اهدای کتاب «اقتصاد مقاوم تر، محیط سالم تر با کاشت درختان مثمر» تالیف س.ن.مجتهد نجفی به رئیس سازمان سیما منظر و زیباسازی شهرداری کاشان
برای تهیه این کتاب به
ادمین عدالتخواهان کاشان پیام دهید @admin_edalatkhahanekashan
رسانه دانش آموختگان عدالتخواه دانشگاههای کاشان
@edalatkhahanekashan
(3/1) گزارش تفصیلی جلسه نمایندگان مطالبه گری مردمی و عدالتخواهان کاشان با مهندس علی غفاری فرد رئیس سازمان سیما منظر و فضای سبز شهرداری کاشان باموضوع مطالبه کاشت درختان مثمر و توقف کاشت درختان غیر مثمر مورخ ۱۴۰۱/۱۲/۰۴
✅ ما مردم شهریم از شما درخت مثمر میخواهیم!
🔰رئیس سازمان سیما منظر و فضای سبز شهرداری کاشان:
+زمین و آب و آبیاری از من، فعالیت از شما!
+درخواست بنویسید برای شهردار، من هم اعلام آمادگی میکنم.
+هر گیاهی که میخواهید بکارید فقط بحث بحران آب را مدنظر بگیرید و متناسب با اقلیم کاشان بکارید.
+شما روی گیاهان دارویی سرمایه گذاری کنید به اقتصاد کشور هم خیلی کمک میکند.
+منابع طبیعی میخواهد در کاشان ۲۰۰ هکتار اکالیپتوس بکارد درحالی که اکالیپتوس آب زمین را می کشد!
+طرح طوبی از سال ۸۳ در کشور اجرا شد و بالغ بر ۲۵۰هزار تا نهال زیتون خوراکی در کاشان آوردیم کجا رفت؟!
به گزارش عدالتخواهان کاشان
جلسه نمایندگان مطالبه گری مردمی و عدالتخواهان کاشان با مهندس علی غفاری فرد رئیس سازمان سیما منظر و فضای سبز شهرداری کاشان باموضوع مطالبه کاشت درختان مثمر و توقف کاشت درختان غیر مثمر مورخ ۱۴۰۱/۱۲/۰۴ برگزار شد.
درابتدای این جلسه، نماینده گروه مطالبه گری گفت:
ما از طرف گروه مطالبه گری خدمت شما رسیدیم که دغدغه و مطالبات مردم در خصوص کاشت درختان میوه و دغدغه های محیط زیستی آن ها را مطرح کنیم و ان شاء الله به یاری خدا و کمک شما، بتوانیم کار بزرگی در شهر انجام بدیم و باقیات الصالحاتی برای شما و همه ما در آینده باشد.
وی افزود: در برخی شهرهای ایران مثل شمال کشور یا شیراز درختان میوه در سطح شهر می بینیم ولی در کاشان که قدم میزنیم حس افسردگی به انسان دست میده با مشاهده درختان کاج و زیتون تلخ (میلیا آزدراج)، که این درختان را خیلی زیاد می بینیم و البته همین زیتون تلخ کار تحقیقاتی شده و خاصیت عقیم کنندگی اش مطرح هست و بیماری آسم می آورد که مقاله علمی عقیم کنندگی این درخت غیرمثمر، همانجا پرینت شده تقدیم جناب مهندس غفاری شد.
وی در ادامه اضافه کرد: مطالبه کلی مردم، کاشتنِ بیشترِ درختان مثمر است، همانگونه که در قدیم هم بوده درختانی مثل انار، توت، انجیر، زیتون، نخل خرما و...
اگر شما اقدامی در این زمینه انجام دادید و یا دیگران انجام دادند بفرمایید که به اطلاع مردم برسانیم.
در ادامه به اهم گفتگوی مطالبه گران با رئیس سازمان سیما منظر و فضای سبز می پردازیم.
رئیس سازمان سیما منظر:
در طراحی فضای سبز انواع گونه های گیاهی متناسب با اقلیم منطقه تعریف میشود و به واسطه مسائلی که مربوط به کاشت درختان مثمرهست و عرض خواهم کرد، راغب نیستند از گونه های مثمر در سطح شهر استفاده بشود.
ما در سال ۷۴،۷۵ در بوستان شهید حسن زاده که الان جزو زیرگذر آمده، نارنج کاشتیم.
قبلا در پارک مدنی انواع توت ها و گل محمدی داشتیم، انواع آلوچه و انار در پارک ها داشتیم، به چه علت رسیدیم به این مرحله که درخت مثمر کاشت نشد؟ یکی از علت های آن، جا نیفتادن فرهنگ آن و عدم آگاهی مردم از این درختان مثمر هست.
در شیراز که مثال زدید، میوه برای زیبایی هست نه استفاده کردن مردم.
در طی چند سال اخیر ما در پارک بانوان و بلوار حضرت زینب راوند درخت عناب کاشتیم که بومی منطقه کاشان است و خوب جواب داده و خاصیت دارویی دارد ولی در بحث میوه مشکلاتی داریم.
درهمان بوستان شهید حسن زاده، مرکبات ما نارس بود ولی برخی با سنگ و کفش میزدند تا از میوه اش استفاده کنند!
برای کاشت درختان باید شرایط دما و آب کاشان را هم در نظر بگیریم
برای کاشت نخل تنها مشکلی که داریم تهدید سرمای زمستان هست اما در مورد درخت انار در منطقه کاشان، قدیم الایام درخت انار خوب جواب میداد ولی الان بحث کمبود آب را داریم و ما اگر درخت انار بزنیم بحث آبیاری اش هم هست.
در زیر گذر قسمت کنار گذر آن، سرو شیراز و احتمالا نارنج کار کنیم.
در خیابان میرعماد و عباسی نارنج کار کردیم و البته هنوز به ثمر نرسیده است.
انواع مختلف زیتون را تا توانستیم در شهر کاشتیم و توزیع کردیم خصوصا در پیرامون شهر و در شهر بصورت پرچین.
مقاله مربوط به عقیم کنندگی زیتون تلخ را مطالعه میکنم، البته ما سعی میکنیم کاشت زیتون تلخ را کم کنیم و داریم از دُور خارج میکنیم.
ما درخت زیتون مثمرکاشتیم که در قرآن هم به آن اشاره شده و فواید بسیاری دارد ولی در فصل چیدن، ببینید چه اوضاعی داریم و گاها درخت را اذیت میکنند تا میوه برداشت کنند و این ها برمیگرده به مسئله فرهنگ!
فرهنگ خیلی مهم است اینکه ما از زمان بذر یا قلمه تا ثمردهی، سه سال برای درختی زحمت بکشیم و بعد ببینیم به ثمر ننشسته و عده ای درخت را شکسته اند، این انگیزه را از ما میگیرد و البته بخشی از بحث آموزش مردم برعهده ماست.
ادامه دارد...
رسانه عدالتخواهان کاشان
@edalatkhahanekashan
(3/2) گزارش تفصیلی جلسه نمایندگان مطالبه گری مردمی و عدالتخواهان کاشان با مهندس علی غفاری فرد رئیس سازمان سیما منظر و فضای سبز شهرداری کاشان باموضوع مطالبه کاشت درختان مثمر و توقف کاشت درختان غیر مثمر مورخ ۱۴۰۱/۱۲/۰۴
رئیس سازمان سیما منظر:
سابقا طرح هر نوزاد یکنهال داشتیم که درخت توت میدادیم و تعلق نسبت به درخت ایجاد میکردیم و الان هم ما تعدادی درخت توت در سطح شهر داریم، البته توت کثیفی دارد و در معابر زیاد استفاده نمیکنیم و در تابستان نیز برگ سوزی شدید دارد و در فصل توت چینی، بخشی از مردم خسارت به فضای سبز و چمن ها میزنند و گاهی معضلات برخی درختان میوه بیشتر از فواید آن است، برای همین میل به کاشت درختان غیرمثمر بیشتر است.
در باغ های خصوصی و ویلا خیلی از درختان میوه را بار میآورند که نیاز به مراقبت دارد ولی در معبر شهری نمی شود.
رز وگل محمدی را در فضای عمومی که هر روز شاهد تخریب فضای سبز هستیم نمیتوانیم بکاریم.
البته ما به دنبال اینیم حداکثر استفاده را از گونه های مثمر ببریم و هدف مان این است که گونه های غیر مثمر بخصوص کاج را حذف کنیم.
چمن را اگر سه روزی یک بار آب ندهیم شادابی و کیفیت لازم را ندارد ولی زمستان آن مراقبت ها را نیاز ندارد.
مطالبه گران:
طبق قرآن و روایات، درختان مثمر برای این خلق شده که هم میوه بدهند و هم آلودگی هوا را بگیرد و در بحث سرسبزی پیامبر میفرماید به سرسبزی درخت میوه نگاه کنید.
هیچ جا نداریم پیامبر یا امامی درخت غیر مثمر کاشته باشند یا توصیه کرده باشند، ولی درختان میوه توصیه شده اند.
ما یه طرحی داریم به اسم باغ قرآنی که خدمت مقام معظم رهبری هم فرستادیم و ایشون هم تایید کردند و ما اسناد علمی اش را کتاب کردیم که یک نسخه اش را بعنوان هدیه خدمت شما تقدیم می کنیم ( کتاب اقتصاد مقاوم تر، محیط سالم تر با کاشت درختان مثمر تالیف س.ن. مجتهد نجفی، تقدیم مهندس غفاری شد)
که این باغ قرآنی شامل ۷درخت قرآنی مثل نخل خرما، زیتون، انار و... درختان مثمر روایی و داروهای گیاهی مثل یونجه شبدر مرزنجوش است که این گیاهان دارویی می تواند جایگزین مناسب چمن باشد چرا که هم فضا را معطر میکنند، هم آب زیاد نمیخواهد هم تبخیر آب اش کمتر است.
مگر درختان غیر مثمر آلودگی ندارند؟ برگ ریزی درختان غیرمثمر آلودگی هوا و ریزگرد درست میکنند.
آلودگی درختان میوه مثل توت ۲۰روز، نهایتا یک ماه است و بعد پاک میشود و از طرفی به ثواب و صدقه جاریه این درختان میوه هم توجه کنیم که پیامبر اکرم میفرمایند: اگر درخت میوه در بیابان کاشت کردید حتی اگر میوه اش هم کسی نخورد و افتاد مورچه استفاده کرد یا تبدیل به کود شد برای شما صدقه جاریه هست.
ما باید به این سمت حرکت کنیم که درختان مثمر کاشت بشه و کاشت این درختان فواید زیادی من جمله فواید اقتصادی برای خود شهرداری دارد و درآمد زاست.
در خیلی از شهرها، شهرداری ها درخت کاج را رایگان به مردم میدهند ولی اگر به جای کاج درخت میوه بدهند دیگر مردم هجوم نمیآورند به درخت میوه و عادی میشود و الان فرهنگ خیلی مردم رفته بالا که درخت میوه مطالبه میکنند.
ما با آقای قالیباف رئیس مجلس هم صحبت کردیم، مجلس تصویب کرده که کاشت درخت کاج غیرقانونی شده و فکر میکنم برای شورای شهر ابلاغ آمده است.
رئیس سازمان سیما منظر: برای ما ابلاغ نشده هنوز! البته کاج برای منطقه سیبری هست و شنیدم از اسراییل وارد ایران شده ولی علت کاشت آن خاصیت همیشه سبز بودن آن، حتی در زمستان است و اولویت ما حفظ سبزی درخت است.
مطالبه گران: سدر و زیتون هم سبزی دارد! الان آب به درختی داده می شود که هیچسودی برای ما ندارد و غیر مثمر است.
رئیس سازمان سیما منظر: یک زمانی گفتند کاج ریه های تنفسی شهر هست و کاشتند، الان ما میراث دار گذشتگانیم، می توانیم چکار کنیم؟ قطع کنیم همه را؟
مطالبه گران: نه، ازین به بعد دیگر کاشت نکنید و به جای آن مثمر کاشت کنید. چون کاشت این گونه درختان، هیچ استفاده خاصیتی ندارد فقط سبز است و سایه دارد!
رهبر معظم انقلاب تا سال۹۵ کاج میکاشت ولی ما از موسسه ثقلین قم نامه دادیم به حضرت آقا در خصوص کاشت درخت میوه و ایشان از آن سال به بعد دیگر درخت کاج نکاشتند و هرسال میوه میکارند! و نامه تشکر دفتر رهبری از ما هم خدمت تان تقدیم میکنیم. (تقدیم شد)
ما ۷۲۰ گونه گیاهی داریم و در کاشان حدود ۷۸تا، چرا آن ها را کاشت نمیکنید چرا فقط درختان غیرمثمر؟!
رئیس سازمان سیما منظر: برخی درختان در کاشان جواب نمیدهد و نمیشود کاشت.
مطالبه گران: چون کاشت نکردیم میگوییم نمیشود! یک زمانی میگفتند زیتون برای رودبار هست، کسی باور میکرد در قم، در جنوب و در کاشان زیتون کاشته بشه؟ ولی میبینیم که شده است!
ادامه دارد...
رسانه عدالتخواهان کاشان
@edalatkhahanekashan
(3/3) گزارش تفصیلی جلسه نمایندگان مطالبه گری مردمی و عدالتخواهان کاشان با مهندس علی غفاری فرد رئیس سازمان سیما منظر و فضای سبز شهرداری کاشان باموضوع مطالبه کاشت درختان مثمر و توقف کاشت درختان غیر مثمر مورخ ۱۴۰۱/۱۲/۰۴
رئیس سازمان سیما منظر:
ضمانت دهید قسمتی از یک پارک را تحویل شما بدهیم و درخت مثمر بکارید سود و خسارتش هم با خودتان!
مطالبه گران: بله ضمانت میدهیم، تشکر از شما، حتما این کار را انجام میدهیم.
رئیس سازمان سیما منظر: شما روی گیاهان دارویی سرمایه گذاری کنید به اقتصاد کشور هم خیلی کمک میکند و هر گیاهی که میخواهید بکارید، فقط بحث بحران آب را مدنظر بگیرید و متناسب با اقلیم کاشان بکارید. بحث بحران آب فاجعه است.
مطالبه گران: فاجعه آب نتیجه کاشت درختان غیرمثمر است! روایات و قرآن به ما میگویند اتفاقا این درختان میوه را در مناطق کم آب بکارید که هم مقاوم هستند و هم آبیاری زیادی نمی خواهند.
در کاشان درخت انار و توت سفید و توت سیاه داشتیم در باغ مان، که چندین سال آب ندادیم ولی همه شان میوه میداد.
در جمکران اگر تشریف ببرید، پونه و نعنا و تره کاشتهشده، چند سال هست که مسافران میآیند میچینند ولی دوباره سبز میشه بدون اینکه آب بدهند!
رئیس سازمان سیما منظر: درخواست بنویسید برای شهردار برای طرح تان، من هم اعلام آمادگی میکنم.
مطالبه گران: امسال برای روز درختکاری در کشور نهضت کاشت یک میلیارد درخت را داریم، برنامه شما در کاشان چیست ؟
رئیس سازمان سیما منظر: من تولید کننده اش نیستم شما از منابع طبیعی و جهاد هم مطالبه کنید فقط اطلاع دارم که درختانی می دهند همه غیر مثمر هست.
طرح طوبی از سال ۸۳ در کشور اجرا شد و بالغ بر ۲۵۰هزار تا نهال زیتون خوراکی در کاشان آوردیم این ها کجا رفت؟!
در زیتون تلخ (میلیا آزدراج) موفق بودیم ولی در زیتون خوراکی موفق نبودیم، هزینه بالایی دارد و ما مشکل نقدینگی داریم.
منابع طبیعی میخواهد در کاشان ۲۰۰ هکتار اکالیپتوس بکارد درحالی که اکالیپتوس آب زمین را می کشد و ما در معابر شهری هرجا استفاده کردیم معضلی درست شده است!
مطالبه گران: ما با آن ها هم جلسه خواهیم گذاشت و مطالبه خواهیم کرد ولی شما هم مطالبه کنید از مسئول مربوطه و بگویید مردم به ما میگویند ما درخت مثمر میخواهیم کاج نمیخواهیم!
پایان
⚖️ رسانه عدالتخواهان کاشان
@edalatkhahanekashan
✅ از مسئولین کاشت درختان مثمر را مطالبه کنیم
۱۵ اسفند روز درختکاری نزدیک است و امسال طرح کاشت یک میلیارد درخت را داریم.
خوب است در این روز مسئولین و مردم درختان مثمر بکارند نه درختان غیرمثمر و مهاجم.
✍درختان مهاجم را بشناسیم:
#کاج #کنوکارپوس_آمریکایی #میلیا_آزدراج معروف به #زیتون_تلخ #آیلانتوس_آلتیسیما_عرعر #اکالیپتوس #اقاقیا #پالونیا #جاتروفا #مورینگا #چریش #کهور_آمریکایی
1⃣کاج و بقیه سوزنی برگان مخصوصا سوزنی برگان غیر بومی
درختی غیر بومی، باعث آلودگی هوا و از بین رفتن حاصلخیزی خاک می شود روزنامه نیچر از دانشگاه هلسینکی انتشار گاز های اکسید نیتروژن و تحقیقات دانشگاه برینسول انگلستان.
2⃣ کنوکارپوس آمریکایی
درختی است حساسیت زا و تخریب کننده لوله ها و زیر ساخت ها
به گفته ریاست وقت سازمان محیط زیست در سال 94 باعث شد 24 هزار نفر در خوزستان به بیمارستان کشیده شدند و با هرس کامل آن در سال 95 مراجعین به بیمارستان 90 درصد کم شدند و وزیر بهداشت هم به این اشاره کردند و در بسیاری از کشورهای جهان با این درخت مبارزه می کنند. دولت امارات دستور قطع همه درختان کنوکارپوس را صادر و با هزینه سنگینی حذف کرد و وزیر کشاورزی عربستان بخشنامه منع خرید و فروش نهال این درخت و کاشت آن را صادر کرده است.
3⃣میلیا آزدراج (معروف به زیتون تلخ)
این درخت غیر از درخت زیتون مثمر است و در واقع اسم آن میلیا آزدراج است این درخت سمی و عقیم کننده است که علاوه بر تحقیقات خارجی در تحقیقات ایرانی هم خاصیت عقیم کنندگی آن اثبات شده است.
https://eitaa.com/edalatkhahanekashan/102
4⃣آیلانتوس آلتیسیما (عرعر)
درخت غیر بومی، سمی، مهاجم، آلرژی زا و برگریز است در واقع اسم آن (آیلانتوس آلتیسیما) است به نادرستی نام درخت عرعر ایرانی همیشه سبز را نهاده اند و جنگل های شمال را تهدید می کند و دولت آلمان سالانه هزینه زیادی صرف مبارزه با این درخت می کند
5⃣ اکالیپتوس
درختی غیر بومی مکنده آب و شور کننده آب های شیرین همانند موتور پمب آب و چاه غیر مجاز باعث کمبود آب می شود. در هوای اطراف اکالیپتوس قارچ کریپتوکوکوس است که نوعی بیماری مننژییت ایجاد می کنند
6⃣ اقاقیا
درختی غیر بومی انتقال دهنده شته دو میزبانه و باعث فلجی زنبور عسل می شود
7⃣پالونیا
درخت مهاجم که اخیرا در حال گسترش است و به گفته بسیاری از صاحب نظران غربی و خارجی و موسسات بین المللی کشت آن خیانت است
8⃣جاتروفا
درخت خارجی فوق العاده سمی و خطرناک که اخیرا از خارج وارد شده و جایگزین سوخت فسیلی قرار است بشود در حالی که زیتون بهترین درخت روغنی است
9⃣مورینگا
درحت خارجی و خطرناک که اخیرا در حال کاشت در مناطق جنوبی به خصوص خوزستان است
🔟چریش یا نیم
درخت خارجی سمی و عقیم کننده که از جنس میلیا آزدراچ (زیتون تلخ است) و در مناطق جنوبی در حال کاشت است
1⃣1⃣ کهور آمریکایی
کهور آمریکایی که به نادرست به کهور پاکستانی معروف شده با نام علمی پروزوپیس جولی فلورا درختی غیر بومی (آمریکایی) خطرناک، مهاجم، باعث تخلیه آب های زیرزمینی، آلرژی زا، باعث که اکثریت کشورهای جهان مانند آمریکا، استرالیا، هند، پاکستان، اریته ، عمان، مصر، سودان قاطعانه با آن مبارزه می کنند که کافی است نام این درخت در فضای مجازی جستجو شود هزاران مطلب و مقاله و خبر و پایان نامه و قانون علیه این درخت خواهید دید و رؤسای چندین کشور شخصا دستور مبارزه با این درخت را صادر کردند.
انتظار داریم از کاشت این درخت مضر خودداری شود و درختان بومی مانند نخل، سدر/کُنار، مورد عطری، اراک ( مسواک) با نام علمی سالوادورا پرسیکا، حنا و... به منظور بیابان زدایی کاشته شود
🔟چریش یا نیم
درخت خارجی سمی و عقیم کننده که از جنس میلیا آزدراچ (زیتون تلخ) است و در مناطق جنوبی در حال کاشت است
چریش یا نیم مشابه میلیا آزدراج سمی وعقیم کننده هست.
به جای این درختان مهاجم
🌿🌸مثمربخواهید🌸🌿
درختان میوه بخواهید 🌳🍇🍐🌴🍒🍋🍊🍎🍈
گلهای معطر👇 محمدی و نسترن و بابونه
و یاس رازقی، و ختمی و نرگس و گل اسفند و سیاهدانه و....کشت کنید❗️🙏
اقتصاد مقاوم تر
محیط سالم تر
با کاشت درختان مثمر
⚖️ رسانه عدالتخواهان کاشان
@edalatkhahanekashan
⚠️⚠️هشدار هشدار مردم کاشان به گوش📣📣
#نه_به_کاشت_زیتون_تلخ_عقیم_کننده👊
بسمه تعالی
رهبر معظم انقلاب:
ما چند سال قبل اصرار کردیم، گفتیم -در سخنرانی، در جلسات خصوصی با مسئولین- که موانع تولید نسل را بردارید؛ مسئولین هم قبول کردند، تصدیق کردند حرف ما را، منتها در مدیریّت های میانی متأسّفانه موانعی وجود دارد؛ آنچنان که باید و شاید به این نسخهی اسلامی که «تَنَاکَحوا تَناسَلوا تَکثُروا فَاِنّی اُباهی بِکُمُ الاُمَمَ یَومَ القِیامَة» عمل نمیکنند، [امّا] به نسخهی غربی عمل میکنند! ۱۳۹۷/۰۱/۰۱ (بیانات در حرم رضوی)
کاشت درخت مهاجم و غیربومی «زیتون تلخ» با نام علمی« میلیا آزدراج» که خواص عقیم کنندگی آن به اثبات رسیده، خیانت بزرگ و گناهی نابخشودنی در حق مردم دارالمومنین کاشان و نسل آینده است.
در روزگاری که رهبری بارها به مسئله افزایش جمعیت که از مسائل بسیار مهم و بنیادی کشور هست توصیه و دستور فرموده اند و ایشان تاکید کرده اند موانع تولید نسل را بردارید، مانع تراشی برای تولید نسل، با کاشت گسترده درختانی که یک شهر را عقیم میکند چه توجیه اسلامی شرعی و قانونی دارد؟؟؟
آیا کشت کردن، پرورش دادن و توزیع این درختان، در شهر مذهبی و دار المومنین کاشان
بعد از آگاهی از خاصیت عقیم کنندگی این گیاه کار درستی است و زیبنده مسئولین انقلابی کاشان است؟
امیدواریم که در روز درختکاری این درختان عقیم کننده غیربومی و سایر درختان مهاجم محیط زیست در کاشان کاشته نشود، یقین بدانید انگیزه ما اصلاح امور و قصد و نیت ما خدمت به کشور و مردم عزیز است و منافعی نصیب ما نمی شود ولی مافیای محیط زیست بدانند، ما با تمام دین خود، در مقابل تمام دنیای شما خواهیم ایستاد!
توصیه ما به مسئولین محترم کاشان این است که خود را بد نام تاریخ نکنند، کاشت درخت زیتون تلخ را از همین امروز متوقف کنند و به جای تمام درختان زیتون تلخ، زیتون مثمر و خوراکی بکارند.
📛امروز جنگ ما جنگ بیولوژیکی است.
❌ما هشدار دادیم برای این کار ضد انقلابی و طبعاً عواقب این کار که در آینده مشخص خواهد شد، بر عهده مسئولین مربوطه است. ❌
⚠️برسد به گوش امام جمعه، دادستان، فرماندار، شهردار، فرماندهان نظامی و سایر مسئولین شهر که هرچه زودتر با کاشت درختان غیرمثمر در کاشان، بخصوص درخت زیتون تلخ عقیم کننده مقابله کنند.
در پایان اشاره می کنیم به بیانات رهبر معظم انقلاب در ۱۵ اسفند ۱۴۰۰ بعد از کاشت #نهال_میوه :
«برادران و خواهران عزیز ما بدانند که کاشت درخت یک حرکت دینی و انقلابی است؛ کاری است که منشأ دینی دارد و منشأ انقلابی دارد و امروز هر کسی که در این زمینه فعّال است، بداند که دارد یک کار انقلابی انجام میدهد و یک کار دینی انجام میدهد»
وقتی رهبر معظم انقلاب از سال ۹۵ تاکنون هرساله در روز درختکاری، فقط درخت مثمر میکارند این نباید برای مسئولین شهر الگو باشد که درخت غیرمثمر نکارند؟ و آیا کاشت درختانی با خاصیت عقیم کنندگی، حرکت دینی و انقلابی است؟!
التماس تامل
شورای مرکزی عدالتخواهان کاشان
@edalatkhahanekashan
با همکاری
مجمع دانشجویی عدالتخواه دانشگاه کاشان (آرمان)
@Edalatkhahi_kashan
⛔️ #نه_به_کاشت_زیتون_تلخ_عقیم_کننده
#کاشت_درخت_میلیاآزدراج_را_متوقف_کنید
#کاشت_یک_میلیارد_درخت_مثمر
@Edalatkhahi_kashan
@edalatkhahanekashan
263.pdf
281.7K
مقاله علمی عقیم کنندگی درخت میلیا آزدراج (زیتون تلخ) که در جلسات تخصصی مطالبه گری مردمی درختان مثمر
به اطلاع مسئولین سازمان سیما منظر و زیباسازی شهرداری، اداره جهاد و منابع طبیعی و آبخیزداری کاشان رسید.
@Edalatkhahi_kashan
@edalatkhahanekashan
نمونه درخت زیتون تلخ با نام علمی
Melia azedarach
بومیِ کشور چین، با خاصیت عقیم کنندگی که فراوان در کاشان کشت شده و می شود!
@Edalatkhahi_kashan
@edalatkhahanekashan
🌳🌳🌳 تأکید نماینده ولی فقیه در کاشان بر کاشت درختان مثمر در کاشان
حجت الاسلام والمسلمین حسینی امروز در خطبه های نماز جمعه کاشان از شهرداری و منابع طبیعی خواست نسبت به کاشت درختان مثمر در سطح شهرستان اهتمام داشته باشند.
منبع: پایگاه خبری #پیام_کاشان
⚖️ رسانه عدالتخواهان کاشان
@edalatkhahanekashan
🔴🔴پویش «نه به کاشت زیتون تلخ عقیم کننده در کاشان» در فارس من آغاز به کار کرد
عزیزان با رای خود ازین پویش حمایت کنید و برای مردم عزیز شهر کاشان به اشتراک بگذارید🙏
با توجه به تأکیدات فراوان به مسأله افزایش جمعیت و رفع موانع تولید نسل، آیا کاشت درختانی همچون زیتون تلخ که منجر به عقیم شدن ساکنان یک شهر میشود، توجیه شرعی و قانونی دارد؟
وقتی مقام معظم رهبری هر ساله در روز درختکاری، درخت مثمر میکارند، این نباید برای مسئولین شهر الگو باشد که از کاشت درخت غیرمثمر خودداری کنند؟
رسانا باشید...
حمایت از پویش نه به کاشت درخت زیتون تلخ عقیم کننده در کاشان، با کلیک بر روی لینک زیر👇
https://www.farsnews.ir/my/c/185512
⚖️ رسانه عدالتخواهان کاشان
@edalatkhahanekashan
🌰🌰🌰 کاشت نهال مثمر فندق به مناسب روز درختکاری در پارک علم و فناوری غیاث الدین جمشید کاشانی (دانشگاه کاشان)
⚖️ رسانه دانش آموختگان دانشگاه های کاشان
@edalatkhahanekashan
🔴🔵⚪️شما هم منتشر کنید❕
امام زمان(عج الله تعالی فرجه) خطاب به علی بنمهزیار که از دوری و فراق گله میکنند
لا؛
و لکنّکم کثَّرتُم الأموالَ
و تَحیرتُم علی ضُعفاء المؤمنین
و قطّعتم الرّحم الّذی بینکم
فاَی عُذر لَکم؟
نه؛
شما روی به تکاثر و سرمایهداری آوردهاید،
مستضعفان شما حیران و سرگرداناند،
و رابطه خویشاوندی را در بین خود بریدید،
دیگر چه عذری برای شما باقی میماند؟
💫میلاد ولی عصر(عج الله تعالی فرجه الشریف)
منجی عالم بشریت
امید مستضعفین عالم
و روزجهانی مستضعفین مبارك باد💫
💥به امید ظهور عدالت گستر گیتی💥
⚖️ رسانه عدالتخواهان کاشان
@edalatkhahanekashan
32.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 ۱۳۹۳ اصفهانی به علت آلودگی هوا فوت کردند !!!
شورای عالی امنیت ملی
نمایندگان مجلس اصفهان
استاندار اصفهان
پاسخگو باشند !
❌صحبت هایی که باید حداکثری نشر پیدا کند!
🎥بشنوید صحبت های جنجالی سید امیر هاشمی نژاد
دبیر مجمع مطالبه گران استان اصفهان را
⚖️ رسانه عدالتخواهان کاشان
@edalatkhahanekashan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اندکی تامل...
اگر به قدر لیوان آبی مرا میخواستند، می آمدم...
⚖️ رسانه عدالتخواهان کاشان
@edalatkhahanekashan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نماهنگ عاشقانه و زیبا در ترویج درختان میوه و نفی کاشتن بیثمر ها🌲🍇🍒🍏🍌🍋🍊🌴
#کاشت_یک_میلیارد_درخت_مثمر
⚖️ رسانه عدالتخواهان کاشان
@edalatkhahanekashan
هدایت شده از سهیل سلیمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻🔻 مجموعهی مستند 🔻🔻
🔺🔺👈🏻جنایت نامرئی👉🏻🔺🔺
نویسنده، تهیهکننده و کارگردان:
▪️ سهیل سلیمی
📌 لینکها را باز کنید👇🏻
1️⃣ قسمت یکم: جهان در آشوب
2️⃣ قسمت دوم: توازن جمعیت و جنگهای ترکیبی، راه حلی برای تمام فصول
3️⃣ قسمت سوم: جلیقه زرد که باشی میمیری
4️⃣ قسمت چهارم: قرن کنترل
5️⃣ قسمت پنجم: جنگ جهانی چهارم
#جنایت_نامرئی #سهیل_سلیمی
🔻
🟥 برای تماشای تمام قسمتهای مجموعه مستند جنجالی "جنایت نامرئی" و دیگر مستندها و فیلمها در آپارات یا یوتوب عضو شوید👇🏻👇🏻
✅
aparat.com/SOHEIL_SALIMI
✅
youtube.com/@soheilsalimi1
✅
soheilsalimi.blogsky.com
🟥 کانال ایتا 🙏🏻 عضو شوید 👇🏻
🎥 @SOHEILSALIMI
📩ارتباط:
https://eitaa.com/SOHEILSALIMI1
🟥I N V I S I B L E C R I M E🟥
هدایت شده از سهیل سلیمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هوالحکیم
با سلام خدمت همه همراهان عزیز.
علاقمندان برای حمایت از گروه سازنده مجموعه مستند جنایت نامرئی میتوانند از سه طریق زیر اقدام نمایند.
1. حمایت مالی از تولیدکنندگان جنایتنامرئی، با هر میزان از توان مالی، به شماره کارت
5047061030880765 بانک شهر.
2. حمایت از تجهیز گروه برای خرید ملزومات، اعم از باکس تدوین، دوربین و... با توان حداقل نود میلیون تومان.
3. حمایت از تولیدات آینده، حداقل برای یک قسمت مستند بلند با توان مالی حداقل دویست و پنجاه میلیون تومان.
برای هماهنگی به لینک انتهای پیام مراجعه نمایید.
با سپاس ویژه از توجه و محبت همه دوستان.
🟥📩ارتباط:
https://eitaa.com/SOHEILSALIMI1
هدایت شده از سهیل سلیمی
44.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺👆🏻نسخهی کم حجم تمام قسمتهای مستند: جنایت نامرئی به صورت یکجا✅
🔻نویسنده، تهیهکننده و کارگردان:
⏏️ سهیل سلیمی
#جنایت_نامرئی #سهیل_سلیمی
🔻
🟥🙏🏻 عضو شوید👇🏻👇🏻
✅
aparat.com/SOHEIL_SALIMI
🟥 کانال ایتا 🙏🏻 عضو شوید 👇🏻
🎥 @SOHEILSALIMI
📩ارتباط:
https://eitaa.com/SOHEILSALIMI1
🌐 soheilsalimi.blogsky.com
🟥I N V I S I B L E C R I M E🟥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بشنوید نظرات مردم کاشان را در خصوص درختان مثمر و غیرمثمر شهر
✅به جای کاشت درخت غیر مثمر
درختان مثمر بکاریم
#کاشت_یک_میلیارد_درخت_مثمر
⚖️ رسانه عدالتخواهان کاشان
@edalatkhahanekashan
🔰مقایسه قیمت برخی هتل های کاشان با لاکچری ترین هتل های مشهد
❇️ هتل ۵ستاره مجلل درویشی مشهد
قیمت اتاق دو نفره در پیک ایام نوروز ۱۴۰۲ شبی ۱.۸۰۰ میلیون
دارای امکانات استخر، سونا، جکوزی، بیلیارد، خدمات خشک شویی و...
❇️ هتل ۵ستاره قصر مشهد
قیمت اتاق دو نفره در پیک ایام نوروز ۱۴۰۲ شبی ۱.۹۰۰ میلیون
دارای امکانات استخر،سونا، جکوزی، بیلیارد، سالن ماساژ و...
❌هتل سرای عامری های کاشان
قیمت اتاق دو نفره در پیک ایام نوروز ۱۴۰۲ شبی ۵.۷۰۰ میلیون (کف قیمت!)🙄
#فاقد امکاناتی مثل استخر جکوزی سونا بیلیارد خشک شویی و...🧐
✅ بهتر است ماموران تعزیرات نیز سری به این مکان های اقامتی بزنند
کاشان شهر مهمان نوازی است، اما به چه قیمتی؟!
✅ آیا در نرخ گذاری برای هتل ها، بررسی و نظارت کافی وجود دارد؟!
✅ بررسی قیمت گذاری این مکان ها، بر عهده کدام سازمان است؟
⚖️ رسانه عدالتخواهان کاشان
@edalatkhahanekashan
هدایت شده از کانال قدیمی مجمع مطالبه گران شهرستان کاشان
بسم الله الرحمن الرحیم
«و انّ سخط الخاصة یغتفر مع رضی العامة»؛
(رضايت عامهی مردم، ناخشنودى اقلیت (پرتوقع) را جبران میکند.)
نامه 53 نهج البلاغه
مجمع مطالبهگران شهرستان کاشان اقدام بههنگام، شجاعانه و هماهنگ مسئولان، در بستن برخی اماکن بهخصوص برخی خانههای تاریخی به دلیل قانونشکنی و رعایت نکردن هنجارهای اخلاقی و اسلامی را قابل تقدیر دانسته، مورد حمایت جدی قرار میدهد. چنین عملکردی موجب دلگرمی مردم متدین دارالمومنین کاشان شده است.
در این راستا، مجمع دو نکته را یادآور میشود:
اول آنکه در شهر باید قانون فصل الخطاب باشد و پاسداری از قانون توسط مسئولان جای قدردانی دارد.
دوم آنکه همه در برابر قانون یکسان هستند و عمل به قانون بدون ملاحظهی جایگاه برخی متنفّذان، چراغ امیدی در دل مردم و مطالبهگران روشن میکند.
همچنین به عنوان مطالبهای جدی از مسوولان محترم خواستاریم تحت تاثیر فشارها در پوشش آسیب به صنعت گردشگری یا بهانههای عوام فریبانه مثل بیکاری کارگران قرار نگیرند و منطبق با فرمایش مقام معظم رهبری که فرمودند:
«با شیوع منکرات و با تظاهرِ به آن باید مقابله کرد. ... با صِرف زبان و توصیه نمی شود کاری کرد. قدرت نظام باید جلوِ سیرِ فحشا و فساد را بگیرد. ... اجازه ندهید عدّهای با تکیه به نام آزادی ... منکرات و فحشا و بی بند و باری را در جامعه رایج کنند.»
۱۳۸۰/۰۵/۱۱
اجازهی ۱. زیر پا گذاشتن قانون و ۲. عادینمایی بیبند و باریهای اخیر را به کسی ندهند.
ضمنا به مسئولان دلسوز و زحمتکش شهرمان توصیه می کنیم امنیت اخلاقی و روانی شهر را با هیچ چیز معاوضه نکنند و با متخلفان از هر قشری برخورد جدی کنند و با پشتوانهی ولینعمتان خود که همان مردمند به مبارزه با فاسدان زیادهخواه و منفعتطلب ادامه دهند، چرا که این اقدامات قاطع، زمینه ساز برخورد با تخلفات کلان خواهد بود.
والسلام علی من اتبع الهدی
دبیرخانه و شورای مرکزی مجمع مطالبه گران شهرستان کاشان
۲۴ اسفندماه ۱۴۰۱