نظام حقوق و دستمزد در کشور به شکل واضحی ناعادلانه و ناکارآمد است.
✅عدالتخانه، #فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
﷽؛
🌐عدالت اجتماعی، زیربنایِ جامعه اسلامی
"گفتمان عدالت، همه چیز ماست"
امام خامنهای(روحی فداه) :
🔹گفتمان عدالت، یك گفتمان اساسى است و - همانطور هم كه چند روز پیش در جلسه یى
مطرح كردم - همه چیز ماســت. منهاى آن، جمهورى اسـلـامى هیچ حرفى براى گفتن نخواهد داشــت؛ باید آن را داشته باشــیم.
🔸این گفتمان را باید همه گیر كنید؛ بهگونه یى كه هر جریانى، هر شخصى، هر حزبى و هر جناحى سر كار بیاید، خودش را ناگزیر ببیند كه #تسلیم این گفتمان شود؛ یعنى براى عدالت تلاش كند و مجبور شود 👈پرچم عدالت را بر دست بگیرد؛ این را شما باید نگه دارید
و حفظ كنید؛ این مهم است.
🗓۱۳۸۳/۸/۱۰
✅عدالتخانه، #فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
📌 انتصاب های عجیب و غریب زاکانی تمامی ندارد
🔹️ علیرضازاکانی برای مرتضی امیر اسفندقه حکمی با عنوان دستیار ویژه شهردار در حوزه "ادبیات و شعر فارسی" زده است.
🔹 این حکم این قدر عجیب و بی محتواست که صدای حبیب کاشانی اصولگرا عضو شورای شهر را هم در آورده است
🔹️ این عضو شورای شهر با اشاره به این حکم گفت: در ۲۰ سال گذشته با این حکم آشنا نبودهام و درخواست میکنم چارتی از شهرداری مشخص شود که در شهردار در چه حوزههایی میتواند مشاور داشته باشد.
✅عدالتخانه، #فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
محمدعلیقندهارینیا با مدرک دیپلم به سمت مدیرکل فرهنگی مجلس انتصاب شد.(و نه سرپرست!)
پ.ن: یکی از شرایط احراز پست مدیرکل فرهنگی و روابط عمومی در مجلس، مدرک ارشد با ۵ سال سابقه یا کارشناسی با ۱۰ سال سابقه و طی دوره های مختلف است.
✅عدالتخانه، #فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
📢 تذکر رهبر انقلاب به مجلس/ پیش از اثبات جرم نباید موضوع را رسانهای میکردید
رئیس مجلس:
🔻رهبر انقلاب درباره رسانهای شدن اسم افراد در پی گزارش یکی از کمیسیونهای مجلس تذکری را دادهاند و خواستار جبران موضوع شدهاند که به نظر میرسد اطلاعات عموم از آن هم رهگشای برخی سؤالات است و هم بهترین روش برای برآورده ساختن جبران مدنظر ایشان توسط مجلس است.
🔹ایشان در حاشیه نامهای که در آن به رسانهای شدن گزارش یکی از کمیسیونهای مجلس پیش از بررسی و صدور حکم در دادگاه صالحه اعتراض شده است مرقوم فرمودهاند«شکایت به جا است نباید پیش از اثبات جرم موضوع را رسانهای میکردند دنبال کنید و به نحوی جبران شود».
✅عدالتخانه، #فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
عدالتخانه
📢 تذکر رهبر انقلاب به مجلس/ پیش از اثبات جرم نباید موضوع را رسانهای میکردید رئیس مجلس: 🔻رهبر انقل
🔴 آقای قالیباف؛ عدالتخواهی مصداقی خودت در مناظره یاد رفته؟
🔻مجدد درباره #عدالتخواهی_مصداقی!
🔻جناب قالیباف، از تریبون رسمی امروز گفت که رهبر انقلاب درباره گزارش یکی از کمیسیونهای مجلس تذکر دادند که: «شکایت به جا است نباید پیش از اثبات جرم موضوع را رسانهای میکردند دنبال کنید و به نحوی جبران شود».
🔹ما که نمیدانیم این نکته رهبری درباره کدام کمیسیون، کدام موضوع و کدام اشخاص است. شما از این جمله رهبری چه برداشتی دارید؟ مجدد بخوانید:«شکایت به جا است نباید پیش از اثبات جرم موضوع را رسانهای میکردند دنبال کنید و به نحوی جبران شود».
🔸البته آقای قالیباف خوب میداند این روزها درگیری رسانهای وعمومی بر سر عدالتخواهی مصداقی است. لذا این تذکر را به همین دعوای نامبردن از اشخاص ربط میدهد. از آقای قالیباف سوالاتی دارم. امیدواریم پاسخ دهند:
🔹اولاً خود شما چگونه در مناظرات انتخاباتی سال۹۶ پیش از اثبات جرم از مفاسد و تخلفات روحانی و جهانگیری گفتید؟ در محضر خدا و دهها میلیون نفر آبروی مومنین را بردی!
🔸ثانیاً انتشار فیلم و عکسِ دادگاههای اقتصادی و چهره متهمین قبل از اثبات جرم ومحکومیت چرا به دستور رهبری انجام میشود؟
🔹ثالثاً آیا نقد به ضعف مدیران وانتشار تصمیماتِ رانتی وتخلفات آنها و #فیشهای_نجومی و #املاک_نجومی و بکارگیری بستگان یاانتصابات ضعیف رامصداق این نکته رهبری میدانید؟
🔸رابعاً آیا شما پرسش از هر #پدیده_ضدعدالت(خواست رهبری) که توسط برخی مسئولین انجام میشود را ممنوع میدانید تا مثلاً در دادگاهی محکوم شود؟ به نظر شما "پیچیدن یک نسخه مطلق برای ممنوعیت ورود به همه مصادیق" جلوی هرگونه امر به معروف و نهی از منکر و تذکر و مطالبهگری را میگیرد؟
🔹اساساً شما تفاوت جرم مشهود یا نامشهود را میدانید؟ چگونه شرع و علما، تذکر عمومی و زبانی مردم به بدحجابان را جایز و گاهی امر و نهی را واجب می دانند اما شما تذکر و امر به معروف و نهی ازمنکر به فساد و تخلف محرز و علنی یک مدیر را ممنوع میدانید تا برود در دادگاه صالحه محکوم شود؟!
آقای قالیباف
🔸وقتی سابقه اکثر پروندههای بزرگ اقتصادی سالهای اخیر را میبینیم تا ورود افراد و جریانات مطالبهگر و عدالتخواه به این پروندهها نبود، تا بخشی از مستندات فساد این افراد و باندها منتشر نشد، قوه قضایی هم ورودی به این پروندهها نداشت و تا فشار رسانهای و عمومی نبود به نتیجه نرسیدند!
🔹برای ما و عموم مردم اثبات شده که مدیرانی که از خدا و شرع نمیترسند به شدت از فضای مجازی و افکار عمومی هراس دارند. ورود به مصادیق تا به نفع شما و فارسنیوز باشد انتشارموجودی حساب یک پیرمرد بیچاره هم جایز است اما وقتی نام معاون و قائم مقام و اطرافیان شما مطرح باشد ممنوع است!
🔸در پایان؛ این موضوع گسترده است و نمیتوان یک حکم کلی برای آن در نظر گرفت. بعضاً برخی مسائل را به نام افراد یا دستگاهی نمیتوان مطرح کرد،گاهی باید بااشاره باشد، گاهی طرح سوال و پرسش باشد، گاهی مطالبه باشد، گاهی امرو نهی باشد و ...؛ نمیتوان یک نسخه مطلق برای ورود به مصادیق پیچید. ما هم از ائمه جمعه هیچوقت انتظار نداشتیم اسم افراد را پشت تریبون بیاورند! آنچه مورد انتظار است ورود به مسائل و مصادیقی هست که مردم و اقشار مختلف درگیرش هستند. بطور مثال در ماجرای #هفت_تپه امام جمعه قبلی شوش و سابق اهواز حاضر نبودند در دفاع از کارگران حرفی در تریبون بزنند و در میدان کاری کنند. اما امام جمعه فعلی اهواز و حالا شوش می بینیم چگونه هم در تریبون هم در میدان عمل از کارگران دفاع کردند.
داود مدرسی یان
✅عدالتخانه، #فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
عدالتخانه
📢 تذکر رهبر انقلاب به مجلس/ پیش از اثبات جرم نباید موضوع را رسانهای میکردید رئیس مجلس: 🔻رهبر انقل
تذکر رهبر انقلاب در مورد ذکر اسامی، درباره بورسیهها بود
🔹پیگیری ها حکایت از این دارد که تذکر رهبر انقلاب در مورد مطرح شدن نام برخی از افراد در گزارش یکی از کمیسیونهای مجلس مربوط به گزارش کمیسیون اصل ۹۰ در مورد بورسیهها بوده است.
✅عدالتخانه، #فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
تهدید آقای جبلی شروع شد. مردم پشت ایشون هستن ، دیگه نمیتونید هر کاری دلتون خواست انجام بدین.
#جبلی
✅عدالتخانه، #فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
🔴 چندمثال از #عدالتخواهی_مصداقی – 1
🔹موضوع عدالتخواهی مصداقی، در سالهای اخیر مورد بحث مجموعه و افراد مختلفی بوده. یک عده موافق و عده ای مخالفند. هرکدام هم برای اثبات نظر خود به بیانات رهبر انقلاب استناد می کنند.
🔸معتقدم تا عدالتخواهی مصداقی روی مسائل و پدیده ها و مصادیق اتفاق نیافتد نه عدالت به گفتمان تبدیل می شود و نه هم مشکلات و مصادیق حل خواهند شد. و البته معتقدم مهم تر از خود مصادیق، اصلاح رویه و مکانیزم و ساختارها و قوانین است. اما چگونه به اصلاح رویه و قوانین و ساختارها می رسیم؟ زمانی که مصادیق و دردها مطرح شوند و آنچه در میدان است روشن و شفاف شود.
🔹و باز از اصلاح رویه و قوانین، گفتمان سازی عدالت مهم تر است. اما چنانچه این مسیر یعنی از مصادیق شروع نشود و علل عقب ماندگی در عدالت مطرح نشوند و به مطالبه عمومی تبدیل نشود گفتمان هم ایجاد نخواهد شد!
🔸عموم مخالفین عدالتخواهی مصداقی، حرف شان این است که «اسم یک شخص قبل از اثبات جرم، رسانه ای نشود.» با استناد به همین جمله زیرآب اصل عدالت و عدالتخواهی و ورود به مصادیق و مسائل را هم می زنند. در این چند مطلب سعی می کنم مسائل و مصادیقی را طرح کنم که بگویم عدالتخواهی مصداقی فقط نام بردن از اشخاص قبل از اثبات جرم نیست!
🔹پرسش از #حقوق_های_نجومی یا #فیش_های_نجومی را می توان یکی از مصادیق مهمی دانست که طرح آن در رسانه ها و فضای مجازی نیازی به اثبات در دادگاه نداشت بلکه مطالبه عموم و رهبری این بود که هم گیرندگان حقوق های نجومی هم سرویس دهندگان را محاکمه کنند. مسئله هم اختلاف و فاصله طبقاتی بود. تبعیض و بی عدالتی بود.
🔸اینگونه نیست که فیش نجومی فلان مدیر را ما رسانه ای نکنیم بلکه از آقای دادستان خصوصی بخواهیم ورود کند، آن هم اگر دسترسی به دادستان داشته باشیم، اگر دادستان مصلحت بداند ورود کند؛ تازه دادستان می گوید این فیش طبق مقررات قانونی بوده لذا من نمی توانم ورود کنم!
🔹ضمن اینکه در هیچ کجای مبانی و مفاهیم اسلام، مبلغ دریافت حقوق افراد و دریافتی آنان از بیت المال و غنائم، مسئله پنهان و محرمانه ای نیست که انتشار آن خلاف شرع باشد! اساساً از وظایف حکومت، شفافیت اموال و دارایی ها و دریافتی های حاکمین، مدیران و مسئولان است. اینکه شفافیتی در کار نیست یعنی خلاف شرع و اسلام است! این حق الناس است که اموال و دریافتی مدیران شفاف و علنی باشد. متأسفانه در حال حاضر امکان دسترسی به فیش حقوق نهادهای اقتصادی و غیراقتصادی دولتی و حاکمیتی فراهم نیست. اگر شفاف بود آن موقع معلوم می شود که چقدر فیش نجومی داریم و خبر نداریم!!
🔸انتشار آن فیش ها با ذکر اسامی و عناوین مشخص کرد که ای داد! خیلی از نهادها و ادارات چه نهادهای حاکمیتی چه دولتی، به مدیران خود حقوق های نجومی می دهند. این پرداخت ها طبق قوانین و مصوبات پایین دست بود اما در تضاد با قوانین بالادستی! در تضاد با قانون اساسی! در تضاد با اسلام محمدی(ص)!
🔹با انتشار فیش های نجومی، مطالبه عمومی شکل گرفت و رهبر انقلاب هم چندین بار از دستگاه قضایی خواست که وارد شوند و برخورد کنند. رئیس دیوان محاسبات در مصاحبه ای از برگشت پول ها به بیت المال خبر داد البته قوه قضائیه در این زمینه محکم برخورد نکرد. تلاش هایی در مجلس برای تصویب برخی قوانین شکل گرفت.
🔻حال سوال این است؛ اگر آن فیش ها منتشر نمی شد هیچ تلاشی برای بازگردان اموال بیت المال و تغییر رویه و اصلاحات قانونی و بودجه ای شکل می گرفت؟ رهبری اطلاع پیدا می کرد که دستور دهد؟ رئیس دیوان محاسبات و سازمان بازرسی اطلاع پیدا می کردند که ورود کنند؟ مردم اطلاع پیدا می کردند که مطالبه کنند؟
🔻این یکی از مصادیقی است که نباید منتظر این و آن ماند؛ نباید مطالبه گری و عدالتخواهی را متوقف بر اقدام دادستان ها و عوامل نظارتی دانست وگرنه حرکتی برای برخورد و اصلاح رویه ها و رشد مردم برای مطالبه گری، شکل نخواهد گرفت!
مدرسیان
✅عدالتخانه، #فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane