🚨#مهم | صادرات و واردات کالا بین رژیم صهیونیستی و ترکیه رسما متوقف شد.
🇹🇷 ترکیه رسما از قطع تمام روابط تجاری با اسرائیل خبر داد.
🔻بلومبرگ: بعد از پیوستن ترکیه به شکایت آفریقا جنوبی در دادگاه لاهه این کشور تمامی مبادلات تجاری خود با اسرائیل را قطع کرد.
🔻وزیر امور خارجه اسرائیل: اردوغان با بستن بنادر به روی واردات و صادرات اسرائیل، توافقات را زیر پا می گذارد. وزیر خارجه رژیم صهیونیستی بعد از اظهار تأسف از این تصمیم اعلام کرد کشور هایی را جایگزین تجارت با ترکیه خواهیم کرد.
🌐 پویش پیمان محمد(ص)
🤝 میثاقی برای توقف تجارت نفت و غذا با اسرائیل
🆔 @muhammad_covenant
🟡سخنی با لیبرالها و مدعیان صلحطلب وطنی
🖊 احمدحسین شریفی
🔹چند هفته است که دانشجویان در بسیاری از دانشگاههای مشهور آمریکا، از کلمبیا گرفته تا هاروارد و تگزاس، در دفاع از مردم مظلوم فلسطین به پا خاستهاند و تجمعات صلحطلبانهای را در بسیاری از دانشگاهها برگزار کرده و میکنند.
پلیس آمریکا به شکل بیسابقهای وارد دانشگاهها شده و معالاسف تعداد زیادی از دانشجویان را مورد ضرب و جرح قرار داده و تعداد فراوان دیگری را نیز دستگیر و بازداشت کرده است. حتی به صورتی وحشیانه به خبرنگاران حملهور شده. «طوفان الاقصی» و «وعده صادق» دلها و وجدانهای بسیاری از دانشجویان و جوانان را در مهد لیبرالیسم بیدار کرده است. «لیبرالیسم صهیونیستی» و «حقوق بشر لیبرالیستی» به شکلی عریان، حقستیزی و خشونتطلبی ذاتی خود را نمایان کرده است.
🔸در عین حال، تاکنون هیچکدام از «مدافعان وطنی لیبرالیسم» و «دلدادگان صلحطلبی اومانیسم»، در این باره موضعگیری نکردهاند!
🔻هر چند این بنده هیچ امیدی به بیداری و آگاهی غربزدگان وطنی ندارم. و معتقدم اینان به دلیل کینهای که از انقلاب و نظام ولایت دارند، هرگز دست از لیبرالیسم برنمیدارند و هرگز نکتهای بر ضد لیبرالیسم بر زبان جاری نخواهند کرد؛ اما کمترین انتظاری که از مدافعان سینهچاک غرب میرود این است که لااقل در دفاع از دانشجویان آمریکایی، آن «اصول اخلاقی لیبرالیسم» و «مبانی انسانی صلحطلبی» و «بنیانهای ارزشی تساهل و تسامح» و «روح مداراجوی لیبرالی»(!) را که سالهاست زیر علم آن سینه میزنند و همه هویت علمی و فرهنگی خود را به ترویج آنها در جامعه اسلامی گره زدهاند، به صاحبان این شعارها گوشزد کنند! بندهای مختلف اعلامیه کذایی حقوق بشر را به آنان یادآوری کنند. «حق آزادی بيان»، «حق آزادی پس از بیان»، «حق تجمعات مسالمتآمیز» و دهها حق ریز و درشت دیگر را به آنان خاطرنشان کنند. اندیشههای جان لاک و هایک و آیزایا برلین و ... را که به دانشجویان ما تعلیم میدهند، به رؤسا و استادان دانشگاههای غرب و دولتمردان آمریکایی و اروپایی نیز یادآوری کنند!
#غربگرایی
#لیبرالیسم
#روشنفکری
🔹به گزارش گمرک ایران، تجارت خارجی کشور در فروردینماه ۱۴۰۳ با رشدی ۴۸ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل، به رقم ۱۰ میلیارد و ۴۲۰ میلیون دلار رسید. تراز تجاری در این ماه که بخش عمدهای از آن در کشور ما تعطیل است، حتی بدون احتساب نفت نیز مثبت شد.
#جهش_تولید
🔸صفحه توییتر دکتر علی بهادری جهرمی
@alibahadorijahromi
🔅امام جعفر صادق (ع) : چون خدا خير بنده اي خواهد ، او را در دين دانشمند كند .
اصول كافي ، ج 1 ، ص 39
⚫️ سالروز شهادت جانسوز امام جعفر صادق(ع) بر عموم مسلمین جهان تسلیت باد⚫️
🟢 ستاد همکاری حوزه علمیه و وزارت امور اقتصادی و دارایی
🌐 https://eitaa.com/sahwa1
♨️ بی دلیل امام خامنهای نفرمود
اگر جریان تحریف حقایق ایران شکست بخورد تحریم ایران نیز قطعاً شکست خواهد خورد
یه سر مهم این بیانات رسانه های لیبرالیسم داخل کشورند #تروریسم_رسانهای_اقتصادی
#مهم
🔻دکتر حمیدرضا مقصودی (اقتصاددان) در برنامه ثریا:
این پرونده باید در داخل کشور باز شود که آیا در دهه نود تحریم بودیم یا دچار خودتحریمی شده بودیم؟
آیا عده ای در داخل برای فشار آوردن به نظام و مردم نفت نمی فروختند یا به علت تحریم ها نمی توانستیم بفروشیم؟
آیا امروز که شاخص های اقتصاد کلان تفاوت های چشم گیری پیدا کرده است تحریمی حذف شده است؟
┅✿💠❀🇮🇷❀💠✿┅
May 11
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
مقام معظم رهبری:
من احتمال میدهم که بخشی از گرانی در این وضع موجود ما - شاید حدود چهل درصدش - ناشی از عوامل غیر تورمی باشد که یکی از آنها، همین عوامل اخلاقی، یعنی سوء استفادهگرها هستند که واقعاً مردم را اذیت میکنند! این گرانی در بخشهای مختلف اقتصادی، گاهی حتی دامنهاش به کارهای دولتی هم کشیده میشود، که باید به شدت از آن پرهیز کرد. گرانفروشی روحیهی بدی است که باید با آن مبارزه کرد. مبارزهی با آن هم این نیست که ما بیاییم سیستم اقتصاد و کار و حرکت اقتصادی را طوری کنیم که تورم کاهش پیدا کند؛ اگر چه ممکن است بخشی از این گرانی، مربوط به آن تورم باشد.
#فولاد #پتروشیمی #دلارزدایی
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از رسانه فتن (اخبار خاص)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 عباس آخوندی به عباس آخوندی گفت: دروغگو!
🔹وزیر راه و شهرسازی دولت روحانی هنگام ثبتنام برای انتخابات ریاستجمهوری، در پاسخ به انتقاد یک خبرنگار از عملکرد وی در حوزه ساخت مسکن، مدعی شد: «هر کس به شما گفته من خانه نساختهام، دروغ گفته.»
🔹این در حالی است که در گذشته، آخوندی بارها «نساختن حتی یک واحد خانه» را از افتخارات خود دانسته بود.
@fetan2
هدایت شده از دکتر غزل قلوزی، پژوهشگر و مدرس دانشگاه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استاد محمد شجاعی در سلسله جلسات سبک زندگی(۱۴۰۳/۰۳/۱۹) : "آدم باید به کسی رأی بدهد که فردای قیامت خودش هم بتواند جواب دهد! یک کسی باید رأی دهید که وقتی رأی آورد گناه خیلی نکند، معصیت نکند، تخلف نکند... من به آقای جلیلی رأی میدهم؛ ایشان را هم تبلیغ میکنم.
🎙استاد شجاعی
┅✿💠❀🇮🇷❀💠✿┅
https://eitaa.com/ghalvazi911
هدایت شده از دکتر غزل قلوزی
📝 یادداشت میثم ظهوریان نماینده مردم #مشهد در مجلس شورای اسلامی در حمایت از دکتر سعید #جلیلی:
▫️چرا در بین نامزدهای موجود دکتر جلیلی را شایستهتر میدانم؟
۱- فهم درونی شده از مسائل کشور: جلیلی برنامه دارد. برنامه داشتن او به معنای داشتن یک فهم منسجم درونی شده از مسائل کشور و راه حلهای آنهاست، نه جزوه ای که سایرین برایش تهیه کردهاند. چنین فهمی پیشنیاز مؤثر بودن سایر ویژگیهای مثبت مورد نیاز سکاندار قوه مجریه است.
۲- سلامت اقتصادی: جایگاه ریاستجمهوری به معنای دسترسی به میزان قابل توجهی از منابع اقتصادی (شرکتها، پروژهها و ...) است. سلامت اقتصادی شخص رئیسجمهور و شبکه همراه یا مورد وثوق او پیشنیاز استفاده مؤثر از این منابع در راستای منافع ملت است. نگاه طعمهوار به منابع در دسترس رئیسجمهور چه برای کسب منفعت شخصی و چه ایجاد پشتوانه سیاسی مهمترین مانع استفاده از این ظرفیتها در جهت بهبود زندگی مردم است. جلیلی نه تنها یک نقطه سیاه بلکه نقطهای خاکستری هم در کارنامهاش ندارد. این گزارهای است که حتی مخالفینش نیز به آن اذعان دارند.
۳- سلامت سیاسی: جلیلی اهل زد و بندها و بده بستانهای متعارف دنیای سیاست نیست. در عین اینکه با بدنه نسبتاً گستردهای از کارشناسان و متخصصان حوزههای مختلف ارتباط دارد اما باند و حلقه شخصی ندارد. اگرچه ممکن است همین ویژگی موجب شده باشد، به او وصله «اهل تشکیلات نبودن» بچسبد.
۴- آشنایی با سیستم اداری کشور: جلیلی بر خلاف بسیاری از سیاستمداران، نظام اداری کشور را از کف شروع و پلهپله طی کرده است. او از ابتدا مدیر نبوده و بههمین دلیل با آنچه در بدنه و کف دستگاه اداری کشور میگذرد بیگانه نیست.
۵- فهم سیاستگذاری و تصمیمگیری: سِمَت ریاست جمهوری، جایگاهی راهبردی و سیاستگذار است و بیش از مهارت مدیریت پروژه، به قدرت تصمیمگیری و فهم دیدگاههای مختلف نیاز دارد. رئیسجمهور به طور طبیعی در موضوعات مختلف در معرض دیدگاههای مختلف و بعضاً متضاد قرار میگیرد و باید بتواند این دیدگاهها و «هزینه-فرصت» هر کدام را فهم کند و بین آنها انتخاب کند. تجربه جلیلی چه بهعنوان مدیر کل بررسیهای سیاسی دفتر رهبری و معاون اروپا-آمریکای وزارت خارجه و چه در شورای عالی امنیت ملی، سازگار با این اصلیترین ویژگی لازم برای هدایت قوه اجرایی کشور است. مسیری که بعد از سال ۹۲ در دولت سایه هم ادامه داشتهاست.
۶- مبانی فکری منسجم و مستحکم: جلیلی با اینکه سالهاست حضور فعالی در عرصه سیاست داشته و به تبع آن نسبت به موضوعات و حوادث مختلف کشور موضع گرفته، اما در دیدگاههای او نمیتوان اعوجاج و رنگبهرنگ شدن مشاهده کرد. آنچه جلیلی بیان میکند، برخاسته از مجموعهای از مبانی فکری و اعتقادی است. او فاقد چرخشهای اساسی گفتاری و رفتاری است. براساس سنجش جَوّ سیاسی یا برداشت از ذائقه عمومی موضع نمیگیرد. جلیلی از این جهت سیاستمداری قابل اعتماد است. رای دهنده میتواند بفهمد به چه کسی میخواهد رای بدهد یا ندهد.
📲 مرجع جامع اخبار دکتر #سعید_جلیلی
☑️ @Jalili_saeed