#تسلیت
"انا لله و انا الیه راجعون"
همکار محترم بازنشسته جناب آقای حسین حسنی
⚫️ با نهایت اندوه، پیشامد غمانگیز درگذشت مادر بزرگوارتان را خدمت شما و خانواده محترم تسلیت عرض نموده، از پروردگار یکتا برای آن فقیده سعیده ارجمندی عقبایی و بخشایش ایزدی و برای خانواده محترم سوگوار، بردباری و شکیبایی آرزومندیم.
روابط عمومی دانشگاه دامغان
🆔 @duacir
#تسلیت
"انا لله و انا الیه راجعون"
همکار محترم سرکار خانم نورمحمدی
⚫️ با نهایت اندوه، پیشامد غمانگیز درگذشت مادر بزرگوارتان را خدمت سرکارعالی و خانواده محترم تسلیت عرض نموده، از پروردگار یکتا برای آن فقیده سعیده ارجمندی عقبایی و بخشایش ایزدی و برای خانواده محترم سوگوار، بردباری و شکیبایی آرزومندیم.
روابط عمومی دانشگاه دامغان
🆔 @duacir
دانشگاه دامغان؛ صددروازه دانش و اندیشه
🆔 @duacir
#خبر | در همایش «خانواده، فرزندآوری و جمعیت» شهرستان دامغان مطرح شد:
اقدام متعهدانه در ساختار مدیریت شبکهای مشکل را قبل از بحران، کشف و برطرف خواهد کرد
🔹 رئیس دانشگاه دامغان اقدام متعهدانه مبتنی بر شناسایی اولویتها و موانع بومی، تحلیلگری، سیاستگذاری مصلحانه و اندیشهسازی برای ارتقاء کارآمدی را بزرگراه افزایش بهرهوری در سیاستهای جمعیتی کشور دانست.
🔹 دکتر اسلامی گفت: برای افزایش بهرهوری سیاستهای جمعیتی کشور، هر ارگان لازم است متناسب با امکانات و ویژگیهای بومی اقدام متهدانه داشته باشد؛ اقدامی مبتنی بر عقلانیت که اولویتها و موانع بومی را شناسایی کرده و با چشمانی باز اهداف و مسیر پیش رو را ترسیم نماید.
🔹 وی گفت: نخستین گام در تحلیلگری عالمانه، «طرح مشکل» است. یعنی باید اوضاع شهر بر اساس اطلاعات جاری، مستقل از وضعیت استان و کشور مشخص شود، تا میزان بروز «مشکل» در شهرستان برآورد شود. به این مرحله از تحلیلگری توصیف یا برآورد مشکل میگویند.
🔹 رئیس دانشگاه دامغان گفت: در گام بعدی «مشکل» طرح شده باید به یکسری ریز مسائل بنیادی تبدیل شده و روابط بین آنها مشخص شود که به آن «تبیین مشکل» گفته میشود.
در این مرحله با آنالیز دادهها زمینههای بوجود آمدن مشکل شناسایی میشود که در بحث جوانی جمعیت به زمینههای اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و بینالمللی میتوان اشاره داشت.
🔹 وی ادامه داد: در مرحله سوم، وضعیت آینده با آنالیزهای انجام شده پیشبینی میشود تا آینده را با ادامه روند موجود، تخمین بزند. آخرین مرحله «هشدار دهی و ارائه سیاستگذاری و اقدامپژوهی مصلحانه» است. که پژوهشگر در سیاست مصلحانه خود سعی در برطرفسازی کلیهی مسائل دارد. البته باید به این نکته اساسی توجه داشت که تذکر عالمانه زمانی مفید و مثمر ثمر خواهد بود که بموقع مورد توجه سیاستمداران و سیاستگذاران قرار گیرد.
🔹 دکتر اسلامی گفت: کتابی در سال ۱۳۷۳ با عنوان «کاهش جمعیت ضربهای سهمگین بر پیکر مسلمین» تالیف محمدحسین حسینی طهرانی چاپ شد که هشداری در خصوص خطرات کاهش جمعیت بود ولی تذکرات این کتاب با وجود تکرار چاپ در تیراژ بالا توسط دیگران پیگیری نشد تا سیاستگذاری مصلحانه قبل از وقوع بحران اتخاذ شود.
🔹 رئیس دانشگاه دامغان بر اهمیت اندیشهسازی و تحلیلگری و نقش حاکمیت سیاسی برای تمرکززدایی تاکید کرد و شبکهسازی در ساختار مدیریتی را ضروری دانست.
🔹 وی اصرار بر تصمیمسازی در مرکز و انجام کارها، ذیل یک واحد بالادستی و بصورت دستوری را سبکی قدیمی و کلاسیک دانست که بهرهوری پایینی دارد و با جهان شبکهای سازگار نیست. در صورتیکه در تصمیمسازی متعهدانه و عالمانه که مدیر خودش بدون نیاز به دستورات سلسله مراتبی، مشکل را کشف کرده، علل بروز آن را شناخته و آینده را پیشبینی میکند، انگیزه بیشتری برای اقدامات مصلحانه در پی خواهد داشت.
🔹 در پایان دکتر اسلامی از عملکرد پیش دستانه دانشگاه دامغان در احداث ۶۰ واحد خوابگاه متاهلی که ۲۰ درصد از خوابگاههای متاهلی احداث شده کل کشور در دولت سیزدهم را شامل میشود، گزارشی را ارائه نمود. ایشان اختصاص بورس تحصیلی و پیگیری اشتغال نخبگانی را از دیگر اقدامات دانشگاه دامغان در راستای اهداف جوانی جمعیت نام برد.
🔹 همچنین در این جلسه رئیس دانشگاه دامغان با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت، از تلاشهای دستاندرکاران همایش دو روزه «خانواده، فرزندآوری و جوانی جمعیت» که ۲۰ و ۲۱ خردادماه در سالن منوچهری اداره ارشاد دامغان برگزار میشود، تقدیر کرد.
🆔 @duacir
#اطلاعرسانی | برای پنجمین سال متوالی، طرح بزرگ #اطعام_غدیر برگزار خواهد شد
🔰برای مشارکت و همکاری با نوجوانان و خادمین این طرح با پرداخت حداقل هزینه یک غذا در ثواب عظیم غذا دادن به همه پیامبران و صدیقان سهیم باشید.
💳 شماره حساب برای واریز کمکهای نقدی (برای کپی کردن روی ارقام بزنید)
محمدرضایی | ۶۳۹۳۴۶۱۰۳۲۴۸۸۶۲۵
📞 شماره تماس برای نذورات غیرنقدی:
سیدجعفر قدمی | ۰۹۱۰۰۳۵۷۹۴۰
🎦 آرشیو غدیر سالهای گذشته
《خدمتگزاران آستانِ امام موسیبنجعفر (ع)شهرکگلستان 》
#عیدغدیرخم
#همهبرسفرهعلیعلیهالسلام_میهمانیم
🆔 @duacir
#اطلاعرسانی | مهلت انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد مجددا تمدید شد
🔸 داوطلبانی که تا تاریخ ۲۰ خرداد برای انتخاب رشته اقدام نکردهاند، میتوانند تا پایان امروز ۲۱ خرداد نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند.
🆔 @duacir
صددروازه دانش و اندیشه از پنجره رسانه ویراستی (شبکه اجتماعی محتوا محور) رو به مخاطبان فرهیخته گشوده شد....
📬 #پیام_جدید: بنابر نتایج اولین نظرسنجی انتخاباتی در فضای رسانهای #دانشگاه_دامغان؛ اشتغال دانش آموختگان و اقتصاد دانش بنیان، اولویتهای نخست مورد انتظار از رئیس جمهور و دولت آینده است.
#از_نگاه_شما
#انتخاب_روشن
#اگر_رئیس_جمهور_شوم
📌ادامه مطلب را اینجا ببینید:
📎https://virasty.com/duacir/1718013210514882748
🔊 ما صدای شما هستیم؛ دانشگاه دامغان را در #ویراستی دنبال کنید...
👇👇👇
https://virasty.com/duacir
🆔 @duacir
دانشگاه دامغان؛ صددروازه دانش و اندیشه
🔶🔹اولین رویداد شهرستانی خانواده، فرزند آوری و جوانی جمعیت، به همت ستاد حمایت از خانواده و جوانی جمعی
#خبر | آخرین نتایج تحقیقات ناباروری در غرفه دانشگاه دامغان ارائه شد
🔹 دانشگاه دامغان با برپایی ۳ غرفه “مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی”،” آینده و جوانی جمعیت” و “مرکز رشد” در همایش دو روزه “خانواده، فرزندآوری و جوانی جمعیت” به ارائه معرفی توانمندیها، دستاوردها، خدمات و طرحهای پژوهشی در حوزه خانواده و جمعیت پرداخت.
🔹 در این میان مرکز پژوهشی تحقیقاتی ناباروری دانشگاه دامغان، توانمندیهای خود در زمینه تحقیقات ناباروری در غرفه “آینده و جوانی جمعیت” به نمایش گذاشت.
📌 شرح کامل خبر را اینجا بخوانید.
🆔 @duacir
33.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#گزارش_تصویری | اردوی آموزشی و تربیتی علمدار ۲
(برادران)
🔹روز چهارم
تاریخ: ۱۲ خردادماه ۱۴۰۳
بسیج دانشجویی دانشگاه دامغان
هیئت دانشجویی مکتب العباس (ع)
کانون رضوی دانشگاه دامغان
@DU_HAMSEDA
🆔 @duacir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👨🎨ترکیب آب و رنگ در زندگی سالم دانشجویی
برگزاری "مسابقه نقاشی" همزمان با هفته سراهای دانشجویی با محتواهای تاثیرات سوء مصرف دخانیات و الکل بر سلامت جسم و روان، بهداشت فردی، زندگی جمعی، خانواده و جوانی جمعیت
🗓 هفته پایانی اردیبهشت ۱۴۰۳
🏘 فضای باز مجتمع سراهای دانشجویی دختران دانشگاه دامغان
🛍 برندگان این مسابقه از طرف معاونت دانشجویی دانشگاه دامغان مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.
🆔 @duacir
#اطلاعرسانی | فراخوان سیوهشتمین جشنواره بینالمللی خوارزمی و سومین جشنواره نوآوری و فناوری خوارزمی
🔸 علاقهمندان میتوانند طرحهای خود را از اردیبهشت ۱۴۰۳ تا پایان مرداد ۱۴۰۳ به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند. ثبتنام الکترونیکی و ارسال طرح از طریق سایتهای جشنواره خوارزمی انجام میشود.
🔗 برای کسب اطلاعات بیشتر به وبسایتهای khwarizmi.ir و irost.org مراجعه نمایید.
🆔 @duacir
#اطلاعرسانی | طرح خداقوت دانشجو
در ایام امتحانات طبق برنامه زمانبندی شده در سراهای دانشجویی در کنار شما عزیزان هستیم.
مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه دامغان
🆔 @duacir
#اطلاعیه | قابل توجه دانشجویان ساکن در سرای دانشجویی
دانشجویان محترم حتما لازم است قبل از خروج نهایی خود از سرا، اتاق و وسایل موجود در آن را به سرپرست مربوطه تحویل دهند.
بدیهی است در صورت عدم رعایت این موضوع مسئولیت خسارات احتمالی ثبت شده مربوط به هر اتاق برعهده ساکنین اتاق میباشد و اعتراضات بعدی در این رابطه از حوزه معاونت دانشجویی قابل پیگیری نمیباشد.
🆔 @duacir
دانشگاه دامغان؛ صددروازه دانش و اندیشه
🆔 @duacir
#خبر | شهر سالم، پایدار و عدالتمحور شهروند خود را میسازد!
🔹 دکتر سپیده ملایری، پژوهشگر برتر در حوزه آموزش هنجارهای فرهنگی به نوجوانان و استاد مدعو دانشکده هنر دانشگاه دامغان در همایش “خانواده، فرزندآوری و جوانی جمعیت” گفت:
● شهر بستر ایجاد رفتار معقول است. شهر دوستدار کودک، شهری برای همه و شهر خلاق و سالم است. اگر ما رویکردمان را در قبال مدیریت شهری، معماری و شهرسازی تغییر ندهیم بدلیل عدم استفاده از توان بالقوه بسیاری از کودکان در مناطق کم برخوردار، روند توسعه ملی ضعیف خواهد شد.
● در شهر دوستدار کودک، کودکان و نوجوانان اثر تصمیمگیری خود را در شهر میبینند. از فضای سبز بهرهمند میشوند. حس تعلق و همبستگی نسبت به جامعه دارند. برای دم دستیترین شادیهای خود مانند بُرد تیم ملی، مسابقات و تیمهای مورد علاقه خود یا هر شادی دیگری فضایی امن و ایمن برای گردهمایی و برونریزی هیجانات دارند.
● شهر دوستدار کودک به فضاهای غیر رسمی کودکان برای بازی که حوزههای تعامل کودک است مانند (محله، کوچه و گذر...) اصالت میدهد.
● در قرآن به شهری که شهروند پاک تربیت کند به (والِد و ماوَلد) یاد کرده است. آیا ساختمانهای اشرافی و لوکس و مصرفی و بساز و بفروشِ گران میتواند شهروند پاک تربیت کند؟ اصل مهم اسلام شَرفالمکان بالمَکین هست: شرف یک مکان و شهر به شهروندانش است با برقراری رابطه انسانی.
● بلد امین بودن شهر به معنای امنیت مادی و معنوی در شهر، عدم تسلط ساختمانها برهم، حفظ حریم، نور، سایه، آفتاب، کوران باد، عدم اغواگری، تفاخر و .... است.
● محله محوری و احیای محلات نقش سلول زنده در شهر را دارد. در کاهش بزهکاری، کاهش انزوای اجتماعی، افزایش میزان رضایتمندی، رشد شناختی کودک موثر است. نشاط حلقه مفقوده شهرهاست.
● سرزمین ایران از دیرباز محل تاخت و تاز و تهاجم دشمنان مختلفی بوده است و همین سبب روحیه محافظهکاری در مردم شده و از طرفی نشاط را هم نشانه سبکسری افراد تلقی میکنیم. رابطه دیرینه شهر با نشاط در اندیشههای سقراط دیده میشود. امام علی (ع) میفرمایند: شهر خوب شهریست که بتواند تو را حمل کند.
🔹 در بخش پایانی دکتر ملایری به آسیبهای آپارتماننشینی اشاره کردند:
● مشکلات ارتباطی و کاهش خلاقیت کودک و رشد طبیعی ذهنی کودک
● انزوای کودک و کاهش بازیهای دستهجمعی، پناه بردن به بازیهای ویدیویی، افزایش خشونت
● عدم تحرک و فقر حرکتی، چاقی، خستگی مزمن، کاهش سرمایه استخوانیِ کودک و سندروم بیماری بَنا مانند تهویه نامناسب که به بروز سردرد منجر میشود.
● بروز پرخاشگری، کاهش ارتباط با آسمان و زمین و افزایش رفتار کوچهروی و پرسهزنی
● حذف صداهای طبیعی (که آرامبخش هستند و قابلیت ماسکه کردن دارند) و استفاده از عایقهای مختلف در آپارتمانها بر سیستم عصبی تاثیرگذار است از طرفی عدم استفاده درست یا ناقص از عایقها به ناامنی حریم خصوصی و تنش حاصل از آن دامن میزند. فقدان نور کافی موجب عدم تنظیم هیجان شده، اضطراب را افزایش میدهد.
● کاهش قلمروهای خصوصی و تنگ شدن عرصههای خصوصی، روابط را به عرصههای عمومی هدایت میکند.
● شهر فقط ساخت و ساز نیست یا انبار کالا! نماد و المان، بنا، میدان، رنگ و .... مسائل فرعیتر نسبت به هویت، خاطره جمعی، تعلق خاطر و حافظه تاریخی هستند.
● بجای گسترش سازههای فیزیکی برای توسعه گردشگری؛ آموزش و گسترش رفتار مدنی را در اولویت قرار دهیم.
● شهر فضای انسانی است که روابط فردی، خانوادگی، اجتماعی در آن بوجود میآید. در قوام و شکلگیری آن همه حوزههای علوم انسانی مستقیم و غیر مستقیم تاثیر گذار هستند.
#مدیریت_عالمانه
#مدیریت_متعهدانه
#دانشگاه_جامعهمحور
#دانشگاه_پیشران
🆔 @duacir
🔶🔹انجمن علمی ادبیات نمایشی با همکاری مرکز مشاوره و سبک زندگی و کانون همیاران سلامت روان دانشگاه دامغان برگزار میکند:
"خوانش نمایشنامه شب بیست و یکم
کاری از گروه تئاتر تاریخانه"
• زمان: ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ ساعت ۱۸
• مکان: پلاتو روایت، دانشکده هنر دامغان
📌 همراه با جلسه تحلیل و بررسی: آقای محسن پریمی
ورود برای عموم آزاد و رایگان است.
🆔 @duacir