حوزه مسئولیتهای اجتماعی وجود ندارد در صورتی که گاهی اوقات تنها یک شفافیت ساده مقدار زیادی به بهبود شرایط کنونی جامعه کمک کند.
🔸وی افزود: بررسی صورتهای مالی بسیاری از واحدهای بزرگ صنعتی و بورسی کشور، نشان داده که تنها مجموع هزینه کرد شرکتها در حوزه مسئولیت اجتماعی مشخص است اما ریز هزینه کرد آن در دسترس نیست.
🔸سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس اضافه کرد: شفافیت، الزام برای انتشار ریز گزارشها، تقنین در موضوعات نوظهور و ضمانت اجرایی برای این قوانین به طور جدی در پیش نویس دنبال میشود.
جزئیات بیشتر را اینجا بخوانید.
×××××××××××××××××××××××××××××××××××××××
📣 کانالهای رسمی اطلاعرسانی مهدی طغیانی
تلگرام / ایتا / بله / اینستاگرام
🖋#رسانهها
سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس بیان کرد:
شفافیت مهمترین مسئله در حوزه مسئولیت اجتماعی
مهدی طغیانی، مهمترین و بزرگترین مسئله در حوزه مسئولیت اجتماعی را مسئله شفافیت دانست و افزود: در اکثر اوقات مشخص نیست چقدر باید در زمینه مسئولیت اجتماعی هزینه کرد؟ یا کجا باید هزینه کرد؟ و کلاً شفافیتی وجود ندارد. وجود شفافیت حداقلی هم میتواند به تحقق مسئولیت اجتماعی کمک کند ولی از همین هم محروم هستیم.
#خبرگزاری_ایکنا
🖋#رسانهها
طغیانی خبر داد:
کمک به شرکتهای دانشبنیان در لیست پرداخت مالیاتی به عنوان مشوق
مهدی طغیانی، نماینده مردم اصفهان و سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مجلس در زمینه مسئولیتپذیری اجتماعی قانون تصویب کرده، گفت: کمک به شرکتهای دانشبنیان در لیست پرداخت مالیاتی به عنوان مشوق ثبت میشود.
#خبرگزاری_ایسنا