9.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#السلام_علي_من_دفنه_اهل_القرا
پدر خاك كجايي پسرت خاك نشد
مادر آب كجايي پسرت آب نخورد
@eeshg1
به گفتهی یه نماینده، قرار شده قیمت #کود_شیمیایی و سموم 5 الی 7 برابر بشه، درحالیکه محصولات کشاورزی افزایش قیمت نداشته؛ مثلا کشاورز کود 100 هزار تومنیِ قبل تعطیلات رو 500 هزار میخره....
سوال:
- این افزایش قیمت با ابلاغ دولته یا خودسرانه هستش؟
-اگه ابلاغ بوده هدفش کسری بودجهست یا بازم #مافیا...؟!
💬سیده زهرا عبداللهی
@eeshg1
.
لقب « اسدالله الغالب » را #علی بر او نهاد تا دوباره حمله های حیدری در میدان ها تکرار شود و هنوز بعد از این همه سال ، زیر نور مهتاب ، چهره اش در زلالی آب می لرزد ؛ گویی تنها بعد از خدا ، از آب میترسد .. مردی که افسانه نیست !
و حالا قسم به لحظه ناامیدی #عباس ... که دمی دست از حسین برنخواهیم داشت ؛ نه اینکه #حسین بی یاور بماند ... نه !
که ما دیگر همچون حسین ، یار و اربابی نخواهیم یافت ... !
فایل صوتی مراسم را ، در کانال تلگرامی #زندگی_شیرین_والهی بشنوید 🙏🏻
با زیباترین پیام های مخصوص #محرم ، همچنان با ما همراه باشید 🔰
@eeshg1
•┈┈•❀•┈┈•
💠 پرتوى از سيره #امام_سجاد_علیه_السلام
✍️ حضرت على بن الحسين ، ملقّب به سجّاد و زين العابدين، روز پنجم شعبان سال ۳۸ هجرى يا ۱۵ جمادى الاولى همان سال، در مدينه ديده به جهان گشود و در روز ۱۲ و يا ۲۵ محرّم سال ۹۵ هجرى، درمدينه، به دسيسه هشام بن عبدالملك، مسموم گرديد و در ۵۶ سالگى به شهادت رسيد.
🔸#امام_سجاد_علیه_السلام در بدترين زمان از زمان هايى كه بر دوران رهبرى اهل بيت گذشت مىزيست، چه، او با آغاز اوج انحرافى، معاصر بود كه پس از وفات رسول اكرم(ص) روى داد.
امام(عليه السلام) با همه محنتها و بلاها كه در روزگار جدّ بزرگوارش اميرالمؤمنين(ع) آغاز گرديده بود همزمان بود.
▫️ایشان سه سال پيش از شهادت #امام_علی_علیه_السلام ، هنگامی ديده به جهان گشود، که جدّش اميرمؤمنان(عليه السلام)در خطِّ جهادِ جنگِ جمل بود و از آن پس شريك پدرش #امام_حسین_علیه_السلام، در محنت و گرفتاريهاى فراوان بود.
🔸امام(عليه السلام) براى آگاهى مردم، اسلوب دعا را به كار برد،
▫️#صحیفه_سجادیه كه به زبور آل محمّد مشهور است، اثر بى نظيرى است كه در جهان اسلام، جز قرآن كريم و نهج البلاغه، كتابى به اين عظمت و ارزش، پديد نيامده كه پيوسته مورد توجه بزرگان و علما و مصنّفان باشد.
🔸از ديگر آثار ارزنده به جا مانده از امام سجّاد(عليه السلام)، مجموعه اى تربيتى و اخلاقى است به نام رساله حقوق كه امام(عليه السلام) در آن وظايف گوناگون انسان را در برابر خدا و خود و ديگران، با بيانى شيوا و گويا بيان كرده است.
مجموعه حقوقى كه در اين رساله ذكر شده جمعاً ۵۱ حقّ مىباشد.
@eeshg1
#حکمت_غیبت_صغری
🤔#پرسش
❔پرسشی ذهنم را مشغول کرده است ، چرا امام زمان دو #غیبت داشتند ❗️چرا از همان ابتدا به غیبت کبری نرفتند ❕فلسفه خاصی داشته ❕
@eeshg1
💠#پاسخ💠
👌امامان اهل بیت علیهم السلام بارها مردم را متذکر به غیبت امام دوازدهم و #کیفیت آن غیبت کرده بودند .
❕امام #صادق علیه السلام فرمود ؛
« برای قائم ما دو غیبت است که یکی از دیگری طولانی تر است ، و تنها کسانی که دارای معرفت #صحیح و یقین قوی هستند بر امامت او ثابت قدم می مانند »
📚منتخب الاثر ج 2 ص 237
👌در #نقل دیگری فرمود ؛
« برای #قائم دو غیبت است که یکی کوتاه مدت و دیگری طولانی است »
@eeshg1
📚الکافی ج 1 ص 340
❕غيبت صغرا نشانگر #اولين مرحله از امامت حضرت مهدى عليه السّلام است، كه خداوند متعال تقدير نمود تا در مدتى نه چندان دور از عموم مردم مخفى بماند و امور شيعه را توسط سفرا انجام دهد.
👌 امّا اينكه چرا غيبت صغرا قبل از غيبت كبرا قرار گرفت ممكن است كه جهت آن اين باشد كه عادت #شيعيان در طول عمر امامت بر اين بوده كه هر زمان اراده مى كردند خدمت امام خود رسيده و از محضر او استفاده مى بردند، و با غيبت كلّى و تام و تمام هرگز انس نداشتند. لذا براى جا افتادن اين موضوع ابتدا غيبت #صغرا تحقق پيدا كرد كه در آن تا اندازه اى ارتباط قطع شد و پس از آمادگی مردم ، غیبت کبری آغاز و تاکنون نیز ادامه دارد .
📚موعود شناسی ، رضوانی ، ص 328
@eeshg1
#تلنگر
⚫️ رزق برائت
🔹در زیارت عاشورا فرازی بسیار عجیب داریم «و رزقنی البرائة من اعدائکم»
روزی فرما مرا برائت جستن یعنی فاصله گرفتن، موضع گرفتن و مبارزه کردن با دشمنان فرهنگ و اندیشه اهل البیت علیه السلام.
🔹در واقع حضرات اهل البیت می فرمایند؛ مبارزه با فرهنگ و اندیشه اهل البیت روزی مسلمان «بی تلاش و بی مجاهدت» نمی شود.
🔹کسی که برائت از دشمنان و مخالفان اهل البیت نصیبش نشده در واقع باید به شیعه بودن و مسلمان بودن خود شک کند
🔷 زیرا شیعه واقعی آن حضرت حتما در چنین رزق آسمانی سهمیه دارد.
🔳برگرفته از صحبت های دکتر زاهدی محقق تعلیم و تربیت قرآنی
@eeshg1
@eeshg1
این روزها کسی به خودش زحمت
نمی دهد کسی را کشف کند .
زیبایی هایش را بیرون بکشد ؛
تلخی هایش را صبر کند !
آدم های امروزی دوستی های
کنسروی می خواهند !
یک کنسرو که فقط دَرش را باز کنند؛
بعد یک نفر شیرین و مهربان از تویش بپرد
بیرون و هی لبخند بزند و بگوید : حق باتوست...
اهل معرفت.mp3
5.43M
#تلنگری 💌
زهیر ...
بُریر ...
وهب ...
و تمام اصحاب عاشورای ۶۱ همراه با امام بودند و به امام رسیدند؛
تمام سرنوشتشان را یک انتخاب رقم زد...
وقت حساب کتاب رسیده... چقدر به آن ها شباهت داریم؟!
@eeshg1
#استاد_شجاعی 🎤
#آشنایی_اجمالی_با_رضا_خان 1⃣
🤔#پرسش
@eeshg1
❔ببخشید با توجه به زمزمه های پیدا شدن جنازه مومیایی شده رضا خان کسانی رضا خان را عادل و دادگر معرفی می کنند و مردم را تحریک به دفاع از رضاخان و طرفداری از او می کنند ❗️میدانم این سوالم مرتبط با فعالیت شما نیست اما جوابش را جایی نتونستم پیدا کنم ❕لطفا رضا خان را معرفی و بگویید بدی او در چه چیزی بوده است ❕❕
💠#پاسخ💠
👌رضا خان فرزند عباسقلى خان سوادكوهى، معروف به داداش بيك، در سال 1256 ه. ش. در روستاى آلاست، از تابع سوادكوه مازندران متولد شد.
رضا خان ابتدا در فوج سوادكوه وارد خدمت گرديد و بعد در 22 سالگى به عنوان قزاق وارد قزاقخانه شد. پس از واقعه به توپ بستن مجلس شوراى ملى توسط محمد على شاه قاجار و مقاومت تبريز در برابر قواى دولتى، فرمانده يكى از دسته هاى قزاق بود كه تحت فرماندهى عين الدوله، براى سركوب قيام تبريز، به آن شهر رفت. در مدتى كه در قزاقخانه بود، مناصب و درجاتى را طى كرده و در سال 1294 ه. ش. رئيس آترياد قزاق در همدان شد. در سال 1299 ه. ش. با وساطت مأموران و مستشاران نظامى بريتانيا، مانند آيرونسايد و با همدستى سيد ضياء الدين طباطبايى، مأمور كودتاى سوم اسفند 1299 شد.
@eeshg1
❕پس از كودتا به سمت رئيس ديويزيون قزاق منصوب گشت. در كابينه سيد ضياء الدين طباطبايى وزير جنگ شد و در كابينه هاى قوام السلطنه، مشير الدوله و مستوفى الممالك نيز همچنان وزير جنگ بود و در همين سمت اقدام به سركوبى نهضت جنگل و ايلات و عشاير كردستان، لرستان و ساير مناطق كرد.
👌در تاريخ 16 آبان 1302 رئيس الوزرا شد . طرفداران رضا خان براى خارج ساختن قدرت از دست قاجارها، غوغاى جمهوريخواهى به راه انداختند كه با مخالفت آزاديخواهان و روشنفكران مواجه شد و به جايى نرسيد.
👌در 18 فروردين 1303، در پى تلگراف احمد شاه به مجلس، مبنى بر عدم اعتماد وى به دولت، رضا خان به حالت قهر تهران را ترك كرد و به رودهن رفت ولى با تحريكات و تهديدات نظاميان و برپايى تظاهرات به نفع رضا خان در شهرها، مجلس مجددا براى رياست وزرايى وى ابراز تمايل كرد و سردار سپه در 22 فروردين ماه وارد تهران شد.
👌در سال 1303 ه. ش. مقدمات به سلطنت رسيدن سردار سپه، با ترور، تهديد و تطميع فراهم شد.در 12 تير ماه ميرزاده عشقى، شاعر ملى و آزاده ترور شد و در 27 تير ماه به دنبال واقعه قتل ماژور ايمبرى، كنسول آمريكا در ايران، حكومت نظامى اعلام و از سوى سردار سپه قلع وقمع مخالفين به بهانه دستگيرى عاملان قتل ايمبرى آغاز شد. در آذر ماه 1303 سردار سپه طى لشكركشى به خوزستان، موفق به سركوب شيخ خزعل شد و پس از رفع غائله، براى زيارت به عتبات عاليات رفت و در 11 دى ماه به تهران بازگشت.
❕ در 25 بهمن 1303 موفق شد از مجلس مقام فرماندهى كل قوا را كه تا آن زمان به شاه اختصاص داشت، دريافت كند.در مهر ماه 1304 به دنبال واقعه بلواى نان، موفق شد از مجلس اجازه دستگيرى عاملين بلوا را بگيرد و پس از آن عده زيادى از مخالفين خود را به بهانه دست داشتن به بلوا، دستگير و زندانى كرد. در اين سال تلگرافهاى زيادى به اشاره و تحريك وى از شهرستانهاى مختلف، در مخالفت با قاجاريه و تفويض رضا خان قزاق و فرزندانش. از چپ به راست (محمد رضا، شمس و اشرف)
👌سلطنت به سردار سپه، به مجلس مخابره شد. سرانجام ماده واحده تغيير سلطنت در سال 1304 تهيه شد و در 9 آبان به تصويب مجلس شوراى ملى رسيد. در 15 آذر 1304 مجلس مؤسسان براى تغيير سلطنت از قاجاريه به پهلوى و تغيير مواد 36، 37 و 38 قانون اساسى تشكيل شد و در تاريخ 4 ارديبهشت 1305، سردار سپه تاجگذارى كرد و رسما به سلطنت رسيد.
رضا شاه پس از 16 سال سلطنت، سرانجام در شهريور 1320، در جنگ جهانى دوم، با ورود قواى متفقين به خاك ايران، از مقام خود استعفا داد و توسط متفقين به جزيره موريس و سپس به ژوهانسبورگ در آفريقاى جنوبى تبعيد شد و در چهارم مرداد 1323 در ژوهانسبورگ درگذشت و جنازه اش به قاهره انتقال يافت. جنازه رضا شاه در 17 ارديبهشت 1329 از مصر به تهران منتقل شد و به خاك سپرده شد.
📚فرهنگ جامع تاریخ ایران ، قدیانی ، ج 1 ص 404
@eeshg1
💠