در خبرها دیدم که امروز علی بهادری سخنگوی دولت به دانشگاه علامه رفته و علاوه بر سخنرانی در سالن، در تجمع اعتراضی دانشجویان بیرون سالن هم حاضر شده، صحبتهایشان را شنیده و با آنها گفتگو کرده.
آفرین بر این فهم، شجاعت و جسارت. کاش این روحیه در سایر مسئولان دولتی، مجلس، قضایی و سایر دستگاه های حاکمیتی هم وجود داشت تا در بزنگاه هایی که حضور مسئولان در دانشگاه ها بعضا «ریسک» بالایی دارد، این هزینه را می پرداختند و حتی اهانت های اقلیت خشونت طلب را به جان می خریدند تا سایر دانشجویان را «اقناع» کنند.
البته هنوز هم دیر نیست و امیدوارم سایر مسئولین به جای پشت میز نشینی، به دانشگاه ها بروند و با دانشجویان حرف بزنند.
امیرحسین ثابتی
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
ایام قبل از انتخابات مجلس و ریاست جمهوری را یادتان هست که اصولگرایان هر روز سخنرانی و مصاحبه می کردند و ائتلاف و حزب جدید راه می انداختند؟ یادتان هست برای کسب رای از این مسجد به آن مسجد و از این دانشگاه به آن دانشگاه می رفتند؟
در 30 روز گذشته که کشور دچار التهاب شد، چند نفرشان در مساجد و دانشگاه ها حاضر شدند تا با همان مردم حرف بزنند؟ چند نفرشان اصلا در دسترس هستند؟ چند نفرشان اصلا اگر هم در دسترس باشند، از خودشان تحلیل دارند که به مخاطب منتقل کنند؟ چند نفرشان اصلا قدرت اقناع دارند و بلدند با مردم حرف بزنند؟
بگذارید نام ببرم. در انتخابات های اخیر «شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی» میدان داری کرد و گفت به هر لیست و فردی که ما می گوییم رای بدهید. هرکسی هم غیر این عمل کند وحدت شکن، خائن، بی بصیرت و... است. شد آنچه شد و هر آنچه که این آقایان دیکته کردند را بخشی از مردم نوشتند و بخش زیادی از مردم هم اصلا در انتخابات شرکت نکردند و در هر صورت آنچه این جریان دوست داشت به وقوع پیوست. حالا سوال اینجاست که چند نفر از آقایانی که برای جبهه انقلاب پشت پرده تصمیم می گرفتند و لیست می بستند و نامزد معرفی می کردند الان وسط میدان هستند؟
این روزها از آقایان حداد عادل، باهنر، بادامچیان، چمران، متکی، سروری، پیرهادی، رسولی و... نامی شنیده اید؟ سخنرانی خاصی دیده اید که بتوانند نه عامه مردم بلکه فقط نیروهای اصولگرا را قانع کنند؟ یادداشت خاصی دیده اید که دست به دست بچرخد و پاسخ سوالی را بدهد؟ طبیعتا خیر. بلکه بار این روزها هم بر دوش نیروهای کف میدان است. چه آن هایی که در سنگر خیابان با اوباش جنگیدند و جانباز و شهید شدند و چه آنهایی که مشغول جنگ در کارزار رسانه هستند.
اما از سال دیگر همین ایام اسامی نامبرده با تعداد کثیر دیگری از چهره های مشابه، هر روز در مساجد، دانشگاه ها و سایر محافل رویت خواهند شد. چرا؟ چون باز هم زمان انتخابات فراخواهد رسید و مجبور به حضور در برابر مردم هستند. این ایام، زمان استراحت آقایان است! مزاحم شان نشوید و سال بعد هم هر چه گفتند را چشم بسته اطاعت کنید تا این دور باطل اصولگرا- اصلاح طلب بچرخد.
متاسفانه برخی چهره های گفتمانی و روحانیون ما هم به سواری دادن به اینها عادت کرده اند و شب انتخابات تسلیم بازی آنها خواهند شد. باور ندارید؟ یک سال دیگر صبر کنید...
امیر حسین ثابتی
#حجاب
#ایران
#زن_عفت_افتخار
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
#برادران_مثلا_ارزشی
این عکس را همین امروز صبح دیدم وقتی خواب الود بعد از نماز صبح گوشی به دست در رختخواب ولو بودم
با دیدنش خواب از سرم پرید!
یاد دیوار نگاشته ی میدان ولیعصر افتادم!
و ایضا کلیپ مثلا عذرخواهی مهران مدیری!
در زمان عقب تر رفتم
یاد صوت مکالمه ی کلاب هاوسی #برادر_مثلا_ارزشی با امیر تتلو و ریحانه پارسا افتادم
#برادر_مثلا_ارزشی تتلو رو امیر جان صدا میزد!
باز هم در زمان عقب تر رفتم
یاد شعر خوانی تتلو برای خلیج فارس روی ناو نظامی ایرانی افتادم
به گمانم یکی از همین #برادران_مثلا_ارزشی تتلو را در راستای جذب از اجرای زیر زمینی کشید به اجرای روی ناوی.مرغ هم از روی ناو پر کشید ترکیه!
خدایا آیا به جای عقل در سر این #برادران_مثلا_ارزشی پاره سنگ گذاشته ای؟!
این همه کج فهمی و این همه خرج اعتبار و ابروی نظام برای جذب مدیری،تتلو،رکابی و....؟!
#برادران_مثلا_ارزشی حواستون هست با این مدل کمر همت بستن به جذب عناصر معلوم الحال دارید حال بچه انقلابی ها رو میگیرید!
نکنید این کارها رو
مبادا
بچه حزب اللهی ها از نظام دلسرد بشن
بابا
یه کم هم دنبال جذب ما باشید #برادران_مثلا_ارزشی
🖌ساکن بهشت
#حجاب
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
48.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀مناظرهٔ مهدی جمشیدی و میلاد دخانچی دربارهٔ موضوع حجاب (١)
#حجاب
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
43.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀مناظرهٔ مهدی جمشیدی و میلاد دخانچی دربارهٔ موضوع حجاب(٢)
#حجاب
#زن_عفت_افتخار
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
🌀تا حالا شنیدید بگن واکنش فلان اصولگرا نسبت به کمرنگشدن حجاب و عفاف و ترویج هرزگی در جامعه❗️
واکنش حدادعادل نسبت به فساد ٩٢هزارمیلیاردیِ فولاد مبارکه‼️ یا نسبت فساد هلدینگ یاس‼️یا کتکخوردن فلان سرباز وظیفه یا...⁉️
〽️ اما فقط کافی است نسبت خودشان یا فرزندانشان اظهارنظری بشود تا با سرعت واکنش نشان دهند!
این است تفکر اصولگرایی 👌
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
⭕️ آقای رئیسی شما کدام طرفید؟
🔹برخی می گویند وظیفه دولت در ج.ا.ا پرداختن به آب و نان و آباد کردن دنیای مردم است.( امثال مرحوم رفسنجانی یا حسن روحانی)
🔹بعضی دیگر ( مانند حضرت امام یا رهبر انقلاب) اعتقاد دارند "وظیفه اصلی" دولت اسلامی، اقامه احکام دین و اجرای شریعت است و اگر دولتها در اجرای این تکلیف به شکل جهادی و عالمانه تلاش کنند در ایجاد رفاه و تنظیم اقتصاد هم موفق خواهند بود.
▪️آقای رئیسی!
لطفا به صراحت بفرمایید شما کدام یک از دو دیدگاه را قبول دارید؟
▪️سید بزرگوار!
نمی دانم خبر دارید که این روزها کشف حجاب به اتفاقی عادی تبدیل شده و روز به روز گسترش پیدا می کند؟
▪️آیا می خواهید ننگ عادی و آزاد شدن بی حجابی و بی عفتی در جمهوری اسلامی بنام دولت شما ثبت شود؟
❇️ اگر موافقید که دولت در جمهوری اسلامی درقبال «آخرت مردم» مسئولیت دارد، چرا سیاست و راهبرد دولت شما و مخصوصا وزارتخانه های فرهنگی ( ارشاد، آموزش و پرورش، علوم و تحقیقات، ورزش و جوانان، میراث فرهنگی) در قبال ترویج حجاب و عفاف و مقابله با گسترش وحشتناک بی حجابی و بی عفتی، اعلام و اجرا نمی شود ؟
آیا در یک سالی که از دولت شما گذشته، حرکت یا اقدام مشخصی برای «توسعه فرهنگ عفاف و حجاب و مهار بی حجابی» از جانب شما یا وزرا و اعضای کابینه صورت گرفته است؟
اصولا برنامه ای برای دفاع از حکم الهی و مظلوم «حجاب» دارید؟
اگر پاسخ مثبت است چرا نشانه ای از آن مشهود نیست و تا به حال کلامی درباره آن نگفته اید و اگر پاسخ منفی است بفرماييد منتظر چه هستید؟
▪️آقای رئیسجمهور!
الان در یک سو، شیاطین و جهان استکبار و همه دشمنان اسلام و انقلاب، هناهنگ و همراه به دنبال گسترش بی حجابی و عادی سازی لگدمال شدن احکام الهی در کشورند
و در سوی دیگر خانواده های شهدا و جانبازان و همه مومنان و متدینان، نگران هدر رفتن خون شهدا و مهجور شدن احکام خدا ( بویژه حجاب) در کشور امام زمانند!
▪️لطفا به صراحت و عملا بگویید در این نبرد شما کدام طرفی هستید؟
دکتر کوشکی
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
عدالتخانه
🌀تا حالا شنیدید بگن واکنش فلان اصولگرا نسبت به کمرنگشدن حجاب و عفاف و ترویج هرزگی در جامعه❗️ واکنش
🔴 تبیین برای کدام قشر اولویت دارد؟
🔹در روزهای گذشته جمعی از دوستان فعال رسانه ای انقلابی، نقدی به سران و لیست بندهای اصولگرا داشته اند که چرا اینها در زمان انتخابات ها، سر و کله شان پیدا می شود و شروع می کنند به تشکیل ائتلاف ها و جلسات و بستن لیست ها ولی در بزنگاه ها و حوادث فتنه گون، خبری ازشان نیست و موضع نمی گیرند و هزینه نمی دهند.
🔸نقد کاملاً درستی است. تا بوده همین بوده. سران احزاب و جبهه های درون اصولگرایی به وقت هزینه دادن و فحش خوردن، خبری ازشان نیست. این وسط معدودی از چهره ها و فعالان انقلابی فقط هستند که سعی می کنند در همه صحنه ها، کف میدان باشند و حرف بزنند و تبیین کنند و اذهان را روشن سازند.
🔹می خواهم این نقد دوستان را کمی تکمیل کنم و پیشنهادی به عزیزان ارائه کنم. نقدی که من به برخی از این بزرگواران دارم «نگاه سیاسی و امنیتی» آنان به همه مسائل است. می گویند: «ما دو جبهه داریم: جبهه انقلابی و جبهه لیبرالی. همه این مشکلات و مسائل بخاطر لیبرالیسم داخلی و دشمنان خارجی و تجزیه طلب است و این اتفاقات کار دشمن است و تمام. حالا در داخل ضعف هایی هم داریم ولی اصل کاری همان است و ...!»
🔻یعنی تمام ماجرا را از این دریچه تحلیل می کنند.
🔹به نظر حقیر، در کنار این روشنگری که عزیزان دارند باید به این نکته توجه کنند که نه تنها، کوبیدن دشمنان بیگانه و ضدانقلاب و تجزیه طلبان مهم است و گفتن پشت پرده این جریانات مهم است، بلکه دیدن واقعیات امروز جامعه و مصائب و مشکلات مردم و بسترهای نارضایتی هم بسیار مهم است. تحلیل از نگاه «اجتماعی» و «جامعه شناسی سیاسی» بسیار مهم تر و بهتر از «تحلیل امنیتی و سیاسی» است.
🔸پیشنهاد من به این بزرگواران این است که شما جدا از تبیین مسائل برای دلسوزان سینه چاک نظام که خودشان پای کار انقلاب هستند، خیل عظیم مردم معترض ناراضی داخل کشور را هم ببینید که از قضا دشمنان را هم در اعتراضات و اغتشاشات یاری نکردند!
🔹بیش از 99 درصد مردم حاضر به حضور در کف میدان نشدند. به دلایل مختلف؛ دلیل اصلی اش این است که جایگزینی برای نظام جمهوری اسلامی در عالم خارج وجود ندارد و براندازی را نمی خواهند. ناامنی را نمی خواهند. تجزیه طلبان را نمی خواهند. اما معترض و ناراضی اند! از سیاست ها و رویکردها و عملکردها ناراضی اند!
🔸عزیزان انقلابی در کنار روشنگری علیه اغتشاشگران و تجزیه طلبان، کمی واقعیات امروز جامعه و علت العلل نارضایتی مردم را هم ببینند. از تبعیض و فقر و بیکاری و فساد گرفته تا دوقطبی سازها در برخی نهادها! کمی نگاه دقیق و موشکافانه به مسائل داشته باشند.
🔹در روایتِ اتفاقات اخیر هم، سعی کنند در کنار روشنگری علیه دشمنان، خطاهای داخلی که منجر به تحریک بیشتر و ایجاد شائبه می شود را هم ببینند و روایت کنند. اینگونه برای عموم مردم باورپذیر هستند تا فقط برای قشر حزب اللهی!
🔸بگذارید به یک مصداق میدانی این روزها اشاره کنم. بطور مثال در یک ماه اخیر، کاش ما به جای یک «جواد موگویی» چند جواد می داشتیم در همه استان ها و شهرها که واقعیات را بگونه ای روایت کنند که باورپذیر باشد. مردم وقتی می بینند جواد موگویی، خطاها و اشتباهات آن بسیجی یا مأمور ناجا را هم گزارش می کند، روایت او را درباره «اسرا پناهی» و سایر سوژه ها و ابهامات هم راحت تر باور می کنند! می دانند او منصفانه می نویسد و واقعاً درد مردم را دارد.
🔹حرف عزیزان انقلابی که نامشان در این چندروز طرح شده، بیشتر برای همین جبهه سینه چاکان انقلاب بُرد دارد. خدا ازشان قبول کند؛ اما مهم تر، ما امروز نیاز داریم که مردم را روشن کنیم. نیاز داریم بیشتر از مردم عادی بگوئیم. اینها اهمیتشان بالاتر است.
داود مدرسی یان
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
هدایت شده از ابوقاسم
برنامه ریزی ضعیف یا نبود اراده برای تحول همه چیز را برهم می زند
اینکه می گویم همه چیز را برهم می زند معنایش از دست دادن زمان و سرمایه های انسانی است.
ممکن است برای کار مفید ایده ها و خلاقیت های بسیار خوبی داشته باشید اما ضعف در چینش راهبرد و نظام فکری برای مسیر پیش بینی شده همه چیز را نابود می کند.
به نظر می رسد عامل اصلی خلأ فرهنگ نیرو سازی، خسته کردن سرمایه های انسانی در مسیر ناقص تربیتی و فرهنگی در بخش های مختلف تربیتی و آموزشی و مساجد و موسسات فرهنگی است.
برنامه ریزی های غلط و ضعف در بینش تربیت و آموزش باعث شکل گیری مسیر خسته کننده و بی فایده ای برای تربیت در جامعه شده است.
به جای قوی شدن اراده و انگیزه های کودک و نوجوان برای ترقی و رشد ، برنامه های آموزشی و تربیتی آن ها را کلافه و پژمرده می کند؟
چرا؟ چرا کودک و نوجوان باید از تربیت و آموزش فرار کند؟این یک موضوع کاملا پژوهشی است که باید درباره آن بحث کرد
آنچه مهم است تغییر در نگرش ها نسبت به مساله تربیت و آموزش است، باید گرایش فرهنگ محوری بر تربیت و آموزش حاکم شود.
تنوع سازی فرهنگی با قالب های متنوع تبلیغی بسیار اهمیت دارد که همه این اتفاقات باید از دریچه پژوهش به آن پرداخته شود.
فرهنگ باید با عناصر مهمی نظیر، #پژوهش #برنامه ریزی #ایده #پیاده_سازی همراه باشد.
ابوقاسم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️📽 حجةالاسلام خسروپناه:
عدهای از اول انقلاب در جلسات تصمیمگیری فرهنگی بودند و حالا پیر شدهاند و خواب و صبحانهشان هم در این جلسات است!
#ریشهها
#نقاط_هدف
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
❌قصه پر غصه شورای هماهنگی تبلیغات
۱۳ آبان
۲۲ بهمن
روز قدس
و...
هوای سرد ، زیر برف و باران
هوای گرم ، زیر تیغ آفتاب
پیر مرد ،پیر زن، جوانان ، بانوان با بچه در بغل
در هر شرایطی مردم با هزار بدبختی میان توی میدون تا به فریاد رهبرشان لبیک بگن و پای ارمانهاشون بایستند.
⭕️این همه فرصت همت و حماسه با یک مدیریت ضعیف تبدیل میشه به یک تهدید .
⛔️شعارهای نامناسب (مرک بر بی حجاب)
⛔️مداحیهای احساسی
⛔️صوت نامنظم
و دهها مورد دیگه
فرصت حضور مردم رو تبدیل میکنه به بغض و غیظ و سرگردانی حضار ، تبدیل میکنه به طعنه به مدل مدیریت انقلابی ، تبدیل میکنه به گفتمان ناکارامدی نظام و...
❌تا کی قرار است جوانگرایی ذبح در ابقاء مدیران مسن و ضعیف بشه ؟
◀️جناب آقای سلطانی ،شما که حقیقتا برای انقلاب زحمت کشیدید و آبروی خود را فدای نظام کردید ، این بار هم شجاعت به خرج بدید و با استعفای خودتون دل یک ملت رو شاد کنید
◀️بگذارید تا نمردیم طعم راهپیمایی و تجمع در شان مشهد الرضا را بچشیم ...
◀️بگذارید با آمدن جوانها به عرصه مدیریت شورای هماهنگی ، باور کنیم که فریاد جوانگرایی رهبری برای شما کشک نیست ...
◀️بگذارید با آمدن فکر و خلاقیت تازه ، کارآمدی نظام بیش از پیش جلوه کند
◀️بگذارید با توجه به جوانان ، امید در آنها زنده شود و به منویات آقا در بیانیه گام دوم توجه شود .
◀️بگذارید مدیریت فرتوت سه دهه گذشته ، با اقتضائات زمانه به روز رسانی شود
◀️بگذارید به جای اهانتها و جسارتا در کف خیابان دعای مردم بدرقه راهتان باشد
❌مراسم ۱۳ آبان امسال مشهد رابه چند جوان بسپارید .
✅عدالتخانه
🆔 @edalatkhane
🔻انقلاب به کدام سو میرود؟
🖋 مهدی جمشیدی
۱- در اردیبهشتماهِ سالِ هفتادونه، درحالیکه روزنامههای زنجیرهای جریانِ اصلاحات، قارچگونه سربرآورده و تمامِ ارزشهای اسلامی و انقلابی را آماجِ تهاجمِ مطبوعاتیِ خویش قرار دادند، آیتالله خامنهای در دیدارِ غیرمعمولِ خود با جوانان، این مسأله را با آنها در میان نهاد و آن را پارهای از برنامۀ «فشارِ دشمن» معرفی کرد و گفت حتّی اگر دشمن، فشارِ فراوانی بر ما وارد آورد، حادثۀ کربلای امام حسین (علیهالسلام) رخ خواهد داد، نه حادثۀ صلحِ امام حسن (علیهالسلام). امّا چرا باید تاریخِ انقلاب، حسینی باشد و بماند؟
۲- این هشدارِ بیسابقۀ استعارگونه، آنگاه تکمیل و نمادین شد که ایشان چندی پس از آن، «چفیه» بر شانۀ خویش انداختند و در هیچ دیدارِ رسمی و غیررسمی و داخلی و خارجی، آن را از خود جدا نکردند. «چفیه»، نمادِ دفاعِ مقدّس است؛ نمادی که گویا همۀ ارزشهای دفاعِ مقدّس را در درونِ خویش، نهفته است. کسیکه «چفیه» به گردن میاندازد، در حقیقت، با زبانِ نمادین میگوید که از «جنگ» و «شهادت» نمیهراسد، بلکه آماده است و آن را میطلبد. امّا اینهمه اصرار و تأکید، به چه سبب است؟
۳- در مرحلۀ پایانیِ «فتنۀ سالِ هشتادوهشت»، نیروهای میدانیِ فتنه به خیمههای عزاداریِ امام حسین (علیهالسلام) حمله کردند و در مقابل، مردم نیز به خیابانها ریختند و طومارِ فتنه را در هم پیچیدند، آیتالله خامنهای تصریح کرد که «روحِ حسینبنعلی» (علیهالسلام)، به یاریِ انقلاب آمد. امّا چه نسبتی است میانِ روحِ آن بزرگوار و انقلاب؟! مگر جز این است که باید روحِ حسینبنعلی، رهاییبخشِ تاریخِ حسینی باشد؟
۴- حسینبنعلی(علیهالسلام)، نقطۀ آغازِ مبارزۀ عینی و بیرونی برای بازگرداندنِ تاریخ به محمل و بسترِ اصلیاش بود که به شهادت انجامید، امّا همین مبارزه، بهدستِ حجّتبنحسن (سلاماللهعلیه)، با همان منطق، آغاز خواهد شد. «امامِ غائب»، تمامکنندۀ گامی خواهد بود که «حسینبنعلی» برداشت، و اگر فرجامِ حسینبنعلی، «شهادت» بود، فرجامِ کارِ مهدیِ موعود، «حکومتِ جهانی» خواهد بود. آری، دو مبارزه با یک منطق و با دو نتیجه. و انقلابِ ایران، «الگوگرفته» از اوّلی و «مقدّمهساز» برای دوّمی. دراینحال، زبان و منطقِ آیتالله خامنهای، باید حسینی باشد. او امامِ دورۀ تاریخیِ «گذار» و «انتقال» است.
۵- آیتالله خامنهای، خوابِ عجیبی دیده بود که آنرا برای آیتالله شبزندهدار نقل کرد و گویا ایشان، این خواب را برای حجتالاسلام عالی، نقل کرد و آقای عالی نیز در سخنرانیِ عمومیِ خویش آن را مطرح نمود. و امّا آنچهکه آیتالله خامنهای مشاهده کرد، به این شرح بود: دیدم همراه با رسولِ اکرم - صلیاللهعلیهوآلهوسلم- در کنارِ ساختمانی که فقط اندکی از آن ساخته شده است، ایستادهایم. دراینحال، آن حضرت به من امر که: «آستینهایت را بالا بزن و ساختمان را تکمیل کن!» من که دیدم که حجمِ انبوهِ کار، همچنان باقی مانده و تنها، بخشِ کوچکی از بنا، ساخته شده است، به ایشان عرض کردم: «آقا! انجامِ اینکار، در توانِ من نیست!» امّا رسولِ اکرم رو به من کرد و با تأکید فرمود: «در توانِ خودِ توست و تو، ساختِ این بنا را به پایان خواهی رساند!» کاری که امام خمینی انجام داد، عبارت بود از «تخریبِ بنای قبلی» با انقلابِ اسلامی و آنگاه تلاش برای «احداثِ بنای جدید» در طولِ ده سال زعامتِ خویش، که با توجّه به اندکبودنِ این زمان، ایشان توانست بخشِ کوچکی از بنایِ جدید را پیش ببرد. آیتالله خامنهای، کسی است که نهفقط کارِ ناتمامِ امام خمینی را «ادامه» خواهد داد، بلکه آن را به «سرانجام» نیز خواهد رساند؛ یعنی ساختنِ این بنا در دورۀ زعامتِ آیتالله خامنهای، «تمام» خواهد شد. و ایشان از جانبِ رسولِ اکرم، مأمور و موظّفِ به اینکار هست. معنیِ «تمامشدنِ ساختِ این بنا» چیست؟ این بنا، جز «مقدّمه» و «زمینه»ای برای ظهورِ حضرتِ حجّت است؟ و اگر کارِ این بنا تمام شود، آیا نباید «دورۀ غیبت» به پایان برسد؟ بیجهت نیست که علامه مصباحیزدی تصریح کرده بود که از نظرِ ما، آیتالله خامنهای، «سیّد خراسانی» نیست، بلکه مقام و مرتبهاش، بیش از اوست.
۶- در برههای از تاریخ قرار گرفتهایم که عهدِ «گشایش» و «انفتاحِ» است و تقدیر، اینگونه رقم خورده که در، بر پاشنۀ دیگری بچرخد. تاریخِ مهجوریّتِ امام، تمام شده و اینبار، بناست که امام، به «مدارِ تدبیرِ عالَم»، بازگردد و در عالَمِ عین و عمل، «ولایتِ کلّیِ» خویش را محقّق سازد.
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane