eitaa logo
بسیج ادارات کل خراسان جنوبی
331 دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
5.1هزار ویدیو
259 فایل
انعکاس گزارشات دستگاههای اجرایی استان در حوزه فرهنگی ،معرفتی و بصیرتی و عملکردی (جهاد تبیین فریضه واجب ،قطعی ،لازم )
مشاهده در ایتا
دانلود
🇮🇷 📝 | واکنش های توییتری پیرامون آزادسازی واردات خودرو 🍃🌹🍃 1⃣ عبدالله گنجی، مدیر مسئول روزنامه همشهری واردات خودرو آزاد شد. یکی از معنایی اش این است که طبقه متوسط به پایین خودرو ایرانی را با قیمت واقعی‌تر می خرند. 2⃣ علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت: یکی دیگر از بندهای هشت فرمان رئیس‌جمهور برای تحول در صنعت خودرو محقق شد و با تصویب هیئت دولت، آزاد شد. این اقدام به منظور افزایش رقابت پذیری و رفع شائبه انحصار، متناسب سازی قیمت خودرو و جبران کمبود تولید به میزان مورد نیاز بازار، صورت گرفت. 3⃣ سید امیر سیاح، رئیس مرکز مطالعات پایش و بهبود محیط کسب و کار: واردات خودرو به دلیل محدودیت ارزی ممنوع‌شده، آزادیش هم باید با ملاحظات ارزی باشد، آنهم وسط این جراحی یارانه‌ای! 🔹الان بهتراست فقط خودروی کارکرده(مثلا۳۰۰۰۰خودروی ژاپنی۱۷-۲۰۱۶) واردشود وفقط ازمحل ارزهای حبس شده در خارج 🔸اینطوری بدون فشار به بازار ارز، قیمت خودرو در بازار شدیدا میریزد.
🇮🇷 📝 و ضرورت اصلاح آن 🍃🌹🍃 🔻 دولت‌ دو نوع یارانه به مردم پرداخت می کرد. یکی یارانه که ماهانه به‌صورت نقدی به‌حساب مردم واریز می‌شد و نوع دیگر یارانه که دولت برای برخی از کالاها پرداخت می کرد تا به دست مردم برسد. مانند یارانه بنزین، یارانه آب و برق و گاز و... این یارانه پنهان به صورت ماهانه برای هر ایرانی بیش از یک‌میلیون و سیصد و پنجاه‌هزار تومان بود. ❌ چند مورد از یارانه پنهان: 1️⃣ توزیع ناعادلانه: طبق بررسی‌های انجام‌شده، اقشار ضعیف و متوسط به پایین، از این نوع یارانه خیلی کم استفاده می‌کنند. چون ابزارهای بهره‌مندی از آن مثل خودرو و ... را ندارند. 2️⃣: رانت‌خوارها با استفاده از نفوذ سیاسی و اقتصادی و... به‌صورت غیرقانونی به منابع مالی دست پیدا می‌کردند و باعث کسب ثروت می‌شد. 3️⃣ : انواع کالاهایی که از یارانه پنهان برخوردارند، به خارج از کشور قاچاق می‌شد. 🔺 نتیجه: اکثر یارانه پنهان به جیب اقشار مرفه، قاچاقچیان و رانت‌خواران و کشورهای همسایه و... می رفت. بنابراین هدفمند کردن یارانه‌ها و جراحی اقتصادی توسط دولت سیزدهم ضرورت داشت و مردم نیز باید با صبوری، همراهی و حمایت کنند. ✍️علی‌اکبر صیدی
🔰 سلطان شمایید آقای همتی 🔰 در حالی عبدالناصر همتی در قالب برخی آمارهای مبهم و بعضاً نادرست به تخریب دولت سیزدهم می پردازد که او دارای 4 رکورد عجیب و غریب در اقتصاد ایران است: ⛔️ رکورددار تورم در 70 سال اخیر: 👈 در پایان اردیبهشت (زمان مسئولیت عبدالناصر همتی52.8 درصد) و تا پایان دولت حسن روحانی به 58.3 درصد رسیده است، حتی اگر تا پایان سال 1399 را نیز در نظر بگیریم، سال 1399 درکنار سال 1374 (دولت مرحوم هاشمی) رکورددار بالاترین نرخ تورم طی 70 سال اخیر یعنی از سال 1330 تاکنون است. ⛔️ همتی سلطان تورم نقطه به نقطه: 👈براساس آمارهای رسمی بالاترین نرخ تورم نقطه به نقطه در دی‌ماه تا اسفند 99 رخ داد که براساس گزارش بانک مرکزی در این ماه‌ها تورم نقطه به نقطه به ترتیب به61.9 ، 65.3 ،65.2 درصد رسیده است. ⛔️ رکورددار 40 ساله رشد سالانه نقدینگی: 👈 یکی از مهم‌ترین اتفاقات دوره مدیریت عبدالناصر همتی، شکسته شدن رکورد رشد سالانه حجم نقدینگی در سال 1399 است. بر این اساس طبق آمارهای بانک مرکزی ایران، در پایان سال 1399 رشد سالانه حجم نقدینگی کشور به 40.6 درصد رسید که طی 40 سال اخیر بالاترین نرخ رشد سالانه نقدینگی است. ⛔️ رکورددار 40 ساله تورم تولید: 👈 در سال 1400 تورم تولید سالانه منتهی به بهار (این تورم بیانگر تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده در چهار فصل منتهی به فصل بهار نسبت به دوره مشابه سال قبل است) به 60 درصد و در تابستان 1400 به64.6 درصد رسید که در نوع خود یک رکورد محسوب می‌شود.
♨️ توییت ابراهیم رضایی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در واکنش به شهادت شیرین ابوعاقله توسط ارتش رژیم صهیونسیتی: 🔰 شهادت شیرین ابوعاقله را با کشته شدن مری کلوین در سوریه مقایسه کنید. برای کلوین نماینده دبیرکل سازمان ملل به سوریه اعزام شد،هالیوود برایش فیلمA Private Warرا ساخت،آکادمی راه افتاد و... ⛔️ ولی برای عاقله سکوت محض . هر دو زن بودند،خبرنگار و تبعه آمریکا، این گوشه ای از آزادی بیان آمریکاییست.
🔰 شهید حاج قاسم سلیمانی: ذکاوت و هوشمندی در این نیست که من چگونه مالی را کسب کنم؛ ذکاوت این است که من چگونه بین دنیا و آخرت ابدی بـتوانم برنده‌ی آخرت ابدی بشوم.
⭕️ فرق می‌کنه رئیس‌جمهور کی باشه...
📊در رفع معضل بیکاری همکاری می باید... تمرکز کشور بر تولید ملی به تقویت و تحکیم زیرساخت‌های کشور منتهی و زمینه‌ها و بسترهای اشتغال را گسترش می‌دهد. بدیهی است وقتی تولید ملی درکشور تقویت شود افراد زیادی صاحب شغل شده،تعدادتولیدکنندگان وکارگاه ها وکارخانه ها نیز افزایش خواهد یافت. بدین واسطه می توان،تولیدملی را از راهکارهای منطقی و عینی برای حل معضل بیکاری قلمداد کرد.