🔹 آیت الله حائری شیرازی 🔹
🔸امر به معروف یعنی در دنده بودن!🔸
امربهمعروف و نهی از منکر چیست؟ به ساعتتان نگاه کنید؛ این چرخدندههای ساعت، در هم دنده شدهاند. دندههایشان داخل هم است؛ یکی که میچرخد، دیگری را هم میچرخاند.
امربهمعروف، یعنی اینکه دندۀ یکی در دندۀ دیگری گیر کند. امربهمعروف، دنده است؛ ترک امربهمعروف، یعنی خلاص کردن! خلاص کردن یعنی اینکه یکی بچرخد و دیگری نچرخد.
وقتی امربهمعروف و نهی از منکر ترک میشود، یعنی این چرخ و آن چرخ از هم دور شدهاند؛ زدهای توی خلاص! این میچرخد، اما آن دیگری نمیچرخد. دندۀ فرد نمیخورد به دندۀ جمع؛ یعنی خوبی فرد، سرایت به دیگری نمیکند.
خوبیها وقتی شخصی شد و امر به معروف تعطیل شد، این دارد برای خودش میچرخد و آن دیگری هم دارد برخلاف آن میچرخد و منکرش را انجام میدهد. نتیجهاش اینست که «مجموعۀ جامعه» نمیچرخد.
گاهی انسان زورش نمیرسد دیگری را بچرخاند، میزند در خلاص؛ خودش در زندگی شخصیاش یک آدم سالمی است، اما در زندگی اجتماعی دندهاش به دیگران گیر نمیکند. میخواهد اگر دیگران در غفلت میروند، او در غفلت نرود؛ اگر دیگران نمازشان را به تأخیر میاندازند، او به تأخیر نیاندازد، لذا دنده را خلاص میکند تا بتواند نمازش را سر وقت بخواند.
اما نه، هنر این است که در عین اینکه انسان نمازش را سر وقت میخواند، در دنده هم بزند.
@haerishirazi
@efaafohejaabYAAS
#ثامن
⚠️ از قلم حکمت تا تفنگ رضاخان
🔻 حضرت آیتالله خامنهای: «شخصیتهای فرهنگی معروف زمان رضاشاه- مثلاً علی اصغر حکمت- در قضیه کشف حجاب نقش استعماری ایفا کردند، رضاشاه تفنگ دستش بوده و اینها فکر میساختند و به او جهتگیری میدادند که تفنگ را کجا به کار ببرد.»
۹۶/۰۱/۰۸
@efaafohejaabYAAS
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#گزارش امر به معروف
به مناسبت هفته عفاف و حجاب و سالگرد ازدواج حضرت زهرا سلام الله علیها و حضرت علی علیه السلام
🌺برگزاری جشنی با سخنرانی خانم رحمانی در مورد عفاف و حجاب و پرسش وپاسخ با نوجوانان در مورد حجاب
🌺مولودی خوانی خانم ابراهیمی
🌺برگزاری نمایشگاه پوستر حجاب
🌺غرفه ملزومات حجاب
🌺غرفه چادر
🌺غرفه آموزش مقنعه به نوجوانان
🌺غرفه بستن روسری
🌺اهدا کارت تخفیف خرید چادر به خانمها و نوجوانان محجبه
🌺مسابقه نامه دختران نوجوان به یکخانم شل حجاب برای دعوت به حجاب
🌺مسابقه نقاشی در مورد حجاب
زمان : چهارشنبه ۱۴۰۰/۴/۲۳
مکان : مسجد امامحسین علیه السلام
#محورتذکرلسانیپردیسان
#پایگاهریحانهالنبیسلاماللهعلیها
#پایگاهتخصصییاس
@efaafohejaabYAAS
❖﷽❖
پایگاه حکیمه خاتون برگزار می کند:
🌹🍃همایش شکرانه عفاف و امنیت🍃🌹
•┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•
🔶همراه با برنامه های متنوع:
💠میز هنر
💠فروش ملزومات حجاب
💠میز شادی
💠تقدیر و تکریم خانواده معظم شهدا
💠ایستگاه صلواتی
💠مسابقات جذاب
•┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•
زمان:🔻
پنجشنبه ۱۴۰۰/۴/۲۴ (ساعت ۱۸/۳۰)
مکان:🔻
در جوار شهید گمنام محله عسکریه، بوستان نخبگان(هزاره هشتم)
•┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•
#پایگاهبسیجحکیمهخاتونسلاماللهعلیها
#پایگاهتخصصییاس
@efaafohejaabYAAS
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 ششمین روز هفته ی عفاف و حجاب
🌹روز میثاق با شهدا 🌹
#پایگاهتخصصییاس
@efaafohejaabYAAS
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰به پاس دلهای منتظر تمام مادران شهدا
#پایگاهتخصصییاس
@efaafohejaabYAAS
هدایت شده از حجاب یار
نام اثر : نرم افزار تردیدهای من درباره حجاب
ممکن است دختری حجاب را رعایت نکند، و تریدهایی در خصوص حجاب در ذهنش باشد؛ مثلا: 1. حجاب، مانع دیده شدن زیباییهای من است! 2. تاکید بر مسأله حجاب در جامعه، حساسیتها را نسبت به مسائل جنسی افزایش میدهد! 3. حجاب مانع فعالیتهای اجتماعی زنان است و با اشتغال و تحصیل آنها در تضاد است! 4. رعایت حجاب، مرد را بیشتر کنجکاو میکند! 5. حجاب، آزادیهای انسان را محدود میکند! و تردیدهای دیگری که وجود دارد. نرم افزار "تردیدهای من در مورد حجاب"به طرح کلی این تردیدها پرداخته و با نگاهی به آموزه های دینی، سعی کرده پاسخهای مناسبی ارائه دهد.
تهیه کننده:سازمان فضای مجازی سراج
باهمکاری:موسسه بصیران عاشورایی
مخاطب سنی: نوجوان 16-18 / جوان 19-30 / بزرگسال31وبالاتر
مناسب برای جنسیت : زن / مرد
#اپلیکیشن
༺ بزرگ تریـن کانال محصولات مجازے حوزـہ عـ؋ـاف و حجاب
لینک دانلود رایگان:
https://b2n.ir/m97095
@hejabyar_com
https://eitaa.com/joinchat/3638362238Cbcec5fd7c8
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 مقام معظم رهبری:
💎 حجاب،ارزش گذاری زن
#پایگاهتخصصییاس
@efaafohejaabYAAS
🔰روابط عفیفانه ی زن و مرد از دیدگاه اسلام؛
✅هویت انسانی
✅کرامت انسانی زن
👇👇👇
http://ensani.ir/fa/article/107337/%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%A8%D8%B7-%D8%B2%D9%86-%D9%88-%D9%85%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%DB%8C%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85
#پایگاهتخصصییاس
@efaafohejaabYAAS
🔰حقوق زنان در ابعاد مختلف از دیدگاه اسلام و امام خمینی (قدس سرّه)
👇👇👇
http://www.imam-khomeini.ir/fa/n138201/%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C_%D8%AD%D9%82%D9%88%D9%82_%D8%B2%D9%86%D8%A7%D9%86_%D8%AF%D8%B1_%D8%A7%D8%A8%D8%B9%D8%A7%D8%AF_%D9%85%D8%AE%D8%AA%D9%84%D9%81_%D8%A7%D8%B2_%D8%AF%DB%8C%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D9%87_%D8%A7%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85_%D9%88_%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%85_%D8%AE%D9%85%DB%8C%D9%86%DB%8C
#پایگاهتخصصییاس
@efaafohejaabYAAS
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چی شده که اسرائیل و سعودی و انگلیس برای مردم ایران هزینه میکنند و شبکه تلویزیونی و اینترنتی راه انداختند؟!
🔰 این فیلم را ببینید.
#پایگاهتخصصییاس
@efaafohejaabYAAS
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کار زیبای بسیجیان پایگاه حنانه به مناسبت هفته عفاف و حجاب
#صالحیـــــنحنـــانه
#هفتهعفافوحجاب
🌻مسابقه عروسک قشنگ من🌻
دخترای خوبم ممنونم از عروسک های زیباتون که اینقدر با سلیقه با حجابشون کردین. همه کار هاتون عالی بود بخاطر همین قرعه کشی کردیم. البته برنده اصلی همه شما دختران خوب ایران زمین هستین.😍🎈
امـا به قید قرعه یه یادگاری نقلی به این دخترانمون تعلق می گیره:
نرگس سـادات ساجـــدی🎁
فاطمه زهرا سجادیان فر🎁
╭━•⊰❀•❀•❀⊱•━╮
@p_hannane
╰━•⊰❀•❀•❀⊱•━╯
@mahllat_pardisan
@mahalle_keramat
🔰 مجموعه قوانین و مقررات مرتبط با عفاف و حجاب
👇👇👇
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://sccr.ir/Files/13285.pdf&ved=2ahUKEwjeiNC2i-rxAhUN8hoKHel4BfIQFjAAegQIAxAC&usg=AOvVaw0GIk7xDhvMEcz2mIHt5qEa
#پایگاهتخصصییاس
@efaafohejaabYAAS
(١)
➖تبیین بیانیه گام دوم
➖از زبان نويسنده ی آن
🌷مقام عظمای ولایت حفظه الله🌷
مورخ ۱۳۹۸/٣/١
(ببینید، «بیانیّهی گام دوّم» یک ترسیم کلّی از گذشته و حال و آیندهی انقلاب بوده. خب چهل سال [از انقلاب] گذشته -یک ترسیم کلّی است، وارد جزئیّات نشدیم- یک تصویرسازی کلّی شده راجع به مسائل اصلی انقلاب. چهار نقطهی بهاصطلاح اصلی در این بیانیّه مورد تأکید بوده:
نقطهی اوّل: «عظمت حادثهی انقلاب». خیلیها به این توجّه نمیکنند، خواستیم به این توجّه بشود، دقّت بشود: حادثهی انقلاب؛ هم خود پدید آمدن انقلاب در این نقطهی مشخّص جغرافیایی و در آن برههی مهمّ تاریخی، و بعد، ماندگاری انقلاب؛ بنابراین این یک نقطه است: عظمت انقلاب، هم از لحاظ وقوع، هم از لحاظ ماندگاری.
نقطهی دوّم: «عظمت راه طیشده و کارکرد انقلاب تا امروز»؛ [یعنی] نقطهی مقابل حرف آن کسانی که اصرار دارند بگویند انقلاب نتوانسته کارکردی از خودش نشان بدهد. بنده در این بیانیّه این را -البتّه به طور مجمل و کوتاه- بیان کردم که نخیر، انقلاب کارکرد کاملاً برجسته و ممتاز در زمینههای گوناگون داشته؛ هم در زمینهی سیاسی، هم در زمینهی اجتماعی، هم در زمینهی علمی، هم در زمینهی عدالت، هم در زمینهی آزادی. انقلاب در زمینهی همهی خواستههای مهمّ بشری و ملّی و بینالمللی کارکردهای برجستهای داشته. پس نقطهی دوّم، عظمت کارکردهای انقلاب.
نقطهی سوّم که در این بیانیّه مورد نظر است، «عظمت چشماندازی است که باید به آن برسیم»؛ اینکه ما به کجا میخواهیم برسیم، میخواهیم چه کار کنیم، هدف ما کجا است.
و نقطهی چهارم: «عظمت نقش نیروی جوان متعهّد»؛ نه هر جوانی؛ جوانی که احساس تعهّد کند، احساس مسئولیّت کند. عظمت نقش این قشر یعنی جوان متعهّد در این مسیری که در پیش رو داریم و در رسیدن به آن چشمانداز مورد نظر.
خب، ما به یک حرکت عمومی به سمت آن چشمانداز نیاز داریم؛ باید یک حرکت عمومی در کشور راه بیفتد؛ البتّه این حرکت وجود دارد منتها بایستی انضباط پیدا کند، سرعت پیدا کند و پیشرفتش به سمت آن چشمانداز محسوس باشد. این حرکت طبعاً با محوریّت جوان متعهّد است؛ جوانهای متعهّد، محور این حرکتند.
#ادامه_دارد.....
#حلقههایمیانی
#حلقههایاتصالخدمتومحبت
#پایگاهتخصصییاس
@efaafohejaabYAAS
(٢)
🔰 ادامه ی تبیین بیانیه گام دوم
➖از زبان نويسنده ی آن
🌷مقام عظمای ولایت حفظه الله🌷
مورخ ۱۳۹۸/٣/١
..... یک حرکتِ عمومیِ معقول و منضبط -منضبط! وقتی میگوییم منضبط، یعنی حرکت، غوغاسالارانه و بَلبشویی و مانند اینها نباشد؛ گاهی حرکتهای عمومی با بلبشو و غوغاسالاری و مانند اینها همراه است؛ آنها ارزشی ندارد- و صحیح و منتظم و عقلائی اگر بخواهد انجام بگیرد، به چند چیز نیاز دارد:
اوّلاً نیاز دارد به اینکه از صحنه یک شناختی وجود داشته باشد؛ یعنی این کسانی که این حرکت را انجام میدهند یا محور این حرکتند یا لااقل تحریککنندهی این حرکتند، بایستی صحنه را درست بشناسند، عناصر درگیر در این صحنه را بشناسند. امروز شما در کشور خودتان، در جمهوری اسلامی، میخواهید یک حرکت انجام بدهید؛ خب باید بدانید جمهوری اسلامی امروز در چه وضعی است، با چه کسی روبهرو است، با چه کسی مواجه است، فرصتهایش کدامها هستند، تهدیدهایش کدامها هستند، دشمنهایش چه کسانی هستند، دوستهایش چه کسانی هستند؛ این باید دانسته بشود و شناخته بشود.
یک عنصر دیگری که لازم است برای این حرکت، این است که این حرکت باید یک جهتگیری مشخّصی داشته باشد؛ یک جهتگیری منطقی و قابل قبول، که در حرکت عمومی ملّت ایران که ما داریم پیشنهاد میکنیم و مطرح میکنیم، این جهتگیری، جهتگیری به سمت جامعهی اسلامی یا تمدّن اسلامی است؛ یعنی میخواهیم برویم به سمت تشکیل یک جامعهی اسلامی؛ و حرکت عمومی، ما را باید به اینجا و در نهایت به یک تمدّن پیشرفتهی اسلامی برساند. این هم عنصر دوّم.
#ادامه_دارد.....
#حلقههایمیانی
#حلقههایاتصالخدمتومحبت
#پایگاهتخصصییاس
@efaafohejaabYAAS
(۳)
🔰 ادامه ی تبیین بیانیه گام دوم
➖از زبان نويسنده ی آن
🌷مقام عظمای ولایت حفظه الله🌷
مورخ ۱۳۹۸/٣/١
عنصر سوّمی که [این حرکت] نیاز دارد، این است که یک عامل امیدبخشی باید وجود داشته باشد، یک نقطهی روشنی باید وجود داشته باشد. در هر حرکتی اگر چنانچه این نقطهی روشن، این نقطهی امیدبخش وجود نداشته باشد، حرکت پیش نمیرود. این خوشبختانه در کشور ما، برای جامعهی ما، برای مردم ما، کاملاً در دسترس است؛ نقطهی روشن عبارت است از ظرفیّتهای ملّیای که ما اینها را شناختهایم؛ یعنی امروز حتّی شما جوانها ظرفیّتهای ملّت خودتان را شناختهاید. ملّت ایران نشان داده که میتواند کارهای بزرگ را بخوبی انجام بدهد، از عهده بربیاید؛ ملّت ایران انقلاب را راه انداخت، تشکیل جمهوری اسلامی را راه انداخت؛ اینها مثل معجزه است. تشکیل جمهوری اسلامی در دنیای دوقطبیِ کاپیتالیسم و کمونیسم -که آن روز بود- مثل یک معجزه است؛ واقعاً شبیه معجزهی عبور از دریا برای بنیاسرائیل یا عصای موسیٰ است؛ مثل یک معجزه است. خب ملّت ایران این کار را کردند؛ این یک ظرفیّت خیلی مهمّی است. بعد [هم] توانستند این را نگه دارند. دیگران هم از این کارها همین چند سال قبل از این [کردند]؛ دیدید دیگر؛ بعضی از این کشورهای منطقهی شمال آفریقا و مانند آنها از این کارها کردند،(۸) امّا نتوانستند نگه دارند. ملّت ایران توانست نگه دارد. ملّت ایران توانست در مقابل ابرقدرتهای بزرگ دوران سینه سپر کند، آنها را به عقبنشینی وادار کند؛ پس این خودش یک نقطهی امید است. پس ما این نقطهی امید را داریم. البتّه نقاط امید زیاد است؛ یکیاش این است. یکی از نقاط امید، فرسودگی جبههی مقابل ما است. بنده به طور قاطع میگویم -البتّه یک عدّهای فوراً بنا میکنند توجیه و تأویل و انکار و مانند اینها، لکن بنده قاطعاً این را میگویم، میتوانم این را ثابت هم بکنم که حالا وقتش نیست- امروز تمدّن غربی دچار انحطاط است، یعنی واقعاً در حال زوال است: عَلیٰ شَفا جُرُفٍ هارٍ فَانهارَ بِه؛ فی نارِ جَهَنَّم؛(۹) لب گودال است؛ این جوری است. البتّه حوادث و تحوّلات جوامع بتدریج اتّفاق میافتد؛ یعنی زود احساس نمیشود. حتّی خود اندیشمندان غربی این را احساس کردهاند و بر زبان میآورند و میگویند. این هم یکی از نقاط امید ما است. تمدّن غربی، تمدّن مادّی در مقابل ما قرار دارد و رو به فرسودگی است. این هم یکی از نقاط امیدبخش است؛ و بعد هم وعدهی تخلّفناپذیر خدا که «اِن تَنصُرُوا اللهَ یَنصُرکُم».(۱۰) خب، وَمَن اَصدَقُ مِنَ اللهِ قیلًا؟(۱۱) چه کسی از خدا راستگوتر است؟ وعدهی چه کسی از خدا درستتر است؟ خدا میگوید: اِن تَنصُرُوا اللهَ یَنصُرکُم؛ اگر شما نصرت کردید خدا را، یعنی به سمت تمدّن اسلام و جامعهی اسلامی و تحقّق دین خدا پیش رفتید، خدا شما را یاری میکند؛ نقطهی امید. پس عنصر سوّم هم که وجود نقطهی امید است، وجود دارد.
#ادامه_دارد.....
#حلقههایمیانی
#حلقههایاتصالخدمتومحبت
#پایگاهتخصصییاس
@efaafohejaabYAAS
(۴)
🔰 ادامه ی تبیین بیانیه گام دوم
➖از زبان نويسنده ی آن
🌷مقام عظمای ولایت حفظه الله🌷
مورخ ۱۳۹۸/٣/١
عنصر چهارم این است که بالاخره در هر برههای راهکارهای عملی لازم است. در هر برههای از زمان راهکارهای عملی مورد نیاز است. خب محلّ بحث ما اینجا است. آنچه شما سؤال میکنید -یعنی نسل جوان ممکن است سؤال بکند و یک سؤال مستتری(۱۲) است- همین است که بالاخره راهکار عملی برای اینکه ما بتوانیم به عنوان یک جوان وارد میدان بشویم چیست. خب این چهار عنصری که گفتیم -همهی اینها- که برای یک حرکت عمومی این چهار عنصر نیاز است، تبیین اینها نیاز دارد به ذهن فعّال و زبان گویا؛ منتها این [مورد] آخری که مسئلهی راهکارهای عملی باشد، احتیاج دارد به هدایت، تمرکز، پیگیری، فعّالیّت پیدرپی و لحظهبهلحظه برای اینکه بتواند این کاروان عظیم جامعه را و مهمتر از همه جوانهای جامعه را به پیش ببرد. این کارِ چه کسی است؟ این تمرکز، این ایجاد برنامهی کار، پیدا کردن راهکار، ارائهی راهکار، برنامهریزی، به عهدهی چه کسی است؟ این به عهدهی جریانهای حلقههای میانی است. این، نه به عهدهی رهبری است، نه به عهدهی دولت است، نه به عهدهی دستگاههای دیگر است؛ [بلکه] به عهدهی مجموعههایی از خود ملّت است که خوشبختانه امروز ما این را کم هم نداریم. ما نخبههای فکری در زمینههای گوناگونِ مورد نیاز در میان جوانان، در میان مسئولین خودمان داریم. اینها میتوانند بنشینند برنامهریزی کنند و هدایت کنند. تشکّلهای دانشجویی از این قبیلند، مجموعههای باتجربه و فعّال در زمینههای فرهنگی و فکری و مانند اینها از این قبیلند و هر که هم در این زمینهها فعّالتر باشد، مؤثّرتر است؛ یعنی زمام کار دست کسانی است که فعّالیّت کنند؛ تنبلی و بیحالی و کسالت و مانند اینها به درد نمیخورد.
#ادامه_دارد......
#حلقههایمیانی
#حلقههایاتصالخدمتومحبت
#پایگاهتخصصییاس
@efaafohejaabYAAS