eitaa logo
طبیعتگرد آشپز
104 دنبال‌کننده
677 عکس
400 ویدیو
25 فایل
آشپزی با چاشنی عشق☺️اینجا قراره غذاهای محلی ایران رو یاد بگیریم ،ممنون میشم این کانال رو به دوستانتون معرفی کنید🤍 @ecotouristcooking ارتباط با ادمین(نظر و پیشنهاداتتون رو با جان و دل میخونم☺️)👇لینک ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/1672692
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۶ اردیبهشت ۱۴۰۲
☀️صبح شد 🌈زندگی در میزند ☀️مهربانی،شوق،شادی 🌈پشت در منتظراست ☀️بازکن پنجره را که خداوند 🌈زشوقِ من و تو میخندد 🍃🌼سلااااام صبح بخیر 🌼🍃 .─┅═ঊঈ🍃🌸🌸🍃ঊঈ═┅─ @ecotouristcooking .─┅═ঊঈ🍃🌸🌸🍃ঊঈ═┅─
۶ اردیبهشت ۱۴۰۲
دم ڪشیدن فوری تا بحال پیش آمده ڪه نزدیک صرف شام مهمان براتون بیاد یا به هر علتی تعداد مهمانها اضافه بشه؟ آیا شده ڪه فرصت بسیار ڪمی برای پخت غذا داشته باشید و حتما هم باید پلو بپزید؟ :-(این راهڪار را به خاطر بسپارید تا در موقعیت نگران ڪننده مانند یک سرآشپز ماهر بدرخشید! دو قابلمه را آب ڪنید و بگذارید جوش بیاید. در یڪی برنج ها را بجوشانید و آبڪش ڪنید. نمک آنرا اندازه ڪنید (اگر شور است آب سرد بریزید تا شوری را ببرد) آبکش را روی قابلمه دیگر ڪه در حال جوشیدن است قرار دهید و در آنرا بگذارید. بخار با شدت زیاد به برنجها برخورد می ڪند... اینطوری در ڪمتر از پنج دقیقه برنج دم ڪشیده و آماده است در رستورانها ڪه تعداد دقیق غذا معلوم نیست معمولا به این روش عمل مے ڪنند. یعنی تعداد تقریبی برنج آبڪش مے ڪنند و برای هر سفارش یک آبڪش روی بخار می گذارند ... اگر دقت ڪرده باشید غذای رستوران با ڪره سرو میشه چون تو این روش نمیشه روغن زد و همینطور ته دیگی هم وجود نداره... پس اگه زمانی مهمان ناخوانده براتون اومد هول نشید سریع این روش یه پلو خوشمزه آماده ڪنید .. 🔚فوروارد یادتون نره 🍲 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍷❁┈••✦ @ecotouristcooking ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦ ‍‌‍‍‌‌‎
۶ اردیبهشت ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۶ اردیبهشت ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبحانه ی عاشقانه ✤✤✤✤✤✤✤✤✤✤✤✤✤ مواد لازم: سوسیس🌭 تخم مرغ🥚 فلفل دلمه ای 🫑 جعفری 🍀 🔚فوروارد یادتون نره 🍲 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍷❁┈••✦ @ecotouristcooking ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦ ‍‌‍‍‌‌‎
۶ اردیبهشت ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۶ اردیبهشت ۱۴۰۲
5.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 2 عدد سینه مرغ ماکارونی نصف بسته اسفناج (اختیاری) برای سس👇 1 پیاز 1 گوجه فرنگی 1 فلفل دلمه 1 قاشق غذاخوری کره 5 قاشق غذاخوری روغن 3 4 حبه سیر ادویه جات (دلخواه) نمک آب گرم 🔴طرز تهیه: گوشت مرغ ریز خرد شده ماکارونی ها را از وسط نصف کنید هر 2 تکه گوشت مرغ را با فاصله به ماکارونی زده. گوجه فرنگی و فلفل را میکس کرده . روغن یا کره را در قابلمه بریزید پیاز رنده شده را اضافه کنید نمک فلفل سیاه ادویه دلخواه سیر و ماکارونی را ریخته آب گرم به آن اضافه شود نمک ریخته . درب آن را بسته تا به آرامی بپزد وقتی آب کم شد اسفناج اضافه کنید اجازه دهید 5 دقیقه بپزد داغ همراه با پنیر پیتزا سرو کنید. 🔚فوروارد یادتون نره 🍲 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍷❁┈••✦ @ecotouristcooking ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦ ‍‌‍‍‌‌‎
۶ اردیبهشت ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۶ اردیبهشت ۱۴۰۲
خُدآیآ سَبزکُن‌جَوآنه‍ هآی‌آرزوهآیِمآن‌ رآ 🌿🔗
۶ اردیبهشت ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۶ اردیبهشت ۱۴۰۲
.─┅═ঊঈ🍃🌸🌸🍃ঊঈ═┅─ @ecotouristcooking .─┅═ঊঈ🍃🌸🌸🍃ঊঈ═┅─
۶ اردیبهشت ۱۴۰۲
5.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فوت و فن های درست کردن ژله😍😋 🔚فوروارد یادتون نره 🍲 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍷❁┈••✦ @ecotouristcooking ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦ ‍‌‍‍‌‌‎
۶ اردیبهشت ۱۴۰۲