حسن رحیم پورازغدی
بدون مردم نمیتواند یک حکومت دینی مردمی داشته باشیم، اظهارداشت: مردم در خیلی از انتخاباتها درست انتخاب میکنند، ولی در برخی مواقع این گونه نیست.
شایسته سالاری باید محصول مردم سالاری باشد. خوش خوشان سالاری به اسم مردم سالاری این است که افراد معروف و سلبریتیها در دنیا کاندیدا میشوند و رای میگیرند در واقع اینها افکار عمومی را بازی میدهند و قشنگ دروغ میگویند.
الان شارلاتانهای مدرن را که خیلی هم خوش تیپ هستند میآورند و حرفهای قشنگ میزنند اینها در کار خود تخصص دارند، اما اگر تعهد و شرف هم داشته باشند انسانهای شریفی هستند.
برخی از این سلبریتیها از عدالت حرف میزنند، اما بعد میبینیم که بچههای آنها در آمریکا هستند و برای آنها ماهانه ۱۲ هزار دلار میفرستند، بعد همینها میگویند که این چه مملکتی است.
در انتخابات شورای شهر شنیدیم که برخیها گفتند برای اینکه نام آنها در لیست قرار بگیرد باید دو میلیارد تومان بدهند با این وجود سوال این است کسی که دو میلیارد میدهد قرار است چند میلیارد به او برگردد؟
در اسلام هر کسی که شایستگی علمی، عملی و تعهد ندارد نباید وارد حکومت شود و در معرض آرای عمومی قرار بگیرد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی یادآور شد: بخشی از مردم سالاری دینی محتوا و بخشی نیز روش است با این وجود ما هنوز در ساختار مردم سالاری دینی و در حوزه روشها مشکلات داریم که معتقدم نسل جوان متعهد انقلابی باید این مشکلات را حل کند.
در کنار جاسوسهای اطلاعاتی برخیها نیز جاسوس فکری هستند. این افراد با سرویسهای اطلاعاتی ارتباط ندارند، ولی در حکومت وجود دارند.
برخیها حرف شان هر چند وقت یکبار عوض میشود و دروغ میگویند مثلا امروز یک وعده میدهند و فردا خلاف آن را میگویند این افراد یک وقت لیبرال یک وقت سوپر لیبرال و یک وقت آمریکایی محض میشوند و یک وقت نیز ادبیات سکولار استفاده میکنند و گاهی نیز ادبیات غلیظ دینی را به کار میگیرند و زمانی هم عقل گرا میشوند. معتقدم این افراد کلاهبردار هستند، چون سیاستمدار دینی حقیقت مدار است.
برخیها سیر تا پیاز و تمام کارکرد دست شان است، اما بعد میگویند مقصر کسانی هستند که شعار تند میدهند.
باید مدیران پیرو خسته کنار بروند و جوانان آگاه، متعهد، انقلابی و باسواد مسئولیت را به دست بگیرند، در غیر این صورت به مشکل می خوریم.
ر برخیها در مناظره های انتخاباتی به گونهای حرف میزدنند که انگار از مریخ آمده اند در حالی که سابقه خودشان در تمام تصمیم گیریهای این چند دهه موجود است و در همه کارهای حکومت بوده اند ولی به گونهای حرف میزدند که گویی جزو اپوزیسیون هستند.
مردم طی چهل سال چهل بار در انتخاباتها شرکت کرده اند و شصت تا هفتاد درصد رای داده اند و این نشان میدهد مردم مجبور نیستند و سیستم را قبول دارند.
سال ۸۸ همه و از جمله سران جریان مقابل میدانستند که تقلب نشده است، ولی نمیگفتند مثلا آقای خاتمی در جلساتی گفته بود که تقلب نشده با این وجود از دفتر رهبر انقلاب به او پیغام دادند که همین را به مردم بگویید که تقلب نشده، ولی نگفتند حتی میرحسین موسوی هم میدانست که تقلب نشده است، ولی نمیگفت و من معتقدم این خیانت به دموکراسی است.
ما نباید به مسئولان فاسد اجازه حاکمیت بدهیم. ما به عنوان مردم این حق را نداریم که به افراد فاقد شرایط رای دهیم که بر ما حاکمان شوند چرا که این یک انتحار اجتماعی است و اگر مسئولان فاقد شرایط رای دهیم به اسلام خیانت کرده ایم.
امام فرمود به والله من با نخست وزیری بازرگان موافق نبودم منتهی، چون نظر کسانی که در انقلاب بودند این بود به خاطر اینکه نگویند من دیکتاتورم، پذیرفتم.
شاید بپرسید که اگر امام به ریاست جمهوری بنی صدر، نخست وزیری بازرگانی و قائم مقامی منتظری راضی نبوده پس چرا پذیرفته است؟ در پاسخ باید گفت امام نمیتواند بدون امت کاری کند و امت هم بدون امام نمیتواند. با این وجود امام باید خط و خطوط را مشخص کند تا ملت در لبه پرتگاه سقوط قرار نگیرد از این رو مردم خود باید تصمیم بگیرند البته ممکن است تصمیم آنها نیز اشتباه باشد.
https://eitaa.com/e_beman
دیپلماتی که 7 سال در سازمان ملل جنگید
یکی از رویش های گرانبهای نبرد سوریه، همین مرد، بشار جعفری نماینده سوریه در سازمان ملل است. گزاف نیست که بگوییم او پا به پای برادران نظامی خود جنگیده است. https://eitaa.com/e_beman
آقای واعظی! اتحادیه اروپا دفتر را برای نفوذ و خرابکاری میخواهد
رئیس دفتر رئیسجمهور از گشایش دفتر اتحادیه اروپا در تهران استقبال کرد.
محمود واعظی در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به درخواست جدید اتحادیه اروپا برای بازگشایی دفتر در تهران اظهار کرد: کشورهای عضو اتحادیه اروپا که در تهران سفارت دارند کارهای دوجانبه خود را انجام میدهند؛ در حالی که وقتی اتحادیه اروپا اقدام به راهاندازی دفتری در یک کشور میکند تمامی موضوعاتی که در ارتباط با مسئله اتحادیه اروپاست؛ در آن دفتر انجام میشود.
واعظی با بیان اینکه همکاری ما با اتحادیه اروپا در حال گسترش بوده و ابعاد مختلفی پیدا کرده است، افزود: مخصوصا در این شرایط کنونی قول و قرارهایی در مسئله برجام با اتحادیه اروپا گذاشتهایم؛ به نظر میرسد که اگر روال کار عادی طی شود و مراجع ذیربط هم اقدامات خود را انجام دهند، افتتاح دفتر نمایندگی اتحادیه اروپا میتواند برای همکاری اقتصادی ما با این اتحادیه مفید باشد.
سهلاندیشی و بیدقتی آقای واعظی در حالی است که پیش از این، ریچارد هاویت (تهیهکننده سند راهبردی اتحادیه اروپا درباره روابط ایران) درباره هدف اروپاییها از داشتن دفتر در تهران تصریح کرده بود: «توافق هستهای، یک نقطه عطف بود... ما باید دفتر نمایندگی اتحادیه اروپا را در تهران افتتاح کنیم و گفتوگو درباره حقوق بشر را از سر بگیریم. نیروهایی در داخل ایران، در حال اعمال فشار بر حاکمیت هستند و ما امیدواریم گزارش ما نیز باعث پیشرفت در این زمینه شود. اروپا در ایران نفوذ دارد ولی آمریکا از این نفوذ برخوردار نیست. ما میخواهیم از این اهرم استفاده کنیم و به سوی ساختار جدید امنیتی در خاورمیانه حرکت کنیم».
https://eitaa.com/e_beman
🔴رونمایی از ولیعهد جدید آل سعود🔴
🔷واشنگتن، حتی با فرض زنده بودن محمد بن سلمان، ناگزیر به تغییرات سیاسی در ریاض شده است. آمریکا دو سناریوی تغییر سیاسی در عربستان پیش رو دارد.
🔷واشنگتن در سناریوی اول تغییرات سیاسی در ریاض، احمد بن عبدالعزیز را جایگزین محمد بن سلمان، ولیعهد کنونی آل سعود، خواهد کرد و در سناریوی دوم، خالد بن سلمان را بر مسند ولیعهدی عربستان خواهد نشاند. در این ارتباط روزنامه فرانسوی فیگارو بازگشت تعجیلی خالد از آمریکا را دلیلی بر تغییرات قریب الوقوع در عربستان و ولیعهدی وی دانست. همچنین واشنگتن پست با رونمایی از ولیعهد جدید عربستان سعودی نوشت : " بن سلمان برکنار می شود؛ مخالفان [ولیعهد] در حال جمع شدن گرد احمد بن عبدالعزیز هستند. او در نوامبر گذشته و ساعتی پیش از بازداشت یازده نفر از شاهزادگان توسط بن سلمان موفق به فرار و عزیمت به آمریکا شد."
🔷محمد بن سلمان به مهره ای سوخته برای آمریکا تبدیل شده که ماجرای قتل جمال خاشقچی مجالی برای خلاص شدن از شر وی را فراهم نموده است. با این تفاسیر چنانچه مدیریت تغییرات سیاسی در عربستان از دست کاخ سفید خارج شود، آمریکا به پایان عصر خود در خاورمیانه نزدیکتر خواهد شد.
🚩دکتر رضا سراج
حرف روز
ماجرای فردا چیست؟!
روز گذشته رسانهها اعلام کردند، کارگروه ویژه اقدام مالی در اجلاس خود در پاریس با موضوع امنیت و ایمنی نظام مالی بینالمللی، مهلت ملت ایران برای اجرای الزامات پیوستن به آن را برای چهار ماه دیگر تمدید کرد. بر اساس بیانیه این گروه، ایران تا ماه فوریه مهلت دارد الزامات پیوستن به FATF را اجرایی کند و تا آن زمان این گروه اقدامات مقابلهای علیه ایران را به تعویق میاندازد. FATF در بیانیه خود از کشورمان خواسته است در زمینه اجرای الزامات آن با جدیت بیشتری عمل کند.
مدتی است بحث درباره موضوع FATF نه فقط سوژه داغ رسانهها، بلکه موضوع مورد بحث افکار عمومی و طبقات گوناگون مردم شده است. صرف نظر از پیامدهای مثبت و منفی این وضعیت، نکته مهم آن است که گسترش این موضوع در بخشهایی از لایههای اجتماعی، جامعه را دو پاره کرده است؛ بماند که جنبههای روانی FATF بر روی اقتصاد و معیشت مردم نیز اثر منفی ایجاد کرده است. کار حتی به جایی میرسد که یک نماینده مجلس رئیس دو قوه کشور را به دلیل موافقت با FATF خائن مینامد که همین موضوعگیری تند و غیر اصولی سبب شد آیتالله خاتمی خطیب دیروز نماز جمعه تهران از کسانی که موافقان FATF را خائن مینامند، زبان به انتقاد بگشاید.
موضوعی که در سطح کلان و به طور مشخص از مسئولان نظام انتظار میرود، آن است که رویکرد و نحوه عمل جمهوری اسلامی را نسبت به کنوانسیونهای بینالمللی مشخص کنند. صحیح نیست که دیروز در زمینه سند ۲۰۳۰، امروز درباره FATF و فردا درباره موضوعی دیگر، هم آرامش و ثبات جامعه به هم بریزد و هم اینکه در مواجهه با چنین موضوعاتی، همواره در موضع انفعال ظاهر شویم. واقعیت آن است که کنوانسیونهای بینالمللی را چون با اهداف خاصی نوشته شده، نمیتوان صد درصد پذیرفت و البته نمیتوان زیر میز زد و به طور مطلق آنها را رد کرد. منافع ملی کشورمان اقتضا میکند مدیران نظام از هم اکنون بنشینند و بررسی کنند که در آینده با چه مسائلی از این دست روبهرو خواهیم شد و متناسب با آن، راهبرد و طراحی عملیاتی کشور را مشخص کنند. چرا برخورد منفعلانه با کنوانسیونهای بینالمللی به صلاح ملت و کشور نیست و در برخی موارد منافع و امنیت کشور را به مخاطره میاندازد؟
https://eitaa.com/e_beman
گزارش روز
مصداق قبیلهگرایی!
«قبیلهگرایی» واژهای است که در سالهای اخیر در فضای سیاسی و رسانهای کشور بسیار در مذمت و نکوهش آن سخن گفته شده است! اما مصداق آن در فضای سیاسی کشور چیست؟ تازهترین نمونه از آنچه قبیلهگرایی مینامیم، ماجرای شهرداری تهران است! آنجا که افشانی، شهردار تهران که بازنشسته است و باید طبق قانون مصوب مجلس که به تأیید شورای نگهبان رسیده و از سوی رئیسجمهور نیز برای اجرا ابلاغ شده، کرسی شهرداری تهران را وانهد و شورای شهر تهران برای انتخاب شهردار جدید تهران وارد عمل شود؛ اما عملاً شهردار تهران نه تنها اصرار دارد در بهشت بماند؛ بلکه همچنان در حال عزل و نصب است و شاهد جلسات متعدد و رایزنیهای فراوان برای نگه داشتن شهردار بازنشسته در این سمت هستیم! اعضای شورای اصلاحطلب تهران با نمایندگان اصلاحطلب فراکسیون امید جلسه برگزار میکنند و از ضرورت استثنا شدن شهردار تهران از قانون سخن میگویند! رسانههای اصلاحطلب هر روز تیتر جدیدی در حمایت از ابقای افشانی در بلدیه تهران بر صفحه اول خود به چاپ میرسانند؛ رایزنیها با وزارت کشور و مراجع ذیصلاح دیگر برای پیدا کردن راهی به منظور دور زدن قانون ادامه دارد! تلاشهایی که نمونه واضحی از قبیلهگرایی و ترجیح منافع حزبی و گروهی بر منافع مردم و کشور است؛ جریانی که در زمان حضور افرادی از طیف مقابل بر مسند شهرداری تهران گاه با جعل خبر و با اتکا به شایعات کوچکترین مسائل را بزرگ جلوه میدادند و درباره آن هیاهو و جنجال به راه میانداختند و خواستار استعفا و عزل آنها میشدند، اکنون نه تنها آشکارا قانون مجلس شورای اسلامی را نادیده میگیرند؛ بلکه از ابقای غیر قانونی وی حمایت نیز میکنند!
https://eitaa.com/e_beman
اخبار ویژه
تهدید رئیسجمهور از سوی یک روزنامه اصلاحطلب!
روزنامه «آرمان امروز» در یادداشتی با برشمردن تلاشها و اقدامات اسحاق جهانگیری در دولت اعتدال، از فعالیت گسترده در دولت یازدهم تا حضور پوششی در انتخابات دوازدهم ریاستجمهوری و...، در جملاتی که نشانههایی از تهدید رئیسجمهور به افشاگری دارد، مینویسد: «معلوم نیست آقای جهانگیری تا کجا میتواند تحمل کند؛ چرا که تاکنون نسبت به آنچه رخ داده، خیلی صبر کرده است. آقای جهانگیری حرفهای ناگفته زیادی دارد که با گفتنش میتواند از پرده حقایقی بردارد، اما چون میداند دولت تضعیف میشود و شاید در فضای عمومی جامعه به نفع خودش هم نباشد، آنها را به زبان نمیآورد. گرچه کاملاً مشخص است که آقای معاون اول ناراحت است و این فاصله، شکاف و دوقطبی در دولت وجود دارد.»
https://eitaa.com/e_beman
الجبیر: وجهه ما خدشهدار شده است
منابع آگاه اعلام کردهاند شیخ صباح خالد الصباح، وزیر خارجه کویت در دیدار چندی پیش خود با عادل الجبیر، وزیر خارجه عربستان درباره پروندههای منطقهای گفته است: «کویت به دلیل عضویت غیر دائم در شورای امنیت، در زمینه بحران یمن با فشار زیادی روبهرو است و راه حل سیاسی در این کشور این فشارها را کاهش میدهد.» عادل الجبیر نیز گفته است: «فشارها طی شش ماه اخیر بر عربستان افزایش یافته و انتظار میرود بیشتر هم شود. وجهه عربستان به دلیل جنگ یمن خدشهدار شده است. جهان به جنگ تمایلی ندارد و عربستان تلاش دارد از طریق راه حل سیاسی، خود را از این مسئله خارج کرده و بر بازتابهای منفی آن پایان دهد.»
https://eitaa.com/e_beman
به رژیم سعودی برای مبارزه با تروریسم نیاز داریم!
دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا در مصاحبهای بار دیگر بر حمایتش از عربستان سعودی، با وجود انتقادها از این کشور به دلیل پرونده ناپدید شدن جمال خاشقجی، روزنامهنگار منتقد آلسعود تأکید کرد. ترامپ با بیان اینکه «ما به عربستان سعودی نیاز داریم»، مقابله با تروریسم و ایران را حیطههایی دانست که واشنگتن خواستار همکاری با ریاض درباره آنها است. او بار دیگر تأکید کرد: توقف قراردادهای تسلیحاتی آمریکا با عربستان سعودی تنها به آمریکا لطمه خواهد زد. ترامپ در پاسخ به پرسشی در این باره گفت: «مگر میخواهیم به کشور خودمان لطمه بزنیم؟» رئیسجمهور آمریکا درباره قطع حمایت از عربستان سعودی گفت: «نمیخواهم این کار را انجام دهم.» گفتنی است، بر اساس اعلام رسانهها و دستگاههای اطلاعاتی غربی، عربستان بزرگترین حامی تروریسم در منطقه از جمله داعش، القاعده و... است و نقش ویژهای در حمله تروریستی 11 سپتامبر 2011 در آمریکا داشته است.
https://eitaa.com/e_beman
آمادگی سؤالبرانگیز برای مذاکره با آمریکا!
یدالله اسلامی، از فعالان اصلاحطلب و دبیرکل مجمع نمایندگان ادوار با بیان اینکه نمایندگان ادوار مجلس آمادگی گفتوگوی ملی دارند، اظهار داشت: «پیشنهاد ما این است که اگر دولت آمریکا و ایران نمیتوانند با هم صحبت کنند، بدنه اجتماعی و نخبگان آمادگی این گفتوگو را با نمایندگان آمریکا دارد و وزارت خارجه با مدیریت شرایط میتواند زمینه گفتوگو میان نخبگان کشور و مخالفان دولت کنونی آمریکا را فراهم کند.» در حالی این چهره سیاسی از مذاکره با آمریکا سخن به میان آورده است که تجربه مذاکره با آمریکا و نتیجه خسارتبار آن همچنان در برابر مردم قرار دارد و این سؤال را به وجود میآورد که دستاورد و منافعی در مذاکره با آمریکا برای این افراد وجود دارد که حاضرند برخلاف مصالح ملی و منافع کشور مدام از لزوم مذاکره با دشمنان ملت ایران سخن بگویند!
https://eitaa.com/e_beman
تداوم سیاست دوگانه بیبیسی در مواجهه با حوادث تروریستی
با وجود اعتراضات گسترده به شبکه بیبیسی به دلیل استفاده نکردن از لفظ تروریست برای گروههایی که علیه مردم ایران به اقدام نظامی دست میزنند، همچنان این رسانه انگلیسی بر این سیاست خود پافشاری میکند. در حالی که چند روز پیش گروهک تروریستی جیشالعدل(جیشالظلم) چند مرزبان ایرانی را ربودند؛ اما بیبیسی در پوشش خبری این اقدام ناجوانمردانه، نه تنها از لفظ تروریست برای این گروهک استفاده نکرد؛ بلکه سعی کرد این جنایتکاران را آزادیخواهان حامی اهل سنت ایران معرفی کند؛ گروهکی که در میان قربانیان جنایات آنها از اهل سنت نیز هستند. پیش از این هم رسانه روباه پیر در پوشش خبری حمله تروریستی اهواز از به کار بردن لفظ تروریست خودداری کرده بود.
https://eitaa.com/e_beman
◄ ولادیمیر پوتین، رئیسجمهور روسیه گفت: ما در حال رفتن به سمت حذف دلار از اقتصاد خود هستیم و میخواهیم امنیت خود را تأمین کنیم. وی افزود: کشورهای اروپایی میخواهند به مبادله با ایران ادامه دهند؛ آنها معتقدند تهران توافق هستهای را نقض نکرده است. به همین دلیل یک نظام پرداخت با هدف جایگزینی سوئیفت از سوی این کشورها برای ادامه تعامل با تهران در حال شکلگیری است. رئیسجمهور روسیه تأکید کرد: دلار در حال تضعیف شدن است که این تضعیف نتیجه اشتباهات بزرگ آمریکا است.
https://eitaa.com/e_beman
◄ دبیر کمیته سیاسی کنسولی ستاد اربعین گفت: عرضه ۱۰۰ هزار دینار با قیمتی ما بین نرخ دولتی و آزاد با همکاری بانک مرکزی و بانک ملی از روز یکشنبه مقدور است. مجتبی کریمی افزود: ارز اختصاص یافته در خاک عراق و از طریق بانکهایی که اعلام میشود، به زوار پرداخت میشود. پرداخت ریالی ارز مزبور در ایران خواهد بود و زوار از طریق کد اختصاصی میتوانند ارز خویش را در شهرهای عراق و مبادی ورودی آن دریافت کنند.
https://eitaa.com/e_beman
◄ روزنامه «واشنگتنپست» نوشت: مخالفان «بن سلمان» ولیعهد سعودی در حال جمع شدن گرد «احمدبن عبدالعزیز» هستند. احمدبن عبدالعزیز که گفته میشود سیویکمین پسر ابن سعود است، از سال ۱۹۷۵ تا ۲۰۱۲ معاون وزیر کشور عربستان سعودی بود و برای مدت کوتاهی هم وزیر کشور شد. او در نوامبر گذشته و ساعاتی پیش از بازداشت 11 نفر از شاهزادگان به دست بنسلمان، موفق به فرار و عزیمت به آمریکا شد.
https://eitaa.com/e_beman
◄ در پی انتشار گزارشهایی از سرمایهگذاریهای خاوری در کانادا، کنگره ایرانیان کانادا در بیانیهای اعلام کرد: ما بار دیگر از مقامات کانادا درخواست میکنیم محمودرضا خاوری را که به اختلاس محکوم است، به ایران بازگردانند و اگر امکان استرداد او به ایران وجود ندارد، از وزیر دادگستری کانادا درخواست داریم با استفاده از قوانین کانادا علیه اختلاس و پولشویی، این فرد را مورد تحقیق قرار دهند.
https://eitaa.com/e_beman
◄ روزنامه «نوای وقت» چاپ شهر اسلامآباد نوشت: در نشست اخیر کابینه دولت سعودی که به ریاست ملک سلمان پادشاه عربستان برگزار شد، با جایگزینی «نواف سعید المالکی» سفیر سعودی در پاکستان به جای «عادل الجبیر» وزیر کنونی خارجه این کشور موافقت شد.
https://eitaa.com/e_beman
◄ برایان هوک، نماینده ویژه وزیر خارجه آمریکا در امور ایران در مصاحبهای ادعا کرده است، دولت دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا سیاست تغییر نظام ایران را دنبال نمیکند. وی افزوده است آنچه ما به دنبالش هستیم، تغییر رفتار رژیم ایران است.
https://eitaa.com/e_beman
48141_171 (1).pdf
399.5K
اخبار و تحلیلها شنبه 28 مهر https://eitaa.com/e_beman
TMP_57HUe71094574057980df09e101cdf02b7af90e995cff.pdf
384.2K
گاهنامه ویژه سخنرانان بصیرتی
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه " 👈جامع ترین کانال تحلیلی ونخبه پسند✋با ماهمراه باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌از شایعه تا واقعیت
🔺این ويدئو درفضاي مجازی به عنوان ضرب و شتم دست فروش توسط مامورين سدمعبر منتشرشده درواقع قسمتی از يک فيلم به نام «بابا، نان» استhttps://eitaa.com/e_beman
روزمان رابا #قرآن آغاز کنیم
🌹مومن مجاهد انقلابی با ديگر مومنان، هیچگاه در یک ردیف نیستند
[سوره التوبة (9): آيه 19]
أَ جَعَلْتُمْ سِقايَةَ الْحاجِّ وَ عِمارَةَ الْمَسْجِدِ الْحَرامِ كَمَنْ آمَنَ بِاللَّهِ وَ الْيَوْمِ الْآخِرِ وَ جاهَدَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ لا يَسْتَوُونَ عِنْدَ اللَّهِ وَ اللَّهُ لا يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمين (19)
آيا آبرسانى به حاجيان و تعمير مسجد الحرام را همانند (عملِ) كسى قرار دادهايد كه به خدا و روز قيامت ايمان آورده و در راه خدا جهاد كرده است؟ اين دو نزد خداوند يكسان نيست و خداوند گروه ستمگر را هدايت نمىكند.
🌿پیامها:
1- مومن مجاهد انقلابی برتر از ديگران است، هر چند ديگران منشأ خدماتى از طريق مشاغل ديگر باشند. «أَ جَعَلْتُمْ سِقايَةَ الْحاجِّ» ... «كَمَنْ» ... «جاهَدَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ»
2- برابر دانستن انقلابی مجاهد با ايمان با ديگران، مورد توبيخ و يكى از ظلمهاى اجتماعى است. «أَ جَعَلْتُمْ» ... «كَمَنْ» ... «جاهَدَ» ... « لا يَسْتَوُونَ عِنْدَ اللَّهِ »
3- مسجد و هیئتی که عنصر مجاهد و مبارز انقلابی تولید نکند ظالم است« لا يَسْتَوُونَ عِنْدَ اللَّهِ
🌟🌙نتیجه:
كسانى كه كار مذهبی می کنند ، مثل اداره کردن مسجد؛ راه اندازی هیئت كه كارهاى خوبى هم هست، آيا فكر كردهاند اين كارها مساوى است با جهاد در راه خدا؟!
امام خمینی (ره) ،سرگرمى به معيشت حجاج، آب دادن به آنها و عمارت و تزيين مسجدالحرام و غفلت از ايمان به خدا و روز جزاء و فرار از مبارزه و كنارهگيرى از جهاد فى سبيل الله را عين ظلم ميداند
ايمان به خداى تعالى و روز جزاء، انسان را به جهاد فى سبيل الله و قيام براى حق و عدل، سوق ميدهد و خداوند قومى را كه اهل مبارزه نباشند، هدايت نميكند و ميفرمايد آنها ظالمند.
خدا اين دو دسته را مساوى نميداند و ميگويد دسته دوم ظالمند، يعنى مذهبىهاى بدون جهاد و دور از سياست.
و پيامبر بزرگ اسلام با يك دست قرآن را داشت براى هدايت بشر و با دست دگر شمشير براى سركوب خائنان و آنان كه قابل هدايت نبودند و توطئه ميكردند.
تدوین : رجبعلی بازیادhttps://eitaa.com/e_beman
قباله اصلاحات به نام اصلاحطلبان شناسنامهدار نخورده است
محمدعلی ابطحی فعال سیاسی اصلاحطلب، در خصوص ایجاد فضای ناامیدی در بدنه جریان اصلاحات با توجه به نقد پیرامون عملکرد رییسجمهور و لیستهای امید در مجلس و شورای شهر به آفتاب یزد گفت: من همیشه روی این جمله تاکید کردم که نیاز جامعه ایران اصلاحطلبی و نه اصلاحطلبان است... قباله اصلاحطلبی به نام اصلاحطلبان شناسنامهدار نخورده است؛ هرکس به آن تفکر اصلاحطلبی که دولت اصلاحات از سال ۷۶ روی آن تاکید دارند، اعتقاد داشته باشد که گفتند از دل این جامعه همواره باید به فکر نو کردن افکار و رفتار باشیم، یک اصلاحطلب ریشهدار است چه نامش در جریان اصلاحطلب ثبت شده باشد و چه در قالب پارلمان و شورا باشد... وی ادامه داد: معتقدم اصلاحطلبی تنها راه آینده کشور است و هر زمان که جامعه از این موجهای احساسی بگذرد؛ به جریانهای غیربدلی این تفکر بازگشته و اصلاحطلبی را برای رسیدن به اهداف خود دنبال میکند.https://eitaa.com/e_beman
▼ حرف روز
قحطالرجال یا ردالرجال!
دولت تدبیر و امید از یک سو در مسئولیتها از کسانی استفاده کرده که برای کنار گذاشتن آنها قانون تصویب شد؛ چنانکه به دنبال «قانون منع بهکارگیری بازنشستگان» و تهدیدات مکرر مبنی بر اینکه در صورت بهکارگیری و دریافت حقوق این افراد تحت تعقیب قضایی و مجازات قرار خواهند گرفت، دولت مجبور شده است با 14 نفر از استانداران خود خداحافظی کند.
از سوی دیگر دو نفر از وزرای راه و شهرسازی و وزارت صمت به دلیل ناکارآمدی و هراس از استیضاح مجلس استعفا دادهاند و این در حالی است که دو وزارتخانه اقتصاد و رفاه هم با سرپرست اداره میشوند. علی ربیعی در تاریخ ۱۷ مرداد از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و مسعود کرباسیان، وزیر اقتصاد و امور دارایی در تاریخ ۴ شهریور کنار گذاشته شدند و امروز تازه گزینههای پیشنهادی به مجلس معرفی شدهاند. این حالت همچنین در سفارتخانههای دو کشور چین و هند نیز وجود دارد؛ در حالی که حدود 600 هزار بشکه در روز نفت به چین و حدود 300 هزار بشکه به هند صادر میکنیم و هنوز در آنجا سفیر نداریم.
در این زمینه چند نکته مهم قابل ذکر است:
۱ـ در کابینه دوازدهم بیش از 10 نفر از وزرای دولتهای هاشمی و خاتمی دیده میشود و با توجه به آنکه بیشتر آنها سن بازنشستگی را گذراندهاند، میتوان نتیجه گرفت که وضعیت موجود اقتصاد کشور حاصل دو دوره هشت ساله کارگزاران و اصلاحات و یک دوره پنج ساله اعتدال است، حتی برخی از این افراد در دولتهای موسوی هم عهدهدار مسئولیت بودند؛ لذا واجب است دولت ترکیب تیم خود را بر اساس شرایط موجود چینش دوباره کند.
۲ـ با توجه به اینکه هفت ماه از سال حمایت از کالای ملی و تولید ایرانی میگذرد، شایسته نیست وزارتخانههای اقتصادی که میتوانند نقش خود را در حمایت از تولید ملی خوب ایفا کنند، در حالت انتظار و رکود باشند. در شرایطی که دشمن بارها اعلام کرده است در میدان جنگ اقتصادی با ایران درگیر است، لازم است دولت آرایش جنگی به خود بگیرد و با راهبردها و تاکتیکهای خود دشمن را زمینگیر کند.
۳ـ دولت تدبیر و امید مورد اقبالترین دولت در میان دانشجویان، استادان دانشگاه و نخبگان است؛ اما معلوم نیست چرا قانون رد الرجال دارد و از نیروهای جوان و خوشفکر استفاده نمیکند؟!https://eitaa.com/e_beman
▼ گزارش روز
رویکرد سؤالبرانگیز!
اسحاق جهانگیری گفته است: «سیاستهای اقتصادی وقتی دقیق و خوب باشد، ولی با امید و انتظارات مردم همجهت نباشد پاسخ نمیدهد.» معاون اول رئیسجمهور در ادامه با تأکید تعجببرانگیز بر این نکته که «امید به آینده آسیب دیده است»! از ضرورت به وجود آمدن یک جریان میانجی در کشور سخن گفته و اضافه کرده است: «یکی از ضعفهای کشور نهادهای میانجی است و امروز جریانات سیاسی از هم دور شدهاند و شخصیتهای سیاسی نیز از هم دور شدهاند و برخی خانهنشین شده و برخی را خانهنشین کردهاند.» پس از این اظهارات یا به عبارت دقیقتر در تکمیل این اظهارات «یدالله اسلامی» از چهرههای اصلاحطلب اعلام کرده است: «بحران بیاعتمادی و ناامیدی در کشور شکل گرفته، پیشنهاد ما این است که اگر دولت آمریکا و ایران نمیتوانند با هم صحبت کنند، بدنه اجتماعی و نخبگان آمادگی این گفتوگو را با نمایندگان آمریکا دارد و وزارت خارجه با مدیریت شرایط میتواند زمینه این گفتوگوها را فراهم کند.» سخنانی که نشاندهنده یک خط و رویکرد جدید است و احتمالاً در آینده نیز از زبان چهرههای دیگری درباره آن بیشتر خواهیم شنید! سخنانی درست در تضاد با رویکردهای انقلابی و برخلاف آنچه تجربه تاریخی کشور بر آن حکم میدهد! اصلاً چطور ممکن است با تجربه برجام و بدعهدیهای سران کاخ سفید چه در دولت باراک اوباما و چه در دولت دونالد ترامپ چنین راهحلهایی را مطرح کرد؟ وقتی مردم بدعهدی، وضع تحریمهای جدید و سرانجام خروج آمریکا از برجام را به یاد دارند، این گروه با کدام اعتماد به نفس، معطوف به کدام اصل از منافع ملی، مطابق با کدام یک از مصالح ملی همچنان بر طبل مذاکره با آمریکا میکوبد و برای نیل به این مقصود حاضر است به سیاهنمایی و خلافگویی درباره وضعیت داخلی متوسل شود؟! پرسشی که پاسخ آن میتواند واقعیتهای زیادی را روشن کند!https://eitaa.com/e_beman
عزل و نصبهای خلاف قانون
استانداری اصفهان در یک کار خلاف قانون فهرستی ۱۰ نفره را به تهران معرفی کرده تا به صورت قراردادی و خارج از ضوابط و بدون حتی یک روز سابقه کار اداری، به سِمت بخشداری و معاون فرمانداری منصوب شوند. نماینده مردم نجفآباد در این باره گفته است: «ظاهراً قولی که رئیسجمهور به ستاد جوانانش در ضیافت شام پس از پیروزی در انتخابات داده بود، در حال محقق شدن است، در حالی که این اتفاق خلاف قانون است؛ چرا که بر اساس اصل سوم قانون اساسی، اقدامات نباید منجر به تبعیض ناروا شود و این افراد حتماً در آموزش استخدامی باید شرکت کنند. شایان ذکر است برای انتصاب این افراد حتی از اداره اطلاعات هم استعلام گرفته نشده، در حالی که برخی از آنها برای کاندیدا شدن در انتخابات شوراها و مجلس احراز صلاحیت نشده بودند.» وی افزوده است: «این در حالی است که برخی از این پستها مسئول دارد، برای نمونه بخشدار مرکزی تیران و کرون تنها دو هفته است که انتصاب شده و مجدداً میخواهند وی را عوض کنند، حتی فرماندارها نیز در جریان این انتصابات در زیرمجموعهشان نیستند.» گفتنی است، با وجود تأکید دولت بر استفاده از همه سلایق و جریانها و ادعای روند اعتدالی، متأسفانه کلیه این ۱۰ نفر متعلق به جریان سیاسی اصلاحطلب بوده و برخی از این افراد بعضاً از عناصر پرحاشیه هستند. گفته میشود پشت پرده این اقدام غیر قانونی «ج.ا» است که پیشتر به عنوان یکی از استانداران دولت دوم اصلاحات و از حامیان سران فتنه بوده است.https://eitaa.com/e_beman