✨ دولت سیزدهم و خسارات خلاء گفتمانی
🔹معمولا دولت ها به گفتمانشان شناخته میشوند. اما رواج عبارت «دولت سیزدهم» در ارجاعات به دولت در رسانهها، نشان میدهد دولت نتوانسته خود را پرچمدار یک گفتمان به جامعه معرفی کند.
🔸یکی از دلایل اینکه این دولت از همین آغاز کار زیر ضرب رفته، همین خلا گفتمانی است. گفتمان، قدرت نرم ایجاد میکند. دولت فاقد گفتمان، از قدرت نرم محروم است و لذا در عرصه جنگ نرم، اولا توان حمله ندارد، ثانیا در برابر حملات نرم بی سلاح و سپر است.
🔹گفتمان است که در قول و فعل کارگزاران، در رویکرد و عملکرد آنان، انسجام ایجاد میکند. گفتمان، عینک آسیبشناسانهای است که دولت به چشم میزند، مشکلات را از زاویه این گفتمان میبیند و از همین زاویه راهکارش را ارائه میدهد و اجرا میکند.
🔸دولت فاقد گفتمان به شهرداری تقلیل پیدا می کند و این یکی از جدی ترین خطراتی است که دولت سیزدهم را تهدید میکند.
🔹دولتی که ناکارآمدی گفتمانش عیان شود، گرفتار رکود می شود، اما دولت فاقد گفتمان، گرفتار روزمرگی میشود و خسارت این روزمرگی از رکود بیشتر است؛ چه، رکود با یک موفقیت گفتمانی -ولو کوچک- شکسته میشود، اما بدون گفتمان از روزمرگی نمیتوان خلاص شد.
گفتمان یک شاخص برای انتخاب و ارزیابی مدیران نیز هست. در خلاء گفتمان، تیم دولت با بازیکنان قرضی از تیمهای دیگر شکل میگیرد و روشن نیست این تیم، به کدام اصول باید متعهد باشد و بر اساس کدام معیارها ارزیابی میشود. دولت حتی وقتی پیامی به کشور خارجی میدهید باید محور آن، گفتمانش باشد.
🔸باید این خلا گفتمانی برطرف شود. اگر تلقی این است که «مردمی بودن» گفتمان دولت است، این سوال مطرح است که آیا اساسا مردمی بودن میتواند گفتمان باشد؟ گفتمان، یک دال مرکزی دارد که در حوزه ها و عرصه های مختلف تجلی و امتداد پیدا می کند. بر مبنای گفتمان می شود یک کلان پروژه تعریف کرد و پیش برد و پیشرفتش را سنجید.
🔹 بر مبنای این کلان پروژه است که در سطوح میانی، پروژههای خردتر تعریف میشود. آیا «مردمی بودن» این ظرفیت را دارد که برای مثال در حوزه مالیات، در سیاست خارجی، در آموزش و پرورش، در بهداشت و درمان، در کشاورزی و... تجلی و امتداد پیدا کند؟ آیا میتوان مسائل این حوزهها را از زاویه «مردمی نبودن» آسیبشناسی کرد و از زاویه «مردمی شدن» برایشان راهکار ارائه داد؟ پاسخ بلاتردید خیر است، چون این مفهوم اساسا چنان عمقی ندارد؛ هرچند میتواند یکی از اجزاء و امتدادهای یک گفتمان باشد.
🔹اما راهکار، تمرکز و تکیه بر روی عدالت به عنوان گفتمان دولت سیزدهم است که هم واجد مشخصات فوق است و هم با شخصیت آیتالله رئیسی تناسب و همخوانی دارد.
🔸گفتمان عدالت نباید به لفظ عدالت محدود شده و تقلیل یابد. با صرف تکرار کلمه عدالت، گفتمان ایجاد نمی شود.
🔹مراکز فکری و دانشگاهی کشور و مشخصا مراکز فکری در دولت باید بسیج شوند و درباره عدالت ادبیات تولید کنند. رئیس جمهور درباره هر موضوعی و در هر زمان و مکانی صحبت و سخنرانی دارد، باید بتواند اولا بیعدالتیهای منجر به وضع موجود را بیان کند، ثانیا وضع مطلوب را از منظر عدالت توصیف کند، ثالثا اقدامات عادلانهای که دولت میخواهد برای گذار از وضع موجود به وضع مطلوب انجام دهد را شرح دهد. این اقدامات، همان پروژههای خُرد هستند که ذیل کلان پروژه عدالت، تعریف میشوند و باید نظام رصد و پایش و ارزیابی و گزارشدهی برایشان ایجاد شود.
🔸هرچقدر ادبیات رئیس جمهور در این سه مرحله، اختصاصی و بدیع و دارای کلیدواژههای منحصر بفرد باشد، موفقتر خواهد بود؛ و البته بزرگترین تهدید برای گفتمان، این است که به ادبیاتهای وام گرفته شده از منابع دیگر، یا به اقدامات معمول و رایج، بخواهیم رنگ گفتمان خودمان را بزنیم.
🔹دولت زمانی توانسته پرچم گفتمان عدالت را بلند کند که مخالفان اقدامات دولت را بتوان مخالفان عدالت توصیف کرد. باید در پایان چهار سال اول دولت، کتاب عدالت آیتالله رئیسی برگرفته از مجموعه سخنرانیهای این چهار سال منتشر شود. همچنین دولت در پایان چهار سال باید بتواند گزارش دهد که چگونه با برقراری عدالت مشکلات را برطرف کرده است.
سید یاسر جبرائیلی
✅عدالتخانه، #فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
هدایت شده از جبهه عدالتخواه مردمی مشهد مقدس
پاتوق عدالتخواهان مشهد
با موضوع:
نقد و بررسی لایحه بودجه 1401 شهرداری با تاکید بر مساله عدالت و کاهش نابرابری در شهر مشهد
✅ توسط نخبگان و فعالان اجتماعی
زمان:
چهارشنبه 27 بهمن، ساعت: 18
مکان:
بولوار راه آهن، بین کامیاب 36 و 38
مسجد حجت المهدی عج الله
⬅️پخش زنده از صفحه اینستاگرام و کانال ایتا جبهه عدالتخواه مردمی مشهد مقدس:
@jebhe_mashhad
مذاکرات وین حداقل در سه موضوع با مشکل مواجه شده:
۱.امریکا حاضر نیست تعهد دهد که دوباره از برجام خارج نشود.
۲.هیچ مکانیزمی برای راستی آزمایی لغو تحریمها از طرف ایران را قبول نمیکند.
۳.هیچ تعهدی برای اعمال نکردن تحریمهای جدید علیه ایران را هم نمیدهد.
به نظر شما در چنین شرایطی تیم مذاکره کننده ایران باید چه کند؟ مثل تیم قبلی به هر قیمت توافق کند یا با "توافق نکردن" از منافع ملی حراست کند؟
امیرحسین ثابتی
✅عدالتخانه، #فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
دیگه وقتی آقای قلهکی اینو بگه ببینید اوضاع از چه خبره 🤦🏻♂
✅عدالتخانه، #فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
هدایت شده از غرب آسیا
🔴کمپین پیگیری مراسم مختلط و هنجار شکنانه در سفارت جمهوری اسلامی ایران در انگلیس
با پیگیری صورت گرفته توسط یکی از اعضای خبرگزاری وستانیوز در فارس من، قرار بر این شد که کمپین گسترده برای برخورد با خاطیان جلسه هنجارشکانه در سفارت ایران در انگلیس راه اندازی شود.
پیگیری این خواسته در سطح کشور بستگی به حمایت طوفانی شما مخاطبین دارد
با شرکت در این کمپین و انتشار آن کمک کنید👇👇
https://www.farsnews.ir/my/c/122075
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺 فیلم/ روحالله ایزدخواه، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس: کارخانه دو هزار میلیارد تومانی را به خاطر ۴۰ میلیارد قسط عقب افتاده تعطیل کردند!/ طرحی آوردیم برای جلوگیری از تعطیلی کارخانهها، در صحن علنی لابی کردند و طرح رای نیاورد!
✅عدالتخانه، #فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
عدالتخانه
پاتوق عدالتخواهان مشهد با موضوع: نقد و بررسی لایحه بودجه 1401 شهرداری با تاکید بر مساله عدالت و کاه
دوستان مشهدی این جلسه رو فراموش نفرمایید
🔴 اگر ایمان داشتید به کلام معصوم که «النجاة فی الصدق» الآن کاسه چه کنم؟ چه کنم؟ دست نگرفته بودید و هر دفعه مجبور نبودید زاویه ماله رو عوض کنید!
✍🏼 محمدرضا شهبازی
✅عدالتخانه، #فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
هدایت شده از غرب آسیا
بسیاری از دوستان درباره فایل صوتی منتشر شده از سردار جعفری فرمانده سابق سپاه و تعدادی از نظامیان سپاه سوال می پرسند
هرچند بنده این صوت را گوش نداده ام اما لازم است به چند نکته مهم اشاره کنم:
اول اینکه لیبرال های داخلی و رسانه های خارج از کشور در صدد پیگیری برنامه های خود از این مساله هستند و لذا باید مراقبت کرد
دوم آنکه وقتی در یک مساله ، ارکان نظام اسلامی همچون سپاه مورد هجمه قرار می گیرد، حفاظت از این رکن ضروری است ، طبیعتا افرادی نظیر سردار جعفری و آقای قالیباف باید به صراحت هرچه تمام تر ابعاد قضیه را تشریح کنند و برای جلوگیری از ظلم به کلیت سپاه و القاء بدبینی به مردم، نه سپاه بلکه خود را سپر قرار دهند و به صورت شفاف ابعاد این مساله را با مردم در میان بگذارند.
سوم اینکه ماجرای شرکت یاس از این قرار بوده که در دهه اخیر و در زمان اوج گیری داعش در عراق و سوریه، نیروی قدس سپاه با همکاری شهرداری تهران(به ریاست دکتر قالیباف و معاونت آقای عیسی شریفی) به تاسیس شرکت یاس مبادرت ورزیدند.
این شرکت از نظارت قوی از سوی شهرداری و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برخوردار نبوده و همین امر منجر به پولشویی و اختلاس از سوی عیسی شریفی و سيف شد.
چهارم اینکه قصور بخش های نظارتی شهرداری تهران و سپاه پاسداران بر این مساله جای هیچ شک و شبهه ای را باقی نمی گذارد.
شهردار وقت تهران یعنی آقای قالیباف نیز به خاطر وارد کردن عیسی شریفی در پروژه راه اندازی شرکت یاس باید مورد سوال قرار گیرد.
اینکه پرونده آقای شریفی معاون آقای قالیباف در شهرداری تهران، در دادسرای نظامی نیروهای مسلح پیگیری شده است به خاطر نظامی بودن وی نیست بلکه به خاطر شکایت سپاه پاسداران از وی و سيف بوده است.
صحبت سخنگوی سپاه مبنی بر اینکه شریفی و سيف نظامی نیستند صورت مسال را تغییر نمی دهد. این همان پاس کاری و دعوای پنهانی میان سپاه و برخی فرماندهان نظامی از جمله آقای قایباف است. (مصلحت انقلاب هم کشک.)
نکته پایانی اینکه بهترین گزینه ممکن، توضیحات شفاف و صریح مسئولین مربوطه به افکار عمومی است. راه اندازی کاربران گله ای برای انتشار برخی محتواهای سطحی جهت توجیه های من در آوردی مشکلی را دوا نمی کند.
#ابوقاسم
💠 چه بگویم؟ نمونه عدالتخواری که آقایان به ایشان و امثال ایشان میبندند.
#عدالتخواهی
#عدالت
✅عدالتخانه، #فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ترس از بیان حق نداریم.
به خاطر از دست دادن مسئولیت، سکوت نمیکنیم.
بدون مسئولیت هم می توان حق را گفت.
هنوز مدیر کل های ما، همان کسانی هستند که در دولت قبل کارنامه غیر قابل دفاعی داشتند.
چطور این ها در جنگ سوریه فرزندانشان و هم حزبی های شان را معرفی نمیکردند، ولی برای منصب و فرمانداری و مسئولیت، هر چه دارند روی میز میگذارند.
🎙حجت الاسلام والمسلمین سلیمانی [امام جمعه شهرستان لاهیجان]
#عدالتخواهی
#عدالت
✅عدالتخانه، #فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
تقاضا برای اقناع افکار عمومی و شفاف سازی .....
#شفاف_سازی
#عدالتخواهی
✅عدالتخانه، #فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
🎙 سهم نماز جمعه در جهاد تبیین
🔹 سواد تبیین!
منطقی ها می گویند؛ التزام به چیزی، التزام به لوازم آن هم هست.
اگر جهاد تبیین، واجب قطعی و فوری است(که هست)، لوازم آن هم باید مهیا شود.
تبیین اگر صرفاً رفع ابهامات و گره های ذهنی جوانان و جامعه هم باشد، علم و مهارت کافی در آن عرصه ها و بستره های ابهام زا را می خواهد.
نماز جمعه اگر تریبون رسمی و متیقنی برای این جهاد است، خطیبش باید قدرت رفع ابهام درعرصه های اقتصادی، روابط بین الملل و... را داشته باشد.
به شکل عجیبی خطبای پایتخت و شهرهای اصلی و بزرگ عموما اقتصاد یا روابط بین الملل و... رابه شکل تفصیلی نمی دانند! لذا در ابهاماتِ مکرر این عرصه ها در حد شعار و کلیشه یا سرمقاله برخی روزنامه ها حاضر می شوند!
🔹 تبعیض در خطیب!
در رساله ها مساله ای به نام تبعیض در تقلید هست. یعنی وقتی مرجع اعلم در همه شئون زندگی پیدا نشد، مقلد، شئون خود را در هر بخش از اعلم آن بخش تقلید کند؛ مسائل عبادی از یک مرجع، مسائل اقتصادی از اعلم اقتصادی و...
به نظر می رسد در قحط الرجالِ متفکرینِ جامع مثل مطهری و بهشتی و...در مناصب، لازم باشد اقلا ترکیب و چینش خطبای شهرهای بزرگ طوری باشد که سرجمع از جامعیت آرمانهای انقلاب و اسلام دفاع شود.
محسوس و ملموس است حتی خطبه های پایتخت و قم و مشهد و... چنین پوشش متوازن و فراگیری ندارد و نوعا در جنبه های خاصی بسط دارد.
عجیب اینکه برخی مراکز مهم اصلا امام جمعه موقتی هم کنار خطیب اصلی نیست که احیانا گهگاهی از آرمانی مثل آزادی و جمهوریت و عدالت و... هم بگوید!
🔹 تکمیل جای تعویض!
وقتی مصالح امام جمعه گی های متوسط به پایین اما طولانی مدت برایم روشن نیست، نمیتوانم قضاوتی کنم؛ اما میتوان وقتی تعویض در مواردی نزدیک به محال است اقلا مطالبه تکمیل کرد.
به اقتضای جهاد تبیینی که عمدتا ابهاماتش گره خورده در بستره های اقتصادی، روابط خارجی، روشهای مدرن حکمرانی و... است؛ باید ترکیب خطبای کانون های اصلی به نفع جهاد تبیین همه جانبه تکمیل شود.
منظورم افزودن دکترحجة الاسلام های صرفا مدرک گرفته کنار خطبای مشهور نیست، بلکه صاحب نظرانی که با سواد تفصیلی و شناخت جزیی از عرصه های حکمرانی به نظرگاهی درست و انقلابی رسیده باشند.
محسن قنبریان
✅عدالتخانه، #فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
هدایت شده از کانال سیاسی 💥 بصیر 💥
بسم الله الرحمن الرحیم
❌بسیار مهم لطفا توجه بفرمایید.❌
حمایت از اجرای طرح جمعآوری پسماند خشک توسط مساجد
-https://farsnews.ir/my/c/122621
این پویش مهدوی در "فارسمن" راهاندازی شده تا از فعالیتهای مسجد جهادی امام رضا علیهالسلام در مقوله زیر حمایت بشه:
در زمینه توانمندسازی رهایافتگان از دام اعتیاد و کسانیکه از خلاف و بزه نادم و پشیمونن و میشه اونارو از طریق درآمدزایی با بازیافت و اقلام ضایعاتی و اهدایی مردم به جامعه بازگردوند.
متاسفانه شهرداری مشهد حتی با واگذاری بخشی از منافع بازیافت شهری به رفع آسیبهای اجتماعی بصورت مسجد محور مخالفه.
هر مقداری که به همت مردم بزرگوار، این پویش از 1/000 امضا بیشتر بشه به همون مقدار میشه بیشتر از مسئولین مربوطه پیگیری و مطالبه گری کرد.
برای جمعآوری امضا هم، زمان زیادی وجود نداره
احتمالا فرایند ثبت نام و تعیین رمز و نام کاربری برای رسیدن به مرحله اعلام حمایت، کمی وقتتونو بگیره ولی این حمایت شما خیلی میتونه در تقویت این کار خیر و جلوگیری از توقفش موثر باشه، خدا خیرتون بده.
لطفا بعد از اینکه خودتون حمایت کردین با این امید که روزی، مساجد، خانه امید مردم باشن، پیام رو برای دیگران هم منتشر کنین.
آدرس: مشهد، شهرک باهنر، نبش حر ۴٧، مسجد جهادی امام رضاع/ امام مسجد: صداقت 09151071409
-https://farsnews.ir/my/c/122621
💥 بصیر 💥
♻️ @basire_basir ♻️
عدالتخانه
😳😳😳😳👆👆😭😭 ✅عدالتخانه، #فریاد_مستضعفین 🆔 @edalatkhane
دوستان این پیامهای ارسالی اعضا صرفا چون ارسالی اعضا هستن منتشر میکنیم و هیچ مسئولیتی رو در قبال صحت و سقمش رو نمیپذیریم .
برای همه پیامهای ارسالی اعضا همین موضوع هست .
هدایت شده از غرب آسیا
📌از روح شهید سلیمانی خجالت بکشید/ شرمتان باد
🔸از روزی که بنده یادداشت خیلی محدودی درباره هلدینگ یاس و صوت منتشره از فرمانده وقت سپاه نوشتم نفرات محدودی البته با انگیزه های مختلف به صفحه شخصی بنده مراجعه کرده و نقد حقیر را تخریب انقلاب و ارزش های انقلاب اسلامی تفسیر کردند
بماند که این دوستان متن را خوب نخواندند اما لازم است نکات دیگری را عرض کنم.
🔸متاسفانه پایگاه اجتماعی جمهوری اسلامی با تهدید کم فهمی یا کج فهمی روبه رو است، خیلی مواقع در فهم عمیق صحبت های رهبر حکیم انقلاب دچار خطای محاسباتی می شوند و نمی توانند تحلیل دقیقی از ادبیات هدایت گرایانه رهبر انقلاب داشته باشند.
البته قدرت های سیاسی مثل اصولگرایان و اصلاحات در تقویت تعصبات بدون پشتوانه تاثیرگذاری زیادی دارند.
پایگاه اجتماعی که خیلی مواقع از محتوا و آرمان های ترسیم شده فاصله رفتاری می گیرد و نمی تواند در بزنگاه ها و حوادث حساس با رهبر انقلاب ارتباط فکری برقرار کند.این خلاء منجر به فعال شدن برخی شخصیت های حزبی برای جهت دهی افکار عمومی شده است و متاسفانه رابطه امت با امام را در أقل رابطه کلامی، نگه داشته و به اسم ارزش های انقلاب اسلامی از پایگاه مردمی انقلاب اسلامی برای اهداف حزبی استفاده می کنند.
(بگذریم).
🔸در مساله هلدینگ یاس نکاتی را عرض کردیم که به مذاق برخی دلسوزان انقلاب اسلامی خوش نیامد، کسانی که در دلسوزی آن ها شکی نیست.
اما ای کاش به مانند رهبر حکیم انقلاب که در دفاع از سپاه و حاج قاسم صحبت کردند به میدان می آمدند نه برای توجیه اشتباه چند مسئول سیاسی و نظامی که معلوم نیست در چه زمانی می خواهند وظیفه خود را نسبت به افکار عمومی انجام دهند بلکه از سپاه به عنوان رکن بی نظیری از جمهوری اسلامی که باید او را ستایش کرد دفاع می کردند.
#ابوقاسم
🔴 هر چه جلوتر میرویم و مسائل جدید پیش میآید نیاز به گفتن از #آزادی، #عدالت، #جمهوریت، #اسلام_ناب، #استبدادستیزی و #استکبارستیزی و نوشتن از #توحید و نفی طبقات اقتصادی و اجتماعی،جزو ضروریترین تبیینهاست. باید گفت، تکرارکرد، عمیق گفت و بلند خواند. بیتعارف؛ نیازهای اساسی جامعه اینهاست.
🔹امروز فوریترین مسائل و جدیترین نیاز جمهوری اسلامی، تبیین و تکرار این مفاهیم و اصول است.
🔸اینکه در هر کدام چقدر پیش رفتهایم، کجا عقبماندهایم، چرا عقبماندهایم، چه باید کرد و راهحلها چیست؟
🔹امروز بازتکرارِ آن مسائلی که دشمن نگذاشت شهیدان بهشتی و مطهری برای جامعه تکمیل کنند، بگویند و نظام سازی کنند و بر مبنای آنها کادرپروری کنند جزو اقدامات اساسی است.
🔸بازخوانی طرح کلی جامعه اسلامی شهید بهشتی، طرح کلی اندیشه اسلامی آیتالله خامنهای و توحید در جهانبینی و ایدئولوژی شهید مطهری یک وظیفه اساسی برای همه مبلغین و نویسندگان و متفکرین است.
🔹رجوع به آن اندیشهها، ارتجاع نیست بلکه بازگشت به سنت و افکار رهبران انقلاب است! همان افکاری که سالهاست در بسیج و هیئت و مسجد و حوزه و دانشگاه دیده نمیشود. باید بازخوانی و تکمیل کرد و آن خط را ادامه داد.
🔸من #جهاد_تبیین را اینگونه میفهمم و این کار را عمیقتر از هرکاری میدانم.
✅عدالتخانه، #فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
پدری با اصرار پسر، اجازه داد ماشین را بفروشد؛ پسر با غفلت یا حماقت ماشین را باقیمت کم به کلاهبردار داده و چک بی محل گرفته.
پدر حالا پسر دیگرش را مامور کرده آن چک را نقد کند یا ماشین غارت زده را پس بگیرد.
این تلاش، ذوق زدگی نیست و پیگیری از کلاهبردار هم تایید کار قبلی نیست.
#برجام
* مالک شریعتی، نماینده مجلس
✅عدالتخانه، #فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
🔴هنوز مالیات خانههای لاکچری و خالی واریز نشده
🔹دیوان محاسبات: با اینکه بهمنماه آخرین مهلت واریز مالیات واحدهای مسکونی گرانقیمت بود اما تا پایان دی واریزی صفر درصد بوده و بهطور مشابه میزان وصول مالیات بر واحدهای مسکونی خالی نیز بهدلیل عدم تصویب آییننامه اجرایی آن فاقد وصولی است.
✅عدالتخانه، #فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
⁉️چرا اعتراض ائمه جمعه و مجامع حوزوی برای یک تخلف در حوزه زنان و حجاب با صدای بلند و پرتکرار شنیده میشود اما در حوزه عدالت، اشرافیت مذهبی یا مفاسد اداری نه؟!
1⃣سادگی و بساطت اولی ولی پیچیدگی و ترکیبی بودن مواردی از دومی، تخصص بیشتری را می خواهد.
2⃣اولی را قشر غیر مذهبی مرتکب میشود دومی بسا متهمش از قشر مذهبی یا مقامات سیاسی-مذهبی باشد! حتی جسارت سئوال از دومی در این طیف،سخت و کمیاب است.
3⃣اولی با یک صوت یا ویدئو ولو تقطیع شده ثابت میشود اما دومی بین نفی و اثبات میان رسانه های داخلی وخارجی چرخ می زند و همیشه خطر بازی در پازل دشمن را دارد پس ریسک نمی کنند!
4⃣اولی در کارکرد شهروندان(رعیت)تحلیل و دومی در حوزه حکمرانی تحلیل میشود؛ فریاد وعظ بر رعیت را وظیفه خود می دانند اما حتی سئوال از دومی را تضعیف حاکمیت اسلامی می دانند! یا واعظش را غیر از خود(رهبری و...) می شمارند!
5⃣اولی هزار سال ثابت حرام مانده اما بخش هایی از دومی(مثل اشرافیت مدرسه کاخ ها، مسجد کاخها و...) در دوره شاهان شیعی تئوریزه شده:قد یلیق بسلطان ما لایلیق بغیره! فرهنگ دهه اول انقلاب هم قاعده را برایشان عوض نکرد!
۶.و...
⬅️ دلیل هرچه باشد نتیجه یا اثر وضعی در افکار عمومی یکی است:تبعیض دین خواهی!
خواستم از عدم همراهی عذر بخواهم که برای بسیاری دیگر غیر از این آقایان هم خانواده و ازدواج و حجاب مهم و بی بندباری و لاابالی گری مضر است؛ لکن زیادتر شدن این صدا در کنار آن سکوت و به هم خوردن توازن دین خواهی مورد ملاحظه است.الحمدلله پس از عذر خواهی هنرمند و وزیر ارشاد هم هنوز خیل اعتراض می رسد و من به الکفایه موجود است!
@edalatkhane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وزیر ارشاد: درخواست کردهایم که معافیت مالیاتی هنرمندان بازگردانده شود
🔹در لایحه بودجه هنرمندان را از مالیات معاف کرده بودیم اما کمیسیون تلفیق این موضوع را حذف کرد. به مجلس نامه نوشتیم و تلاش میکنیم که این موضوع به اقتصاد هنر لطمه وارد نکند.
پ.ن: چرا باید سلبریتی ها از مالیات معاف شوند ؟ دولت انقلابی از تو بعیده همچین درخواستی بدی.
✅عدالتخانه، #فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
عدالتخانه
😐😐😐واقعا آدم می مونه چی بگه !!!! ✅عدالتخانه، #فریاد_مستضعفین 🆔 @edalatkhane
😍😍😍😍😍 الحمدلله
بازم مطالبه گری جواب داد. دوستان اگر در این زمینه بگیم ناامید هستیم دیگه واقعا درست نیست ، وقتی مطالبه گری به این سرعت میتونه منتج به نتیجه بشه پس هرگز ناامید نیستیم و به مطالبه گری از مسئولین ادامه میدیم.
خدا به مسئولی که صدای انتقاد رو میشنوه و اعمال میکنه خیر بده ان شاء الله.
✅عدالتخانه، #فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
♨️ ابقای حلقه اول شریعتمداری در صندوق آینده ساز/ آدرس غلط وزیر کار به مردم
▪️محمد شریعتمداری در واپسین روزهای دولت قبل داوود کرمی مدیر کل حوزه وزارتی وزارت کار و پشت پرده انتصابات این وزارتخانه را به سمت نائب رئیس هیئت مدیره صندوق بازنشستگی آینده ساز منصوب کرد.
▪️با لابی کرمی، محمدرضا محمدی دوست صمیمی و هم حزبی اش نیز بر مسند مدیرعاملی این هلدینگ تکیه زد تا سیطره کرمی بر این صندوق گسترده شود.
▪️مصطفی هاشمی طبا نیز رئیس هیئت مدیره این صندوق است که ۸ شرکت در زیرمجموعه خود دارد و صندوقی خوشنام و بدون بدهی است.
▪️عبدالملکی در مصاحبه اخیر خود به جای پرداختن به پدرخوانده هایی مانند ابقای حمیدرضا حدادی مدیرعامل پرسی ایران گاز و از بستگان حسین فریدون، داماد علی جنتی و برادر رحمانی فضلی وزیر کشور در پگاه خراسان، انتصابات را به چند فعال رسانه ای تقلیل داد و به نوعی پدرخوانده های اصلاح طلب را تطهیر کرد.
پ.ن: امیدواریم آقای عبدالملکی خیلی سریع به این مطالب پاسخ بدن .
✅عدالتخانه، #فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
هدایت شده از محسن قنبریان
🔆 تله های تبیین!
#دوگانه_های_غلط
1⃣ دور نشدن از اهداف انقلاب _ مطلوب بودن وضع موجود!
• برخی از اینکه رهبر انقلاب ادعای دور شدن از اهداف انقلاب را قویا رد کردند (۱۴۰۰/۱۱/۲۸) نتیجه گرفته اند: پس حتما وضعیت موجود، نزدشان مطلوب است؛ حتی آنرا قسم حضرت عباس و اینرا دم خروس گرفته اند!
• در حالیکه این دوگانه تعاندی غلط است و شقّ سومی هم در بین است: از اهداف دور نشده ایم اما نسبت به وضعیت مطلوب هم فاصله(و گاهی فاصله زیاد) داریم.
خود رهبر انقلاب در نمونه هایی از این فاصله ها دارند:
《آن عدالتی که اسلام از ما خواسته است با آنچه که امروز در جامعه ماست فاصله زیادی دارد》(۸۹/۱۱/۱۵)
《 این همه راجع به عدالت اجتماعی می گوییم جزو واضحات و مسلمات است خب کو؟ حالا تحقق پیدا کرد عدالت اجتماعی؟ ضریب جینی روز به روز بالاتر رفته است۱؛ بدتر شده است چرا؟!》(۹۶/۳/۳۱)
• حرکت به سمت اهداف "کُند یا تند"، "پیوسته یا منقطع" ادامه داشته است؛ اما نظام اسلامی به اهدافش پشت نکرده است.
- مثلا اینکه هر روز توئیت زن های ناقد و متعرض به رهبری بیشتر می شوند، یعنی هنوز آزادی بر استبداد ترجیح دارد. حتی اگر سعه صدر بیشتر برای تعرض ها و اقدامات تندتر را از اهداف بدانید، درون آن فاصله است نه پشت کردن به آرمانها. در گذشته به پاسبانی نمی شد چنین تعرض کرد!
- عدالتخواهی نظام فقط این تشرها از عقب ماندگی عدالت بر دولتها نیست اقلا ابلاغ و قانون سیاستهای عدالتی(مثل بند ب سیاستهای اصل۴۴) بعنوان سهم جایگاه رهبر در این فرآیند نمونه ای از پشت نکردن به اهداف است. عدم تحقق آنها داخل در بررسی علل فاصله هاست و ایندو نباید باهم خلط شود.
2⃣ کارآمدی ها از ولایت _ ناکامی ها از منتخبین(دولتها و مجالس)!
رهبر انقلاب اخیرا درباره برجام گفتند:
《در قضایای برجام در سال۹۴و۹۵ ایرادی که بنده می گرفتم این بود که یک نکاتی باید در برجام رعایت می شد که مشکلات بعدی پیش نیاید...در تذکرات هم مکرر گفتم خب بعضی از اینها در نظر گرفته نشد...این مشکلات بعدی پیش آمد که خب همه مشاهده می کنند》(۱۴۰۰/۱۱/۲۸)
• برخی کلا اینگونه موارد را تعمیم و به آن خلوص می رسند که: همه عیوب از نهادهای انتخابی و منتخبان ملت است و همه پیشرفتها از ولایت و نهادهای انتصابی!
• این رویکرد در هادیان و تبیین گران مجامع حزب اللهی زیاد است که البته مخالف صریح فرمایش رهبر انقلاب است:
《وجود دو گرایش تبلیغاتی غلط است:
- یکی اینکه عده ای هر مشکلِ موجود در کشور را به نظام نسبت دهند که الان وجود دارد. اگر تبعیض و فقر هست و اگر مشکل خارجی پیدا می کنیم، قواره نظام اسلامی و قانون اساسی را زیر سؤال می برند و هر مشکل کوچکی در هرگوشه ای را به مشکل نظام برمی گردانند! این غلط است.
- نقطه مقابل آن که ۱۸۰ درجه با این تفاوت دارد این است که عده ای نظام را -که نظام را هم در رهبری یا چیزی مثل رهبری خلاصه می کنند- از هر عیوب مبرّا نشان می دهند. هر مشکلی که هست به پای چهار پنج مسئول یک بخش نظام می ریزند، این هم غلط است!
ما مشکلاتی داریم که این مشکلات غالبا ناشی از عملکرد مجموعه خود ماست. باید ریشه مشکلات را بشناسیم و به خودمان -همانطور که آقای خاتمی در صحبت اول جلسه اشاره کردند- نگاه نقادانه کنیم، نقاط قوت و ضعف را بیابیم و دلسوزانه به نقاط ضعف بپردازیم و آنها را برطرف کنیم این مارا موفق خواهد کرد》(۸۲/۶/۵)۲
⬅️ این رویکرد(دوگانه شماره ۲) عملا دو دهه این راه غلط را علیرغم رهبر انقلاب به شکل سازمان یافته برای #تبیین برگزیده و عملا در توضیح بسیاری از مشکلات، عقیم مانده و لاجرم راه را برای راه حل رقیب(مشکل از قواره نظام و قانون اساسی است) فراهم کرده است! در حالیکه راه درست تر بازبینی و بررسی منشأ ها و کانون های تصمیم سازی و اجرا در کل حکمرانی است...
* شاید ادامه یافت!
.........................................
۱. رهبر انقلاب در سیاستهای کلی برنامه ۵توسعه در فقره۳-۳۵ آوردند:"کاهش فاصله دو دهک بالا و پایین درآمدی جامعه به طوری که ضریب جینی به حداکثر۰/۳۵ در پایان برنامه برسد"(۸۷/۱۰/۲۱) برای تحقق آن در بند ب سیاستهای اصل۴۴ ابلاغ کردند ۲۵٪اقتصاد کشور تا پایان این برنامه برای سه دهک پایین درآمدی باشد و ۳۰٪فروش متعلقات اصل۴۴ به تشکیل تعاونی های فراگیر این سه دهک پایین اختصاص یابد! قانون اجرایی هم در مجلس برایش تصویب شد اما...!
۲. https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=3189
* مطالب مرتبط:
- جهاد تبیین از سوی منتقدها
https://eitaa.com/m_ghanbarian/2739
- جهاد تبیین خطر ابتذال مفاهیم مقدس
https://eitaa.com/m_ghanbarian/2806
#جهاد_تبیین
📝 محسن قنبریان ۱۴۰۰/۱۲/۱
☑️ @m_ghanbarian