شنبه ۱٠/۱٠ ارزشیابی علوم(درسهای ۱،۲،۳،۴،۵،۶)
دوشنبه ۱٠/۱۲ ارزشیابی فارسی و نگارش (درسهای ۱،۲،۳،۴،۵،۶،۷،۸)
سه شنبه ۱٠/۱۳ املا تا صفحه ی ۷۱
چهارشنبه ۱٠/۱۴ ارزشیابی مطالعات اجتماعی (درسهای ۱،۲،۳،۴،۵،۶،۷،۸،۹)
شنبه ۱٠/۱۷ ارزشیابی هدیه های آسمانی (درسهای۱،۲،۳،۴،۵،۶،۷،۸،۹،۱٠) همراه باپیام های قرآنی
دوشنبه ۱٠/۱۹ ارزشیابی ریاضی فصل اول و دوم و سوم و فصل چهارم تاضرب عدد۶
May 11
سلام✋
#چهارشنبه_ادب_احترام
گل پسرها به مناسبت روز ادب و احترام عکس دست بوسی پدر و مادرتان را برای من ارسال کنید.
#چهارشنبه_های_ادب_و_احترام
پابوسی بابایی محمدرضا جان عزتی
احسنت به شما گل پسر 👏👏
🌷یاحی، یاقیوم
🌷بسم الله الرحمن الرحیم
🌷خدایا شکرت که حواست به ما هست
🌷 دعای سلامتی امام زمان عجل الله
🌷ذکر روز چهارشنبه
🔸بررسی تکالیف
🔹پرسش ضرب به صورت گروهی
تدریس ضرب ۶ و انجام آن به دو روش شکل و مستطیل و رفع اشکالات تمرینهای روز قبل بچه ها
🔸ابتدا کلیپی در مورد موضوعات خواسته شده پخش کردم وبعد نگاه کن و بگو در درس دهم توسط بچه ها انجام شد و هر کدام با توجه به موضوعی که انتخاب کردند جملات خود را به حالت قصه برای دوستانشان بازگو کردند پس از آن نگاه کن و بگو تدریس شد و بچه ها یاد گرفتن(ص) و( س) و(ع)مخفف چه کلماتی هستند.
سپس شعر لحظه ی سبز دعا را با هم همخوانی کردیم.
🔹زنگ هدیه درس دهم ماه مهمانی خدا دوباره تدریس شد در مورد این ماه، فواید روزه داری، کارهای واجب و مستحب در این ماه و کارهای خوب و بد وجهان برزخ با هم صحبت کردیم و سوالات این درس را با هم فکری یکدیگر از راه بارش فکری پاسخ دادیم.
#فعالیت_علوم
#کاشت_لوبیا
#صرفه_جویی_در_مصرف_آب
#تهیه_ی_گزارش
این هم گیاه زیبا و سرسبز 🌱باغبان مهربان حسین جان اعزازی👌👏👏
نمونه سوالات علوم درس۱تا۶
✏️✏️✏️✏️✏️✏️✏️✏️
🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈
✏️مراحل پژوهش را نام ببرید؟۱.مشاهده۲.طرح پرسش۳.جمع آوری اطلاعات۴.آزمایش۵.نتیجه گیری
✏️برای جمع آوری اطلاعات دقیق تر درباره ی مسایل علمی از چه کسانی کمک میگیریم؟۱.بزرگترها۲.معلم۳.دانشمندان۴.افراد مطلع
✏️چند وعده ی غذایی داریم؟سه وعده۱.صبحانه۲.ناهار۳.شام
✏️گروه های غذایی را نام ببرید؟۱.میوه و سبزیجات۲.پروتئین و گوشت ۳.نان و غلات۴.روغن ها و چربی ها
✏️خوراکی هایی مثل پفک و چیپس از نظر بهداشتی برای بدن مناسب نیست.
✏️گروه پروتئین و گوشت به رشد بدن کمک میکند.
✏️گروه میوه و سبزیجات دارای ویتامین هستند.
✏️گروه نان و غلات و چربی ها به بدن انرژی میدهند.
✏️مواد نگهدارنده باعث ماندگاری بیشتر مواد غذایی میشود.
✏️در هنگام خرید محصولات غذایی به تاریخ تولید و انقضاء مواد غذایی باید توجه کنیم.
✏️مصرف زیاد چربی و نمک و شکر به بدن آسیب می رساند.
✏️حباب از هوا پر شده است.
✏️به موادی مانند هوا که در همه جای ظرف پخش میشوند گاز می گویند.
✏️برای تنفس بیماران از گاز اکسیژن استفاده میشود.
✏️غواص زیر آب با کپسول اکسیژن تنفس می کند.
✏️برای خاموش کردن آتش از کپسول کربن دی اکسید استفاده میشود.
✏️بیشتر چیزهایی که در اطراف ما قرار دارند ماده نام دارند.
✏️مواد اطراف ما به سه حالت جامد،مایع و گاز وجود دارند.
✏️تبدیل یک ماده از حالت جامد به مایع ذوب نام دارد.
✏️تبدیل یک ماده از حالت مایع به جامد انجماد نام دارد.
✏️تبدیل یک ماده از حالت مایع به گاز تبخیر نام دارد.
✏️برای اندازه گیری مقدار مایعات از واحدی به نام لیتر استفاده میشود.
✏️مقدار ماده ی تشکیل دهنده ی هر جسم جرم نام دارد.
✏️جرم مواد با واحد های کیلوگرم و گرم بیان میشود.
✏️انواع ترازو:۱.ترازوی دیجیتالی۲.ترازوی عقربه ای۳.ترازوی دو کفه ای۴.ترازوی آشپزخانه
✏️ مقدار جایی را که یک ماده اشغال میکند را حجم می گویند
✏️چرخه ی آب را توضیح دهید؟
نور خورشید به سطح دریا می تابد و آب ها به وسیله گرما بخار می شوند این بخار ها در آسمان تشکیل ابر می دهند و وقتی که ابرها خیلی سرد می شوند به شکل باران و برف به زمین می بارند و دوباره از طریق رود هاو دریاچه ها به دریا می رسند و این چرخه آب همیشه در حال تکرار است.
✏️ آب ها جای بیشتری را در روی زمین گرفته اند یا خشکی ها؟آب ها
✏️آب دریا ها چون شور است برای آشامیدن و کشاورزی مناسب نیست.
✏️وقتی بخارآب موجود در هوا سرد میشود، ابر بوجود می آید.
✏️ابرها در یک جا نمی مانند ،باد آنها را جابه جا میکند.
✏️ ابرها در آسمان به شکل توده های، لایه ای، پر مانند و پنبه ای هستند.
✏️آب از بین دانه های ماسه با سرعت بیشتری نسبت به دانه های خاک رس به پایین نفوذ می کند.
✏️آبی که از بارش باران و برف بوجود می آید در سرازیری ها به راه می افتد و رود را بوجود می آورد.
✏️ مقداری از آب باران و برف در زمین فرو میرود وقتی این آبها به سنگ یا خاک رس برسند در بالای آن جمع می شوند این آب ها را آب های زیرزمینی می نامند
✏️زباله و نفت باعث آلوده شدن آب های زیرزمینی میشود.
✏️در تصفیه خانه گل و لای موجود درآب را میگیرند و به آن مواد میکروب کش اضافه میکنند .