6.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شربت خیار سکنجبین😍😋
شکر ۲ لیوان
آب ۲ لیوان
نعنا یک دسته نسبتا بزرگ
سرکه سفید نصف لیوان
خیار به میزان لازم
یخ به میزان لازم
طرز تهیه:
آب و شکر رو روی حرارت ملایم هم بزنید تا شکر حل بشه، یک دسته نعنا که قبلا شسته شده با نخ ببندید و داخل قابلمه بندازید، حدود نیم ساعت یا تا زمانیکه شربت قوام بیاد با شعله ملایم اجازه بدید بجوشه. کف روی شربت رو جمع کنید و دور بریزید. بعد از اینکه شربت قوام اومد و روی سطحش حباب زد سرکه رو بهش اضافه کنید و ۶ تا ۷ دقیقه دیگه بزارید بجوشه. حرارت رو خاموش و نعنا رو از قابلمه خارج کنید. شربت رو از صافی رد کنید و زمانیکه خنک شد داخل شیشه در دار بریزید و داخل یخچال نگه دارید.
یک مقدار از سکنجبین رو داخل لیوان بریزید چند قالب یخ و به میزان دلخواه خیار رنده شده بهش اضافه کنید و داخل لیوان آب بریزید. میتونید به دلخواه روش کمی لیمویی تازه بچکونید
#آشپزی
#طبیعتگرد_آشپز
🔚فوروارد یادتون نره 🍲
❥⊰❣JOiN👇❥⊰
✦••┈❁🍷❁┈••✦
@ecotouristcooking
✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
🍲حلیم بادنجان
🍖مواد لازم
نیم كیلو گوشت بی استخوان
12-10 عدد بادنجان قلمی
250 گرم عدس
3 قاشق غذا خوری پیاز سرخ شده
2یا 3 فنجان كشك ساییده غلیظ
2/1 فنجان گردوی چرخ شده
2/1 فنجان زعفران ساییده
3 قاشق غذاخوری سیر داغ
3 قاشق غذا خوری نعناع داغ
به مقدار كافی نمك وفلفل
🍆طرز تهیه
گوشت را چند تكه كرده، می شوییم وبا كمی روغن تفت می دهیم. سپس همراه سه لیوان آب و پیاز سرخ شده، روی شعله ملایم می گذاریم تا بپزد. بعد از نیم پز شدن گوشت، عدس خیس خورده را به آن اضافه می كنیم.بعد بادنجان های سرخ شده را به گوشت وعدس پخته اضافه می كنیم تا بادنجان ها هم بپزد و آب آن كشیده شود. سپس با گوشت كوب، آن را می كوبیم تا كاملاً له شود. حلیم را روی حرارت فر قرار می دهیم وكمی آن را هم می زنیم تا مایع حلیم كشدار شود.به تدریج كشك را به آن اضافه كرده ومرتباً آن را هم می زنیم تاحلیم بجوشد و ته نگیرد. روی حلیم را با كمی كشك، نعناع داغ و سیرداغ تزئین می كنیم.
#آشپزی
#طبیعتگرد_آشپز
🔚فوروارد یادتون نره 🍲
❥⊰❣JOiN👇❥⊰
✦••┈❁🍷❁┈••✦
@ecotouristcooking
✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
6.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۴ مدل یخ تزئینی درست کن🌻🧊
#طبیعتگرد_آشپز
🔚فوروارد یادتون نره 🍲
❥⊰❣JOiN👇❥⊰
✦••┈❁🍷❁┈••✦
@ecotouristcooking
✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
#خورشت_برگه_زردالو 🥘 😋
▫️گوشت گوسفندی 300 گرم
▫️لپه نصف لیوان
▫️آلو 10 عدد
▫️پیاز 1 عدد
▫️رب 2 ق غ خوری
▫️نمک فلفل زرد چوبه زعفران ب میزان لازم
🔸ابتدا پیاز رو رنده میکنیم و ب همراه گوشت خوب تفت میدیم بعد لپه ک از قبل خیس کرده بودیم و بهش اضافه میکنیم باهم تفت میدیم ک بوی خامی لپه گرفته بشه رب نمک فلفل زرد چوبه اضافه میکنیم تفت میدیم و ب اندازه کافی اب میریزیم و اجازه میدیم 4 ساعت بپزه و جا بیافته 1 ساعت آخر بهش الو اضافه میکنیم و اجازه میدیم بپزه
#طبیعتگرد_آشپز
🔚فوروارد یادتون نره 🍲
❥⊰❣JOiN👇❥⊰
✦••┈❁🍷❁┈••✦
@ecotouristcooking
✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جشن جذاب قطریها بهمناسبت عید فطر
🔹کشور قطر به مناسبت عید سعید فطر ۱۱ روز تعطیل است!
#طبیعتگرد_آشپز
.─┅═ঊঈ🍃🌸🌸🍃ঊঈ═┅─
@ecotouristcooking
.─┅═ঊঈ🍃🌸🌸🍃ঊঈ═┅─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجا یکی از زیباترین شهرهای پلکانی و رنگارنگ دنیا در اندونزیه😍
.─┅═ঊঈ🍃🌸🌸🍃ঊঈ═┅─
@ecotouristcooking
.─┅═ঊঈ🍃🌸🌸🍃ঊঈ═┅─