eitaa logo
«سبک زندگی عفیفانه» بنیاد عفاف و حجاب استان قزوین
151 دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
1.8هزار ویدیو
58 فایل
☘️کانال بنیاد عفاف و حجاب استان قزوین با هدف دستیابی به حیات طیبه در سایه سبک زندگی عفیفانه ایجاد شد.
مشاهده در ایتا
دانلود
🏴شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها بر همه شما عزیزان تسلیت باد. 🏴🏴🏴🏴🏴
هدایت شده از n.hajilou
✅حجب و حیا ✍خصلت مثال‌زدنی حجب و حیادر فاطمه(س) دیگر ویژگی است که در طول زندگانی وی نمود های بسیار داشت و برای زنان در هر عصری دست آموز و بوده است. 💠او بهترین را کسانی می داند که کمترین ارتباط را با مردان غیر داشته باشند. ⁉️هنگامی که رسول خدا(ص) از اصحابش پرسید زن در چه حالاتی به خداوند نزدیک تر است، اصحاب از پاسخ در ماندند. 💠امیر مومنان(ع) این پرسش را از فاطمه پرسید و او در پاسخ فرمود: نزد رسول خدا برو و بگو نزدیکترین حالت زن به وقتی است که را نبینند و مردان نیز آنان را نبیند. 💠رسول خدا که فهمید این سخن از فاطمه است فرمود: «فاطمه پاره تن من است.»
و (٢) 💠ایشان به قدری از همنشینی و اختلاط با بیزار بود و پرهیز می‌کرد که پس از اختصاص کارهای درون خانه به فاطمه و کارهای بیرون خانه به علی احساس خود را از این تقسیم کار را این سان ابراز داشت: هیچ کس جز خداوند میزان سرور و شادی ام را از این که رسول خدا مرا از هم دوشی بامردان معاف فرمود نمی داند. 💠 فاطمه در عین زاهدانه بودن و سادگی، کامل بود به گونه‌ای که سر تا پای او را می پوشاند. 💠سادگی آن حضرت به گونه‌ای بود که سلمان را برانگیخت و به رسول خدا عرض کرد: شگفتا! دختران کسرا و قیصر در سندس و حریر و دختر محمد در چادر پشمین کهنه با دوازده وصله!
﷽ ❤️ علیها السلام: 🍃الجارُ ثُمَّ الدّارُ اول باید در فکر مشکلات و آسایش همسایه و نزدیکان سپس در فکر خویشتن بود🍃 📚 بحارالانوار:ج ۴۳،ص۸۲ حضرت آیت الله عابدینی بیان فرمودند این سه کلمه کلید در دنیا انقلابی ایجاد کرده است. ما چنین بانویی داریم.حضرت زهرا سلام الله علیها مدیر کل تمام بانوان جهان است.از اولین تا آخرین. 🏴فرا رسیدن شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) تسلیت باد بنیاد عفاف و حجاب استان قزوین
🔰 فرزند آوری یکی از مهم ترین مجاهدت های زنان و وظایف زنان است چون فرزند آوری در حقیقت هنر زن است. مقام معظم رهبری ۱۳۹۲/۲/۱۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💠 «حجاب و عفاف»در قاموس بشري ، واژه هاي آشنايي هستند که در گذر زمان از سنت به سوي ، فراز و نشيب هاي زيادي را طي کرده است . در اين ميان مردان و (به خصوص زنان) در مسير تند باد حرکت به سوي مدرنيسم ، در معرض برهنگي فرهنگي و برهنگي قرار گرفتند تا در توسعه سرمايه داري نقش خويش را ايفا کنند . 💠 اما با گذر زمان از و و ماهيت خود بيشتر دور شدند ، و در يک حرکت جديد با بازگشت دوباره به سوي خويش و توجه به سرشت و طبيعت و احتياجات حقيقي خودرا ، در ميان معنويت ، هويت خويش را در «عفاف و حجاب» جستجو کردند . 💠نگاهي به مباني « و » که برخاسته از حقايق و در افق بالاتر از عالم ماده تدوين و تبيين شده است ، در عصر ، تنها پاسخ مثبت و حقيقي به نيازهاي دروني و بازگشت به گرايش هاي فطري جامعه انساني است که سلامت ، ، و کمال را در خانواده و اجتماع ميسور مي سازد ؛ و اين انتخاب تنها راه رسيدن به و الهي است ، مباني و ريشه و راه هاي اين را مي توان از بطن و روايت هاي اصيل اسلامي به دست آورد .
شهيد مطهري در مورد اين که کدامين اقوام داراي حجاب بوده اند چنين بيان مي کند : «در باستان و در ميان قوم و احتمالاً در هند حجاب وجود داشته است و از آن چه در اسلام آمده سخت تر بوده است اما در عرب وجود نداشته است و به وسيله ي اسلام در پيدا شده است .» (مطهري ،1353: 5)