⭕️ لیستی از برخی انحرافات شمس تبریزی
📌 برای مطالعه درباره برخی انحرافات شمس تبریزی روی این عبارت کلیک کنید. 📌
🔹 پژوهشی درباره ابن عربی، عرفان و تصوف:
https://t.me/ebnearabi
@ebnearabi
به حول و قوه الهی کتاب نقدی بر تصوف به طبع رسید.
در این کتاب که توسط استاد سید محمود هاشمی نسب و شیخ شعیب حدادی نوشته شده به نقد و بررسی کتاب هفت روز در بهشت محمد حسن وکیلی پرداخته شده است.
و نیز حاوی نقد دو مقاله(احادیث صریح در وحدت وجود و عاشورا روز حزن با سرور سیدالشهدا علیه السلام) می باشد
این کتاب هشداری است برای طلاب و دانشجویان عزیز که مطالب حقه را از منابع آن(قرآن و روایات معتبر)اخذ نمایند.
1⃣شما می توانید این کتاب را از
انتشارات خسرو خوبان در تهران
09126893989
2⃣در مشهد خیابان آیت الله بهجت،نبش بهجت ۱۱ فروشگاه بیان معرفت
3⃣در اصفهان آقای مظاهری
09133101491
3⃣و در قم آقای پشامی
09126845282
تهیه نمایید.
پژوهشی درباره ابن عربی
⭕️ دانلود فایل PDF کتاب “ارزیابی روایات فتوحات مکیه در باب توحید”
🖊 تالیف استاد مصطفی آذرخشی (استادیار گروه معارف اسلامی دانشگاه شهید بهشتی)
🔺 کتاب پیش رو که نسخه pdf آن، برای دانلود قرار گرفته است، به ارزیابی روایات فتوحات مکیه در باب توحید و نقد رویکرد ابن عربی در این زمینه می پردازد.
🔺 نویسنده این اثر ارزشمند، در فصل اول درباره شخصیت ابن عربی و مذهب و روش او در کسب معرفت توضیحاتی ارائه می کند.
🔺 در فصل دوم، کتاب فتوحات مکیه و نسخه ها و چاپ های مختلف آن مورد بررسی قرار می گیرد. سپس دیدگاه علم الحدیثی ابن عربی را شرح داده و نحوه برخورد او با آیات و روایات را نقد و بررسی می کند.
🔺 در فصل سوم، لیستی از روایات توحیدی که ابن عربی از آنها استفاده کرده، ارائه می شود و نویسنده محترم، ابعاد مختلف روایات، اعم از اسناد و مآخذ، برداشت ابن عربی از حدیث، تبیین محدثان و دانشمندان شیعه و سنی از روایت و … را تشریح می کند.
📌 مشاهده توضیحات بیشتر در سایت:
https://ebnearabi.com/20087/ارزیابی-روایات-فتوحات-مکیه-توحید.html
🔹 پژوهشی درباره ابن عربی، عرفان و تصوف:
https://t.me/ebnearabi
@ebnearabi
🔹کلام نور
▪️امیرالمومنین علی علیه السلام:
به خدا سوگند، اين كه مى گويم بازى نيست، جدّى و حقيقت است، دروغ نيست، و آن چيزى جز مرگ نيست، كه بانگ دعوت كننده اش رسا، و به سرعت همه را ميراند،
🔺پس انبوه زندگان، و طرفداران، تو را فريب ندهند، همانا گذشتگان را ديدى كه ثروت ها اندوختند و از فقر و بيچارگى وحشت داشتند و با آرزوهاى طولانى فكر مى كردند در امانند، و مرگ را دور مى پنداشتند،
🔺ديدى كه چگونه مرگ بر سرشان فرود آمد و آنان را از وطنشان بيرون راند و از خانه أمن كوچشان داد كه بر چوبه تابوت نشستند،
🔺و مردم آن را دست به دست مى كردند و بر دوش گرفته و با سر انگشت خويش نگاه مى داشتند آيا نديديد آنان را كه آرزوهاى دور و دراز داشتند، و كاخ هاى استوار مى ساختند، و مال هاى فراوان مى اندوختند، چگونه خانه هايشان گورستان شد و اموال جمع آورى شده شان تباه و پراكنده و از آن وارثان گرديد و زنان آنها با ديگران ازدواج كردند نه مى توانند چيزى به حسنات بيفزايند و نه از گناه توبه كنند.
📚 نهج البلاغه، خطبه 132- و من خطبة له (عليه السلام) يعظ فيها و يزهد في الدنيا، ترجمه محمد دشتی
❌ پرداخت زکات هنر نیست، بلکه باید از اموال دیگری که ...
"ماعون" چیست؟
✍🏻 مجلسی اول رحمه الله:
در حسن كالصحيح، منقول است از ابو بصير كه ما نزد امام صادق صلوات اللَّه عليه بوديم و بعضى از ثروتمندان نيز بودند و زكات را مذكور ساختند. حضرت فرمودند كه زكات امرى نيست كه اگر كسى آن را بدهد مدحش بايد كرد و اين امريست ظاهرا كه حفظ خون خود كرده است كه كشته نشود و با پرداختش او را مسلمان مىگويند و اگر ندهد نمازش مقبول نيست، و در اموال شما چيزهاى ديگری هست غير از زكات! من عرض كردم كه فداى تو گردم بغير از زكات چه چيز در اموال ما هست؟! حضرت فرمودند كه سبحان اللَّه مگر قرآن نخوانده و نشنيدهای كه حق سبحانه و تعالى در كتاب خود مى فرمايد در مدح جمعى كه آن كسانیاند كه در اموال ايشان حقى هست برای سائلان و محرومان! عرض كردم كه اين حقِ معلوم كه در مال ما هست و باید پرداخت کنیم كدامست؟! حضرت فرمودند: واللَّه كه آن چيزى است كه آدمى در مال خود معين مىگرداند كه هر روز يا هر هفته يا هر ماه خواه اندك و خواه بسيار بدهد، و ديگری "ماعون" است كه حق سبحانه و تعالى مذمت فرموده است كسانى را كه منع مىكنند ماعون را، و آن قرضى است كه بدهد، حسنه يا نيكى است كه بكند با همسايه، و متاع خانه است كه به امانت به ايشان دهد، و از آن جمله زكاتيست كه بر او واجب باشد و به همسايه دهد. عرض نمودم كه همسايگان داريم كه اگر متاعى به ايشان مى دهيم مى شكنند و ضايع مى گردانند، اگر به ايشان ندهيم بد هست. حضرت فرمودند: اگر چنين باشند و ندهى بد نيست. عرض نمودم آيه "و يُطْعِمُونَ" كه در شأن اهل البيت است در سوره "هل أتى" كه حق سبحانه و تعالى فرموده است در مدح ايشان كه طعام خود را به مسكين و يتيم و اسير مى دهند. حضرت فرمودند كه از زكات نيست....
📚 لوامع صاحبقرانى، ج ۶، ص ۱۵
آيا ما چنین مهمی را رعایت میکنیم⁉️ برخی برای پرداختِ مبالغ ناچیز، شرط و شروطی تعیین میکنند که گاه آبرو و اعتبار مؤمن را به خطر میاندازد، حال آنکه پرداخت آن مبالغ، وظیفه آنان است و حقی است بر عهدهشان. امید است که مؤمنین به امور یکدیگر رسیدگی کنند تا مؤمنی ناچار به درخواست کردن از دیگران و امور دیگر نشود. چنانکه گذشت، بخشی از فقر، بدلیل عدم رعایت حقوق الهی است.
⭕️ افتتاح بخش فروشگاه کتاب در سایت
🔺 در راستای تلاش برای دسترسی هر چه آسان تر محققین و علاقمندان به کتب تخصصی و علمی در زمینه نقد فلسفه و عرفان، بر آن شدیم تا فروشگاهی از کتب به چاپ رسیده در این حوزه را راه اندازی کنیم. کتب عرضه شده در فروشگاه به مرور تکمیل می شود و تلاش خواهد شد تا آرشیوی جامع از کتب مرتبط گردآوری شود.
🔺 علاقمندان از این پس می توانند با مراجعه به بخش فروشگاه سایت، کتاب مورد نظر خود را سفارش داده و هزینه آن را به صورت آنلاین پرداخت نمایند.
🔺آدرس صفحه فروشگاه:
📌 https://ebnearabi.com/shop
▪️ همچنین برای سفارش و تهیه کتابی خاص، می توانید با آی دی ادمین فروشگاه در تلگرام در ارتباط باشید:
📱 @book_e_admin
🔴 لیست کتب عرضه شده در فروشگاه آنلاین کتاب:
🔻$فروش با تخفیف ویژه🔻
▪️ کتاب نگرشی بر فلسفه و عرفان (ویراست جدید) – آیت الله صافی گلپایگانی
▪️سرّ فاش (نقد ادله قرآنی و روایی وحدت وجود) – دکتر محمدعلی صابری
▪️تصوف و مساله شریعت – سید علیرضا موسوی
▪️بررسی تقریرهای مختلف وحدت وجود – دکتر سید محسن هندی
▪️ادوار تاریخ تصوف (2 جلدی)- دکتر امین اوحدی- دکتر محمد هادی قندهاری
▪️چه کسانی نمی فهمند؟ – سید محسن طیب نیا
▪️تاریخ فلسفه و تصوف یا مناظره دکتر با سیاح پیاده – آیت الله علی نمازی شاهرودی
▪️ابن عربی از نگاهی دیگر (چاپ دوم+اضافات) – سید محسن طیب نیا
▪️تعارض و نقد در آراء فلسفی و عرفانی – سید محمود هاشمی نسب
▪️تعارض در حکمت متعالیه – دکتر مهدی طاهریان (دکترای تخصصی فلسفه)
▪️دیدگاه محی الدین عربی درباره خلفا – سید علی رضا حسینی
▪️کتاب شرح رساله اعتقادات علامه مجلسی – سید قاسم علی احمدی
▪️کتاب تنزیه المعبود فی الرد علی وحدة الوجود – سید قاسم علی احمدی
🔺آدرس صفحه فروشگاه:
📌 https://ebnearabi.com/shop
▪️ همچنین برای سفارش و تهیه کتابی خاص، می توانید با آی دی و شماره همراه ادمین فروشگاه در ارتباط باشید:
@book_e_admin
🔹 پژوهشی درباره ابن عربی، عرفان و تصوف:
https://t.me/ebnearabi
@ebnearabi
4_5913393960490897229.pdf
1.27M
در سال گذشته کتابی به نام«سیری در آثار علامه سید محمد حسین طهرانی» توسط استاد سید محمود هاشمی نسب به چاپ رسید که حاوی نقد بعضی از آراء آقای سید محمد حسین طهرانی بود که این امر موجب شد مریدان ایشان درپاسخ ،کتابی به نام«محک»منتشر کنند که حاوی مطالبی بی پایه و بی اساس بود حال نویسنده در جواب سخنان غیر علمی آنان نوشتاری را به نام«کتاب محک در میزان یا عیار سنجی علمی صوفیان» گرد آوری کرده است امید آنکه مورد استفاده حق جویان قرار گیرد وسستی عقائد مدعیان عرفان بر همگان روشن گردد.
🔹 پژوهشی درباره ابن عربی، عرفان و تصوف:
https://t.me/ebnearabi
@ebnearabi
⭕️ اشعار مولوی درباره حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها
🔺مولوی از چهره های بنام تاریخ تصوف و مورد احترام و ستایش بسیاری از فرقه های صوفیه حال حاضر در جهان است. سران تصوف تا حدود قرن هشتم، همگی سنی مذهب بوده اند.
🔺با اینکه صوفیان بر عدم تعصب مذهبی تاکید نموده و مدعی صلح و آشتی با تمام مذاهب هستند، اما بسیاری از مطالب موجود در گفتار و آثار آنها، حاکی از تعصب بر مذهب و اندیشه خود است. این تعصبات، گاهی به صورت طعن و تحقیر سایرین و حتی فرقه های دیگر صوفیه و گاهی نیز به صورت کتمان حقایق، ظهور و بروز نموده است. مولوی نیز همانگونه که از آثارش پیداست، از این قاعده مستثنی نبوده است و در آثارش هم بر شیعیان طعن و کنایه زده و هم فضائل و مناقب اهل بیت علیهم السلام را کتمان نموده است.
🔺 از سوی دیگر می دانیم که جایگاه برترین بانوی خلقت یعنی حضرت زهرا سلام الله علیها آنقدر والا و عظیم است که سران اهل سنت نیز به ناچار، روایات فضایل ایشان را در کتب خویش نقل نموده اند. با این وجود، با تحقیق و پژوهشی که در اشعار مولوی انجام دادیم، هیچ اثری از فضایل و مناقب و حتی نقل داستانی عادی از حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها یافت نشد.
🔺 در مقابل، این عایشه است که مورد توجه و عنایت مولوی قرار گرفته، تا جایی که فضائل حضرت زهرا سلام الله علیها تحریف و به نام عایشه مصادره شده است.
برخی از عناوین این نوشتار:
▪️مولوی و جعل داستان مراعات حجاب عایشه در برابر فردی نابینا
▪️عایشه، مونس و همدم پیامبر صلی الله علیه و آله!
▪️مصادره لقب حضرت زهرا سلام الله علیها برای عایشه
▪️دیدگاه پیر و مراد مولوی درباره حضرت زهرا سلام الله علیها
...مولوی با توجه به اینکه از فقهای اهل سنت بوده، قطعا این روایات را دیده، اما باز هم با جعل و تحریف، فضائل اهل بیت و حضرت زهرا علیهم السلام را کتمان و آنها را برای عایشه و امثال او مصادره نموده است.
او با دعاوی بزرگی چون وصول به حق و سلوک تا قله های عرفان، چگونه حتی بر خلاف اهل سنت، از نقل فضائل و مناقب حضرت زهرا سلام الله علیها می کند؟ ولی در جای جای مثنوی به نقل فضائل جعلی برای ابوبکر و عمر و عثمان پرداخته و حتی از فضیلت تراشی برای معاویه نیز دریغ نکرده است.
📌 مشاهده متن کامل در سایت:
https://ebnearabi.com/20539/اشعار-مولوی-درباره-حضرت-فاطمه-زهرا-س.html
🔹 پژوهشی درباره ابن عربی، عرفان و تصوف:
https://t.me/ebnearabi
@ebnearabi