📝 "خواندن مداوم دعای غریق"
❤️امام صادق علیه السلام فرمودند:
به زودی شُبهه ای برای شما رخ میدهد و بدون نشانه ی هدایت و امامی که دیده شود می مانید. در این زمان کسی نجات پیدا نمی کند مگر این که "دعای غریق" را بخواند و فرمودند بگویید: يَا اللَّهُ يَا رَحْمَانُ يَا رَحِيمُ، يَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِي عَلَى دِينِكَ.
📚کمال الدین ، ج۲ ، ص۳۵۲
💢 سفارش شده در دوره #آخرالزمان ، برای در امان ماندن از فتنه ها، «دعای غریق» زیاد خوانده شود.
بهتره این کارها رو عقب نندازی:
1- به عزیزانت بگی که چقدر دوسشون داری.
2- اگر غمگینی به خودت اجازه بدی که گریه کنی.
3- اگر اشتباه کردی عذر خواهی کنی.
4- به دنبال چیزی که لایقش هستی بری.
5- اگر خواسته یا نیازی داری درخواست کنی.
6- تصمیمات مهم زندگیت رو بگیری.
7- از جسم و روانت مراقبت کنی.
8- در روابطتت حد و مرزی تعیین کنی.
9- نه گفتن رو یاد بگیری.
10- خودت رو ببخشی.
11- خودت رو بپذیری.
12- مهارت های ارتباطی رو یاد بگیری.
13- تکیه کردن به خودت رو یاد بگیری.
14- در جهت شناخت بیشتر خودت و رفتن به مسیر زندگی سالم قدم برداری.
15- با کتاب آشتی کن.
16- برای خودت هدف تعیین کن.
17- گذشت کردن رو یاد بگیری.
18- در برابر مشکلاتت مقاومت کن.
19- از شکست هات نا امید نشی و ازشون درس بگیری.
20- خودت باشی.
💦💠💦💠💦💠💦💠💦
🏵💠زیارت امام عصر
(عجل الله تعالی فرجه الشریف)
در هر صبحگاه💠 🏵
🌟اَللّـهُمَّ بَلِّغْ مَوْلاىَ صاحِبَ الزَّمانِ صَلَواتُ اللهِ عَلَيْهِ عَنْ جَميعِ الْمُؤْمِنينَ وَالْمُؤْمِناتِ في مَشارِقِ الاَْرْضِ وَمَغارِبِها، وَبَرِّها وَبَحْرِها وَسَهْلِها وَجَبَلِها، حَيِّهِمْ وَمَيِّتِهِمْ، وَعَنْ والِدِيَّ وَوَُلَْدي وَعَنّي مِنَ الصَّلَواتِ وَالتَّحِيّاتِ زِنَةَ عَرْشِ اللهِ وَمِدادَ كَلِماتِهِ، وَمُنْتَهى رِضاهُ وَعَدَدَ ما اَحْصاهُ كِتابُهُ وأحاط بِهِ عِلْمُهُ، اَللّـهُمَّ اِنّي اُجَدِّدُ لَهُ في هذَا الْيَوْمِ وَفي كُلِّ يَوْم عَهْداً وَعَقْداً وَبَيْعَةً في رَقَبَتي اَللّـهُمَّ كَما شَرَّفْتَني بِهذَا التَّشْريفِ وَفَضَّلْتَنى بِهذِهِ الْفَضيلَةِ وَخَصَصْتَنى بِهذِهِ النِّعْمَةِ، فَصَلِّ عَلى مَوْلايَ وَسَيِّدي صاحِبِ الزَّمانِ، وَاجْعَلْني مِنْ اَنْصارِهِ وأشياعه وَالذّابّينَ عَنْهُ، وَاجْعَلْني مِنَ الْمُسْتَشْهَدينَ بَيْنَ يَدَيْهِ طائِعاً غَيْرَ مُكْرَه فِي الصَّفِّ الَّذي نَعَتَّ اَهْلَهُ في كِتابِكَ فَقُلْتَ: (صَفّاً كَاَنَّهُمْ بُنْيانٌ مَرْصوُصٌ) عَلى طاعَتِكَ وَطاعَةِ رَسُولِكَ وَآلِهِ عليهم السلام، اَللّـهُمَّ هذِهِ بَيْعَةٌ لَهُ في عُنُقي اِلى يَوْمِ الْقِيامَةِ 🌟
💠💦💠💦💠💦💠💦💠
بسم الله الرحمن الرحیم
در مورد رمل
این مطالب حاصل تحقیقات دانشگاه پرینستون امریکا است و محقق این مطالب خانم Elizabeth Bennett هستند.
در حالیکه قشر تحصیل کرده ما این علوم قدیمی را خرافات و غیر قابل باور و مسخره می پندارند در دانشگاه های غربی لین مطالب تدریس و از ان در حل مسائل علمی و غیره استفاده میکنند.
این متن توسط هوش مصنوعی ترجمه شده است
"ژئومانسی" از لاتین "ژئومانتیا" مشتق میشود که از یونانیزبان "پیشگویی از زمین" به معنای ترجمه میشود. نام عربی برای ژئومانسی "'علم الرمل" به معنای "علم مرتبط با شن" است. در شکل اصلی خود، شکل ژئومانسی از طریق ایجاد خطوطی از اعداد تصادفی از نقاط در شن ایجاد میشد، از این جهت نام این روش مشخص شدهاست. نویسندگان اروپایی قرون وسطایی هم موافقت داشتهاند که ترسیم نقاط روی کاغذ یا پارچه نیز مقبول است. با توجه به ریشهی عربی ژئومانسی، بیشتر نویسندگان پیشنهاد میدهند که نقاط از راست به چپ تولید شوند، به همان راستا که عربی نوشته میشود. از نقاط یا نقطهها، ژئومانسر سری از شکلها را کشیده که در چیدمان ژئومانسی قرار میگیرند. شانزده شکل مختلف از نقاط یا جفت نقاط تشکیل شدهاند. هر شکل نام، ارتباط با عناصر، سیارات و موارد دیگر را دارد و دارای کیفیتهای خوب یا بد میباشد. تفسیر وابسته به معانی شکلها در مکانهای خاص در چیدمان است، و بسیار به تمرینات اخترشناسی مدرن بستگی دارد. با این وجود، در مقابل اخترشناسی، ژئومانسی به دستگاهها یا محاسبات پیچیده نیاز ندارد.
مرحلهی اول به طور معمول "پراکندن" یا "کاشتن" نقاط نامیده میشود. در این مرحله، ژئومانسر شانزده خط از نقاط رسم میکند، از راست به چپ، در حالی که به سوالی که میخواهد پاسخ دهد، تمرکز میکند. بعضی از کتب آموزشی به ژئومانسر نصیحت میکنند که قبل از پراکندن نقاط دعا کند. هیچ تلاشی برای شمارش نقاط در حین ساختن آنها نباید انجام شود، اگرچه به ژئومانسر معمولاً توصیه میشود که حداقل دوازده نقطه بسازد. پراکندن نقاط فرآیند مهمی در ژئومانسی است؛ اگر ژئومانسر نقاط را به درستی پراکند نکند، چیدمان نامعتبر خواهد بود. شانزده خط نقاط به گروههایی از چهار تا تقسیم میشوند، و نقاط سپس به جفتهای دوتایی از راست به چپ شمرده میشوند و به هم پیوسته میشوند، به طوری که هر خط از نقاط به اتمام خود با جفت یا نقطه تکی پایان مییابد. این نقاط تکی یا فرد و جفت یا زوج به عنوان نقاط فردی یا زوجی گروهبندی شده و
چهار شکل اول ژئومانسی را تشکیل میدهند.
ادامه دارد
دختران
چهار شکل بعدی که به نام "دختران" یا "فیلیهها" شناخته میشوند، با افزودن نقاط مادران به طرف چپ از راست به چپ ایجاد میشوند. به عنوان مثال، در اینجا ردیف اول از نقاط روی مادران دو-یک-یک-دو، ردیف دوم یک-دو-یک-یک، ردیف سوم دو-دو-دو-دو و ردیف آخر یک-یک-یک-دو است. این چهار شکل به اضافه مادران، به صورت افقی از راست به چپ کنار مادران رسم میشوند:
نیمهها
چهار شکل بعدی، گاهی به نام "نیمهها" یا "نپتهها" شناخته میشوند، با جمع کردن نقاط در جفتهای دو شکل بالایی ایجاد میشوند. اگر تعداد نقاط زوج باشد، دو نقطه قرار داده میشود؛ اگر تعداد نقاط فرد باشد، یک نقطه قرار داده میشود. به عنوان مثال، "نپته" اول با جمع کردن نقاط مادر اول و دوم ایجاد میشود. دوباره، ژئومنسر از راست به چپ ادامه میدهد:
شاهدان و داور
در نهایت، جدول با اضافه کردن نقاط به همین روش به اتمام میرسد تا سه شکل دیگر ایجاد شود. دو شکل اول "شاهدان" یا "تستیها" نامیده میشوند و شکل آخر "داور" یا "اویدیکس" (اگر داور یک شکل با تعداد زوج نقاط نباشد، خطا در افزودن انجام شده است، "و باید دوباره برگردید و اصلاح کنید").
شکل شانزدهم که "داور فوق" نامیده میشود، گاهی با "اضافه کردن" نقاط شکل اول و پانزدهم ایجاد میشود.
تفسیر
متون قرون وسطا چندین روش برای تفسیر جدول کامل توصیف میکنند. برخی از روشها به طور کاملاً مکانیکی هستند، در حالی که روشهای پیچیدهتر بسیار به شیوههای اختصاصی تاریخچه اخترشناسی میباشند. همهٔ این روشها بر تفسیر معنای شکلهای جیومانسی در مکانهای خاص جدول بستگی دارند؛ همانند اخترشناسی، تکنیکهای پیچیدهتر هم تعامل شکلها با یکدیگر را در نظر میگیرند.
شکلهای جیومانسی
شانزده شکل ممکن در جدول جیومانسی وجود دارند. هر شکل نام و مجموعهای از ویژگیها یا خصوصیات دارد. شکلها و نامهای آنها عبارتند از: